Auto recenze Fiat - rozcestník pro recenze Fiat

Nejčtenější auto recenze

8,4Fiat Punto (2000) Fiat Punto (2000) autor: Krecula Přečteno: 33819x
9,0Fiat Ducato (2000) Fiat Ducato (2000) autor: Cukrouš Přečteno: 24711x
4,0Fiat Ducato (2010) Fiat Ducato (2010) autor: Kubásek Přečteno: 24093x
3,0Fiat Punto (2006) Fiat Punto (2006) autor: Martin Sabo Přečteno: 23302x
9,0Fiat Stilo (2004) Fiat Stilo (2004) autor: Andee Přečteno: 23043x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Heleď , když autum nerozumíš , tak si obhajuj tří válcové kafamlejnky od škodovky Na dvoj vačku nemá ani 110 Ps škodovka už jenom , že je o 250 kg těžší . Nazdar ty motoristo.

11.05.2019 | 12:42:20 | Tydýt | Recenze: Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989)

V pohodě

Nechal jsem si dovézt Ideu Multijet z Itálie, 2004, nepoznala sůl, velkem holá v základu, má to ale rozjezd do kopce, city mód, airbagy úplně všude, vyšla mě se vším všudy na 40000Kč. Pouze na dojíždění do práce každý den 10km tam a deset zpátky, na nových gumách..ideální stav. Máme doma ještě velký koncernový kombík a kvůli vleku s minibagrem velké suv, tou italskou plechovkou jezdím úplně všude. Celkem na ten pidi motor to i jede, žere necelých 5 po městě, dobře se do toho nasedá, dobře se s tím parkuje, dobré brzdy. Vnitřní zprcacování interiéru poměrně tragické, zvenku se mi líbí. Člověk si na tom popřípadě nejspíš opraví všechno sám doma. Za ty prachy...

05.05.2019 | 10:29:14 | Martin | Recenze: Fiat Idea 1,3 JTD Multijet (2005)

fiat ducato 2.3 r.v. 2012

porucha egr,vysoka kouřivost častka ve Fiatu za opravu plus nejake snímače,25 tisíc.špatne starty vyustily až k tomu že nešlo nastartovat,tam mě zjistili vadne vstřiky,vysokotlake čerpadlo,samozřejmě zatrhli šrouby v hlavě,takže to stojí už měsíc v servise a častka bude cca 60 tisíc,mel jsem 2.8 ducato,r.v 2002 opravy samozřejmě taky,ale tuto častku jsem dal do něho za 6 let,tohle nové mam pul roku a už tyto prachy,je to šílene,nic to nevydrží,auto najeto 310000,takže nevím jestli je rozumne kupovat tady tyto novější Fiaty

06.03.2019 | 12:08:11 | Stenly | Recenze: Fiat Ducato (2010)

Zdecha to

Zdravím chci se zeptat nastratuji fiata běží deset vteřin a zdechne čím to může by dekuji

30.12.2018 | 13:39:39 | Mirda | Recenze: Fiat Punto 1.3 multijet (2006)

RE: Ducato 3.0

Mám podobnou zkušenost.Ducato 2,3 JTD, 2006. Nyní najeto 500000km, v cca 350000 EGR ventil, 450000 startér, 450000 tlumiče a drobnosti. Jinak na motoru vše původní a koroze pouze na zadních blatnících (povrchová). A co se týče světel, nechal jsem namontovat přídavné denní svícení a za 12 let jsem měnil asi 4 žárovky!! Předtím Sprinter 160, po 5 letech shnil pod rukama, ve 300000km se potkal motor, oprava 150000,-. Závěr: Ducato zlaté auto!!!!

13.09.2018 | 18:41:05 | Sten | Recenze: Fiat Ducato (2010)

RE:

Že by navštyvyt servys???

08.09.2018 | 12:22:09 |  | Recenze: Fiat Punto 1,9 JTD (2002)

dobri den ja by som sa chcel spytat co mam robit ke mi sviei na cerveno volant a chyba motoro

07.09.2018 | 19:32:14 |  | Recenze: Fiat Punto 1,9 JTD (2002)

RE: Pekne auto

No hlavně si zjisti, která automobilka jako první přišla se systémem common rail ..a pak tu něco piš, chytráku ...tu svou mrdku Golfa si strč někam :D

31.08.2018 | 15:04:24 | bucci | Recenze: Fiat Bravo 1.9 MJet (2007)

RE: neustále mi vyskakuje kontrolka motoru a občas skočí do nouzového režimu

filtr pevných častic

25.08.2018 | 17:13:19 | martin | Recenze: Fiat Ulysse 1997 cc/2.0 JTD 16V (2001)

Punto mk2

Punto s tímhle motorem bylo moje první auto. A nebylo špatné. Proti Fabii mělo i pár výhod, například odolný motor s úsporným provozem, a to i na dálnicích, anebo prostornost a kufr. Naopak horší byly slabé světlomety a mechanická odolnost taky nic moc. Zbavil jsem se ho s rezavějícími prahy, odcházejícím ložiskem spojky a čerstvě po výměně poloos a alternátoru.

24.08.2018 | 22:30:09 | Nyteshade | Recenze: Fiat Punto (1999)