Auto recenze Porsche - rozcestník pro recenze Porsche

Nejčtenější auto recenze

8,4Porsche Cayenne (2003) Porsche Cayenne (2003) autor: Peter Přečteno: 11763x
7,2Porsche 911 (1990) Porsche 911 (1990) autor: Universal Přečteno: 10078x
7,0Porsche 911 (1996) Porsche 911 (1996) autor: Přečteno: 4786x
8,4Porsche 944 (1987) Porsche 944 (1987) autor: rolbar Přečteno: 4157x
8,4Porsche 924 (1986) Porsche 924 (1986) autor: jarda Přečteno: 4063x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Cena servisu

Mna by zaujimala cena servisu tohoto auta ..ake mate skusenosti ?

07.04.2012 | 01:35:02 | porsche | Recenze: Porsche Cayenne V8 (2003)

RE:

:DDDDDDDDDDD

19.10.2011 | 14:48:25 | peter | Recenze: Porsche 944 2,5i (1987)

RE:Pontiac

Svlastíku, ty spisovateli :-) Než by někdo došel k P v abecedě, jistě by našel jiné typy blíže k A. To jen na okraj. Tvé "zkušenosti" s amerikami jsou k smíchu, a to že Majkl jezdil v Kitovi nemá nic společnýho s pontiacem, kterého má nyní můj kamarád. Ale vyvracet ti nic nebudu, ty bludy nestojí za ten čas ani námahu bušit do kláves. Ale jen ze zvědavosti mrkni na typy pontiaců, který se vyrábějí a hlavně vyráběly. Zjistíš, že to nebyl jen Kit s diodami na čumáku, pohádkáři.

02.08.2011 | 15:12:07 |  | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

Pontiac

Aaaaa pán si našel nejbližší značku dle abecedy a narazil na slovo Pontiac, vzpoměl si na seriál se skvělým majklem a mluvícím autě v hlavní roli. Brouká si písničku a hučí mu v hlavě to, co zvukař vnutil červeným pohybujícím se diodám zepředu toho černýho neprůstřelnýho zachránce světa. A už popichuje ostatní jaká je to božská značka.
Nedal na uvážení ani pořizovací cenu (ojetý pontiac koupí amik ani né z jedný výplaty) typ motoru, výkon motoru tedy poměr výkonu na obsah, spotřebu, způsob náhonu a uložení motoru, cena údržby. Má vlastně společné jen to, že se to nazývá auto a má to 4 kola. :D
Když se tu prohánělo na českých cestách Fiero, to tady jezdilo ve velkým a každý pontiacy zbožňoval, dávali na kapotu značku koně a větší odvážlivci si to dokonce v garáži poupravili, přelakovali na žluto a zezadu napsali i přímo název modelu, který ho napodobuje. :D
Pro mě velká legrace zvlášť když s tím stejným modelem dávno přišel Fiat(to ještě byl v kondici a uměl taky nádherné auta). Od tý doby, co tu jezdívaly tyto Pontiacy Fiera, rozumný člověk prožívající zkušenost s touto značkou po nich ani nevzdechne, jaký je to nekvalitní krám co nejede a žere na ten obsah v porovnání s ostatními. Jen ti zkušenější se zaměřili na japončíky a dodnes vzpomínají na 90% všeho co se tu dovezlo.

02.08.2011 | 06:39:29 | svlastik | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

Nevím co řešíte většina z vás nikdy a ni v USa autě neseděla viděla max v TV.Řeči že Porshe je malý ,je to sportovní auto.Není na tom nic divného.Jestli je tvrdý to nevím nejel jsem s ním.Tvrdý auto co můžu říct je Octavia ,podvozek sedadla.Ale na to málo kdo bude útočit.

01.08.2011 | 23:30:38 | luke20 | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

HA

Luboš - PRESNE
V garazi snov je medzi inymi aj Pontiac Firebird Trans Am, aj ked by som si nan spomenul, mozno az naposledy

14.01.2011 | 12:08:11 | nstar | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

911

souhlasím auto má jedinečné charizma, měl jsem možnost jezdit v 944 turbo a i když to bylo r.v.86 byla to raketa, jezdim / občas / i s 911 stejného r.v. ale nikoli 4x4 a je to auto - pokud se o něj staráte a 1milion km to se kterým jezdím má v současné době 626000km a bylo zakoupeno jako nové, majitel jej nikdy neprodá, prostě to auto miluje

14.01.2011 | 11:49:17 | kAMIL50 | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

Mať vaše starosti:)). keby som mal kopec zbytočných prachov, tak mám doma aj Porsche, postačil by aj Cayman, al. Panamera, z "Amerík" by potešila Corveta Z 06.

Všetko je to o peniazoch.

takže tí, ktorí na to nemáme, budeme pindať, aby sme si dokázali, že sme aj tak dobrí, lebo my tie "somariny" nemusíme kupovať a zachovali sinejaké to zdanie sebaúcty..:))

Ale mať prašule, tak Lamborg. Diablo, al. Ferrari F 40 je u mňa...:))

A potom tiež všetci môžu pindať, aké sú to šroty, keďže je to tvrdé a malé, a nemá to ani priestor na ODKLADANIE fľiaš..:))

14.01.2011 | 11:30:13 | ľuboš | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

Nechápu celou tuhle diskuzi.Celý to začalo,že je 911 tvrdá a nedá se s tím jezdit pro rohlíky.Ale no tak tohle auto si na normální ježdění koupí leda blázen.

14.01.2011 | 09:56:27 | Jirka | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)

oprava: ini makaci

14.01.2011 | 09:50:50 | nstar | Recenze: Porsche 911 3600 (1990)