Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 54379x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 33483x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 28706x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 25876x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 24023x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: motor

Motor ještě ujde, pro nezávodníka, můj žere 1lt oleje na 3t.km!!! Po 500km musím kontrolovat. Souhlas, na naše rozbité a neustále spravované silnice moc tvrdé pérování.

09.10.2018 | 21:17:44 | Hradecký | Recenze: Opel Meriva 1400 / Z14XEP (2008)

Meriva

Jen kratce, Silene dilenske zpracovani, hororove vse resene, Motor, veci kolem, nejvetsi sracka co znam. Zadarmo drahe.

26.09.2018 | 17:07:02 | Josef | Recenze: Opel Meriva benzín 1,4 (2004)

RE: nooo

Jen na okraj - pořádná ženská se stará o tebe. Jestli ty se musíš starat o ni, pak opět špatný výběr... asi tvůj osud :-) Zlatokopka, jako špatný auto.

25.09.2018 | 18:58:24 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

Starat se znamená absolvovat pravidelný, výrobcem stanovený servis. Všechno ostatní nad tento rámec (vyjma pneu, brzd a pod.) je kašpárkování blbýmu autu. To neokecáš. Ale když tě to baví, užij si to. Jen nám nenamlouvej, jak supr dokonalý auto to je.

25.09.2018 | 18:56:20 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: Spolehlivost Zafiry

Motory od Fiatu pro Opel jsou ty nejlepší motory a něj. volby. Je to jen o tom, že vy nepoznáte, že kupujete mrdku a neumíte se k tomu autu chovat.

24.09.2018 | 22:08:09 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

S autem je to to samé, jako s ženskou, nestaráš se, nemáš. Auto slouží a funguje, jak se o to staráš.Kup si BMW a audi.M.dky jedny. Nebo víš co ...Hyundai i10, to je pro tebe akorát... .

24.09.2018 | 22:00:38 | Libor | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: Zafira

Já mám Zafiru b 1,9 74kw rok 2006 2,5 roku. Za tu dobu jsem najel 70 000 km, jezdím dlouhé trasy, měním olej po 15 000km a ne po 30 jak je psané, pač je to kravina že, ..., pred každou výměnou oleje čistím sání mám za sebou výměnu dvouhmoty spojky, čekají mě ložiska převodovky, ale běžné opravy pánové Díly se přihlásily samy Poznal jsem to. Ale nehodlám měnit, jsem spokojený. Na 100km spotřeba většinou i v zimě pánové max. 6,5.vetsinou 5,6....5,7. Podařilo se i 5,5.a to to nedusim!!!!! Právě naopak prohání. Ale starám se o dutiny motoru. A auto mi to dává samo... Najevo tu spokojenost.

24.09.2018 | 21:54:51 | Libor | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

co to tady píšeš za píčoviny? To jsi vyčetl v návodu k použití? Sám bys potřeboval po čuni, když se tady zastáváš oplácký mrdky a ještě děláš blbce z jeho majitele. Jakýpak starání? Jakýpak krátký trasy? Ty vole, auto musí sloužit a fungovat, ale to ty asi nemůžeš znát, protože jsi otrok Opelu...

24.09.2018 | 21:51:45 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: opel nikdy

stejní idioti zřejmě vymysleli tento Opel. Vždyť píše, že má auto od nova, a najeto 30 tisíc. Jak může mít chycené turbo, Dpf, dvouhmotu? Pač to mít nové auto nemůže. Leda tak mrdka. Takže Opel je mrdka.

24.09.2018 | 21:48:08 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

No pokud za ty dva roky každý rok najedete min 25 000km,projedete to každý druhý den pořádně, vyfoukat, dáváte aditiva, staráte se o sání dáváte tomu těra pořádně, nepodtacite motor ctverkou na 50 km/h, tak je to jen o tom, který idiot s tím jezdil před vámi. A pokud najezdite každý rok 15000km krátké trasy, tak být tím autem, dám vám po čuni...

24.09.2018 | 21:46:34 | Libor | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)