Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 65926x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 37294x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 35451x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 33013x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 26811x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Září vlastním zatím krátce tak že čekám co bude ale zatím jinak pohoda olej měním včas spotřeba slušná vejdu se stín do 6 litrů bikin uspokojivej jetu hodně místa a pro rodinu ideální díly nejsou drahé servis si dělám sám mám 1.9 110KW jako neříkám že nejsou lepší auta ale je to rodiné auto ne závoďák jinak za mě 8/10

02.06.2022 | 09:46:28 | Vejny93 | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

Opel Agila 1.2 59 Kw

Jsem majitelem teprve tři dny.Nevíte prosím jestli když mi jede větřák pouze na 4 polohu,čím to je??? Je to ovladací přepínač otáček,nebo motorek???

30.04.2022 | 17:21:45 | Dony | Recenze: Opel Agila 998/Z10XEP (2006)

RE: OPEL sacie potrubie benzínový motor - ak klepe nemeňte ho hneď

Zdravím mám obdobný problém ,prosím aký presný druh lepidla bol použitý?

12.04.2022 | 09:59:15 | Tom | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

Astra F

Opel Astra F 1,4 44kW r.v.1996, najeto necelých 200000.
Lepší auto jsem v životě neměl. Jednoduchá technika a nic elektronickýho, co by se mohlo vy..at. Koupil jsem v bazaru s nájezdem cca 175000 jako čtvrtý majitel a chytlo na poprcé. Říkal jsem si,že na pár týdnů na dojíždění do práce bude stačit. To auto jsem si zamiloval. Drží na silnici, neklepe se a hlavně doveze všude. Ústí n/L - Ostrava po okreskách v zimě,létě. Za pařáků i deště, sněhu a námrazy. Furt. Na dálnici nedřepím jen v pravým pruhu. Můžu doložit pokutou za rychlou jízdu v levým pruhu 😀. 180 tachometrických dva dospělí, dvě děti a plný kufr. Plná nádrž stačí na cestu tam i zpět.
Znám historii auta a bylo pravidelně servisováno. I já dodržují. Výměna olej + filtr 8000-10000 km. Technickou prošlo jen s nefunkčí páčkou ostřikovačů a korozí brzd. kotoučů. Ve 180000 výměna rozvodů včetně pumpy, nový svíčky a nový kotouče. Nový alternátor a teď bude nový startér, jedu na STK,tak ať není ostuda 😀. Drobný škrábance a rez na karoserii,ale už znám dobrýho karosáře. A na 100% vím, do jakýho servisu už nikdy nepojedu.
Za mne je to luxusní kus automobilového průmyslu a v životě už nebudu mít lepší vůz. A vlastně ani jiný nechci.

30.03.2022 | 11:51:54 | Jirka | Recenze: Opel Astra 1.4 16V (1997)

RE: Diesly Opel

Motor 1,6 D Kadett najeto 520000km nejlepší auto,Astra F 1,7TDS Otec momentálně najeto 390tis a jede bez problému, já Opel Astra G 1,7DTi najeto 435000 motory super ale Opel by měl víc pracovat na karoserii aby nehnily :-)

17.12.2021 | 13:59:42 | Petr | Recenze: Opel Astra 1,7DTI (2001)

RE: Po 10000 km

mam vectru 1.8c motor xer 103 kw mám najazdenných 150000 km a moja porucha je v tom že mi nedrží tlak oleja ked dlhšie stojím tak olej ujde do olejovej vane a pri opätovnom štartovaní motor zhrkoce ako bez oleja neviem kde môže byť chyba

08.08.2021 | 18:24:48 | banská bystrica | Recenze: Opel Vectra 1796 / 1.8 16V - 103 kW (2006)

Omega je nejlepší

Omega je perfektní, ale musí se vybrat ten nejlepší motor.--------BMW

06.07.2021 | 15:38:02 | XXX | Recenze: Opel Omega 2,0 16V (1995)

RE: Vektra B r.v. 1997

Zdravim ja mam tiež vectru b 1,6,(74kw) a vykon jej nechyba aj ked je nalozena taha ako diva ale pravda je ze mam par uprav na motore,naštadtie mi nezere ani kvapku oleja a to vectru vôbec nesetrim.a sem tam ju točim až po omezovač ja osobne mam 2 vectry jednu stibenzinovu 1,6 a druhu diesel 2L tu mam nacipovanu a zmojej skusenosti diesel je spolahlivejši a menej sa kazy.

