Auto recenze Lancia - rozcestník pro recenze Lancia

Nejčtenější auto recenze

9,2Lancia Thesis (2004) Lancia Thesis (2004) autor: Paolo Přečteno: 17116x
8,2Lancia Phedra (2005) Lancia Phedra (2005) autor: plusx Přečteno: 12864x
9,4Lancia Lybra (2001) Lancia Lybra (2001) autor: Pepe Přečteno: 8890x
9,2Lancia Phedra (2004) Lancia Phedra (2004) autor: Boris Přečteno: 8705x
10,0Lancia Lybra (2000) Lancia Lybra (2000) autor: Jirka Přečteno: 8338x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: jo jo

No proto jsem do hodnocení za komfort dal nulu. Snad si to za 10 let přečteš :-)

10.01.2019 | 02:02:42 | Barbarian | Recenze: Lancia Prisma 1.6benzin (1988)

RE:

ahoj,,a ty máš skušenosti s tímhle autem osobní?nebo píšeš jen z doslechu?napiš jaké má podle tebe horší jízdní vlastnosti a proč?

31.12.2017 | 14:44:39 | Mirek | Recenze: Lancia Delta 2.0 multijet (2008)

Očividně koupeno pouze kvůli vzhledu exteriéru a interiéru. Brera je ale mnohem krásnější než Delta, ale ve spolehlivosti to vyjde asi nastejno. Ono jezdit na velkých kolech a profilu gum 35 a čekat měkký podvozek jaksi nejde :-D Z tvého popisu je poznat, že máš ale auto pouze kvůli vzhledu a nevadí ti ani horší jízdní vlastnosti.

29.12.2017 | 19:27:13 | J.M. | Recenze: Lancia Delta 2.0 multijet (2008)

Nádherný vůz

Tohle auto mě velmi láká, asi bych tentokrát šel do benzínu (teď mám diesel). Ten design není věcí pro každého, ale pro mě jo :-) Ať slouží.

11.12.2017 | 23:25:45 | Pippo | Recenze: Lancia Delta 2.0 multijet (2008)

RE: 140kW, nebo koní?

nesplet se,1,9jtd twin turbo má opravdu 140kW-190ps,,,třeba se trochu o dané auto a motor zajímat,dovědět nějaké info a pak psát,,pak vznikají tzv bludy o daném autě,,a malé taky není,,délka 453cm,rozvor-270cm,,,takže oproti fiatu bravě má o deset cm delší rozvor,,opět zavádějící info,,,

09.01.2017 | 15:57:15 | Mirek | Recenze: Lancia Delta (2009)

2,0 VIS

Mal som Kappu s tymto motorom. Vacsinu od recenzenta mozem len potvrdit ......

05.01.2017 | 20:31:38 | Andrej | Recenze: Lancia Kappa 1998 (1997)

Lancií poshramotili povesť súčiastky od fekalnych nemcov

Pred cca 4-5 rokmi, sa ma pytal kamoš aky mam nazor na Lancie, tak som mu odpovedal "múdro" ale predsa s rezervou, klasika z počutia
(nespoľahlivosť, nedostupnosť a cena nahradnych dielov),
prosto ako bežny smrteteľnik ktoremu život nedoprial bombovy eskort v Kappe.
Onedlho nastal okamih kedy som nasadal do nejakeho auta pričom na 88% som si neuvedomoval že sa jedna o Lanciu.
Od tej osudovej noci mam doživotne nasledky,
Kappa mi vŕta hlavou a túžim po Lancií.

24.11.2016 | 19:03:07 | rodeo | Recenze: Lancia Kappa zážěhový pětiválec 2.4 (1995)

RE: Thesis

Spotřeba by klidnou jízdou neměla přesáhnout 7 litrů, po dálnici možná 8. Víc ne.
Termostat může mít klidně slušný vliv na spotřebu, určitě bych ho vyměnil Stojí cca 1500 kč. A asi bych vyměnil i vzduchový filtr. Pokud je zanesenej, tak spotřeba taky letí nahoru.Ti co mají auto v plánu prodat už se s filtry nezabývají a kdo ví jak dlouho nebyl měněn.
Není od věci i zvednout auto kolo po kole a zkusit, jestli některé z kol nepřibržďuje. Občas to dělají zarezlá lanka od ruční brzdy, nebo zatuhlý píst na brzdách.
No a pak ještě možnost špatná váha vzduchu

02.03.2016 | 16:11:23 | Temp | Recenze: Lancia Thesis 2,4 (2004)

RE: Thesis

Dobry den Vam prajem!Volam sa Lubomir som zo Stedneho Slovenska a kupil som LANCIU THESIS 2,4JTD 110Kw -10V,6.stupnova manualna prevodovka.A chcem sa Vas opytat na spotrebu nafty na 100km pri normalnej jazde kolko to konzumuje?
Pretoze ja som isiel z BRNA do Zdaru nad Sazavou pretoze tu pracujem u Vas v CZ. a na tejto trase mi spotrebovala 10L.nafty a majitel od ktoreho som ju kupil vravel 5,5 -6L pri normalnej jazde tak nechapem tomu?!A co som si hned vsimol je,ze teplota motora je na minime ručička teploty stale na 50°C hned ma napadol vadnej TERMOSTAT zrejme je stale otvoreny a moze to byt dovod tej spominanej nadmernej SPOTREBY???Kedze se autak nezohreje na prevadzkovu teplotu a je neustale PODCHLADENY!!!Dakujem Lubomir.

02.03.2016 | 10:24:17 |  | Recenze: Lancia Thesis 2,4 (2004)

RE: 140kW, nebo koní?

podvozek není špatný, ikdyž je vzadu pouze jednoduchá náprava, tak to jezdí hezky. A s rodinou nemám potřeby závodit.

15.01.2016 | 16:38:30 |  | Recenze: Lancia Delta (2009)