Auto recenze Suzuki - rozcestník pro recenze Suzuki

Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 30850x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 27823x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 25101x
3,2Suzuki Swift (2007) Suzuki Swift (2007) autor: Honza 2 Přečteno: 21551x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 20378x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Intermezzo

Vyměněny svíčky a olej v převodovce. Denso Iridium byly levnější než iridiové Brisk, takže jsem spokojeně použil tyto (stejné jako původní). Na původních nebylo vidět opotřebení, trochu napálená vnější elektroda. Zdaleka ne všichni výrobci motorů a svíček si troufnou na tak dlouhý výměnný interval. Tady to funguje skvěle. Ještě pamatuji motory Škoda, které tolik nenajely ani do GO a tady jsem teprve vyměnil původní svíce. Fakt pokrok a hlavně kvalita ne zcela obvyklá. Vypuštěný převodový olej jsem čekal horší, málo viditelných kovových částeček, tmavý už byl, výměna asi neškodila. Použit dostupný Total Transmission Gear 8 předepsané viskozity W75-80. Po výměně je řazení dopředných rychlostí malinko jemnější a naopak párkrát šla hůře řadit zpátečka, což jsem si před výměnou oleje nikdy nevšiml. Spraví to opětné vyšlápnutí spojky a znám to z jiných aut. Tady ale ne. Tak už taky jo. Jinak stále dobré.

26.12.2020 | 23:35:18 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

po 50 000km

Výmena spony na hadicu k turbu - malý priesak....
po 50 000km zatiaľ OK, olej po 10 000km, zatiaľ bez servisnej prehliadky v autorizáku....

13.12.2020 | 13:45:02 | miki | Recenze: Suzuki Vitara 1.4 (2018)

Nový a starý

Dobrý den, čtu článek asi velice pozdě... Měl jsem Samuraie, ale prodal jsem ho.. Po 3 letech jsem zjistil, že takové auto potřebuji, rozhlížím se po Jimnym... Chápu dobře, že starší model je ten, který má přední náhon a redukci přiřaditelný pákou, a ne tlačítky? cca do roku 2003. A měl by mít motor 1.3 60kw (od roku 2001)? Děkuji za odpověď, jirka

04.11.2020 | 10:19:06 | Jirka | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

Prosím o pomoc

Dobrý deň prajem,

Potreboval by som buď odporúčanie na mechanika alebo o radu. Jimmy 1.5 48kw, do mierneho kopca po asfalte stráca výkon, je nutné podariť až do 1.st. Na 1st.ťahá ako divý. Alebo na rovnej ceste nejde dobre do otáčok napr nad 120km za hod. ho neviem dostať. Niečo s turcom, palivom alebo čerpadlo ? Prosím o radu/kontakt na samuelskokna@gmail.com. ďakujem vám.

31.10.2020 | 22:18:18 | Samo | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

120000 km

Vše OK, spotřeba oleje 5w-30 byla nyní 0,6-0.7L/15000 km při častějším dálničním provozu, kdy se malému motůrku dost šlape na krk. Spotřeba je to normální, ale pro mě už celkem dost, takže od příští výměny oleje se vracím zpět k viskozitě 5w-40.

24.08.2020 | 23:35:00 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: patrol vs. ignis & spojka

smrad z motoru od novoty pri zatazi je OK, cely motor je od vyroby konzervovany nejakym voskom, ci co to je a ked sa motor zohreje, tak to smrdi zo zaciatku.

28.06.2020 | 16:21:00 | niio | Recenze: Suzuki Ignis 1326 (2007)

Kolik ma na kouli

Dobrý den.
Měl bych dotaz kolik má Vitara XL7 (2.7 v6) napsáno maximalni povolenou hmotnost brzdeneho přívěsu. Děkuji

18.05.2020 | 12:25:49 | Vojtech Splichal | Recenze: Suzuki Vitara 2700 (2003)

Suzuki Jimny 1.5 d

Dobrý den přátelé. Koupil jsem si Suzuki r.v.2005. Nechal jsem repasovat dva vstřiky a potom nechal všechny seřídit. Dal jsem nový filtr na naftu. Bohužel se mi stává že většinou motor nastartuje až na podruhé. Když je studený tak v pohodě. Můžete mi někdo pomoci dobrou radou ? Děkuji.

26.04.2020 | 16:29:20 | winki | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

Muze se stat

Je to spolehlive auto asi špatne hledani zavady. Kdyz si rpesteš manual a servisni knihu zjistis že ma dva brzdni systemu Tam bych hledal zavadu. jinak kdyz blbne svetlo nebo radio pri teto zavade nejspis s ejedna o zavadu součastky nejake elektorniky Nejaky senzor nebo neco takoveho. Muzou i jiny pridat svuj nazor čau

08.04.2020 | 14:56:49 | Vilo | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

110000 km

Zatím bez závad. Otvírání dveří kufru bylo také bez závady, ale pružina nepřemohla odpor kliky - madla, jejíž čep je už hůře pohyblivý - stříká tam bordel. Takže namazáno, prochozeno a funguje. Celkem zábavné - vnitřní tapicírunk dolů, vyndat zámek (zbytečně - byl OK), ještě to chtělo sundat vnější plast z dveří pro lepší přístup k čepu kliky, ale to už jsem nedělal. Kromě šroubů jsou tam i plastové úchytky a trhat jsem to nechtěl. Podobné jsou i na tapicírunku a při teplotě okolí 12°C vydržely bez poškození.

17.02.2020 | 16:56:20 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)