Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 28678x
9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 28498x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 21145x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 20756x
2,6Hyundai i30 (2014) Hyundai i30 (2014) autor: Emil Přečteno: 20578x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Ptá se někdo, kdo neumí pořádně ani česky...…....:-)))

18.10.2019 | 14:57:48 | Vašek | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Nechápeš význam slova legenda???!

17.10.2019 | 15:22:47 | ľuboš | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Slovník cizích slov - LEGENDA:
rozšiřovaná nepravdivá zpráva, výmysl

16.10.2019 | 19:59:52 |  | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Jo, je to legenda,když končila výroba z donucení EU, tak u 9 let starého modelu vyskočily objednávky o tisíce - prostě lidi pochopili hodnotu tohoto auta - stačí třea srovnat s Kamiqem - větší prostor, stejný výkon, o 50% niší cena a celkově značně nižší TCO...to už nikdo
nezopakuje.

16.10.2019 | 14:52:45 | Olda | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Legendou...…:-)))), ale no tak....

16.10.2019 | 13:08:12 | Vašek | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

protože prostě za 276000 nedostanete lepší nové auto ani náhdou. Model 2018 má pár drobných vylepšenía zůstává legendou ve své třídě.

15.10.2019 | 13:17:33 | Olda | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Hyundai Tucson 1.7CRDi

Njn, 55tkm je akorát zajeté auto, co by se pro boha mělo kazit? To by byla vážně trága.

13.10.2019 | 10:15:41 | Vašek | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

Hyundai Tucson 1.7CRDi

r.v.2016, mám najeto 55000km. Bez problémů, spolehlivé. Motoricky Ok,
pohodlí Ok, Výbava nadstandard za tu cenu. Ovládání Ok,kamera Ok./pokud někdo nevidí,asi ji má špinavou/. Rádio i navigace slušné. Spotřeba perfektní. Taková, jak jezdíte. Město i mimo město prům. 6l/100km,
pokud jezdím na spotřebu. Ale také při razantní jízdě jedu průměr 8l/100km. Motor tichý. Auto mě příjemně překvapilo po všech stránkách.
Mimo jiné vlastním Š - Rapid r.v.2013, naj.95000km a Š Octavia r.v.2016, naj. 87000 km. Obě 1.6 TDI 66KW, spotřeba 4,5l/100km. Taky
bez problémů. Všechna vozidla vlastním od novoty. Tucsona jsem si pořizoval kvůli své výšky /190cm/ pro lepší nastupování a vystupování.
Vyšší spotřebu lze přičíst u Tucsona hmotnosti a odporu, to je jasné.
Pořizovací cena Octavie byla přibližně stejná, jako u Tucsonu, ale Tucson je s výbavou o hodně výš. I se Škodovkama jsem spokojen, hlavně se spotřebou.
Mimochodem je to již moje 45 auto, tak vím o čem mluvím.
Každé vozidlo si před zakoupením můžete vyzkoušet jako já, po dobu tří dnů, tak nevím v čem je problém u řidičů /toto auto už nikdy/.

12.10.2019 | 14:49:49 | Ivo | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

RE: Tucson CRDi 2.0

Ahoj, mám bubloše 2 roky a nic jinýho nechci, 2,2 CRDi 4WD 103kW 2006 rv. V zimě to valí sníh dokud se nedostane pod motor :D jinak starty furt
kdykoliv, bataerku sem kupoval novou asi za 5000 ,- :D po 10 letech startuje kdykoliv vše umí jen je lehce hladový. Do Prahy z Chomutova umim kolem 7,7 až 8 ale jak byldlim na horách tak 10L je zlatý číslo :D bud na něj hodnej umí hodně. Celokožený sedačky, přední vyřívané, klima , komplet elektrika okna. Ber to tak když kupuješ koně, máš i na oves. Jen tak mimochodem Volvo X90 má v techničáku přes 12L spotřebu.

24.09.2019 | 10:25:52 | Miroslav | Recenze: Hyundai Tucson 2.0 CRDI (2005)

RE: Vlado

Původní odkaz nejde, aktuální je tento https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=86&t=23198&start=1035

23.09.2019 | 23:24:36 | Milosh | Recenze: Hyundai iX20 (2014)