Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 27984x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 23679x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 20887x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 19478x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 18203x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

250 000

Auto ma momentalne 250 000km a doposial jedina vec co sa pokazila bol zamok zadnych dveri pri cca 245000km , original honda 100€, vymenenene za 30min. Inac vsetko OK.

05.09.2018 | 12:37:44 | jordi | Recenze: Honda Accord 2200 (2008)

RE: HRV

Dovolim si nesuhlasit, motor s prevodovkou cvt je genialny na jazdu po meste, nizka spotreba, plynula jazda, ked sa clovek nauci s tym jazdit, hlavne ovladat plyn, nie je co riesit.
Mimo mesta tu mame reizm S a sedem virtualnych stupnov, nie je to sice trhac asfaltov, ale od 155nM ani nemozno ocakavat, ze vas oprie do sedacky, toto auto s touto prevodovkou je idealne do mesta a sem tam na daleky vyjazd k mori sa to da prezit, mal som mazdu 3 2.0 skyactiv, motoricky vynikajuca, ale vsetko ostatne je lepsie v honde, priestorovo a komfort jazdy v meste sa ani neda porovnavat s mazdou 3

16.07.2018 | 19:34:54 | hr-v 2018 | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: spotřeba

Ja som dostal starsiu firemnu hondu civic sedan 1,8 103KW jazdim vacsinou dialnicu, kde je 110km/h. Idem tachometrovych 123km/h. Spotreba 5,2 l/100km. To bolo moje najvacsie prekvapenie. A pritom nejdem na spotrebu - benzin neplatim. Je to rok 2006, najazdenych 180 000km. Tak ja sa cudujem ako s tym niekto jazdi (okrem mesta) za viac ako 7. Kolega predomnou mal 7,8 l/100km. Asi stal stale v zapchach...

13.07.2018 | 11:19:55 | Lukas | Recenze: Honda Civic benzínový, atmosférický 1.8 (2015)

Ak chcete lepšiu akceleráciu a o trocha kratší prevod tak tam dajte prevodovku z 1.4 55kw. Alebo kúpte krátku športovú ale bude to trocha drahšie

12.07.2018 | 05:28:46 | Honda  | Recenze: Honda Civic 1.5 VTEC (1997)

HRV

Ono nieje CVT ako CVT. V toyote corolle je fajn. Skúšal som HRV a potvrdzujem autorove slová. Tá 1,5 v kombinácii s CVT je udusená výkonovo, prevodovka sa nechá vytáčať ako doslova na skútri. Dupneš na plyn, otáčky prudko stúpnu ale prevodovke hrozne dlho trvá dokiaľ ich plne prenesie na kolesá. Sport režim to možno o niečo vylepší ale ten mi dealer nedovolil navoliť, vraj má auto len 780km tak ho nechce kmásať.

15.05.2018 | 13:10:49 | Toky | Recenze: Honda HR-V (2015)

Odhlučnenie

Ako sa zadarilo odhlunenie?
Aky material ste použili?
Pomohlo to?
Lpg funguje spolahlivo?
Dakujem

13.05.2018 | 17:56:35 | Martin | Recenze: Honda CR-V 2,0 (2000)

Nemehlo

Tak panáček si koupí křáp, který se mu rozpadá, neumí poznat stav auta a motoru podle zkušební jízdy. Při zničené přední nápravě hodnotí nějaké jízdní vlastnosti. Koupil si auto, aniž by koukl pod víčko na krytu ventýlů, zkusil říznout zatáčku, utahuje ruční brzdu v zimě. Pane, to, že jste neschopné nemehlo, které přisuzuje vlastní hloupost autu, Vám prostě někdo musel říct.

24.04.2018 | 20:44:29 | Disorder | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE:

AMEN :-)

26.03.2018 | 14:16:34 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

My máme civica 91 sedan a nemůžeme si ji vynachválit má najeto 300 000 a furt jede a jede tak to si asi měl špatný kus

25.03.2018 | 14:03:16 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Když si neumíš vybrat a koupis si srac.ku, do ktery nekdo nedal ani korunu a ty se k tomu chovas stejne, cemu se divis?

16.03.2018 | 13:47:03 | luky | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)