Autorecenze Hyundai iX20 - Milé auto - zvonka malé, zvnútra veľké. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Hyundai iX20
 
 

Recenze Hyundai iX20 1,4 CVVT
“Milé auto - zvonka malé, zvnútra veľké.”

Autor recenze: Vlado ,
Bratislavský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2014 Typ motoru: Stav km při koupi:5 km Stav km nyní:7 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 10 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,1 l/100 km Vloženo: 3. 4. 2015

Hodnocení inzerátu: 63 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Megane 1,6 CRD Honda Accord 2,2 CRD Renault Thalia 1,2 16V Škoda Fabia 1,9 SDI Peugeot 607 2,2 D Škoda Forman 1,3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Silné stránky

Nadštandardne veľký vnútorný priestor
Malé vonkajšie rozmery
Pomer výkon/cena

Slabé stránky

Absencia 6. rýchlostného stupňa
Buchnutie zadnej nápravy pri prejazde veľkých dier

Závady a opravy na autě

Relatívne nové auto, takže žiadne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozidlo som kupoval s tým, že ho budem využívať hlavne na krátke jazdy po meste. Predpokladaný ročný počet km je cca 10 000 km. Pre auto som si stanovil nasledovné kritéria:

- Relatívne malé vonkajšie rozmery. Tie sú výhodné pri parkovaní a v meste
- Benzínový motor bez turba. Benzínový preto, lebo prevažujú jazdy na kratšie vzdialenosti a bez turba z hľadiska spoľahlivosti (čo auto nemá, to sa nepokazí).
- Tempomat a cúvacie senzory.
- Pohodlné nastupovanie a vystupovanie.
- Cena do 12 – 13 000 Euro.

Pred pár rokmi som mal možnosť jazdiť týždeň na Honde Jazz a bol som milo prekvapený tým, ako je možné dosiahnuť relatívne veľký vnútorný priestor pri malej karosérii. Bol som takmer rozhodnutý kúpiť Jazz a iba pro forma som s manželkou obehol zopár predajní iných výrobcov. U KIA sa mi zapáčil Ceed, ten ale vo vyššej výbave bol nad mnou stanoveným cenovým stropom. Okrem toho nespĺňal rozmerové kritériá a ani predstavy o pohodlnom nastupovaní a vystupovaní. Manželka ma zavolala k modelu Venga, ktorý som si už dávnejšie zbežne obzeral, ale vtedy ma neoslovil. Keď som si ale teraz vozidlo pozrel poriadne a sadol si do neho, tak som svoj názor zmenil. Oproti Jazzu je Venga vo vnútri o dosť väčšia. Vonkajšia dĺžka 4,1 m je z môjho hľadiska akceptovateľná. Pri bohatšej výbave stála Venga menej ako Jazz. Takže sme si nechali pár dní na rozmyslenie a potom som šiel dať predajcovi záväznú objednávku. Ibaže sa objavila komplikácia. Na sklade mali iba model bez tempomatu. Samozrejme bolo možné nakonfigurovať si požadované vybavenie na objednávku, ale v takomto prípade bola pre mňa dodacia lehota príliš dlhá. Išiel som sa teda opýtať do autosalónu Hyundai, v akej výbave ponúkajú sesterský model ix20. Vozidlo mali k dispozícii okamžite v najvyššej výbave Style, ibaže v bielej nemetalickej farbe, ktorá sa mi nejako zvlášť nepozdávala. Ale zvyšku rodiny sa farba páčila a keď nám ponúkol predajca dodatočnú 200 E zľavu na tempomat, tak sme sa rozhodli ix20 zobrať.

Priznám sa, že po prvej jazde som bol mierne sklamaný z akcelerácie. Ostatných 5 rokov som totiž jazdil na 2 firemných autách s dieselovými motormi s výkonmi 150 k, resp. 130 k. A nezabehnutý 1,4 l benzínový agregát s výkonom 90 k nemá zďaleka tak dobrý ťah odspodu a ani výkon. Ale je to čiastočne aj o zvyku, dnes keď si sadnem do synovej benzínovej Fabie s motorom 60 k, tak sa mi v porovnaní s ňou zdá ix20 ako trhač asfaltu.

V nasledujúcej časti sa pokúsim bodovo zhrnúť klady a zápory recenzovaného vozidla.


Pozitíva:
1. Pomer cena/výkon. Na WEBe som si vyskladal porovnateľný model Škody Roomster s približne rovnakou výbavou. Cenový rozdiel predstavoval takmer 5 000 Euro (od ceny ix20 som odrátal predajcom poskytnuté bonusy, konkrétne: 600 E zľavu na cenu vozidla, ročné zákonné a havarijné poistenie zadarmo, tankovaciu kartu v hodnote 150 E a 200 E ušetrených za tempomat) . Keby som aj všetky tieto finančné prínosy nerátal, Roomster je stále o viac ako 3 000 Eur drahší.
2. Dostatok miesta v kabíne na dĺžku, šírku a výšku. Vnútorné rozmery sa približujú k priestoru v služobnej Škode Octavia. Dokonca vpredu mám na šírku pocit väčšieho miesta pre plecia. Ostane prekvapenie z veľkého vnútorného priestoru mi po nastúpení do ix20 tlmočilo už viacero ľudí ktorých som viezol.
3. Pohodlné sedadlá s dobrým bočným vedením (zadné trocha tvrdšie, ale nie moc). Rovná podlaha bez stredového tunela vzadu. Možnosť posúvať a nakláňať zadné sedadlá.
4. Odpruženie je príjemné, stabilita v zákrutách vzhľadom na výšku a pevnú zadnú nápravu vyhovujúca.
5. Skôr vyšší podvozok je výhodný pri parkovaní na chodníkoch a pod. Pruženie je relatívne komfortné, auto sa v zákrutách nakláňa iba minimálne a dobre drží stopu.
6. Pohodlné nastupovanie a vystupovanie a dobrý výhľad dopredu aj do bokov. Veľmi veľké bočné zrkadlá.
7. Minimálna sila potrebná pre ovládanie volantu. Keďže nie som pretekár, tak mi tzv. „nekomunikatívnosť“ spôsobená mierne preposiľovaným riadením nevadí.
8. Účinnosť bŕzd (vpredu aj vzadu kotúčových) je výborná aj pri dlhšom brzdení, čo som si overil pri jazde s plne naloženým vozidlom na dovolenke.
9. Dobre tvarovaný kufor so základným objemom 440 l. Pri posunutí zadných sedadiel dopredu 570 l a pri ich sklopení 1390 l.
10. Veľmi tichý motor 1,4 litra s variabilným časovaním ventilov. Keď stojím na červenú na križovatke nepočujem akýkoľvek hluk ani necítim vibrácie. Spočiatku som sa pozeral na otáčkomer, či sa motor naozaj točí.
11.Pohonná jednotka je pružná. Znesie bez protestov jazdu na 5 rýchlostnom stupni pri rovnomernej rýchlosti 50 km/h a pri pridaní plynu auto relatívne svižne zrýchľuje (pri menšom a strednom zaťažení). Pri ceste do Chorvátska v obsadení 4 dospelé osoby + rakvička si motor poradil so stúpaniami na diaľnici bez nutnosti podradiť na štvrtý rýchlostný stupeň. Samozrejme nie vtedy, ak boli zápchy či iné spomalenia,
12. Radenie je príjemné a jednoznačné.
13. Predné svetlomety majú prisvetľovanie do zákrut, ktoré vyhodnocuje rýchlosť jazdy a uhol natočenia volantu. Po meste svieti ix20 do zákrut lepšie, ako bixenóny, ktoré som mal na predchádzajúcom firemnom aute. Milá drobnosť: pri cúvaní svieti opačná strana - teda tá, kam smeruje predok vozidla.
14. Predný ostrekovač nestrieka klasický pramienok, ale vodu „prská“. Pri menšej spotrebe ostrekovacej kvapaliny dosahuje lepšie zotretie okna. Ak k tomu pripočítam rozmerné stierače, tak musím ix20 pochváliť za kvalitné ostrekovanie a stieranie predného okna.
15. Ovládacie prvky na stredovom paneli aj na volante sú po ruke. Ich rozmery sú dostatočne veľké a ovládanie je intuitívne (s výnimkou palubného počítača, zmienim v ďalšom texte). Mne osobne sa napríklad páči jednoduché nastavovanie teploty kúrenia/klimatizácie a otáčok ventilátora pomocou dvoch sústredných veľkých okrúhlych gombíkov.
16. Klimatizácia, vyhrievanie sedadiel a kúrenie fungujú v pohode. Benzínový motor sa zohreje pomerne rýchlo, takže kúrenie nabieha v krátkom čase.
17. Mnoho drobných „vychytávok“, ktoré sú dôkazom toho, že konštruktéri vozidla mysleli na zákazníka aj v detailoch. Ako príklad uvediem zobrazenie názvov staníc na displeji nad jednotlivými tlačidlami predvolieb autorádia. Nemusím si tak pamätať, čo mám predladené na tej ktorej predvoľbe. Mimochodom napriek tomu, že nejde o špičkovú audiosústavu, je jej zvukový prejav celkom príjemný.


