Auto recenze Cadillac - rozcestník pro recenze Cadillac

Nejčtenější auto recenze

9,6Cadillac Seville (1998) Cadillac Seville (1998) autor: Jean Přečteno: 7002x
7,7Cadillac Seville (1998) Cadillac Seville (1998) autor: LK Přečteno: 3242x
9,0Cadillac CTS (2004) Cadillac CTS (2004) autor: TRANE Přečteno: 2317x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Neumíš počítat. Kombinovaná spotřeba je 18,3 litru na sto. Alespoň podle toho, co jsi sám napsal. Pak taky samozřejmě záleží na tom, jaký jízdní styl převažuje.

16.01.2020 | 06:50:49 |  | Recenze: Cadillac CTS 5,7 V8 LS6 (2004)

Cadillac CTS

Taky vlastním CTS a musím po třech letech provozu říct, že je to super kára. Maximální spokojenost. Spolehlivé, komfortní a nádherné auto. Je dělané na tlusté američany, takže místa je tu jako v obýváku a to i vzadu. Za tu vyšší spotřebu to rozhodně stojí.

15.01.2020 | 20:44:40 | Jack | Recenze: Cadillac CTS 5,7 V8 LS6 (2004)

RE: Otazka na rozvody

Rozvody mají hydroštely, takže kontrola napínáku a polohy (roztažení řetězu) tam, kde tyto motory znají. Řemen k obslužným agregátům je třeba měnit každýžch 5 let, je to pryž a ta po pěti letech rychle stárne a mění své vlastnosti (platí i pro pneu)

02.07.2019 | 14:59:25 | Petr164 | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

Pár věcí k realismu

Rozhodně považuji Seville STS z přelomu milénia k tomu nejlepšímu, co u GM za celou dobu existence vzniklo (Corvetty jsou jiná liga). Notrhstar je nejlepší motor, co kdy vyrobili. Ale nic není růžové, takže: Sedačky mají k dokonalosti tak daleko, jak jsou ploché a v zatáčkách nepodrží tělo řidiče (pro mne zásadní vada většiny US aut). Aktivní systém zavěšení nemá zdaleka životnost motoru a minimálně jednou je za tu dobu jej třeba vyměnit, což je hlavně finanční problém (raději dovozy napřímo z USA) a musí sedět verze, byly dvě. Konečně, brzdí na tu hmotu slušně, ale osobně bych nasadil větší kotouče a brzdiče, originály jsou přece jen poddimenzované.

02.07.2019 | 14:56:02 | Petr164 | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

Otazka na rozvody

Dobry cen, budu kupovat Cadilaca. A nevim po kolika km ni rozvody.Dekuji.

22.08.2017 | 21:47:56 | Cadilac | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

Musím povedať len toľko.

Ahoj obdivovatelia...Mám 25 rokov a tento model som si kúpil keď som mal 21 som s ním nadmieru spokojný a je nna LpG...je to pohodlne vozenie a riešim len bežné opravy ako na každom inom aute...automat radí perfektne. Pôžitok z jazdy je nadmieru luxusný..mám ho už 4 rok a je na nom nabehane 165xxx a stale je v tom cítiť luxus a ameriku... pokiaľ by ste mali možnosť niečo takéto kúpiť, môžem odporúčať..300 koní sa s vami dokáže pohrať.

19.03.2017 | 18:45:56 | Karol | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

vinko

Zdravím chtěl bych se zeptat kde nejdu vyřazené vinko u sts
Dystak sms prosim732933492 díky za rady

18.05.2016 | 19:35:24 | marek Somr | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

Milion:)

Nemám zkušenost s tímto vozem ale pokoukávám po něm, a musím to tu napsat ...videl jsem kousek co mel najeto milion km a vypadal stále velmi dobre!!! lépe jak evropsky strepy po 200k !!:)))

ps: nemáte někdo zkušenost s tímto auem a lpg?díky

09.03.2015 | 06:10:39 | Martin | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

RE: Trochu šok ne? :D

Vlastně vůbec nemám rád moc Evropská auta,Felicie to bylo moje první auto,abych se naučil jezdit.Šok to sice byl,ale člověk si zvykne :-D

18.11.2014 | 19:35:35 | TRANE | Recenze: Cadillac CTS 5,7 V8 LS6 (2004)

Abych se přiznal nemám rád Ochcávky :-D a je pravda,že tohle auto je smíchané s Evropou no

18.11.2014 | 19:28:47 | TRANE | Recenze: Cadillac CTS 5,7 V8 LS6 (2004)