Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 27134x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 26793x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 20637x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 19868x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 19366x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: terracan

Poraďte ako sa zapína a vypína 4x4 a 4WD pri automate...

15.11.2018 | 19:25:18 | Arpád | Recenze: Hyundai Terracan 2.9 CRDi (2005)

zapnutie - vypnutie 4x4 a uzávierky pri automatickej prevodovke... Neviete poradiť finty...???

zapnutie - vypnutie 4x4 a uzávierky pri automatickej prevodovke... Neviete poradiť finty...??? Najprv som nevedel prepnúť a teraz neviem vypnúť... Ďakujem

15.11.2018 | 18:54:05 | Arpád | Recenze: Hyundai Terracan 2.9 CRDi (2005)

Hyundai i 40 ? smíšené pocity

Mám i 40 od roku 2012 najeto 12 tis. Myslím že pán co měl auto v totální poruše měl auto které se půjčovalo..a jak je u mnohých zvykem co není moje tomu dám pořádně za uši..takže si umím představit kde kdo s tím jak jezdil.
Má zkušenost měnili mi bez problému pr. přední xenon se nenatáčel= výměna celé světlo za nové + navigace která jednou blikla modře vše nové- auto mi půjčili než to vyměnili + garančka. Další garančka + reklamace vrzání pod čelním sklem v jízdě na nerovné silnici = uznáno 2 dny oprava + lehké opření něčeho do v sedadle jednou měsíčně výměna celé sedačky kterou mám elektro, kůže, ventilace, výhřev. zapůjčeno nová i 40 v kombi na týden. za auto jsem neutratil ještě ani korunu krom garančních kontrol. Co mě začalo trápit po záruce po 5 leteech v 50 tis. asi egr ventil padá mi to do nouze velmi nepravidelně někdy i půl roku klid pak jeden den problém porucha není pravidelná a diagnostika neumí vyhodnotit že je to zaručeně egr. další mínus v předu vzadu velmi brzy zvlněné kotouče...že to uznávali a měnili jsem se dozvěděl až když jsem si koupil za své ATE. 1.7 crdi 100 kw nežere vůbec olej tahá moc pěkně spotřeba od 4.5l do 6.5 lt. jezdím dost město což je pro naftu špatně tolik asi na obhajobu egru. Design inter exter moc pěkný a stále jak nový..takže kvalita nebude špatná. Pocit spíš kladný a doporučil bych...i když má své mouchy, ale to dnes už mají auta všechny vzhledem k tomu co vše jsem slyšel o jiných značkách včetně domácí Škody. Příští auto - Hyundai Toyota nebo Lexus.

08.11.2018 | 22:08:32 | GRF | Recenze: Hyundai i40 (2014)

iX20 po 5000 km

Po zkušenosti s i20 1248cm3 62KW benzín jsme šli v letos do iX20 1,6 šestikvalt. Po spotřebě 1 vozu 4,5 l/100 se nám spotřeba 5,5-6,5 PP (80-120km/h) zdála zprvu dost vysoká, ale jinak je to zcela jiná píseň- pohodlí,prostor,motoricky velmi příjemné auto,...nelitujem, jsme nadšeni. Jezdím Praha- Tábor -CB

02.11.2018 | 05:21:29 | František | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: dobra cena :)

Auto som kupoval v Autopolis-e na Račianskej v BA (pri VÚZ). Ale to už je viac ako 4 roky. Vtedy mi ponúkol predavač tempomat zadarmo. Ostatné zľavy/výhody boli v rámci vtedy prebiehajúcej akcie.

21.10.2018 | 21:26:43 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

dobra cena :)

Zaujimalo by ma kde ste dostali takuto slusnu cenovu ponuku? 600€ zlava, tankovanie 150€ a tempomat za 200€ je hned 950€, PZP je zhruba tak 100€ rocne usetrene a havarijne teraz nemam predstavu, ale nieco to bude :)

Tiez totiz pokukujem po ix20 (pozeram aj Vengu a Fiat 500l, co su podla mna take podobne kategorie okolo 13000) ale vsade ludia vravia, ze Hyundai velmi zlavy nedava. Keby som vyjednal zlavu 1000€ tak si rovno zoberiem ix20 s automatom :D

18.09.2018 | 14:18:45 | Bambus | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

RE: 75000km

Moje auto má najeto cca 210 000 km. Se spojkou jsem neměl žádné bolesti, drží, auto šlape jak hodinky. Občas tahá za sebou 800 kg vozík ke mně domů, na kopci. Auto se po 200 tis. km úplně rozhýbalo a jede fakt dobře. Průměrná dlouhodobá spotřeba nafty je 4,2 l/100 km. Motoricky není úplně tiché, hlavně na volnoběh a za studena. Za jízdy motor není slyšet vůbec. Nevím, jaké závady by měl mít volant a řadící páka. Nic se na nich neloupe. Podsvícení přístrojové desky svítí právě tak, jak si nastavím. Auto jezdí výborně, nemá žádné poruchy (pravidelný servis filtrů, olejů, brzd a další běžné opotř. není porucha). Koroze žádná. Při pravidelném servisu očekávám nájezd dalších 200 tis. km. Jezdí se s ní výborně, náklady na provoz minimální. Je to Š-Fabia I. - 1,4 TDi - elegance.

25.08.2018 | 18:09:34 | Jerry | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: 4. servisná prehliadka + STK

V predchádzajúcom texte mi vypadlo slovíčko geometrie. Teda robili mi kontrolu a nastavenie geometrie prednej nápravy.

17.08.2018 | 10:12:41 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

4. servisná prehliadka + STK

Opäť meškám s komentárom, prehliadku/y som absolvoval v júni. Vyšlo to tak, že najprv bola emiska + STK, bez straty kvetinky na prvý pokus. Mechanik pochválil auto, že je ako nové. Potom som išiel na servisnú prehliadku, nepríjemná bola iba cena 360 E (v cene bola aj kontrola a nastavenie prednej nápravy, ináč by to stálo okolo 300 E).

Stále mám k dispozícii služobné auto, takže na tachometri za rok pribudli iba 3 kkm. Spokojnosť s ix20 pretrváva, nemám čo by som dodal k mojim predchádzajúcim vyjadreniam.

17.08.2018 | 10:09:20 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

Tucson 1,7 tdi 85kW

Auto mám rok,ujeto 13000 km,bez jediné závady,spotřeba město 8,6
mimo 5,5 ,pohodlné,na delší trasy super,rok výroby 2017

03.07.2018 | 11:33:44 | Janíček | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)