Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 28327x
9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 28157x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 21043x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 20580x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 19784x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Hyundai Tucson

No....nechci ti kazit radost (a upřímně Hyundai je mi ukradený,nikdy jsem žádný nevlastnil), ale 32tkm je jaksi málo na nějaké generální soudy, minimum jedle mého 100tkm na nějaké hodnocení auta.

10.06.2019 | 11:13:47 | Vašek | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

Hyundai Tucson

Najeto 32000 km, bez problémů, splnilo očekávání. Motor 1,7 crdi, žádný závodník, ale slušný. Kde by chtěl taky dnes člověk závodit. Jak si čtu někdy recenze přihlášených uživatelů, přemýšlím o jejich zdravém rozumu, nenávisti ke všemu jinému než tito lidé vlastní, rozumnému úsudku. Každý ať si pořídí to, co vyhovuje jeho požadavkům a vkusu. Pro mně dobré auto za dobrou cenu.

09.06.2019 | 12:07:41 | Káá | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

5. záručná prehliadka

Tak táto prehliadka bola najlacnejšia 126 E (olej som mal vlastný). Najazdené niečo málo cez 30 kkm. Stále používam viac služobné auto, takže prírastok km je pomerne malý.

22.05.2019 | 10:51:30 | Vlado D | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

Souhlasím je to krám a výrobce z vás dělá blbce

Jedině musím souhlasit.
Sice se výrobce chvástá 5 letou zárukou, ale co je přes zákonem danou dvoletou záruku, to jednoduše neuznává !!!
Tohle je zkopírováno z oficiálnívh stránek:
Vezměte prosím na vědomí, že všechny tři záruky podléhají smluvním podmínkám uvedeným v záručním listu.
A smluvní podmínky jsou takové, že musíte každý rok do autorizovaného servisu, pokaždé zaplatíte cca. 10 tis. Sice z nařízení EU, můžete do jakéhokoliv servisu i neautorizovaném, ovšem po těchto dvou letech už platí právě smluvní podmínky a Hyundai v takovém případě nic neuzná!!!

27.02.2019 | 19:12:02 | Luboš | Recenze: Hyundai i30 (2014)

To máš služebáka na operák?S tím ročním nájezdem je benzín holej nesmysl.

23.02.2019 | 20:24:46 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 1.4 T-GDI (2018)

RE: Tento vůz jsem minulý týden pořídil

No já bych sed takového klenotu nevzdával...

23.02.2019 | 10:38:02 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2017)

RE: Tento vůz jsem minulý týden pořídil

Dacka neshnila. Je na prodej, stačí jí najít na bazarových fórech. Jen po 13 letech s Daciemi Logan jsem potřeboval změnu, ale kolegovi od Hyundai plevelíme vlákno.

22.02.2019 | 21:12:20 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Hyundai i30 (2017)

RE: Edi, toto nie sú recenzie, ale príbehy o nezmyselnom vyhadzovaní peňazí do smetí.

Aby som doplnil, všetky autá v recenziách som mal od roku 2011 do roku 2018 a až na Kia Clarus vydržali celkom dlho, pričom najlacnejšie bolo za 55 a najdrahšie za 350€. Bolo to v časoch keď som zarábal 400-450€ mesačne, takže to boli autá, ktoré som si mohol dovoliť.

18.02.2019 | 09:19:20 | Edi | Recenze: Hyundai Accent (2005)

RE: na strane spolujazdca niekde pri jazde za dažďa naberá trochu vody, nie však keď stojí

Ďakujem za radu :-)

18.02.2019 | 09:14:09 | Edi | Recenze: Hyundai Accent (2005)

na strane spolujazdca niekde pri jazde za dažďa naberá trochu vody, nie však keď stojí

Niektore auta maju v podlahe plastove zaslepky. Ked vypadne / vylomi sa, tak za jazdy od kolies cez tu dieru strieka voda dnu. Skuste to zdvihnut pozriet sa na auto od spodu.

S pozdravom
axel

17.02.2019 | 20:14:50 | axel | Recenze: Hyundai Accent (2005)