Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 58101x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 34743x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 29903x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 28449x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 24874x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: nooo

Ty jsi taky řádný kus debila.. Když se člověk k autu neumí chovat, musí potom očekávat následky. To samé platí u žen, pokud se k ní neumíš chovat, počítej s tím že tě časem vymění za lepšího. Bohužel, auto tohle udělat nemůže ) A ne, nejsem fanoušek soplu, jen jsem byl zvědavý na recenze.. A najdu tady takového debila, co si hraje na bůh ví co.. 😂

14.07.2019 | 17:33:55 | Kast | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

196000

Auto bez přípravy nyní prošlo emisemi + STK korektně. Jezdí minimálně, přes zimu stálo. Po dobití AKU start na škrtnutí. Závady pouze kosmetického charakteru, funkčně v pořádku. Od posledního záznamu investice do servisu 0 Kč.

06.07.2019 | 13:43:38 | pawel | Recenze: Opel Astra 1,6 (X16SZR) (1996)

Na aute mam najazdene 75 000 km,bez jedinej zavady. Spotreba je 4,5l podla doplnenia paliva na pumpe 4,7. Z autom som maximalne spokojny,neviem o com tu pisete.

06.07.2019 | 12:41:01 | palecNr | Recenze: Opel Astra (2017)

RE: corsa

To by mne zajímaly ty korejský Hnůjdaje... ? Jinak na dálnici se bere turbo diesel :) Corsa je super auto pro mamky do města.

02.06.2019 | 23:08:24 | sumi | Recenze: Opel Corsa 1.2 16V (2009)

RE: Td25

To mě přijde jako naprosto reálná spotřeba , a celkem v pohodě.

02.06.2019 | 23:06:01 | sumi | Recenze: Opel Corsa 1.2 16V (2009)

Spotreba

Corsa E 1,4 66kW nájezd 78000 km, r.v 2015 průměrná spotřeba za celou dobu 5,3 (20% město, 40% dálnice, 40% ostatní)

23.04.2019 | 15:59:02 | Milan | Recenze: Opel Corsa (2016)

RE: Zkušenosti po delší době

koukám na datum mého posledního příspěvku a světe div se, v zafiře jezdím pořád. Pravda je to už obouchaná plechovka ale pořád funguje. Teď jsem (namísto původně plánovaného fritovacího oleje) začal jezdit na vervadiesel a je to alespoň na mém autě znát, lépe startuje a hlavně lépe táhne. Nevím do jaké míry za to může nedávná výměna palivového filtru. Každopádně už se pomalu ohlížím po nástupci zafirky, už jsem udělal několik koleček po různých značkách a pořád se vracím k Zafiře. Tentokráte asi zvolím benzinový motor bez turba, byť to moje turbo(stále původní-klepu na dřevo) stále funguje, ikdyž už bych mohl opravdu fungovat jako pojízdná olejnička.

10.04.2019 | 20:46:21 | autor recenze | Recenze: Opel Zafira 20YDTH (2001)

Mal som takú istú a veľká spokojnosť.

Astra H je skutočne veľmi dobré auto. Mal som tú istú motorizáciu a rok 2006 od nova. (je tu aj moja recenzia) Preč išla, keď mala 160 alebo 170 tis., už si nepamätám sú to roky. Viem, že mi vtedy hovorili, že cca. okolo 220 tis. na nej odíde v krátkom čase niekoľko vecí. Ale tie sa vymenia a auto slúži ďalej. Niečo na to bude, lebo mám aj Vectru C s benzínovým motorom a tam sa skutočne pri 220 tis. objavilo zopár závad, tie som odstránil a auto zatiaľ slúži v rodine ďalej. Tak nech vám slúži :-)

10.03.2019 | 15:47:37 | axel | Recenze: Opel Astra Z14XEP (2007)

RE: Campo mě baví-je to kámoš

PREJ ,,zapnu rádio :-):_)... Dobře Vy!

17.02.2019 | 00:13:13 | drtikol | Recenze: Opel Campo 2,5D (1992)

RE: Sportovní jízda????

Je to už dávno co se to tu řešilo, ale máme nalítáno
něco kolem 100 tis. km u Vectry C GTS na LPG. Pořád krásně funguje. Spotřeba dlouhodobě 12-13 litrů LPG 60% po městě.
Porovnával jsem výkon, zrychlení atd... takže:
- do 150km/h jsem dal A6 4.2. Mondeo ST220 proti VeCe nejede,
BMW 330i E46 zrychluje podobně, ale je to prcek. Na cílovce okruhu v Mostě Vmax. 195km/h . Mám změřených 202 kW po úpravách (vačky, KN, upravené svody výfuku,koncové díly,sport kat, upravené sání a kanály v hlavách). Úpravy stály do 20 tisíc Kč.
Na dálku není problém jet do 9litrů LPG!! Rezne pouze zadní víko, jinak kastle pořád pevná, řadí velmi přesně, problémy pouze s větrákem topení a přibržďující zadní brzdou. S poloslickama od Federalu a samosvorem Quaife drží v zatáčkách moc pěkně. Je to dlouhodobě spolu s 2.0T nejlepší motorizace do VeCe, 2,8T je daleko víc poruchová.

12.02.2019 | 21:25:25 | Jirka | Recenze: Opel Vectra 3,2 Tec. (2004)