Negatíva:
A. Absencia 6. prevodového stupňa. Pri 130 km/h motor točí 4000 obrátok a to sa odráža na hluku aj spotrebe (cca 8l).
B. Pri rýchlejšom prechode veľkých nerovností sa ozve výrazné buchnutie zadnej nápravy, čo všetkých vo vozidle vystraší. Stalo sa mi to tuším 3x, odvtedy si dávam väčší pozor na jamy.
C. Vo výbave nebola v kabíne vyberateľná nádobka na odpadky (taký okrúhly „minismetiačik“). Ja som ju síce dostal od predavača ako bonus (potom, čo som prejavil počudovanie nad tým, že výrobca šetrí na nepravom miest), ale takáto drobnosť zbytočne kazí ináč dobrý dojem z auta.
D. V najvyššej výbave má ix20 sklápaciu lakťovú opierku iba pre vodiča. V modeli Venga ju má aj spolujazdec. Analogická situácia je s možnosťou voľby zatmavených okien v zadnej časti, ktorú ix20 na rozdiel od Vengy nemá.
E. Ovládanie palubného počítača na volante je užívateľský menej pohodlné. Horné tlačidlo slúži pre rolovanie v menu jedným smerom a dolným sa resetujú namerané hodnoty. To značí, že musíte veľa razy stlačiť prvé tlačidlo, aby ste sa „prebrodili“ cez všetky položky. Pritom by stačilo zmeniť naprogramovanie palubného počítača tak, aby napríklad horné tlačidlo ovládalo pohyb v menu jedným smerom, dolné opačným a súčasným stlačením oboch tlačidiel by sa resetovala príslušná položka. V záujme objektivity ale musím konštatovať, že aj toto mnou kritizované riešenie je podstatne lepšie, ako tlačidlá umiestnené pri tachometri, resp. otáčkomere, čo býva nešvár niektorých ázijských vozidiel.
F.Svetlá pre denné svietenie sú osadené klasickými žiarovkami namiesto LED. To mi pripadá v dnešných časoch ako mierny anachronizmus (väčšia spotreba, nižšia životnosť žiaroviek). Okrem toho sú umiestnené nízko (v hmlovkách), čo je z hľadiska viditeľnosti z oproti idúcich áut pri jazde v kopcovitom teréne menej vhodné.
G. Kontrolu tlaku v pneumatikách je super vec, ale bohužiaľ ju nemožno deaktivovať. Na diskoch so zimnými pneumatikami nemám snímače tlaku (sú drahé), takže mi v zime svieti nepretržite varovná oranžová kontrolka.


Iné vlastnosti:
- Vzhľad vozidla považujem za subjektívnu kategóriu. Mne osobne sa exteriér a ešte viac interiér páči (napr. elegantné modré podsvietenie ovládacích prvkov, displejov a palubnej dosky).
- 90 k výkonu atmosférického motora o objeme 1,4l je pre bežné jazdenie postačujich. I keď samozrejme 126 k benzínovej 1,6 by bolo príjemnejších. Ale aj drahších (nadobúdacia cena, poistenie, spotreba).
- Spotreba veľmi záleží od štýlu jazdy, hustoty premávky, rýchlosti a ďalších okolností. Ja mám priemernú spotrebu v zime okolo 7,3 l/100 km, mimo zimu pod 7 l/100 km. Zloženie jázd je zhruba 70% mesto, 20% diaľnice, 10% ostatné cesty.


Zhrnutie:
Ix20 je vozidlo vhodné najmä pre jazdy v meste. Poradí si bez väčších problémov aj s diaľnicami, kde sa ale pri rýchlostiach nad cca 120 km/h negatívne prejaví jeho väčšia čelná plocha rastúcim hlukom a spotrebou. Ja tento problém riešim tak, že keď sa neponáhľam, tak nastavím tempomat na 115 – 120 km/h.
Pre častejšie jazdy na diaľniciach a po mimo diaľničných cestách s rýchlostným limitom 90 km/h, by som odporúčal motor s objemom 1,6 l. Ten poskytuje vozidlu výkonovú rezervu a tým okrem iného aj vyššiu bezpečnosť pri predbiehaní, najmä ak je vozidlo zaťažené.
Ako som napísal, na tomto aute oceňujem pomerne veľký vnútorný priestor pri malých vonkajších rozmeroch a pohodlné nastupovanie a vystupovanie. K pohode jazdy prispieva aj tichý motor, pekný interiér a praktické rozmiestnenie a tvar ovládačov v interiéri.
Z negatív mi najviac vadí chýbajúci 6. prevodový stupeň. Ale to iba na diaľniciach, po ktorých zase tak moc nejazdím.
Ak by som mal hodnotiť toto auto známkami ako v škole, tak mu dám na vysvedčení 1- .

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 63


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai iX20

Vložit komentář

5. záručná prehliadka

Tak táto prehliadka bola najlacnejšia 126 E (olej som mal vlastný). Najazdené niečo málo cez 30 kkm. Stále používam viac služobné auto, takže prírastok km je pomerne malý.

22.05.2019 | 10:51:30 | Vlado D  | 194.154.249.* Reagovat

dobra cena :)

Zaujimalo by ma kde ste dostali takuto slusnu cenovu ponuku? 600€ zlava, tankovanie 150€ a tempomat za 200€ je hned 950€, PZP je zhruba tak 100€ rocne usetrene a havarijne teraz nemam predstavu, ale nieco to bude :)

Tiez totiz pokukujem po ix20 (pozeram aj Vengu a Fiat 500l, co su podla mna take podobne kategorie okolo 13000) ale vsade ludia vravia, ze Hyundai velmi zlavy nedava. Keby som vyjednal zlavu 1000€ tak si rovno zoberiem ix20 s automatom :D

18.09.2018 | 14:18:45 | Bambus  | 195.168.131.* Reagovat

RE: dobra cena :)

Auto som kupoval v Autopolis-e na Račianskej v BA (pri VÚZ). Ale to už je viac ako 4 roky. Vtedy mi ponúkol predavač tempomat zadarmo. Ostatné zľavy/výhody boli v rámci vtedy prebiehajúcej akcie.

21.10.2018 | 21:26:43 | Vlado  | 85.135.173.* Reagovat

4. servisná prehliadka + STK

Opäť meškám s komentárom, prehliadku/y som absolvoval v júni. Vyšlo to tak, že najprv bola emiska + STK, bez straty kvetinky na prvý pokus. Mechanik pochválil auto, že je ako nové. Potom som išiel na servisnú prehliadku, nepríjemná bola iba cena 360 E (v cene bola aj kontrola a nastavenie prednej nápravy, ináč by to stálo okolo 300 E).

Stále mám k dispozícii služobné auto, takže na tachometri za rok pribudli iba 3 kkm. Spokojnosť s ix20 pretrváva, nemám čo by som dodal k mojim predchádzajúcim vyjadreniam.

17.08.2018 | 10:09:20 | Vlado  | 195.91.16.* Reagovat

RE: 4. servisná prehliadka + STK

V predchádzajúcom texte mi vypadlo slovíčko geometrie. Teda robili mi kontrolu a nastavenie geometrie prednej nápravy.

17.08.2018 | 10:12:41 | Vlado  | 195.91.16.* Reagovat

3. servisná prehliadka

3. prehliadka sa konala ešte v júni, ale pozabudol som to sem napísať. Stále mám k dispozícii služobné auto, takže jazdím na mojom pomerne málo. Momentálne je na tachometri necelých 23 kkm. Môj názor na ix20 sa od doby napísania recenzie nezmenil, teda spokojnosť pretrváva.

Jedna zaujímavosť - elektrická autochladnička mi cestou na dovolenku vyrazila postupne 2 poistky (predná a zadná zásuvka). Vymenil som ich za rezervné (tie čo sú uschované v krabici pri motore) a chcel kúpiť ďalšie, aby som mal rezervu. Ale to nie je až tak jednoduché, nakoľko nie sú (celkom) štandardné. Napokon som si ich objednal cez internet a dnes či zajtra by mali prísť.

