Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61270x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 35924x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 31129x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 30977x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 25580x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Áno, nie je to také zlé... je to mnohem horší.

26.06.2020 | 08:57:43 |  | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

RE: KONKURENCE

Recenzent píše:

Astra zatím vrcholem vozů co jsem vlastnil

a mezi auta která vlastnil je pouze Opel Meriva….:-)

19.06.2020 | 08:27:17 |  | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

spotřeba

...a dodávám - dálky za 6,7 l, město 7,1 l, letitý průměr 7.0 l

18.06.2020 | 22:02:29 | Jan | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

Super auto

Recenze je zřejmě tak pozitivní, protože je to skvělé auto. Druhý majitel. Po čtyřech letech mohu napsat, že jediný problém byl, že mi nedovíralo karosériové víko paliva. Mechanik neodstranil. Po dvou dnech zkoumání jsem zjistil, že je přetočený plastový držák palivové zátky. Stačilo přetočit zpět a vyřešeno. Na kočičích hlavách mi mírně vrže vnitřní obložení levého předního sloupku. Ve srovnání i s většinou dražší konkurence super auto...

18.06.2020 | 22:00:38 | Jan | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

RE: Koupit či nekoupit ?

Pro Boha, co vás vede k tomu koupit si auto se čtvrtmilionem v hrbu, které navíc neznáte? To není dodávka, kde by to dejme tomu ještě mohlo dávat smysl, osobák není na takovou porci stavěnej, to je definitivně kasička...

20.04.2020 | 13:33:08 | Vašek | Recenze: Opel Zafira (2008)

Koupit či nekoupit ?

Našel jsem na prodej vuz Opel Zafira 2,2 tdi Rok vyroby 2005 Najeto 258 000 km Měl bych o vuz zajem,ale nevim jestli do toho jit či ne. Připadně čeho se mohu obavat ? Děkuji.

19.04.2020 | 16:28:21 | Tomas | Recenze: Opel Zafira (2008)

RE:Olej dolití

Já mám MERIVU 1,6 benzin a dolévám olej po zhruba 12000Km.Asi půl litru.
Jinak jsem měnil chladič klimatizace a odešel ventilátor vnitřní výměny
vzduchu.Auto jsem kupoval nové v roce 2004.

14.04.2020 | 12:30:07 | Karel | Recenze: Opel Meriva 1,6 64 kW (2003)

RE: klepanie

A čo si myslíte že keď idem do servisu po 5000 km že vymenia olej? len napíšu a ja zaplatím.

28.02.2020 | 14:58:39 |  | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)

motor

Dobrý den musím souhlasit je to neuvěřitelnej dělník, bohužel mi dojezdil,sháním motor ,bohužel zatím marně . Pokouším se toto formou. Děkuji za info na tel. 724333779

06.02.2020 | 12:52:19 | Pepa | Recenze: Opel Frontera 2.4i (1994)

Prosím potřebují poradit

Dobrý den prosím o radu mám insignia 118kw nrok 2009 hatchback 2.o D.mam novou spojku když je teplo spojka šlape jak to má být ale když se venku ochladí tak za jízdy mě spadne spojka na podlahu tak musim nohou petal vrátit a napumpuvat pedal chvíli to drži a zase mě propadne na podlahu v servisu nevědí co s tim prosím o radu spojka je originál opel můj email je maxpetik@seznam.cz

12.09.2019 | 19:39:09 | Ivan | Recenze: Opel Insignia 2.0 CDTI (2010)