Auto recenze Chrysler - rozcestník pro recenze Chrysler

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: příšerný auto ...??

..ještě kdyby tam tak byl originální motor, tak by se neopravovalo. Tenhle Ital VM MOTORI je opravdu v Chryslerech i v Jeepech tragedie...

13.09.2020 | 19:05:08 | Johnny | Recenze: Chrysler Voyager 2500 (1993)

Chrysler Voyager 2.5 CRD

Zdravím všechny,co uvažují o pořízení tohoto MPVčka.
Pokud bych to chtěl shrnout,tak měl jsem Voye 3.8.AWD 4x4. I když jsem ho kupoval v AAA,tak jsem s ním neměl problém.Sice spotřeba byla okolo 10 - 15 lt/km nicméně pohodlné to opravdu bylo.Byl to rok tuším že 1996 mělo to najeto spoustu km ale nic závažného jsem nikdy nemusel řešit.Nedávno jsem nutně potřeboval spolehlivé rodinné auto s tím,že mi potáhne karavan .Mám ještě Chrysler Eagle a s tím jezdím někdy na srazy.Tak jsem na honem koupil Chrysler Voyager 2.5 CRD 2001 z tažným.Byl to vůz již notně opotřeben bývalým majitelem.Ne že by byl bouraný,to ne. Ale vnitřek potřeboval očistu,výměna oleje a filtrů s destičkamy ani nemluvě.Ale dobrý jezdil dobře žádné problémy s teplotou,/egrem či co já vím co tu ještě koluje,/nebylo.Vloni jsem si pořídil na toto cestování Voyagera s DVD a nezávyslém topením.Taktéž rok 2001 a krom olejů,tyček ,destiček,pakny a silenbloky v přední nápravě se neměnilo nic.Maká do dnes a je v pohodě.Samozřejmě že koroze je přítomná,ale starám se o to takže se nestačí dohnít.Bude jistě již potřeba vyměnit přítlačnou packu spojky,/ je vymačkaná což na toto trpí snad každej Voy/ tak jsem již koupil celou sadu včetně lamely a přítlačáku. Vyměním ještě žhavící svíčky a to je vše co jsem na něm dělal nebo budu dělat.Protože se mi naskytla výhodná koupě novějšího Chryslera ,taky s DVD a el.dvěřmi. r. 2006 dovoz It.Tak ho vemu. Příště dám info jaké toto vozidlo bude neboť to je již 2.8 CRD v automatu.Kolují tu různé pochybnosti,které chci vyvrátit.Myslím si že chyby nejsou v autech/kort když už to jezdí od výroby více jak 6let/ takže pokud byli nedostatky,jistě jsou vychytané.Problém spíš vidím v tom jak s tím kdo jezdí a hlavně neopodstatněné komenty týpků,kteří to buď se závadou koupili,nebo s tím nejeli a řídí se heslem - jedna paní povídala.
Takže toto je jen můj názor,já osobně nemohu na Voyagera nechat dopustit a za ty roky co s tím jezdím, si myslím že auto není vůbec špatný.Každé auto má jistě něco.Jen je potřeba si určit na co to auto mám.Zda na závody či rodinné,nebo na tahání koní...Voy je MPV proto se od něj neočekává že bude mastit po dálnici 180 a bude tahat vleky s koňmi...Tak hezký den a doufám že jsem pomohl.Obrázky jsou k vidění i na FB pod jménem autora.

21.11.2019 | 14:35:20 | stefano di cecca | Recenze: Chrysler Grand Voyager CRD (2005)

Magnum

Dobrý den, 3. rokem vlastním Dodge Magnum 2,7 ( taková chudší verze Chrysleru 300c ) a všem bych tyto auta mohl jenom doporučit. Motor naprosto bez závad, interiér prostorný a přehledný,posez jako doma na gauči. Jízdní vlastonsti super, jenom v zimě je to malinko boj to uhlídat na zmrzlých silnicích. S náhradníma dílama nebyl nikdy problém a vše šlo v pohodě a rychle sehnat. Spotřeba při normální jízdě cca 9 l. Prostě objem ničím nenahradíš... za mě super kára za super peníze

05.07.2019 | 20:40:37 | Michal | Recenze: Chrysler 300M 3,5 (1999)

RE: uzamceni nastartovaneho vozu

To se mi stalo u Fiatku stilo. Přes pojišťovnu, která mi zaplatila polovinu, jsem sehnal firmu na otevření a stálo mně to tisícovku. P.t. cruiser mám teprve tři týdny a tak to nechápu. Mám Diesel a když vytáhnu klíč ze zapalování, motor běží. Kdykoliv, i když jdu jen zavřít bránu, beru si klíček k sobě.