13.09.2017 | 13:53:39 | Vlado  | 195.91.17.* Reagovat

2. servisná prehliadka

Používam často firemné auto, takže po 2 rokoch mám najazdených iba necelých 14 kkm. ix20 funguje bez problémov, v podstate platí všetko čo som napísal v recenzii. Autíčko je vynikajúce v meste, ale použiteľné aj pre dlhšie diaľničné cesty. Tam ale treba rátať s vyššou spotrebou.

Čo sa týka servisnej prehliadky, tak bola zhruba o 100 E drahšia ako predchádzajúca. Údajne menili nejaké filtre, chladiacu a brzdovú kvapalinu. Spolu som zaplatil cca 240 E, pričom olej som mal opäť vlastný.

20.06.2016 | 16:09:43 | Vlado  | 195.91.4.* Reagovat

1. servisná prehliadka

Po 8600 km a 1 roku som absolvoval 1. servisku. Autorizovaný servis Hyundai v Bratislave na Račianskej ul., pochválim prijímacieho technika za ochotu. Cena 106 E (doniesol som si vlastný olej).

Spotreba zhruba okolo tých 7 litrov. Motor sa asi zabehol, subjektívne má lepší ťah ako keď bol nový. Poruchy žiadne.

Pre tých, ktorým sa 8600 km za rok zdá málo preventívne uvádzam, že mám v zamestnaní možnosť používať pre súkromné účely služobné vozidlo. Čo využívam bohate najmä pre jazdy po meste (vrátane dopravy z/do práce).

30.06.2015 | 23:41:18 | Vlado  | 85.135.207.* Reagovat

Světla pro denní svícní -jen poznámka

jsou tam žárovky s deklarovanou životností 8000h, což je v praxi min. 300000km...

29.06.2015 | 15:50:03 | k22  | 85.70.138.* Reagovat

otazka na admina:

ktorý expert navrhoval spôsob písania recenzii?
Políčka sú rel. malé, už 2 x som ďatloval recenziu a ked chcem upraviť, tak mi vyskoči, že "nemožno upravovať CUDZIU RECENZIU".
neviem, prečo ste nenechali pôvodný spôsob, takto je to otravné a mätúce.
dakujem.

08.06.2015 | 09:53:59 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

RE: otazka na admina:

Velikost vstupních polí formuláře pro vložení recenze je diskutabilní. Ohledně vašeho druhého problému: Nevím jakým způsobem se pokoušíte upravit recenzi, ale v případě, že jste řádně přihlášen a upravujete pouze své recenze, ke kterým máte přístup, by tato možnost neměla nikdy nastat.

08.06.2015 | 10:48:13 | admin  | 77.48.24.* Reagovat

RE: otazka na admina:

no, mne ukradli 3 x auto, ani raz poistené, podľa polície by to tiež nemalo byť možné..:)), všetko je možné....

08.06.2015 | 11:05:36 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

Pre Jirku

Spoľahlivosť motorov - zaujímavá tabuľka.

auto.pravda.sk/poradna/clanok/356413-warranty-direct-najspolahlivejsie-su-motory-mercedes-tsi-a-tdi-pod-priemerom/

04.06.2015 | 00:02:21 | Vlado  | 85.135.232.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Už jsem to dávno viděl.Kia se stejnejma motorama na chvostu divný co.Hnojdé má záruku 150t km a pojišťovna ze který jsou vytažený statistiky pojišťuje do 130t km kdy by to ještě měla krýt tovární záruka výrobce.Taky divný co.Spíš to u hjondé bude statistika neuznanejch reklamací na motor,tudíž nic neříkající číslo a pravda bude podle mě někde kolem čísla Kie ne li níž,protože ta má taky prodlouženou záruku.

04.06.2015 | 13:05:20 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Jirko,
akékoľvek argumenty v neprospech Koncernu (viď falšovanie šstatistiky poruchovosti ADAC v prospech Golfu) a v prospech iných značiek okamžite spochybníš. A čo tak Honda a ďalšie japonské značky, to sú tiež ázijské šmejdy?

Ak sa ti chce, pozri si na "kvalitu" motorov VW/Schade napr tu:

www.autorubik.sk/clanky/motor-12-htp-a-na-co-si-treba-dat-pozor

alebo tu:
www.autorubik.sk/clanky/servis-preskocena-rozvodova-retaz-12-htp-47-kw

resp. tu:
www.automag.sk/hanba-volkswagenu-s-motormi-tsi-nekonci-teraz-sa-tyka-scirocco

A teraz jedna jednoduchá otázka. Ešte stále chceš tvrdiť, že niet nad nemeckú kvalitu? A neodráža náhodou umiestnenie vozidiel v citovanom rebríčku naozaj skutočnosť, že soudruzi koštruktéri motorov z VW urobili (nejednu) chybu? A na záver - keby mal takéto zásadné konštrukčné chyby akýkoľvek z motorov Hyundai, nerozmazali by to naši "objektívni" motoristickí novinári?

P.s. Všimni si, ako vysoko sa v tabuľke umiestnil Renault. Aj u neho s jedná o triky so zárukou? A nie je náhodou pravda taká, že asi má kvalitné motory, ak ich montuje do niektorých svojich svojich vozidiel Mercedes, Smart, Nissan,..?

07.06.2015 | 09:40:59 | Vlado D  | 85.135.249.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Mercedes si motory renaultu radši upravuje.Renault už dává taky 5 let záruky jako hnojdé.O problémech TSI se ví už dlouho,to ty jsi asi objevil ameriku stejně jako u tý zadní nápravy ix 20/venga.Nevím co máš furt s těma německejma autama asi mindrák z golfu,kterýho ho máš v garáži na plakátě leč na něj šušní nebylo tak jsme s mámou vzali levnšjší hnojdé,který je taky německý a vyrobený v česku tak to musí bejt dobrý auto keď to vravel Jožo s krčmy.Sundej si růžový brejle a nežer to tak a svez se někdy v normálním autě ať vidíš ten rozdíl.Já mám na tyhle auta svůj názor a nezměním ho.V práci mi to stačí a za ty nervy bych to domů nechtěl.

07.06.2015 | 20:06:34 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Ale nepovídej,vždyť ti to nikdo nenutí.Nakonec i volové můžou mít svůj názor.

07.06.2015 | 20:30:31 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Tak,tak.Jeden se teď ozval.

07.06.2015 | 20:32:44 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Pre Jirku

To je dobře že jsi to uznal.Tak už se neozývej.

08.06.2015 | 11:15:15 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Papánku tebe doma neučili,že skákat cizím lidem do řeči je neslušný aneb jestli nemáš co k tématu jenom přiblblý připomínky tak se vrať na pastvu.

08.06.2015 | 12:30:15 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Milý Jirko.
No skutočne niet nad racionálnu argumentáciu. Kvalita motorov koncernu sa síce potáca hlboko dole v rebríčkoch, na motory pršia sťažnosti zo všetkých strán, ale napriek tomu ty ich považuješ za dobré, lepšie, najlepšie....

Mne môže byť VW ukradnutý, pretože u neho neplatíš za kvalitu (kdepak ty časy jsou), ale za meno. Ktoré je udržiavané rôznymi pofidérnymi metódami, ako sú napr stupidné články tzv. novinárov o fiktívnej konštrukčnej vade zadných náprav ix20 v SM. Franta je český génius! No skutočne, ak toto je etalón génia, tak ja som Jára da Cimrman.

S tým Golfom si náhodou trafil kliniec po hlavičke. Ja som mal možnosť pred rokom si vybrať medzi 4 ročným Golfom 5 kovej rady od kolegyne (benzín 1,4 najazdených 65 kkm) a ix20. Napriek tomu, že ix20 ma vyšiel o 4000 E viac som si ho kúpil a neľutujem. Golfa som dohodil známemu, ktorý tiež verí legendám o nemeckej kvalite.

Milý Jirko, ja nie som motorista teoretik a mám za 40 rokov nabehaných zhruba 700 000 km na rôznych značkách. Z firemných aut menujem namátkou Mercedes, VW, Pegueot, Renault, Honda, Škoda,... Takže som aj trocha zorientovaný v problematike. Myslím prakticky, nielen teoreticky z WEBu, ako podaktorí (tým samozrejme nemyslím teba :) ).

Na margo debát s tebou len toľko - dospel som k záveru, že človek, ktorý na predložené argumenty reaguje osobnými útokmi (napr. istý Sirka z Dolních Kotěhůlek), mi nestojí za strácanie času.

Takže končím túto neplodnú polemiku a želám ti, veľa šťastných kilometrom s autom tvojich snov.

