Auto recenze Chrysler - rozcestník pro recenze Chrysler

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: uzamceni nastartovaneho vozu

To se mi stalo u Fiatku stilo. Přes pojišťovnu, která mi zaplatila polovinu, jsem sehnal firmu na otevření a stálo mně to tisícovku. P.t. cruiser mám teprve tři týdny a tak to nechápu. Mám Diesel a když vytáhnu klíč ze zapalování, motor běží. Kdykoliv, i když jdu jen zavřít bránu, beru si klíček k sobě.

03.01.2019 | 16:45:14 | čarda | Recenze: Chrysler PT Cruiser 2 l (2001)

RE: spotřeba

Mám Voyger 3.3 v automatu. jezdil jsem cca 11 litrů ale ted to vyskočilo na 15. Neví někdo kde může být závada nebo na co se zaměřit?

25.12.2018 | 12:50:55 | jirin | Recenze: Chrysler Voyager 3.3 (1995)

RE: Chrysler 300M vers.Audi A6

Nelze než souhlasit.Auto vypovídá hodně o charakteru člověka :)

14.06.2017 | 16:38:49 | Martinspeedracer | Recenze: Chrysler 300M 3,5 (1999)

RE: rada

Retaz mali len motory rv 1996-97 pred tym aj po tom len ozubene kolesa

25.05.2017 | 13:57:27 | Milan | Recenze: Chrysler Voyager 2.5 (1998)

cau mel bych prozbu

Cau prosin te mel bych prozbu poridil jsem si tohoto krasavca a vsim jsem si ze tu pises ze mas kompletni dokumentaci tak se te chcu zeptat zda ju porad mas

17.04.2017 | 07:00:25 | Dalibor Uhrinec | Recenze: Chrysler LHS 3,5 (1999)

tak sem si taky jeden poridil

V pondeli jsem si taky koupil tento sperk je to uzasne auto uz sem jezdil s kde cim ale toto auto me okamzite chytlo za srdce je to neskutecny vuz je obrovsky pohodlny a pritom kdyz se proslapne pedal as na podlahu tak se ozve ta prava americka sila a auto zaburaci a vystreli kupredu jak sip fakt uzasny kousek

31.03.2017 | 18:42:22 | Čibin | Recenze: Chrysler LHS 3,5 (1999)

Já jsem nadmíru spokojen

Máme Dodge Neon 2.0 (98 kw) druhé generace v automatu (4 st.) a na tachometru má něco přes 100 tis. mil, čemuž se nedá příliš věřit.

Jídní vlastnosti jsou dobré, vzadu je víceprvková náprava. čepy podvozku stojí od 250 do 600 korun (spodní, řízení), celé rameno pak od 1500 do 2500 korun (předek i zadek) a většinu pazvuků z nápravy vyřeší výměna nějaké gumy za stokorunu... Čepy mají maznice, což výrazně prodlužuje životnost nápravy...

Jedná se o auto zhruba velikosti Fábie, ale je neokoukané. Spotřeba v automatu je kolem 9 litrů, ale s manuální převodovkou umí jezdit kolem 7 litrů, což bych neviděl jako nějakou katastrofu. Samozřejmě je možností montáž sekvenčního LPG (investice kolem 20 000,-) s poměrně rychlou návratností, když si spočítáte, že jezdíte za polovinu. Kufr je pro běžný život zcela dostačující a co se zadních míst týká tak sice nejsou dělána pro nějaké dlouhány, ale jak často jezdíte v 3 a více lidech?!

Sedačky jsou pohodlné měkké s příjemným posedem. Vozidlo je vybaveno klimatizací, dálkově ovládaným centrálním zamykáním, vyhřívanými elektricky nastavitelnými zrcátky, dobrou zvukovou aparaturou...

Náhradních dílů je dostatek za ceny nižší nebo srovnatelné s Fabii nebo Octavii. Zvednutá záď vozu není nějaká závada, jedná se o zcela standartní věc, která pouze mírně komplikuje výhled při couvání.

Zatím jen spokojenost a bezproblémovost...

10.03.2017 | 02:53:27 | Mára | Recenze: Chrysler Neon 1998 ccm,132 hp (1996)

RE: Ach jo

Dobrý den,nechci tady nějakým způsobem perovnávat oba vozy.Jsem mechanik a vlastnil jsem obě aauta.Voyagera mám do dneška.Sharan měl pouze body z spotřebu.Jelikož jsem člověk,který jezdí vcelku dle předpisů a po dálnici kolem 120,tak dokážu s 2,5td Voyagerem pořizovat dálky za cca 6,5l.Syn hraje výkonostně tenis,tak-že těch cest je za rok mnoho.Mám i 3.3 benzín a tam jsme na město cca za 14 a dálky za 10,5.Zodpovědně ale říkám,že srovnávat tyto dva vozy je jako chtít porovnávat Mercedes s Barkasem.Pokud dáte Chrysleru péči,tak se Vám odvděčí.Moje 2000 má původní výfuk,turbo,vstřiky,čerpadlo a ostatní důležité komponenty.Na podvozku jsou měněny díly dle potřeby,ale žádné drama.Jen běžná opotřebení.Tachometr ukazuje 410 tis. a u Sharana jsem ve 290 tis.musel udělat stř.opravu motoru.Najezdil jsem s ním cca 70 tis.S Voyagerama 300 tis.Kdo má chuť a schopnost se jim věnovat,tak určitě ocení jejich komfort.Díky za pozornost

26.02.2017 | 19:44:42 | Miloš | Recenze: Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD (2003)

snimac rychlosti r.v.2006

moze mi niekto povedat kde sa nachadza snimac rychlosti impulzator na pt r.v.2006 na starsiom type je v predu pod spinacom spatecky kde to ma tento model vdaka za odpovede

07.11.2016 | 07:17:08 | jozef | Recenze: Chrysler PT Cruiser 2 l (2001)

Manuál

Dobrý den, potřebovala bych sehnat manuál, auto mám ze Švýcarska a manuál je německý. Poradíte kde stáhnout? Děkuji

17.08.2016 | 16:32:22 | Ivana | Recenze: Chrysler PT Cruiser 2,0 l benzín (2003)