03.01.2019 | 16:45:14 | čarda | Recenze: Chrysler PT Cruiser 2 l (2001)

RE: spotřeba

Mám Voyger 3.3 v automatu. jezdil jsem cca 11 litrů ale ted to vyskočilo na 15. Neví někdo kde může být závada nebo na co se zaměřit?

25.12.2018 | 12:50:55 | jirin | Recenze: Chrysler Voyager 3.3 (1995)

RE: Chrysler 300M vers.Audi A6

Nelze než souhlasit.Auto vypovídá hodně o charakteru člověka :)

14.06.2017 | 16:38:49 | Martinspeedracer | Recenze: Chrysler 300M 3,5 (1999)

RE: rada

Retaz mali len motory rv 1996-97 pred tym aj po tom len ozubene kolesa

25.05.2017 | 13:57:27 | Milan | Recenze: Chrysler Voyager 2.5 (1998)

cau mel bych prozbu

Cau prosin te mel bych prozbu poridil jsem si tohoto krasavca a vsim jsem si ze tu pises ze mas kompletni dokumentaci tak se te chcu zeptat zda ju porad mas

17.04.2017 | 07:00:25 | Dalibor Uhrinec | Recenze: Chrysler LHS 3,5 (1999)

tak sem si taky jeden poridil

V pondeli jsem si taky koupil tento sperk je to uzasne auto uz sem jezdil s kde cim ale toto auto me okamzite chytlo za srdce je to neskutecny vuz je obrovsky pohodlny a pritom kdyz se proslapne pedal as na podlahu tak se ozve ta prava americka sila a auto zaburaci a vystreli kupredu jak sip fakt uzasny kousek

31.03.2017 | 18:42:22 | Čibin | Recenze: Chrysler LHS 3,5 (1999)

Já jsem nadmíru spokojen

Máme Dodge Neon 2.0 (98 kw) druhé generace v automatu (4 st.) a na tachometru má něco přes 100 tis. mil, čemuž se nedá příliš věřit.

Jídní vlastnosti jsou dobré, vzadu je víceprvková náprava. čepy podvozku stojí od 250 do 600 korun (spodní, řízení), celé rameno pak od 1500 do 2500 korun (předek i zadek) a většinu pazvuků z nápravy vyřeší výměna nějaké gumy za stokorunu... Čepy mají maznice, což výrazně prodlužuje životnost nápravy...

Jedná se o auto zhruba velikosti Fábie, ale je neokoukané. Spotřeba v automatu je kolem 9 litrů, ale s manuální převodovkou umí jezdit kolem 7 litrů, což bych neviděl jako nějakou katastrofu. Samozřejmě je možností montáž sekvenčního LPG (investice kolem 20 000,-) s poměrně rychlou návratností, když si spočítáte, že jezdíte za polovinu. Kufr je pro běžný život zcela dostačující a co se zadních míst týká tak sice nejsou dělána pro nějaké dlouhány, ale jak často jezdíte v 3 a více lidech?!

Sedačky jsou pohodlné měkké s příjemným posedem. Vozidlo je vybaveno klimatizací, dálkově ovládaným centrálním zamykáním, vyhřívanými elektricky nastavitelnými zrcátky, dobrou zvukovou aparaturou...

Náhradních dílů je dostatek za ceny nižší nebo srovnatelné s Fabii nebo Octavii. Zvednutá záď vozu není nějaká závada, jedná se o zcela standartní věc, která pouze mírně komplikuje výhled při couvání.

Zatím jen spokojenost a bezproblémovost...

10.03.2017 | 02:53:27 | Mára | Recenze: Chrysler Neon 1998 ccm,132 hp (1996)