Neodolám a na záver pridám vtip z časov socializmu.

V roku 1971 sa pýta šéf previerkovej komisie preverovaného občana XY na to, aký je jeho vzťah k socialistickému zriadeniu. Dotyčný občan odpovie: "Úprimne s ním súcitím, ale pomôcť mu naozaj nedokážem".

Tá veta v úvodzovkách charakterizuje aj môj vzťah ku tebe. Howgh.

11.06.2015 | 11:40:57 | Vlado D  | 85.135.230.* Reagovat

RE: Pre Jirku

Nevím jak ti to mám už říct,ale ke koncernu nemám absolutně žédnej vztah,nevlastním ho a nechci ho.Je jsem tě správně odhadl.Na těch vašich stránkách to je obehranej folklór urážet ostatní značky a už vůbec neodsuju člověka kvůli tomu jaký má auto.Realita bohužel je,že golf V je kvalitněji udělaný auto než nová IX 20 o čemž ses přesvědčil sám a mimochodem pan Vaculík je jeden z nejlepších motoristických novinářů u nás,kterýho znám osobně.

11.06.2015 | 12:50:52 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

Souhlas

Vlado, to mohu potvrdit ohledně spolehlivosti motorů hyundai.
Proč by dávali takové záruky, kdyby nebyla jistota,renault a ostatní franc.kdyby zvládli ostatní věci, tak jsou suverénní jednička.P.

04.06.2015 | 14:46:28 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

Článek

Tady je o tý nápravě v článku Světa Motorů převzatý z Hjondé Klubu,kde už se VladoD taky v sekci zadní náprava angažuje ulozto.cz/xg7JyJh/kauza-hyundai-ix20-pdf#download

21.04.2015 | 12:49:50 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Článek

Ak to niekoho zaujíma, tak medzi časom sa na tomto vlákne rozprúdila dosť pestrá debata. Konkrétne na stranách 70 - 72.

18.05.2015 | 12:21:47 | Vlado D  | 85.135.215.* Reagovat

odskakovanie kolies zadnej nápravy je na aute ,, hociakom, prakticky STALE, pri troche

šťastia odskakuje aj predná, stačí prejsť rýchlo nejaký zjazd, kde je diletácia a zatiaľ som nešiel s autom, ktoré by si nepodskočilo..., samozrejme, každé inak a v závislosti od konštrukcie náprav, zavesenia, rozloženia hmotnosti, priemeru kolies, uchytenia tlmičov a podobne.
zatiaľ čo pri takom BMW sa predná náprava iba zhupne a drcne, zadok už vie poskočiť, ale nezvlní sa tak, ako napr.Audi, či Nissanov, Mazd, P 405-406-508-607 , u posledných 2 aj predná náprava buchne a zadok sa o pár mm posunie, presne tak, ako A 6, či A8.., ale:

u malých aut sa často snažia o "športovosť" podvozku za každú cenu, ktorú dosiahne vyrobca nezmysele velkým priemerom kolies, skrátením pružín, laborovaním s uloženim tlmičov, výškou nápravy, jej uchytením.. preto napríklad taká Skoda 120, či Felícia pružia násobne LEPSIE a komfortnejšie ako Fabia, či Polo..:)

0,5 metra odskočeniu neverím, to by musel rezať zákrutu 180 a nabehnúť na nejakú prekážku, ale "zavlnenie" zadnej časti auta je prirodzený fyzikálny jav, ktorý najviac eliminujú vzduchové podvozky, ale bežný z ocele...nie.
ale, pokiaľ naozaj odskakuje tak, že vyvolava nestabilitu v rýchlo prejdených zakrutach...., tak je to na pováženie, ide zrejme o chybu konštrukcie ako takej.

20.04.2015 | 08:41:32 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

RE: odskakovanie kolies zadnej nápravy je na aute ,, hociakom, prakticky STALE, pri troche

Mám ix20 1.6, najeto cca 13k, předtím jsem měl Swifta. S ix20 jezdím úplně stejným stylem (nebrzdím provoz :), zadní náprava sice trochu občas sklouzně, ale NIKDY ještě nebliklo ESP ani neblyla potřeba korekce volantem.
Stejné uložení tlumičů měl např. VW Sharan, toto uložení je prostorově úspornější a plný zdvih tlumičů využije tka max. nějaké SUV v těžřkém terénu. takže žádná chyba konstrukce ale amatérismus enbo spíš zlý úmyls Světa motorů.

23.09.2015 | 13:05:53 | k22  | 85.70.138.* Reagovat

Zadné tlmiče

Pozrel som si príspevky + obrázky na fóre užívateľov ix20 a dovoľujem si tvrdiť že, užívateľ "Frantaservis" zámerne robí z komára somára. Vyjadrujem podozrenie, že vyvoláva falošnú paniku zo zištných dôvodov, lebo ponúka úpravu uchytenia v jeho autoservise za úplatu.

Zdôvodnenie: Z fyzikálneho hľadiska sa jedná o jednoramennú páku (učivo 7. ročníka základnej školy). Pokiaľ je tlmič ďalej od kolesa, prekonáva kratšiu dráhu pričom pre dosiahnutie rovnakého účinku musí mať väčšiu tuhosť. Inými slovami, ak je pri takomto uchytení použitý správny typ tlmiča (zdvih, charakteristika), tak je jeho pôsobenie úplne rovnaké, ako keď je iný typ tlmiča (s dlhším zdvihom a menšou tuhosťou) bližšie k pružine.

Dovoľujem si tvrdiť, že ním vykonávaná úprava pri zachovaní pôvodných tlmičov zhorší jazdné vlastnosti. Mimochodom - rovnaký jav by dosiahol, ak by na pôvodné uchytenie namontoval tlmič s vyšším tlmiacim účinkom.

Opakujem, že táto teoretická úvaha je podložená mojimi praktickými skúsenosťami s inými typmi áut s tuhou zadnou nápravou. Ix20 neodskakuje o nič viac, ako Fabia, Renault,...
Samozrejme, ak máte nesprávne, resp. vadné tlmiče, tak vám zadná náprava bude odskakovať na akomkoľvek type auta. A v tom je celý problém. HOWGH!

17.04.2015 | 15:28:49 | Vlado D  | 195.91.5.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Včera mi akorát říkal kámoš,že jeho soused má najeto s IX20 30 000km a tlumiče na výměnu bez záruky a že hnůjdaj nikdy.

19.04.2015 | 10:08:49 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Kámoš co má souseda ... a jeho bratr a jeho sestra a její tchýně říkala to a to .Nebuď tele a nevěř že jsou podauta a nadauta.Všechno jsou jen plechové popelnice ,bez ohledu na značku,a nebo jsi opravdu najivní snílek.Hjundai je stejná kraksna jako škodovka nebo vágen .A už neblbni s tím chjunaiem ,to ti ta značka tolik vadí?, nech ji dožít,však ona musí stejně spíše nebo později svou nekvalitou zaniknout.Někomu se sypou rozvody jinému skáče zadek,takže vyměnit motor nebo tlumiče?Chytrák vymění motor......,blbec jen ty tlumiče.

19.04.2015 | 20:20:31 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Motorko nežvaň,pokud nëkdo řekne o hnůjdaj pravdu tak mu to věřím spís než majiteli,který má růžový brejle.Nevím co máš furt ze škodovkou,já o ní nic nikde neřekl asi mindrák.Ta má alespoň historii a tradici i je alespoň trochu německá narozdíl od těchhle kreatůr co akorát nakreslil zkouřenej skopčák.Ty si v tom nejel a pleteš si motorku s autem,takže nevíš o čem je řeč.Pokud se někdo chová jako zastoupení českýho chůjdaje viz.reklamy za který dostali pokutu,lhaní o prodejích,vykořisťování dealerů,navážení se do ostatních značek atd atd. tak si o averzi koleduje.Nevidím opravdu jedinej kloudnej důvod proč si tyhle skvosty kupovat než jiný zavedený značky.Nadauto.podauto neexistuje,ale dobrý a špatný značky jo.

19.04.2015 | 20:53:53 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Že som tak smelý, takže klasické nemecké značky navrhujú špičkoví nemeckí odborníci a Hyundai konštruuje "zkouřenej skopčák" ? A nie je náhodu "skopčák" hanlivé synonymum pre Nemca?

Jediné vysvetlenie, ktoré mi napadá je, že analogicky ako dobrí (= východní Nemci) strieľali pri Stalingrade do vzduchu, tak analogicky elita nemeckej koštruktérskej školy pracuje pre Koncern (ukláňam sa hlboko smerom k Wolfsburgu) a ich nadrogovaní nemeckí kolegovia pre Hyundai (odpľúvam si zhnusene smerom k Rüsselsheim‎u).

