Auto recenze Suzuki - rozcestník pro recenze Suzuki

Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 28372x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 25812x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 22949x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 17729x
3,2Suzuki Swift (2007) Suzuki Swift (2007) autor: Honza 2 Přečteno: 17662x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: souhlas s recenzi

Chlapče, chlapče. Ten nesmysl jsi dal dohromady úplně sám? A jakej Stando, už po druhé?

03.10.2018 | 19:39:20 |  | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

RE: souhlas s recenzi

Stando protože je to francouz a ne japonec.Francouzi jsou v antikorozní úpravě na špici,kdežto japonci reznou už ve fabrice.

02.10.2018 | 22:45:50 | Jirka | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

RE: souhlas s recenzi

Hele, chytrej, neměl by nástřik dutin a spodku provést výrobce vozidla? Proč moje Toyota to má už z výroby? Protože Suzuki má vyrábět motorky a ne auta....

02.10.2018 | 18:14:41 |  | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

RE: získání info

maznice je zhovadilost, ničím tomu nepomůžou maximálně poškodí simerinky

30.09.2018 | 16:45:59 | Autodoctor | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

RE: souhlas s recenzi

děda se vybodl na základní údržbu včetně nastříkání spodku a dutin, děkovat může jenom sám sobě

30.09.2018 | 16:34:38 | Autodoctor | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

155.000km

Zdravím. Zatial som na aute menil len jedno zadné ložisko. Inak stále je ako nové. Žiadne zmeny. Nový Ignis sa im asi nepodaril. Sklamal ma svojím dizajnom. Ale zatial som stále naklonený značke Suzuki. Asi najbližšie rozmýšlam nad novou Vitarou alebo Balenom.

03.09.2018 | 20:26:26 | Peter | Recenze: Suzuki Ignis 1328 (2005)

Zatím dobtý

Najeto 83000 km, což je reálných 80000. Zatím dobrý, měnil jsem jen žárovky osvětlení RZ a stírátka. Motor šepot květin, spotřeba oleje 5w-40 je neměřitelná. Asi ještě přejdu na 5w-30. Korigovaná spotřeba benzinu při častějších jízdách na dálničním limitu je 5,4 L.

28.08.2018 | 22:23:41 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: Súhlasím...?!

nie je pravda, že suzuki je fiat.Naopak Fiat sedici je Suzuki vyvinuté a vyrábané vo fabrike v madarsku - hatchback a sedan v Jpn

16.08.2018 | 10:02:52 | vlasto | Recenze: Suzuki SX4 (2012)

suzuky liana

5 let sem mnel micubushi spestare a byl sem velice spokojen jak spotrebou tak s autem nenito velky komfort ale zvladal vse a po 5 letech sem sel do suzuki liana je to skoro stejne je pravda nenito zadny krasavec jeho vlstnosti sou dobre spotreba a jizda do cela ujde ,mam 04 interier velmy zachovaly a motor po celkove prohlidce sem spokojen sem zvedav kolik vydrzi ,

09.04.2018 | 17:23:19 | radek | Recenze: Suzuki Liana (2008)

RE:

Jsem držitel Suzuki Swift 1,3 rok výr.1998-8 let první majitel a já necelých 12 let bez závad,nepočítám běžné opravy z opotřebení.Každý den v plném provozu-negarážované!Porovnat fábii a suzuki je,fábie,jedním slovem schnilá katastrofa,za dvacet let by s ní byla jedna korozní kulička jako i s jinými českými značkami. Milan

18.03.2018 | 13:49:32 | 06.04.2008 | 18:23:49 | Alexandra | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)