Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 29694x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 25320x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 22981x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 20013x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 19064x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: nekolik hond mi proslo pod rukama. Nemenil bych

Ty jsi Demolition Man :-) Pro tebe je těch hond škoda.

12.08.2019 | 18:37:30 |  | Recenze: Honda Prelude (1997)

Tak co vyšla Integra? :) Kdyby byl zájem prodávám Accord type-r 2.2 vtec 156 kW za 100 tis, email: micody11@seznam.cz

11.08.2019 | 23:45:59 | Cody | Recenze: Honda Prelude (1997)

1.6 i-dtec

Dovolím si nesouhlasit s názorem o vysoké spotřebě u tohoto motoru. Mám r. v. 2015 a při rychlosti dle předpisů a max. 90 km/h s celou rodinou za 4 litry. Jelikož jezdím sportovně a rovněž občas dálnici, tak dlouhodobá se pohybuje mezi 4,9-5,1.

14.05.2019 | 17:46:07 | Sigi  | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: Moje honda CR-V

Ahoj, jestli si někdo myslí , že 4x4 je všechno vyjedu a na ledu poletím 120 , tak se šeredně plete .. fyzika je neúprosná !!! čtyřkola není jedna jako druhá ! Jde o systém spínání . Honda u CRV má dual pump ! To je čerpadlo přední kola a čerpadlo zadní kola - jakmile se protočí přední kola víc než zadní - kapalina roztáčí zadní kola do stejných otáček jako přední mechanicky poháněná. To je kámen úrazu : Vždy se předek utrhne dříve ,než zadek !!! Není to na létání zatáčkami bokem jako se subaru :)
Proto mě zaráží Váš dojem ,že Vás předbíhá zadek ! Je to blbost !
Na to abych vyjel kopeček nebo projel zasněženou silnici kde neprojedou dvoukolky ,je CRV výborné , na projíždění zatáček bokem a radost v zimě , nikoliv! To co popisujete je spíš o kvalitě nebo stáří pneumatik .

09.05.2019 | 11:47:21 | jirir23b | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Aktualizacia pri 190.000km

auto sa asi rok po kupe prejavilo nerovnomernym zaberanim spojky. Takze sa chystam na vymenu spojky. Absolvoval som zvolavacku na vymenu airbagov v roku 2018. Mam podozrenie, ze auto bolo stocene, ale v SK Honde nevedia v roku 2018 zistit kolko ma km auto dovezene a servisovane v Honde v Taliansku. V dobe ktora sa pysi IT technologiami mi to pride ako vtip. Slivovica to vyrovna. Auto sluzi, vymenil som letne pneu za Nokian Line SUV a su ok. Spotreba oleja je okolo 1-2 L na 20000km podobne ako to ma R18 v Civicu. Montaz LPG chvilu po kupe je stale bez servisu a funguje spolahlivo. Spotreba okolo 10-12L LPG/100km podla toho kde jazdim.

09.04.2019 | 21:45:05 | klb | Recenze: Honda CR-V R20A2 (2008)

25 litrů nádrž?

Nevím, kde autor recenze přišel na velikost nádrže 25 litrů? Nádrž Hondy Jazz má 40l.....

02.04.2019 | 08:52:13 | BAYO | Recenze: Honda Jazz (2018)

RE: Mimoň

Mám Hondu crv 2.2 2008,nedám na ní dopustit!!!Spolehlivá,bezpečná.Jediná investice po 9 letech,byla výměna baterie.Nepočítám nové pneu,oleje a filtry.

26.03.2019 | 17:38:31 | Ladislav Mělník | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: Mimoň

Dobrý den přeji. U náhonu se nic nezměnilo. HONDA šlape velmi dobře a je spolehlivá. Na to chování zadního náhonu jsem si už zvykl. Jezdím s tím autem už 13 let, a na té namrzlé vozovce se to chová pořád stejně. Mám najeto 132 t.km. Vše je původní a v super stavu. Co nebude nikdo věřit, je tam baterka která bude mít v květnu 14 let. Nedoléval jsem ještě ani kapku destilky a ani nedobijel. vlastně měnil jsem při 115 t.km. zadní brzdové destičky. Nejvíc co mne štve, je že mi nesvítí podsvícení jednoho kruhového ovládače na palubce. Jinak super auto s suprovním motorem, který je klenot této značky.

23.02.2019 | 09:51:35 | Milmon | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: Mimoň

Na ledu …..je to fuk - poklona.Někde si to vyzkoušejte pane řidiči...Fyzika totiž platí vždy a je úplně fuk kolik kol je poháněných...

18.02.2019 | 09:08:01 | Vašek | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: Mimoň

Úplně jedno jestli mám 2WD nebo 4WD?To jste myslel vážně?Auto se dá řídit taky plynem ne jen volantem tak že to určitě jedno není,ale to by jste musel umět řídit aby jste to pochopil.Poklona

18.02.2019 | 02:32:14 | Pavel e36 | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)