Dobre som to pochopil?

19.04.2015 | 22:54:39 | Vlado D  | 85.135.212.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Jak jinak si racionálně vysvětlit,že designově vypadaj jak zprsknutý ze třech různejch aut a ještě přidělaj tlumič na opačnej konec nápravy než má bejt.

20.04.2015 | 06:34:12 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Motorka nemotorka,opačný konec neopačný konec, trošku se ti to motá v hlavě.Co stále řešíš?, že ty si tu kreaturu v životě nekoupíš další ano-kde je problém?Že by u kámoše od kámoše?Máš snad svůj rozum ,ale po tom co tady hážeš rozumy je zřejmé že se v autech vyznáš asi tak jako já,tj.nic moc,navíc ty bez google jsi docela ztracen.V ix 20 jsem nejel,ale i30 poslední generace u nás kromě dalších značek jezdí deně a po nájezdu hódně přes stopade tis.km.to nevypadá že by se to mělo v nejbližší době rozpadnout.S tím autem se nic špatného neděje,jezdí naprosto bez problémů.Co bys chtěl víc slyšet? že to je šrot? to možná ano ale to jsou potom všechny auta.Neblbni lidem hlavu ty naivko.A na kterém konci že má být přichycený ten tlumič aby to neskákalo?

20.04.2015 | 10:24:41 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Pokud bereš auto,že jezdí tak pohoda.Jezdí i dacie,thalie a nic se s nima neděje hodně přes stopade a pak ani nemůžeš pochopit o co se tu snažím.A těm lidem co si to koupí stačí,že to jezdí.Proti nim nic nemám.

20.04.2015 | 11:32:58 | Jirka  | 37.188.128.* Reagovat

RE: Zadné tlmiče

Tlumiče na zárku vymění i po větší nájezdu. Bez keců, jedinej kdo tady kecá jsi ty.

23.09.2015 | 13:07:47 | k22  | 85.70.138.* Reagovat

Zadní náprava je OK, na vině byly nekvalitní tlumiče (ne u všech kusů), do roku 2014

se montují značkové tlumiče a žádné problémy nejsou..

16.04.2015 | 15:08:47 | k22  | 85.70.138.* Reagovat

RE: Zadní náprava je OK, na vině byly nekvalitní tlumiče (ne u všech kusů), do roku 2014

Co to je značkové tlumiče?Jakože předtím tam byly no name čína?
Lež jak ta věž.Citace a měření jednoho co mu tlumiče vyměnili.
Účinnost 47% u nových tlumičů.Dovol abych se zasmál a proštuduj si ty obrázky co jsem sem dával.octavii I jak to uchycení má vypadat a IX20 jak to nemá vypadat.

trochu oživím téma, při druhé garanci jsem chtěl aby mi udělali test tlumičů jak že na tom jsou po 2 letech a 30K Km
zadní měli účinnost cca 27% a tak mi bylo řečeno, že mi nové už objednali, za týden došli, a na počkání proběhla výměna s nárůstem na 47% , auto odzadu přitvrdilo a přestalo odzadu dunět, bohužel projevy odskakování to nikterak neovlivnilo...

16.04.2015 | 19:43:57 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Zadní náprava je OK, na vině byly nekvalitní tlumiče (ne u všech kusů), do roku 2014

Takže ses nechal ukecat ke koupi nových tlumič? LOL! JE to běžná finta servisů...

23.09.2015 | 13:08:46 | k22  | 85.70.138.* Reagovat

Vlado

A víte, že ten váš vůz se stal dle TUV nejspolehlivějším autem vyráběným v ČR.
Možná budu o IX 20 uvažovat.
Zdá se mi, dle podle posledního příspěvku,že Jirka je úplně mimo.
Typuji mu mezi 19-22 lety, jezdí ve stařičkém golfu a poslouchá vytuněnou hudbu.

14.04.2015 | 18:41:03 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

RE: Vlado

TUV je statistika perasklej žárovek a nic se tam nedozvíš třeba o špatně zkonstruovaný zadní nápravě u IX20 u který nesmyslně přidělali uchycení zadního tlumiče daleko od středu kola,takže na českejch silnicích ti až nebezpečně odskakuje zadek,že jsem měl co dělat abych to udržel na silnici.Šikovný český ručičky si to uchycení dokážou převařit,ale to jsme jak před čtyřiceti lety,kdy dodo neboli dodělej doma bylo na běžným pořádku a kdy lehce ojetý auto bylo dokonce dražší než nový,protože už mělo vychytaný mouchy.
Jinak jseš vedle jak ta jedle.Takovýhle automobilový experimenty mám dávnou za sebou.
Tebe tipuju na vidloně z vesnice,kterej o autech slyšel maximálně v hospodě a sní o ochcávce v TDI,kterou má v garáži na plakátě a jde pro hnojdé,protože je to přeci levný a dobrý auto a je to pravda,protože to říkal Pepa v putice.

14.04.2015 | 19:47:32 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

A co najednou se proháníš ve šrotech. IX20 ti odskakuje, kolik jsi jel, 200km/h, stařičký golf sedí jak přibitý a potvrdil jsi, že celé vlákno plácáš nesmysly, ale je to tvůj svět a nikdo ti iluze brát nebude. A už nepíš,ať ti nevystydne večeře od maminky.

14.04.2015 | 20:55:14 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

RE: Vlado

Nesmysly meleš ty.Myslýš,že bych mluvil o něčem co znám jenom z plakátu,putiky nebo si někde dočetl?Proč bych měl jezdit dvě stě
?Nepotřebuju si nic dokazovat a svez se někdy pokud máš už vůbec řidičák v něčem normálním.

14.04.2015 | 21:30:40 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Zadek ti může a nemusí odskakovat bez ohledu na vzdálenost uchycení tlumiče od středu osy kola.Že to někdo předělal(to v nějakém časopise už bylo) neznamená že vyřešil podstatu věci.Jestli máš automobilové experimenty dávno za sebou,to je v pořádku,nakonec jsi stejně zjistil že to nikde nevedlo.

14.04.2015 | 21:10:03 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Vlado

Nerozumět řeči tvýho kmene.Pokud stejnou konstrukci zadní nápravy používá cca teď plácnu polovina automobilový produkce a tam funguje,stačilo by to jen líp obšlenout.I když pravda je v tom,že tvrdej zadek měli i první octavie III a rapidy,ale to bylo způsebený ne špatnou konstrukcí,ale naladění kvůli velký nosnosti u octavie a u rapidu náklonúm karoserie na ůkor pohodlí.

14.04.2015 | 21:42:34 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Když ty nerozumět tak tu za sebe dej někoho kdo rozumět.Ještě jednou,vzdálenost uchycení tlumiče od středu osy kola není rozhodující pro to zda ti bude kolo odskakovat nebo ne.Takže převařovat můžeš ale tím to není ty experte.A nebo ti připadá že většině současné produkce(silničních,motocrosovych,enduro)motocyklú která má tlumič pérování naopak na opačném konci než je osa kola něco odskakuje.Jen nepiš že je to něco jiného,není.A neplantej tu rapida který má možná tlumič tam kde si ho představuješ ty ale na nekvalitní vozovce odskakuje stejně.

14.04.2015 | 22:44:19 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Vlado

Motorka je samý jako auto ty odborníku.Rapid už je doladěnej,dělaly to první kusy,ale to je jedno.Aby jsi měl představu ty motorko o čem je tu vůbec řeč stačilo použít google a první co na mne vyskočí.Přečti si reakce lidí.Při 60 km/h mu zadek uskočil o půl metru atd 70 stránkový vlákno a kupa nasranejch.Přesně takhle nebezpečnej jsem s toho měl pocit já.

