Auto recenze Fiat - rozcestník pro recenze Fiat

Nejčtenější auto recenze

8,4Fiat Punto (2000) Fiat Punto (2000) autor: Krecula Přečteno: 36089x
4,0Fiat Ducato (2010) Fiat Ducato (2010) autor: Kubásek Přečteno: 28655x
9,0Fiat Ducato (2000) Fiat Ducato (2000) autor: Cukrouš Přečteno: 26746x
3,0Fiat Punto (2006) Fiat Punto (2006) autor: Martin Sabo Přečteno: 25592x
9,0Fiat Stilo (2004) Fiat Stilo (2004) autor: Andee Přečteno: 23837x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 18 let staré Punto a spokojenost

Ty jsi dobře hozenej...

16.01.2021 | 22:40:21 |  | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)

12 ročný fiat punto

Ja sa pripojím s komentárom tiež. Kúpil som fiat punto ako nové auto, každý ma od kúpy fiatu odhováral, aby som kúpil niečo lepšie, peňazí som veľa nemal a auto sa mi páčilo.Jeden kolega mi povefal,že aby som ich nepočúval a spravil si podla seba.Auto som kúpil,mám najazdených 173000km a poctivá údržba celý čas.S autom prejazdená celá Európa a nikde ma nenechalo.Poruchy drobné no nikdy s motorom alebo s brzdami.Kolegovci ktorí sa mi smiali, na svojich peugeotoch už opravovali aj motory.Takže nepočúvať, kúpiť a poctivo servisovať.

16.01.2021 | 17:13:10 | Ján | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)

fake

toto je očividne fejková recenzia

10.01.2021 | 00:40:58 | ujčok | Recenze: Fiat Punto 1240 (2009)

RE:

Ja mám Punto 1.9 JTD 63kw rok 2003 aj s klimatizáciou a v elektrike a som s týmto autom po motoristickej stránke nadmieru spokojný. Slušná spotreba, výkon kedy chcem tak mám a skvelý pružný motor nezničiteľný a dobré drží na ceste...a lacné náhradné diely, krasota. O také auto sa treba postarať a potom sa Vám poďakuje.

25.12.2020 | 19:43:39 |  | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)

RE: 18 let staré Punto a spokojenost


Ještě přikládám video úsporné jízdy se spotřebou 3.8 litru:
https://www.youtube.com/watch?v=e2wfs8pv-Zg&t=55s

A jízdy ve 2500 otáčkách po dálnici:
https://www.youtube.com/watch?v=ZVxMjLQofms&t=20s

06.12.2020 | 22:19:08 | Jiří | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)

18 let staré Punto a spokojenost

Mám přes 2 roky Punto 1.2 16V 59kW s CVT automatem, Nyní mu bude 19 let, ročník 2002. I přes věk koroze žádná není vidět, zespoda nějaká je, ale nic tragického. Auto bylo málo jeté takže má teď 94.000, najel jsem skoro 20.000 a kromě výměny benzínové pumpy jsem žádnou závadu neměl. Nikde mě však nenechalo, jen občas škubal motor. Měnil jsem ještě termostat, moc dlouho se ohříval motor. Jinak nic. CVT automat je vynikající (japonské Jatco), mimo město jedu bezpečně za 5 litrů i méně! Ve městě za 7 litrů, naprosto plynule a pohodlně.. 16V Motor je výkonný a když chci tak auto sviští po dálnici 140 ve 3000 otáčkách což je unikum. Trošku povrzává zadní náprava ale to jsem odstranil silikonovým sprejem. Auto je spolehlivé, na svou velikost velmi prostorné, jen trochu tvrdší než velká auta. Ale zaparkuju kde se ostatní nevejdou. Takže celkově doporučuju, za málo peněz hodně muziky. Fiat mě mile překvapil.

06.12.2020 | 22:11:41 | Jiří | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)

RE: pocení oken uvnitř Freemonta 2015

Výměn nebo nech vyměnit kabinovy filtr...pokud nepomůže, může i někudy zatékat už jsem se setkal s tim, že byl ucpaný odtok kondenzátu klimatizace a teklo to pod koberec.Radiátor topení může taky téct ale většinou je v autě cítit sladko po nemrznoucí směsi.

01.12.2020 | 16:02:53 | stafik  | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)

RE: pocení oken uvnitř Freemonta 2015

dík za info. ALE MĚ SE TO POTÍ TAK ŽE STÍKAJÍ KAPKY Z OKEN. VENTILÁTOR TAKY NORMÁLNĚ JEDE. JAKÁKOLIV ZMĚNA REGULACE TEPLOTY, VZDUCU NEBO OFUKU OKEN PŘÍLIŠ NEPOMÁHÁ. JE TO JAK RÁNO V LINKOVÝM BUSU DO PRÁCE!!!!! NEMŮŽE TO BÝT NĚJKÁ ŠPATNÁ KLAPKA NEBO VENTILAČNÍ OKRUH?

01.12.2020 | 10:15:19 | Zbyněk | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)

RE: pocení oken uvnitř Freemonta 2015

Za to asi nemůže Freemont, ale vysoká vlhkost v interiéru....doporučuje se ošetřit skla zevnitř (třeba tenkou vrstvou mýdla), vlhkost to nevyřeší, ale alespoň uvidíš...:-)

30.11.2020 | 16:57:34 | Vašek | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)

pocení oken uvnitř Freemonta 2015

Nemáte někdo zkušenost co může být příčinou, že uvnitř auta v chladném podzimním počasí stále potí okna? Mám Freemonta 4měsíce. V létě klima normálně fungovala a teď nevím co s tím.

28.11.2020 | 12:50:17 | Zbyněk | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)