Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 57176x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 34400x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 29581x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 27767x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 24560x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Spotreba

Corsa E 1,4 66kW nájezd 78000 km, r.v 2015 průměrná spotřeba za celou dobu 5,3 (20% město, 40% dálnice, 40% ostatní)

23.04.2019 | 15:59:02 | Milan | Recenze: Opel Corsa (2016)

RE: Zkušenosti po delší době

koukám na datum mého posledního příspěvku a světe div se, v zafiře jezdím pořád. Pravda je to už obouchaná plechovka ale pořád funguje. Teď jsem (namísto původně plánovaného fritovacího oleje) začal jezdit na vervadiesel a je to alespoň na mém autě znát, lépe startuje a hlavně lépe táhne. Nevím do jaké míry za to může nedávná výměna palivového filtru. Každopádně už se pomalu ohlížím po nástupci zafirky, už jsem udělal několik koleček po různých značkách a pořád se vracím k Zafiře. Tentokráte asi zvolím benzinový motor bez turba, byť to moje turbo(stále původní-klepu na dřevo) stále funguje, ikdyž už bych mohl opravdu fungovat jako pojízdná olejnička.

10.04.2019 | 20:46:21 | autor recenze | Recenze: Opel Zafira 20YDTH (2001)

Mal som takú istú a veľká spokojnosť.

Astra H je skutočne veľmi dobré auto. Mal som tú istú motorizáciu a rok 2006 od nova. (je tu aj moja recenzia) Preč išla, keď mala 160 alebo 170 tis., už si nepamätám sú to roky. Viem, že mi vtedy hovorili, že cca. okolo 220 tis. na nej odíde v krátkom čase niekoľko vecí. Ale tie sa vymenia a auto slúži ďalej. Niečo na to bude, lebo mám aj Vectru C s benzínovým motorom a tam sa skutočne pri 220 tis. objavilo zopár závad, tie som odstránil a auto zatiaľ slúži v rodine ďalej. Tak nech vám slúži :-)

10.03.2019 | 15:47:37 | axel | Recenze: Opel Astra Z14XEP (2007)

RE: Campo mě baví-je to kámoš

PREJ ,,zapnu rádio :-):_)... Dobře Vy!

17.02.2019 | 00:13:13 | drtikol | Recenze: Opel Campo 2,5D (1992)

RE: Sportovní jízda????

Je to už dávno co se to tu řešilo, ale máme nalítáno
něco kolem 100 tis. km u Vectry C GTS na LPG. Pořád krásně funguje. Spotřeba dlouhodobě 12-13 litrů LPG 60% po městě.
Porovnával jsem výkon, zrychlení atd... takže:
- do 150km/h jsem dal A6 4.2. Mondeo ST220 proti VeCe nejede,
BMW 330i E46 zrychluje podobně, ale je to prcek. Na cílovce okruhu v Mostě Vmax. 195km/h . Mám změřených 202 kW po úpravách (vačky, KN, upravené svody výfuku,koncové díly,sport kat, upravené sání a kanály v hlavách). Úpravy stály do 20 tisíc Kč.
Na dálku není problém jet do 9litrů LPG!! Rezne pouze zadní víko, jinak kastle pořád pevná, řadí velmi přesně, problémy pouze s větrákem topení a přibržďující zadní brzdou. S poloslickama od Federalu a samosvorem Quaife drží v zatáčkách moc pěkně. Je to dlouhodobě spolu s 2.0T nejlepší motorizace do VeCe, 2,8T je daleko víc poruchová.

12.02.2019 | 21:25:25 | Jirka | Recenze: Opel Vectra 3,2 Tec. (2004)

Spoľahlivé auto, ak sa o neho staráš

Na mojej Vb mám najazdených poctivých 307 000 km. Je to ročník 2000. Mal som aj iné autá, ale VB je moja srdcovka. Je treba sa o ňu starať a ona sa odvďačí. Je pohodlná a praktická. Keby ju ešte vyrábali, tak si určite kúpim novú Vb. Spotreba je neuveriteľne nízka na diaľnici (6 l/100 km) ak je ženiem tak do 120 km/h), v meste si vypýta aj 9 l/100 km. Je to predsa ťažké auto. Nemci ju stavali na svoje diaľnice.

06.02.2019 | 18:13:27 | Vectra b 1.8 16V 85 kW, 100 | Recenze: Opel Vectra 1.8 16v (1999)

RE: Opel Astra G

Plně souhlasím.Mám Opel astra G,1,6,r.v.1999,najeto 490 000km,naprosto spolehlivá,živá,motor výborný.

20.01.2019 | 08:49:15 | Jirka F | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE: cuvacie svetla

Mě to taky někdy dělá,možná že spínač na převodovce blbě převádí,zatím jsem ho neměnil

30.12.2018 | 18:40:22 | Trm | Recenze: Opel Zafira 1970 (2008)

Frontera

Dobrý den.
Rád bych se zeptal na cenu spojky opel frontra 2.2 DTI. Na internetu vidím dost rozdílné ceny.

12.11.2018 | 21:48:09 | Milan | Recenze: Opel Frontera 2,2 DTi (1999)

RE: motor

Motor ještě ujde, pro nezávodníka, můj žere 1lt oleje na 3t.km!!! Po 500km musím kontrolovat. Souhlas, na naše rozbité a neustále spravované silnice moc tvrdé pérování.

09.10.2018 | 21:17:44 | Hradecký | Recenze: Opel Meriva 1400 / Z14XEP (2008)