Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 58903x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 35055x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 30201x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 29052x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 25067x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Prosím potřebují poradit

Dobrý den prosím o radu mám insignia 118kw nrok 2009 hatchback 2.o D.mam novou spojku když je teplo spojka šlape jak to má být ale když se venku ochladí tak za jízdy mě spadne spojka na podlahu tak musim nohou petal vrátit a napumpuvat pedal chvíli to drži a zase mě propadne na podlahu v servisu nevědí co s tim prosím o radu spojka je originál opel můj email je maxpetik@seznam.cz

12.09.2019 | 19:39:09 | Ivan | Recenze: Opel Insignia 2.0 CDTI (2010)

RE: nooo

Ty jsi taky řádný kus debila.. Když se člověk k autu neumí chovat, musí potom očekávat následky. To samé platí u žen, pokud se k ní neumíš chovat, počítej s tím že tě časem vymění za lepšího. Bohužel, auto tohle udělat nemůže ) A ne, nejsem fanoušek soplu, jen jsem byl zvědavý na recenze.. A najdu tady takového debila, co si hraje na bůh ví co.. 😂

14.07.2019 | 17:33:55 | Kast | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

196000

Auto bez přípravy nyní prošlo emisemi + STK korektně. Jezdí minimálně, přes zimu stálo. Po dobití AKU start na škrtnutí. Závady pouze kosmetického charakteru, funkčně v pořádku. Od posledního záznamu investice do servisu 0 Kč.

06.07.2019 | 13:43:38 | pawel | Recenze: Opel Astra 1,6 (X16SZR) (1996)

Na aute mam najazdene 75 000 km,bez jedinej zavady. Spotreba je 4,5l podla doplnenia paliva na pumpe 4,7. Z autom som maximalne spokojny,neviem o com tu pisete.

06.07.2019 | 12:41:01 | palecNr | Recenze: Opel Astra (2017)

RE: corsa

To by mne zajímaly ty korejský Hnůjdaje... ? Jinak na dálnici se bere turbo diesel :) Corsa je super auto pro mamky do města.

02.06.2019 | 23:08:24 | sumi | Recenze: Opel Corsa 1.2 16V (2009)

RE: Td25

To mě přijde jako naprosto reálná spotřeba , a celkem v pohodě.

02.06.2019 | 23:06:01 | sumi | Recenze: Opel Corsa 1.2 16V (2009)

Spotreba

Corsa E 1,4 66kW nájezd 78000 km, r.v 2015 průměrná spotřeba za celou dobu 5,3 (20% město, 40% dálnice, 40% ostatní)

23.04.2019 | 15:59:02 | Milan | Recenze: Opel Corsa (2016)

RE: Zkušenosti po delší době

koukám na datum mého posledního příspěvku a světe div se, v zafiře jezdím pořád. Pravda je to už obouchaná plechovka ale pořád funguje. Teď jsem (namísto původně plánovaného fritovacího oleje) začal jezdit na vervadiesel a je to alespoň na mém autě znát, lépe startuje a hlavně lépe táhne. Nevím do jaké míry za to může nedávná výměna palivového filtru. Každopádně už se pomalu ohlížím po nástupci zafirky, už jsem udělal několik koleček po různých značkách a pořád se vracím k Zafiře. Tentokráte asi zvolím benzinový motor bez turba, byť to moje turbo(stále původní-klepu na dřevo) stále funguje, ikdyž už bych mohl opravdu fungovat jako pojízdná olejnička.

10.04.2019 | 20:46:21 | autor recenze | Recenze: Opel Zafira 20YDTH (2001)

Mal som takú istú a veľká spokojnosť.

Astra H je skutočne veľmi dobré auto. Mal som tú istú motorizáciu a rok 2006 od nova. (je tu aj moja recenzia) Preč išla, keď mala 160 alebo 170 tis., už si nepamätám sú to roky. Viem, že mi vtedy hovorili, že cca. okolo 220 tis. na nej odíde v krátkom čase niekoľko vecí. Ale tie sa vymenia a auto slúži ďalej. Niečo na to bude, lebo mám aj Vectru C s benzínovým motorom a tam sa skutočne pri 220 tis. objavilo zopár závad, tie som odstránil a auto zatiaľ slúži v rodine ďalej. Tak nech vám slúži :-)

10.03.2019 | 15:47:37 | axel | Recenze: Opel Astra Z14XEP (2007)

RE: Campo mě baví-je to kámoš

PREJ ,,zapnu rádio :-):_)... Dobře Vy!

17.02.2019 | 00:13:13 | drtikol | Recenze: Opel Campo 2,5D (1992)