Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 30388x
9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 30045x
2,6Hyundai i30 (2014) Hyundai i30 (2014) autor: Emil Přečteno: 24301x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 21699x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 21639x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: GETZ a koroze?

Včera mi náhle vybočilo za jízdy pravé kolo. Krátce před tím začalo auto plavat, jako bych píchl přední gumu. Auto jsem musel odstavit a dnes jsem zjistil, že z důvodu koroze se z části natrhla pravá část nápravnice. Je tam 10cm dlouhá trhlina. Pravé kolo za jízdy šmajdá vlevo, vpravo. Stát se mi to někde daleko od domova, asi bych to hodil do příkopu. Palec dolů Hyundai z Jižní Koreje !

18.05.2021 | 16:54:00 | Roman | Recenze: Hyundai Getz 1.1 (2004)

Úplně přesně je to:

https://www.ahifi.cz/odhlucneni-vozidel/

a pamatuj si, kdykoli sem vložíš tu svoji stupidní reklamu, tvářící se jako dotaz nějakého ichtyla, dám sem konkurenční adresu jiných odhlučňovacích firem. A že jich je! Zaplať si legální reklamu, ty žebráku, a nedělej z nás pitomce.

08.05.2021 | 11:10:18 |  | Recenze: Hyundai Accent 1.3 (2002)

RE: hluk

Určitě ne. Jedině odhlučnění od www.ahifi.cz akorát bych ty vole chtěl vidět idiota většího, než jsi ty, kterej by odhlučňoval 20 let starou jebku. Se prober, ty žebrácká reklamo

07.05.2021 | 18:16:03 |  | Recenze: Hyundai Accent 1.3 (2002)

hluk

Ahoj, jak to je prosím s tou hlučností u těchto aut, myslíte že u nich bude ještě potřeba udělat odhlučnění: (https://www.2din.cz/tlumeni-odhlucneni-auta/)?

07.05.2021 | 09:38:12 | Tomáš | Recenze: Hyundai Accent 1.3 (2002)

Pohľad do minulosti

Tak po cca 12 rokoch pohľad späť. Momentálne máme Hyundai i30 1.4 TGDI a mali sme aj 1.6 GDI.S 1.6 môj sme boli spokojní aj na pár drobností,ale poďme späť k prvej i30tke. Predávali sme ju po 6 rokoch a cca 66 000 km, pretože sa nám naskytla dobrá kúpa novej 1.6 kg. Dane auto je stále v mojom zornom uhle ,čiže viem o jeho problémoch a ďalšom ziti. Pokiaľ sme ho vlastnili, tak som sa oň staral príkladne ,olej menšiny do cca12 000 km,umývanie ručne pastovane atď. Boli sme s ním v Alpách 2x Bulharsko, západné Slovensko cez celú republiku atď. Auto nás nikdy nikde nenechalo a čo sa menilo bolo ložisko nad predným tlmicom- zhrdzavené, tyčky stabilizátora. Momentálne má auto najazdené cca 135 000 km u svojho majiteľa a čo bolo menené, chladič klimy- poškodenia od kamienkov a obidve strany panel zdvyhania predných okien - toto vidím ako konštrukčný chybu, kde praskajú plastové držiaky vedenia vertikálneho pohybu, bol ešte menené vlnovec na výfuku. Je to veľa? alebo málo? Čo som pozeral tak dane autá majú nabehne s daným motorom aj 250 000 km, otázka s akými problémami. Terajší majiteľ menil prvý krát olej po 3 rokoch aj keď síce veľa nejazdil , čiže o auto bolo menej strane ako u nás. Čiže, keď sa pozriem za koľko to kúpil ,za koľko to asi môže teraz predať aproblmco mal tak to nie je až taká hrôza ako niektorí píšu. Robím v Automotive, čiže niečo troska o Tom viem.pokial by sme dane auto mali doteraz my, tak by malo cca 160 000 km svetom ,že by stále jazdilo ako jazdí aj terasa to som ho skúšal cca pred 2 rokmi. Je to aj o čom ako kto s ním jazdí, terajší majiteľ ho málokedy vytočí k 5000 otáčkami , kde ten motor najvyšší krútiaci. A k spotrebe 1.4 priemer cca 7.1 až 7.2 za 6 rokov 1.6 7.1 l za ďalších 60 000 km a 1.4 TGDI zatiaľ 6.8 km, všetko merané cez tankovanie a nádrž. A ako sa povie nie je kus ako kus a to môžete mať aj BMW.za nás 6 ročná skúsenosť dobrá, hoci nebol veľký nájazd, zostatková hodnota tiež mohla byť.skoda ,že dnes je už malo atmosfér,áno turbo má svoje čaro s atmosférou si človek musel rozmyslieť ako predbiehať a aj kedy. Rád spomínam na 3500 otáčok a prípravu idem predbiehať a vetu manželke, začína zábava. Nie jeaz take p umenie predbiehať , keď mám pod kapotou 150
kW. Toľko náš názor, kto má zlú skúsenosť áno bude Hcko haniť ,ale môžete mať zlú skúsenosť aj s BMW alebo Subaru ako známy a na 40 000 prevodovka problém a vyreklamovat to nechceli, až po protokole z kanálu o oleji a iných pripetiach ,ktoré môžu byť u každej automobilky. Učia nie sú najlepšie autá, ale ani najhoršie. Otázka je čo očakávate a koľko ste ochotný zaplatiť, lepšie povedané na čo máte.Cim ďalej to bude s plánovanou životnosťou horšie, tak uvidíme ako budeme spomínať v čom sme jazdili. Všetko dobré a hlavne nech jazdíme bez nehôd.pekny vecer

13.04.2021 | 21:04:49 | Hugo | Recenze: Hyundai i30 1,4 cvvt (2008)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

No jo no....když někdo vybleje kravinu, tak nejen, že nepoužívá mozek, ale drží se jí jako hovno košile, aby nemusel uznat, že to kravina je viď?

05.08.2020 | 09:46:14 | Vašek | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

😄😄😄😄😄Ježíš co si to ze sebe zase vypotili za nesmysly😄😄😄 Ty vůbec nevíš,která bije😄😄😄😄😄ty fakt něco bereš,jinak už fakt nevím.

04.08.2020 | 23:00:05 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Zítra si jedu koupit Hondu (motorku). Blbej jednoválec bez turba. Pojedu si pro ni Hiluxem. Chceš jet se mnou? Aspoň by ses svez v opravdovým autě, ty fantasto ohnemotorwagenmitschadigkopf.

04.08.2020 | 22:52:16 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

No jasně, protože kradený. Myslíš, že jiný auta nebourají? A nemyslíš, že právě ty ceny japonců by byly důvodem ke krádežím? Docela si vlastně odporuješ. každý nabouraný auto má jednoho majitele. Nikdo nenabourá 10 aut najednou. takže až se ti rozsvítí, dej vědět. Zatím jen plácáš blbosti a navíc to nejde číst. jdi už spinkat Jiříku. A až vyrosteš, kup si spolehlivý auto, abys nemusel nakupovat kradený díly.

04.08.2020 | 22:48:38 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

A že by ty auta mohla bourat na to tvoje mozková kapacita už nestačí brzdoobleženobabetischbezturbischdreikastrolisch😄Logicky když jich je nejvíc i nejvíc bourají,plechařina,bagy,nárazníky,světla to všechno je potřeba.Zkus si zbořit Japonce.Jen blbej nárazník tě vyjde třeba na desítky tisíc bez laku, kdežto na šáde seženeš všechno na vraku za pár kromě a ještě v laku.

04.08.2020 | 22:03:06 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)