Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 28310x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 23936x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 21274x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 19571x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 18372x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Jak tě prosímte napadlo že koncernové turba budou v zatáčkách rychlejší jak atmosky od hondy ? Sám moc dobře vím že koncern má navrch v primce ale jak se začne cesta kroutit tak radši ubrat hondy nezapomeň hovno váží a drží jak prilepene natož koncern jen hrabe a nedotaci:)

04.12.2018 | 00:09:46 | Mk5 gti | Recenze: Honda Civic 1,6 VTEC benzín (1992)

RE: šetrná je!

...to myslíte vážne s tou nadmorskou výškou? v podmienkach SR?
len pre zaujímavosť:
Veľký Krtíš 200m n.m
Bratislava 134m n.m
...a vzdialenosť medzi nimi a členitosť terénu... toto všetko spôsobuje, že smer jazdy nijako výrazne spotrebu nemení.
Ja bývam v RV , to je 313m n.m a v rámci SR je jedno či tam alebo späť, furt je to rovnako.Rozdiel bol akurát do chorvátska k moru , teda od Miskolca v HU prakticky bez jediného kopca až na nulu k moru. Aj to bol rozdiel pri ceste do SR len 0,7 litra a aj to zrejme len z dôvodu , že sme 2 hodiny jazdili po Budapešti a zvyšok cesty sme doháňali vyšším tempom.

21.11.2018 | 20:25:07 | Jarson | Recenze: Honda FR-V 2,2 i-CTDI (2005)

RE: oponuji,

Mám hondu accord 2.0 z 99 roku. Mám už 300 tis. najeto a vrazil jsem do ní už kolem 50 tisíc ale jenom proto že lítám jak blbec. A můj kolega má civica 1.5 z 99 roku a má 570 tisíc najeto a nedá ji za nic na světě.A oba jednohlasně říkáme hondu a nic jiného nebrat

12.11.2018 | 17:58:18 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE: 250 000

kupim ho.

06.11.2018 | 22:32:58 | Jarson | Recenze: Honda Accord 2200 (2008)

HRV benzin / nafta

HRV vo verzii nafta je super.. preto som nepozeral na benzin.. benzinove mam jazz CVT 1,3 a po meste je to skutocne skvele a velmi prakticke auto. Ano , je potrebne sa naucit chapat princim fungovania tej prevodovky a urcit cas potrva kym clovek na to pride ako ju pouzivat.
Pan , ktory pisal hlavny clanok si zrejme nenastudoval, ze co je pre neho spravna volba kupy auta.

22.10.2018 | 23:24:59 | marek | Recenze: Honda HR-V (2015)

250 000

Auto ma momentalne 250 000km a doposial jedina vec co sa pokazila bol zamok zadnych dveri pri cca 245000km , original honda 100€, vymenenene za 30min. Inac vsetko OK.

05.09.2018 | 12:37:44 | jordi | Recenze: Honda Accord 2200 (2008)

RE: HRV

Dovolim si nesuhlasit, motor s prevodovkou cvt je genialny na jazdu po meste, nizka spotreba, plynula jazda, ked sa clovek nauci s tym jazdit, hlavne ovladat plyn, nie je co riesit.
Mimo mesta tu mame reizm S a sedem virtualnych stupnov, nie je to sice trhac asfaltov, ale od 155nM ani nemozno ocakavat, ze vas oprie do sedacky, toto auto s touto prevodovkou je idealne do mesta a sem tam na daleky vyjazd k mori sa to da prezit, mal som mazdu 3 2.0 skyactiv, motoricky vynikajuca, ale vsetko ostatne je lepsie v honde, priestorovo a komfort jazdy v meste sa ani neda porovnavat s mazdou 3

16.07.2018 | 19:34:54 | hr-v 2018 | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: spotřeba

Ja som dostal starsiu firemnu hondu civic sedan 1,8 103KW jazdim vacsinou dialnicu, kde je 110km/h. Idem tachometrovych 123km/h. Spotreba 5,2 l/100km. To bolo moje najvacsie prekvapenie. A pritom nejdem na spotrebu - benzin neplatim. Je to rok 2006, najazdenych 180 000km. Tak ja sa cudujem ako s tym niekto jazdi (okrem mesta) za viac ako 7. Kolega predomnou mal 7,8 l/100km. Asi stal stale v zapchach...

13.07.2018 | 11:19:55 | Lukas | Recenze: Honda Civic benzínový, atmosférický 1.8 (2015)

Ak chcete lepšiu akceleráciu a o trocha kratší prevod tak tam dajte prevodovku z 1.4 55kw. Alebo kúpte krátku športovú ale bude to trocha drahšie

12.07.2018 | 05:28:46 | Honda  | Recenze: Honda Civic 1.5 VTEC (1997)

HRV

Ono nieje CVT ako CVT. V toyote corolle je fajn. Skúšal som HRV a potvrdzujem autorove slová. Tá 1,5 v kombinácii s CVT je udusená výkonovo, prevodovka sa nechá vytáčať ako doslova na skútri. Dupneš na plyn, otáčky prudko stúpnu ale prevodovke hrozne dlho trvá dokiaľ ich plne prenesie na kolesá. Sport režim to možno o niečo vylepší ale ten mi dealer nedovolil navoliť, vraj má auto len 780km tak ho nechce kmásať.

15.05.2018 | 13:10:49 | Toky | Recenze: Honda HR-V (2015)