25.06.2021 | 22:31:39 | vectra B 1,6 | Recenze: Opel Vectra 1.6 74kw (1997)

1.6 XEL 74kw 1998 kombi -ze vraj OPC Irmscher

Nabehane 208 tisic,denne jazdene,kombinovana spotreba 8L-v zime 10L,podla jazdy a kg v aute...
Spotreba oleja je na tomto motore drasticka,zrejme ide o vyrobne vady,ktore boli na zaciatku vyroby tychto motorov a su o tom popisane uz baje a povesti... :)Katalyzator dostava urcite zabrat,emisna bude narocna...:(
Na cca 3000 km dolievam cca 1 L oleja!!Kedze sa dava pri vymene 3,25 L /podla orig.prirucky/,tak od vymeny do vymeny to zozerie vsetko!A to jazdim normalne,ziadny Sumacher :)Takze vymena oleja je v takomto pripade podla poctu nabehanych km po 10 tis.diskutabilna....Inak s autom som spokojny,je to spolahlivy pracant,rok bez poruchy,len udrzba!olej,filtre,stierace,nove pneu.zimne a porucalo sa stahovanie zadneho okna/stahovacka/a klima/chladic/.Motor taha uz od spodnych otacok,je tichy,na benzinak v kombi je spotreba cca 8L normalna,az na ten nestastny olej.
Pri kupe Opla Astra G pozor na vnutornu hrdzu na zadnych lemoch,da sa pozriet zhodenim bocnych plastov v kufri a nosnik zadnej napravy/vsetko vlastna skusenost na mojom aute/.Vzhladom na rocnik,km a stav nasich ciest auto vydrzalo naozaj dlho!Takze ci znovu do novsieho Opla?Za mna ano.

25.05.2021 | 12:57:37 | Palo | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE: smůla na kus

Mám na mojej Merive 1,6 16V motor Z16XE r.v. 2003 a ide zaslepiť veľmi jednoducho. Chybu EGR vyhodí cca 4 až 5 krát za rok a to najazdím cca 20 000km. Chyba nemá vplyv na chod motora, dokonca niekedy po par štartoch aj sama kontrolka zhasne, ale potom ju aj tak radšej vymažem z RJ.
Od vtedy nemusím cca po 70 000km chodiť čistiť benzínove vstreky ktoré sa pri LPG moc nepoužívajú. A cez emisku to prejde ešte z lepším výsledkom ako keď som EGR nemal zaslepený! Takže hra na tie nižšie emisie takouto blbosťou v motore je úplná kravina!
Jedine čo som mal smolu, že pri prvých kusoch Opel nemal zvládnuté zváranie kontaktov v RJ aj motora a aj Easytronicu ktoré som musel obe vymeniť lebo tam začali používať keramické dosky plošného spoja. Oprava zváraných spojov v RJ na 3x už nebola stabilná.
Keď som pokukoval po nejakej náhrade Merivy tak žiadne iné auto nespĺňalo tieto požiadavky na ktoré sme si pri Merive zvykli. Ide aj o také detaily ako je dĺžka/veľkosť kufra a zároveň stabilita v horských priechodoch + pohodlná jazda aj na dlhšie vzdialenosti nielen do 300km. A samozrejme protichodne stierače a perfektný rozhľad, teda až na ten A stĺpik na ktorý sa dá zvyknúť.

17.05.2021 | 16:44:54 | Andrej | Recenze: Opel Meriva benzín 1,4 (2004)