15.04.2015 | 07:31:11 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Ještě odkaz.Jsem ani nečekal že je toho plnej net a někteří majitelé těchto skvostů o tom nemají ani tucha,když mě se při první kočičí hlavě bylo jasný,že není něco v pořádku.No nic masírka funguje. forum.cars.cz/hyundai/viewtopic.php?f=86&t=23198&start=1035

15.04.2015 | 07:37:11 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Původní odkaz nejde, aktuální je tento https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=86&t=23198&start=1035

23.09.2019 | 23:24:36 | Milosh  | 89.103.175.* Reagovat

RE: Vlado

A po převaření mu uskočil zadek o 40 cm.A že jim to někdo neporadí s tím posunutím tlumiče dozadu,problém by byl dle tebe vyřešen.To jsou ale volové,taková školácká chyba a né a né to vyřešit.Asi neznají google.A o kolik centimetrů uskakoval zadek tobě když jsi s tím chjundajem letěl šedesátkou.Teď ale rozumně,nic ve zlém,jestli tam zadní náprava uskakuje nevím,nejel jsem v tom,je to možné, ale nejisté chování podvozku tohoto korejce nebude ve vzdálenosti uchycení spodního oka tlumiče od osy kola(cos naznačil)to by už měli už dávno pořešeno,(jestli ovšem googlujou)Jsou jistě další možností proč to nefunguje dobře .Zřejmě ti hloupí konstruktéři nechodí na pivo,tam by pobrali víc rozumu.A nebo si opravdu lehnout pod rapida s metrem v ruce.(Citroen C4 minulé generace uskakoval v zatáčce na nekvalitním povrchu taky bez ohledu na to kde měl přidělané tlumiče,zkus se kouknout).Já se tady nebavím jestli uskakuje nebo neuskakuje,jen ti chci naznačit že se toho neduhu nezbavíš jen pouhým posunutím uchycení tlumiče .Doufám žes už konečně pochopil podstatu řeči mého kmene.

15.04.2015 | 11:04:58 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE: Vlado

Já ti rozumím,ale u hnojdé to je případ dvě tj špatný konstrukční řešení a pokud si viděl tu fotku musí ti bejt jasný proč ten tlumič nefunguje pokud si nechyběl na základní škole při hodině fyziky.

15.04.2015 | 11:18:19 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Ospravedlňujem sa za ďalší príspevok, ale dnes mám konečne troch aviac času, takže reagujem na viacero myšlienok.

Teraz budem citovať časť týkajúcu sa podvozku z recenzie uvedenej na serveri Autoblok.cz

*****************

Podvozek ix20 mne opravdu příjemně překvapil. Vzhledem k vyšší stavbě karoserie považuji kombinaci kvalitních jízdních vlastností v zatáčkách a velmi nadprůměrného komfortu až za neuvěřitelnou. Dosavadní lídr v tomto ohledu mezi malými MPV, nová generace Opelu Meriva, má velmi nepříjemného soupeře.

Hodně dlouho mi trvalo, než jsem přivedl stabilizační systém k činnosti i na mokré silnici v docela prudkých zatáčkách a při svižném průjezdu. Chvíli jsem dokonce pochyboval, jestli ho tam konstruktéři namontovali... Částečně to bylo samozřejmě způsobeno i nepříliš dynamickou motorizací, ale opravdu nechci snižovat schopnosti auta držet stopu. Je na malé MPV velmi, velmi nadprůměrná. To se ukázalo i po deaktivaci ESP. Stabilizační systém tady považuji za zbytečné vyhazování peněz. Auto se hrnulo ven ze zatáčky až při opravdu rychlém průjezdu, navíc čitelně a smyku stačilo předejít mírným ubráním plynu.

Pocit tuhosti z celého auta se nijak negativně neprojevil při přejíždění nerovností. Jde totiž o tuhost tlumenou, kterou tak oceňuji na německých autech, a která polykání nerovností zvládá na jedničku.

Na příčných spárách panelové části dálnice D11 byl Hyundai ix20 o dost lepší než poslední testovaná Kia Venga. Zaznamenal jsem o něco menší hluk a menší přenášení vibrací do interiéru. Nekonalo se žádné splašené poskakování. Špatný dojem ve mne nezanechalo ani přejetí železničního přejezdu, rozbitých venkovských okresek nebo městských kočičích hlav.

Podvozek sice má své limity, ale v extrémnějších dírách se pouze ozvala rána, kosti posádky zůstaly nedotčeny.

15.04.2015 | 14:24:23 | Vlado D  | 195.91.6.* Reagovat

RE: Vlado

Pokud si recenzent nevšyml odskakující zadní nápravy o který se jako o negativu zmiňuješ i ty ve svojí recenzi,tak je to tipickej zaplacenej PR článek.

15.04.2015 | 14:58:44 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Nezmieňujem sa o žiadnom odskakovaní, ale o akustickom efekte pri rýchlom vbehnutí do veľkých dier!!! Je dosť asi taký istý rozdiel, ako keď dostaneš facku (mechanické pôsobenie) alebo keď na teba niekto nakričí (akustický jav).

K pravopisu a paranoidným tendenciam sa radšej nevyjadrujem.

15.04.2015 | 16:58:15 | Vlado D  | 195.91.14.* Reagovat

RE: Vlado

nemáš jezdit ožralej

05.11.2016 | 08:17:01 | mirek  | 90.179.91.* Reagovat

RE: Vlado

Sorry, že sa montujem do vašej diskusie, ale rád by som vyjadril svoj názor na odskakovanie zadnej nápravy.

Najazdil som na Honde Accord, ktorá má viacprvkovú zadnú nápravu, zhruba 170 000 km. Pokiaľ je cesta v zákrute hrboľatá, tak odskakuje aj táto. Fyzika nepustí. Samozrejme u Hondy začne odskakovať až pri o niečo vyššej rýchlosti. Nakoľko nie som závodník, tak mi je fuk, či prejdem zatáčkou 60-kou, alebo 70-kou. Nehovoriac o tom, že vďaka viacprvkovej náprave mal Accord Tourer iba 406 litrov objemu kufra, čo je na tak veľké auto pomerne málo. Je to stále a dokola o tom, na aké účely si auto kupujem. Či na závodenie, alebo na pohodové cestovanie.

A ešte jedna poznámka k uchyteniu tlmičov na ix20. Čítal som o tom, ale nie som strojár, aby som vedel kvalifikovane posúdiť, či je lepšie to či iné uchytenie. Čo je ale podstatné - pri porovnaní s Renault Mégane a Škoda Fabia, čo sú auta ktoré tak isto nemajú viacprvkovú zadnú nápravu, som nepozoroval výrazne menšie odskakovanie nápravy ako pri ix20. Takže to s uchytením tlmičov asi nebude až tak zlé. Mimochodom, na mojom prvom aute Š125 boli tlmiče uložené vo vnútri pružín, ale že by to malo nejaký blahodárny vplyv na "neodskakovanie som nezistil".

Lúčim sa s pozdravom, "Začiatočník potrebuje viacprvkovú zadnú nápravu, skúsený vodič zvláda s prehľadom odskakovanie pevnej". Smajlík.

15.04.2015 | 11:25:03 | Vlado D  | 195.91.10.* Reagovat

RE: Vlado

Nevím no jedzdit můžeš sebelíp opatrně,ale jízdní vlastnosti jsou důležitým prvkem aktivní bezpečnosti a nevíš,kdy ti co vletí do cesty a budou se ti třeba při vyhýbacím manévru hodit.

15.04.2015 | 12:28:25 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Vlado

Súhlasím. I keď lepšie jazdné vlastnosti sú užitočné iba do istej miery. Teda ak vletíš do zatáčky rýchlosťou na hranici fyzikálnych možností tak to s Accordom ustojíš ľahšie, ako s autom, ktoré nemá viacprvkovú zadnú nápravu. Ale ak to preženieš, tak ti nepomôže sebelepšia konštrukcia náprav. A ten rozdiel nie je až tak markantný.

A dôrazne polemizujem s názorom, že ix20 odskakuje viac, ako iné auta s pevnou zadnou nápravou. Svoj názor podkladám vlastnými bohatými skúsenosťami s viacerými typmi vozidiel.

Podotýkam, že okrem typu auta je dôležité či máš kvalitné a správne nahustené gumy,v akom stave sú tlmiče, ako je auto naložené, aký má povrch a sklon vozovka, atď. Aha, zabudol som na ESP, ktoré do istej miery pomáha pri prejazde zákrutami. Najpodstatnejší je však šofér, jeho cit pre jazdu, schopnosť predvídať, teda talent + skúsenosti. Na základe vlastných skúseností viem, že veľmi dobré pre zvládanie zákrut sú skúsenosti z motoriek. Ja som v mladosti najazdil niekoľko desiatok tisíc km na 3 rôznych typoch motocyklov, vďaka čomu mám ešte dnes vysoko citlivé senzory v zadnej časti tela. Teda zavčasu cítim, kedy už má auto tendenciu ustreľovať a okamžite reagujem. Aj vďaka tomu som najazdil (ako neprofesionál) zhruba 700 000 km bez nehody z vlastnej viny. To je konštatovanie, nie samochvála.

