Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 70240x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 38697x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 38155x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 34480x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 27726x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Opel Astra 1.6 16 V

A máš vůbec řidičák?

12.06.2024 | 11:45:53 | vševěd | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE: je to OK-Podobná zkušenost

Auto jsem koupil 2008 najeto 110000 km-1x-oprava
poruchy zamykání zadních dveří,1x výměna stabilizátoru řízení-chci jen dodat že za celou dobu co vlastním
auto (15 let) jsem do vozu nedal jiné palivo jak
od shellu 95 premium

23.11.2023 | 13:39:43 | Jura | Recenze: Opel Meriva benzín 1,4 (2004)

Korza z korza

Nie nadarmo sa v našich kruhoch ríká Opel Popel. Já by som taky dodal Opel Popel Sopel. Závady a občas i záhady. Náhody, jen doufám že nie nehody (accidents). Buďte zdraví, Igi zdraví.

19.05.2023 | 21:22:17 | doc. Ing. Igislav Konrád Bieduskobulič | Recenze: Opel Astra 1.4 benzín (2006)

RE: astra nikdy

Ach jaj, takýchto pseudoodborníkov fakt milujem. Chlapče, ty si v Astre nikdy nesedel, len zbytočne trepeš hlúposti.

31.12.2022 | 10:40:20 | rEBELLIN | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

RE:

... resp. píšete kontrolka elektroniky motoru u mě to byly všechny kontrolky.

18.12.2022 | 09:30:07 | Jan Cepník | Recenze: Opel Vectra 1,8 16V (1996)

Dobrý den, píšete, že se rozsvítí kontrolky a motor zhasne... Mám Vectru 2,0 16V a toto se mi v poslední době stalo 2x. Nevíte prosím, co s tím?

18.12.2022 | 09:25:13 | Jan Cepník | Recenze: Opel Vectra 1,8 16V (1996)

RE: Diesly Opel

mal som Gcko 1,7dti skoncil na vrakaci po 380 000 nebolo to bezchybne auto napr astra J ovela lepsia spolahlivost ...ale v podstate sluzilo dobre a ak by do neho nezasiahlo par sikovnych mechanikov tak by jazdilo doteraz... ale co ma prekvapuje ze sa stazujes na hrdzu auto malo asi 18rokov len trochu povrchovej hrdze na lemoch nad kolesami vzadu, myslim ze ostatne auta toho rocnika (2000) na tom boli podstatne horsie

18.11.2022 | 12:04:11 | riso | Recenze: Opel Astra 1,7DTI (2001)

Blinkry

Zdravím a prosím o radu: Na Zafiře 2007r.v.mi ,pokud není venku teplo do cca.+20st.začne levý blinkr zrychleně blikat(všechny 3 žárovky).Kontroloval jsem je,dále kontakty a nic.Když se oteplí,přestane to.Varovné a pravástrana je v pořádku.Měnil jsem i zásuvku na tažném.Už nevím,co s tím.Díky za radu.

05.10.2022 | 14:58:06 | Standa | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: 1.0 ecotec

Jo s litrem a menším obsahem se musí umět jezdit to není auto pro DDDDDDDD .Asi bude u Vás problem is BMW.

12.09.2022 | 12:38:21 | Ivan Sekal | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

Kolik jede litroví Corsa.

Je to tříválec a musí se to umět. Auto je držák i v zatáčkách,pneumatiky huštěné na 3 atm,. Nový olej benzín Verva 100 - pod kopcem směrem na horu se musí podřadit ,dojezd jako u Trabantu ale svižně. Osobně jsem s toho vytahl podle tachometru 185 km na silnici I. třídy s mírného kopečka, to Vectra 16 nikdy nedala. Škoda 105 L zde jela i 140. Vítr taky dělá svoje.Normální cestování mezi 80 -90 nejsou žádné problémy.Jediné co mě vadí je sklápění zadních sedaček.Opravdu idiotsky řešené.Sklápí se to jen zevnitř.

12.09.2022 | 12:31:14 | Ivan Sekal | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)