Auto recenze GAZ - rozcestník pro recenze GAZ

Nejčtenější auto recenze

7,8GAZ  (1980) GAZ (1980) autor: eyo Přečteno: 3331x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejlépe hodnocené auto recenze

7,8GAZ  (1980) GAZ (1980) autor: eyo   4x
Všechny nejlépe hodnocené auto recenze >

Nejnovější autorecenze

GAZ  Volga 24 hodnoceno: 4x
GAZ Volga 24 (1980) Pohodlné a pekné auto

autor: eyo
12 komentářů vloženo: hodnocení vozu autorem: 7,8

Všechny nejnovější autorecenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

A co taka Skoda 100 ta mala tiez kotucove brzdy

11.05.2012 | 18:37:05 | Jodgo | Recenze: GAZ 2445 (1980)

to Zdenál

no jo, ale Fiat 125p nebyl tak nějak socialistické auto. Byl to Ital a byť Itálie byla v té době rudá až až a v šedesátých letech tam komunisté měli velký vliv (proto v té době Fiat tolik prodával licence a podílel se na rozjezdu výroby na svou dobu moderních aut ve východním bloku - Lada v SSSR, Fiat (Polsko), Zastava (Jugoslávie) - tak pořád je to holt vůz původem z kapitalistického bloku.
Něco podobného zkusil i renault (Dacia) a o jiných automobilkách s takovými vazbami na východ upřímně řečeno nevím.

01.03.2011 | 14:41:50 | rolf fuchs | Recenze: GAZ 2445 (1980)

Bubny nebo kotouče?

Všechna socialistická auta té doby neměla bubny, Fiat 125p měl kotouče na všech 4 kolech a první exempláře těchto Fiatů se začaly vyrábět v listopadu roku 1967.

01.03.2011 | 13:28:54 | Zdenál | Recenze: GAZ 2445 (1980)

Hlavně, co se týče těch kotoučů a posilovačů, 613 je jaksi poněkud mladší než volha, v době vzniku volhy měly všechny auta (myslím socialistická) bubny. Tuším že i T 603. Hodnocení recenzenta souhlasí, není důvod ho urážet. Spíš bych mu záviděl, že má možnost aspoň občas se v takovém voze projet.

25.02.2011 | 20:22:20 |  | Recenze: GAZ 2445 (1980)

Volga

Tatra 613 ma tiez nieco do seba ale Volga je neznicitelny stroj a taktiez pohodlny.A s tym postavenim volgy a tatry vedla seba asik len tolko ze tatra vyzera pri volge jak jak maly spunt.Volga ma vyssie podvozok a posoby majestatnejsie.

25.02.2011 | 13:54:43 | pepe | Recenze: GAZ 2445 (1980)

Sob

Pozor pozor,volga nema v logu jelena ale soba a to je rozdiel:-)

13.07.2010 | 07:36:44 | jozin333 | Recenze: GAZ 2445 (1980)

to EYO

ja som chcel iba reagovat na konfort (10= vynikajuci) a verim ze si Volga pozitivny a preto tvoje hodnotenie je ake je. Vela prijemnych zazitkou s tvojim JELENOM. Nech robi este dlho radost

22.05.2009 | 10:41:02 | 23 | Recenze: GAZ 2445 (1980)

to 23: Zrovnavat T 613 a volgu to nejde..je to ako porovnat superb a octaviu. takze sa bavime v tej triede... T613 mala v tej dobe 4x kotuc a 141 kW motor ak sa nemylim a bol aaj vacsia. Hej nema to posilovace, a v recenzii je jasne napisane, ze sa nehodi pre denne jazdenie, ale ako hobby auto.

to Anonym: Spravne, magor. Ale je nas viac a nase rady rastu a hlavne JELENE SA VRACAJU. to hodnotenie je spravne. Z daneho casoveho hladiska. Ale to je vsetko v recenzii

Inak dakujem vsetkym za komentare. A hlavne ti, co ste mali/mate volgy, piste piste piste

21.05.2009 | 10:42:51 | eyo | Recenze: GAZ 2445 (1980)

jazdil som aj s Volgou 24 aj 2410 aj 3102 ,Jazdil som aj 613-1, 613-3 aj so specialom. A teraz mam moznost jazdit Na BMW 740ila , 535. a inych podobnych. Na svoju dobu to bolo slusne auto. Ale komfort 10? co potom spominana 613 ved, ked sa postavia tie auta vedla seba to je ako z inych svetou. Nemusite so mnou suhlasit. Ale jedna recnicka otazka ved to nema ani posilovac riadenia a ma to vsetky kolesa s bubnov, brzdami ....

20.05.2009 | 12:17:33 | 23 | Recenze: GAZ 2445 (1980)

Anonym

Komfort 10 souhlasí. Jestli jste nikdy nejel ve Volze (či T 613), pak nevíte, co je komfort :-) (Ještě možná Citroen DS ale toho jste na 120 procent také nikdy neřídil). Takže s tím magorem se hoďte do klidu.

19.05.2009 | 23:42:02 | Standa | Recenze: GAZ 2445 (1980)