15.04.2015 | 13:47:10 | Vlado D  | 195.91.6.* Reagovat

RE: Vlado

Tady po rozkliknutí www.seryauto.cz/zadni-naprava-kotoucova-kompletni je obrázek jak má spodní uchycení tlumiče provedený octavia I,roomster a rapid.Je to pro všechny totožná náprava.

15.04.2015 | 12:39:23 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

Re ceny

Svět motorů je sponzorován Škoda auto.
Zkuste se podívat třeba na Heuréku, kde máte ceny, porovnání náhradních dílů atd.
Já nepreferuji žádnou značku auta, vpodstatě je vše dost podobné, ale proč ten Hyundai tolika lidem leží v žaludku, že firma jede raketově nahoru, nechci to auto, tak si jej nekoupím. Hodně škodovkářů shazuje reklamu Hyundai, ale uvědomte si, že nebýt tlaku na jedničku v prodejích, tak si kupec okřídleného šípu o dost připlatí. Takže zastánci fábií, octávií a rapidů nehaňte, ale spíše děkujte, nemusíte za své auto platit desítky tisíc navíc.😛

12.04.2015 | 21:35:21 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

RE: Re ceny

Já mám zase opačný informace a vím v čem jezdí půlka redakce SM.Je to v korejskýcch šrotech a všimmni si,že škodovky nevyhrávají v testech vždycky a když jo tak těsně.Korejská masírka je všude a spousta lidí tomu podlehla.Hnojdé se naváží do ostatních automobilek kvůli registracím a sami na sebe přihlásili před koncem roku i na začátku letošního několik tisíc šlupek,aby předhonili VW a byly druhý v prodejích.Navíc od nich loni odstoupilo třináct dealerů kvůli podmínkám.Takže všechno špatně.Věřit se jim nedá a od nich bych si nekoupil nic ani kdyby ktomu dávali zdarma pytel rejže.

12.04.2015 | 22:29:55 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Re ceny

Máte zaujímavé myšlienkové pochody. Korejské výrobky = šroty, a škodovky sú kvalitné vozidlá úpiace pod atakom asiatských fanatikov. Nechcem Vám brať Váš názor, ale podľa môjho pozorovania sú (aspoň tu na Slovensku) redaktori tlačených, ale aj elektronických médií jednoznačne motivovaní (skorumpovaní) VW Schade. Lebo spôsob, akým adorujú produktom koncernu VW svedčí o tom, že napr. škrabka na ľad vo viečku palivovej nádrže je výdobytok, ktorý s prevahou prevalcuje iné prednosti konkurencie. Mimochodom, jeden z dôvodov (okrem pomeru výkon/cena), pre ktorý som sa rozhodol pre ako ste sa ráčili vyjadriť "kórejský šrot" je skutočnosť, že poznám 2 ľudí, ktoréí si kúpili Daewoo Lanos. Majú bez poruchy za dlhé roky najazdené státisíce km a zatiaľ menili iba olej, filtre, doštičky, aku a brzdové kotúče. Skrátka tie ich šroty sú nezničiteľné.
Nepochybujem o tom, že aj medzi škodovkami sa nájdu kúsky, ktoré vzdržia dlhé roky a kilometre. Otázkou je iba, koľko vyjde majiteľa jeden prejdený kilometer. A druhou otázkou je, ako dlho trvá, než mu auto ukradnú. A to je objektívny fakt, podložený štatistikami.

12.04.2015 | 23:49:20 | Vlado D  | 85.135.245.* Reagovat

RE: Re ceny

Já mám opačnou zkušenost.Navíc korejec auto na celý život,když ho koupíš a projedeš bránou ztratí čtvrtinu hodnoty a jak je starší už ho radši za tak málo neprodáš tak si ho radši necháš,protože je ti to líto vyhodit :-)Koncern alespoň neztrácí na ceně.

13.04.2015 | 08:58:49 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Re ceny

Obávam sa Jirko, že tvoje informácie sú (slušne povedané) z agentúry JPP. Keby si sa pozrel na WEB, tak zistíš, že absolútne nemáš pravdu. Viď napríklad www.cebia.cz/cs/download/pruvodce_cebia_m.pdf

Čuduj sa svete, práve Hyundai i30 je po VW Golf autom, ktoré si v uvedených štatistikách najlepšie drží cenu. Ak ešte zvážiš počiatočný cenový bonus v podobe úspory danej výrazne nižšou nákupnou cenou "neškodovky", tak sa tvoje agumenty slovami Járy da Cimrmana "V prach řítí".

Ja ako starý revanšista si na rozdiel od teba myslím, že majiteľ "koncernového auta" sa musí utešovať, aké hodnotné vozidlo mu parkuje pred domom, aby si zdôvodnil jeho o poznanie vyššiu cenu. Aby som bol aktuálny - tie reklamy Škodovky na MS v hokeji a Tour de France niečo stoja a to niečo sa tiež premieta do ceny vozidla.

Každý má právo na svoj názor. Vzťah k autu má aj emocionálne dimezie a ak niekomu stojí tento rozmer za vyššiu investíciu do nákupu vozidla, tak je to len a iba jeho vec. Iba je dobré si to priznať a neklamať sám seba a druhých pri hodnotení pomeru výkon/cena.

13.04.2015 | 13:16:42 | Vlado D  | 195.91.15.* Reagovat

RE: Re ceny

No vidíš,jseš další kterej se nechal oblbnout masírkou.Hjondé už není ani levný tak nevidím jedinej důvod proč to kupovat.Jinak cebia je banda vychcánků.

13.04.2015 | 15:27:20 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Re ceny

Souhlasím s Vladem, Jirka reaguje trochu hloupě,proč píše "šroty".
Třeba vámi zmiňovaná i30 s motorizací 1,4 se loni dala koupit kolem 270 000,-s max.výbavou, kde nechybí ani senzor tlaku v pneu, vyhříváný volant, přisvicování do zatáček, asistent rozjezdu do kopce,hands free atd. Párkrát jsem v ní jel jako spolujezdec a naprostá pohoda, Jirko, zkus se jednou v takovém autě projet, je to zdarma. Pokud si přečtete na německých serverech autorecenze Hyundai, slovo šrot tam neobjevíte, jsou myšlenkově někde jinde a tam mají s čím porovnávat.
Srovnání rapid a i30 vyšlo líp pro Korejce, zkuste si to najít, zapnete překládač a dozvíte se spoustu nových informací.
Někde jsem četl, že Fabia tdi najede 400 000km a na to se Hyundai nechytá, ale upřímně, já bych u žádného auta nechtěl tak dlouho držet stejný volant.

13.04.2015 | 15:59:21 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

RE: Re ceny

1,4 atmo motor nepatří do auta nižší střední a 1,6 atmo je nutnej základ,kterej taky moc nejede.Od korejců jedině naftu ta je konkureceschopná a potom i cena je jinde.Rapid je na rozhraní třídy a trošku jinýho určení.O škodovce jsem neřekl ani slovo a vy jí furt omýláte.Že by mindrák?

13.04.2015 | 17:32:23 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Re ceny

Jirko, pokud netáhnu za autem loď nebo přívěs tak to auto jede.
Atmo jsou dobré motory a hodně lidem jde o pohodu, ne kolik to dá z nuly na sto.
A pokud předjíždím, tak podřadím a je to.😳

13.04.2015 | 18:35:56 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

RE: Re ceny

Tak to je argument.Na kole taky předjedu traktor,podřadím a je to.Byl jsi vůbec v jiným autosalonu než hjondé,když si kupoval auto,aby jsi si vyzkoušel jak jezdí normální nepoddimenzovanej motor?

14.04.2015 | 07:40:47 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Re ceny

Dovolím si citovať sám seba, že toto auto som si kupoval s tým, že gro jázd bude v meste. Na to je myslím 90 koníkov až až. Samozrejme je to menej ako 130 - 150 HP v nafte, ktoré mali moje 3 služobné autá. Ale napriek tomu sa dá ísť v plnom obsadení po diaľnici s rakvičkou 130km/h a aj rýchlejšie. Samozrejme dynamika je slabšia, spotreba vyššia, ale nie som závodník. Nakoniec ak by som si kupoval auto na diaľnice, tak.... Ale aj to už som písal v recenzii.

14.04.2015 | 08:45:17 | Vlado D  | 195.91.11.* Reagovat

RE: Re ceny

Já myslel,že se bavím s Pavlem.On tu tvrdí,že hjondé je levnější a ne li lepší jak Golf a přitom nebyl ani v autosalonu a nejel s tím.Protože kdyby jo tak by zjistil,že za podobný prachy jako i30 s 1,6 by měl gofa 1,2 tsi spodobnou výbavou a nevím čemu říká u hjondé maximální výbava za 270 000,-.Možná tomu co je u golfu základ.Ale to je ta masírka a zblblý lidi jdou rovnou do hnojdé a ne ke konkurenci.

