Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 26817x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 26331x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 20544x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 19664x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 19253x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

dobra cena :)

Zaujimalo by ma kde ste dostali takuto slusnu cenovu ponuku? 600€ zlava, tankovanie 150€ a tempomat za 200€ je hned 950€, PZP je zhruba tak 100€ rocne usetrene a havarijne teraz nemam predstavu, ale nieco to bude :)

Tiez totiz pokukujem po ix20 (pozeram aj Vengu a Fiat 500l, co su podla mna take podobne kategorie okolo 13000) ale vsade ludia vravia, ze Hyundai velmi zlavy nedava. Keby som vyjednal zlavu 1000€ tak si rovno zoberiem ix20 s automatom :D

18.09.2018 | 14:18:45 | Bambus | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

RE: 75000km

Moje auto má najeto cca 210 000 km. Se spojkou jsem neměl žádné bolesti, drží, auto šlape jak hodinky. Občas tahá za sebou 800 kg vozík ke mně domů, na kopci. Auto se po 200 tis. km úplně rozhýbalo a jede fakt dobře. Průměrná dlouhodobá spotřeba nafty je 4,2 l/100 km. Motoricky není úplně tiché, hlavně na volnoběh a za studena. Za jízdy motor není slyšet vůbec. Nevím, jaké závady by měl mít volant a řadící páka. Nic se na nich neloupe. Podsvícení přístrojové desky svítí právě tak, jak si nastavím. Auto jezdí výborně, nemá žádné poruchy (pravidelný servis filtrů, olejů, brzd a další běžné opotř. není porucha). Koroze žádná. Při pravidelném servisu očekávám nájezd dalších 200 tis. km. Jezdí se s ní výborně, náklady na provoz minimální. Je to Š-Fabia I. - 1,4 TDi - elegance.

25.08.2018 | 18:09:34 | Jerry | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: 4. servisná prehliadka + STK

V predchádzajúcom texte mi vypadlo slovíčko geometrie. Teda robili mi kontrolu a nastavenie geometrie prednej nápravy.

17.08.2018 | 10:12:41 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

4. servisná prehliadka + STK

Opäť meškám s komentárom, prehliadku/y som absolvoval v júni. Vyšlo to tak, že najprv bola emiska + STK, bez straty kvetinky na prvý pokus. Mechanik pochválil auto, že je ako nové. Potom som išiel na servisnú prehliadku, nepríjemná bola iba cena 360 E (v cene bola aj kontrola a nastavenie prednej nápravy, ináč by to stálo okolo 300 E).

Stále mám k dispozícii služobné auto, takže na tachometri za rok pribudli iba 3 kkm. Spokojnosť s ix20 pretrváva, nemám čo by som dodal k mojim predchádzajúcim vyjadreniam.

17.08.2018 | 10:09:20 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

Tucson 1,7 tdi 85kW

Auto mám rok,ujeto 13000 km,bez jediné závady,spotřeba město 8,6
mimo 5,5 ,pohodlné,na delší trasy super,rok výroby 2017

03.07.2018 | 11:33:44 | Janíček | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

RE: ale ale, to jsou věci

Stavěný je na pohon, který je k tomu určený vznětový/zážehový a pokud si někdo pořídí auto a je taková socka, že si musí někde zbastlit pohon LPG (většina značek má potíže s tímto pohonem) tak ať si koupí lítačku a neřeší auto.Bláboly tipu, že je to Hyundai a že šetří na všem fakt ubohé. Sám mám Ceeda se stejným motorem 8 rokem bez jediné závady a motor tahá mezi 1.4 nejlépe i podle lidí co mají projeto spousty aut. Všichni máte pocit, že koncern všechno dělá poctivěji a kvalitněji a kde máte fakta? Každé auto je o tom, jak se k němu majitel chová a jakou mu dává údržbu. Čest ubožákum, co nemohou překousnout úspěch korejských automobilek posledních let a sami jezdíte v Passatu 2005.

09.06.2018 | 11:09:32 | Polsonside | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: Dementos ten pan ci kto to pisal

+++

16.05.2018 | 10:27:40 |  | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

3 roky? To je přece NIC..............., navíc spíš záleží,kolik má namotáno, než jak je kalendářně starý............

15.05.2018 | 14:36:46 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Kdo tohle napsal????

Nemá smysl se rozepisovat o člověku, který takovou hovadinu napsal.
Vlastním i30 třetí rok a neshledal jsem žádnou takovou věc, jakou tady tento člověk napsal. Takže.....

15.05.2018 | 11:32:03 | Roman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Mám Hyundai i30, rok výroby 2015. Mám ho 3 roky a je jako nové.Takže blbý kecy od těch, co tady píšou tyhle kraviny.

15.05.2018 | 11:21:36 | Roman | Recenze: Hyundai i30 (2014)