14.04.2015 | 13:52:01 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Re ceny

Pytel rejže? To může napsat jen omezenec!Všechny auta HK pro evropu jsou vyvinuty v Německu, BTW na strojírenství Jižní Koreje nemám ani náhodou! Vyrábí např. nejlepší tanky na světě, špičková vojenská letadla, ponorky torpédoborce - např. Hyundai je strojírenský kolos proti kterému je VAG jen chudý příbuzný.

13.04.2015 | 16:40:32 | jsk  | 85.70.138.* Reagovat

RE: Re ceny

Keď už je reč o VW a špeciálne o Golfe, tak neodolám a pripojím odkaz na článok, kde sa ukazuje, akým podvodom získal tento typ titul "auto roka":

auto.idnes.cz/adac-manipuloval-s-vysledky-anket-dl9-/ak_aktual.aspx?c=A140120_165559_zahranicni_cen


Stručná upútavka, citujem:

Vedoucí představitel ADAC Karl Obermair nicméně listu Süddeutsche Zeitung potvrdil, že k manipulacím s výsledky soutěže docházelo už déle.

Podle zjištění Süddeutsche Zeitung v loňské anketě hlasovalo 76 tisíc lidí, pořadatelé ale oznámili 290 tisíc účastníků. Pro vítězné auto pro rok 2014, kterým se stal Volkswagen Golf, podle zveřejněných výsledků hlasovalo 34 299 členů ADAC, v reálu jich ale prý bylo desetkrát méně - jen 3 409.

15.04.2015 | 13:55:25 | Vlado D  | 195.91.6.* Reagovat

RE: Re ceny

O zkorumpovanosti němecmýho ADACu a členský záklabně se mluvilo dlouho a tohle to jenom potvrdilo,ale nic to nemění na lepších jízdních vlastnotech golfu a že v tomhle korejci ještě zaostávají.

15.04.2015 | 15:04:32 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

Tempomat ?

Na základě vašeho rozhodnutí stran auta do města:


Vozidlo som kupoval s tým, že ho budem využívať hlavne na krátke jazdy po meste. Predpokladaný ročný počet km je cca 10 000 km. Pre auto som si stanovil nasledovné kritéria:

- Relatívne malé vonkajšie rozmery. Tie sú výhodné pri parkovaní a v meste
- Benzínový motor bez turba. Benzínový preto, lebo prevažujú jazdy na kratšie vzdialenosti a bez turba z hľadiska spoľahlivosti (čo auto nemá, to sa nepokazí).
- Tempomat a cúvacie senzory.
- Pohodlné nastupovanie a vystupovanie.
- Cena do 12 – 13 000 Euro.



mě docela překvapila nutnost tempomatu, kvůli jehož absenci jste osmítl KIA venga. To je pro vás pro jízdu po městě a s celkovým nájezdem 10 000 za rok opravdu tak důležitý? Má nějaké výhody mimo dálnici, ve městě? nebo je to z vaší strany síla zvyku z předchozích aut? Máte pravdu, že co v autě není, nemůže se pokazit, ale tempomat zrovna do města bych asi oželel.

12.04.2015 | 11:34:11 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Tempomat ?

Očakával som podobnú otázku a odpoveď je jednoduchá. Bývam v okrajovej štvrti Bratislavy a keď idem domov/z domu, tak viac ako polovicu trasy do centra tvorí 4 prúdovka (2 pruhy tam a 2 pruhy v opačnom smere). Je to cesta po rovine a zvádza k prekračovaniu limitu 50 km/h. Čo veľmi dobre vedia aj policajti a usilovne merajú. Keď si nastavím tempomat na necelých 55 km/h, tak nemusím strážiť ručičku tachometra a viem, že ma nezastavia. Tým sa vyvarujem pokút za prekročenie rýchlosti. Fungujem tak už dlhé roky (predchádzajúce autá aj ix 20) a šetrím peniaze + stres.

Máte prevdu, že tempomat v meste možno oželieť. Ale pohodlnosť je matka nielen pokroku, ale v mojom prípade aj úspor za pokuty, ktoré iní motoristi veselo platia. Nó, predpokladám, že ich platia keď vidím policajtov, ako ich na rozdiel odo mňa zastavujú.

Samozrejme tempomat využívam aj mimo mesto. Ale to už je o inom.

12.04.2015 | 23:29:24 | Vlado D  | 85.135.245.* Reagovat

RE: Tempomat ?

Tak tomu rozumím, to je jiná situace. V mém případě slovo "město" evokuje jen popojíždění od semaforu k semaforu, od křižovatky ke křižovatce - tak to mám já. Proto ta reakce, ale nic ve zlém, jen mě to zajímalo. Ony ty čtyřproudovky ve městech úplně magicky svádějí k rychlejší jízdě. Sám s tím mám pravidelně problém, že se přestanu kontrolovat, (Praha, Plzeň, Teplice, Ústí) naštěstí mě zatím nechytili :-)

13.04.2015 | 14:56:52 |   | 89.102.162.* Reagovat

Re ceny

Pane Jindro, že vy jste se ptal na ceny v Hyundai 1.dubna?
Splést se může každý.

12.04.2015 | 10:22:10 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

RE: Re ceny

Ceny jsou převzaté z časopisu Svět motorů č.10 / 2015 strana 8 článek:
Jednoznačně nejočekávanější souboj
roku je tady! Hyundai i20 vyzval Škodu
Fabia! Utkání navíc proběhne na půdě
nejdostupnějších verzí.

Ceny dodala sama firma Hyunday, časopis je trvale uložen ve formě pdf pro předplatitele na url adrese :
svetmotoru.auto.cz/prihlaseni
kde je archiv i starých SM, a je zde uvedeno:
Zaregistrujte se zdarma
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Pokračujte zde!

Pokud časopis uvede chybné údaje, zpravidla je v následujícím čísle opraví. Firma Hyunday s dodanými cenami zatím souhlasí.

Já jsem předplatitel.




12.04.2015 | 13:09:47 | Jindra  | 46.254.70.* Reagovat

ceny

Hyundai i20 - 1.2i/55 kW - 239 990 Kč (Family)
Světlomet/zadní sdružená svítilna (Kč) 15 337/5640
Čelní sklo (Kč) 12 861

Škoda Fabia - 1.0 MPI/55 kW - 252 900 Kč (Active)
Světlomet/zadní sdružená svítilna (Kč) 4 246/1 805
Čelní sklo (Kč) 3 332

Nějak nechápu ceny dílů na malé Hyndaie, kdy na auto za 240 000 jsou ceny stejné jako na auto za 1 milion. Cena čelního skla na I20 by měla být také kolem 3500 jako na Fabii, stejně se čelní skla vyrábějí někde ve Splintexu Chudeřice jako na jiná auta.
Nehledě na to, že je beznadějné sehnat servisní manuály na automobily zn. Hyundai a v servisech Vám nic neposkytnou.


11.04.2015 | 14:58:28 | Jindra  | 46.254.70.* Reagovat

RE: ceny

Nechápu proč tě zajímají ceny ND? 5 let máš záruku a havarijko a pk bude druhovýroba jako na všechna jiná auta...

13.04.2015 | 16:43:08 | jsk  | 85.70.138.* Reagovat

RE: ceny

Nevím kde berete ty ceny na i20 se dá sehnat čelní sklo a to i vyhřívané za pět tisíc...mimo to na I20 přední blatník originál za 3600 na Fabku 3400 takže pokud to máte z časopisu je to jasný tam dají vždy jen to co se hodí.Mimo to nevidím na tom nic divného že ceny dílů se neodvíjí od třídy nebo ceny auta.

Stačí mít staršího třeba Francouze v rozmezí 15-20 let a ty ceny v autorizovaném servisu jsou až totální extrém....

13.04.2015 | 17:40:51 |   | 62.245.124.* Reagovat

I 20

Taky i 20 je uvnitř prostorná i pro vysokeho chlapa, mám ji dva roka jezdí dobře a bez závad.
Nikdy by mě nenapadlo, že se v takovém autě budu cítit pohodlně.

04.04.2015 | 10:36:28 | Pavel  | 88.101.118.* Reagovat

Vlado

Pri kompilácii textu mi uniklo, že som v bodoch 4. a 5. zabudol spraviť poriadok. Takže sa tam niektoré veci opakujú. Ospravedlňujem sa.

03.04.2015 | 13:30:39 | Vlado  | 85.135.232.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Hyundai iX20
  • Hyundai iX20