Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 31241x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 26975x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 25490x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 20522x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 19787x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Honda Civic 1.5 1992

Zdravím chlapi mám Hondu Civic 1.5 1992
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli do ní jde přidat V-tec

25.02.2021 | 19:16:13 | Marek | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Zatékání do vozu

Dobrý den pane Honzo,mám Hondu CR-V stejný ročník jako Vy a začalo mi zatékat u spolujezdce. Včera pršelo a po vysušení tam bylo za hodinu opět mokro. Vpředu pod přihrádkou je sucho. Můžete mi prosím poradit kudy Vam do vozu teklo případne kdyby jste měl fotografii toho místa a jak jste to opravil. Děkuji mnohokrát

30.01.2021 | 09:01:25 | Mirek1 | Recenze: Honda CR-V 1973/benzin B20Z1 (1999)

RE: Honda HRV r.v. 2020-1,5-benzín

Odhlučnenie motora - žiadne, úložné priestory v priesore pre posádku - minimálne, navigácia - veľmi zlá, infotainment - nevyužitelný, ak bude možnosť skúšobnej jazdy a porovnanie s konkurenciou, predaj určite klesne.

24.11.2020 | 22:42:31 | Jozef | Recenze: Honda HR-V (2015)

Honda accord 1,8 vtec moja recenzia

Ahojte.
Tak som sa rozhodol napisat nieco o mojej honde.Je to rok 2000.Motor 1,8 vtec.Momentalne najazdenych 311 000km.Auto som kupil v roku 2015 cize sa na nom vozim 5 rokov.Auto som kupil za 2600€.Bolo v uplne pohodovom stave.Najazd pri kupe 250 000km.
4 roky som na nom jazdil,sem tam sa menil nejaky cap,brzdove oblozenie , olej filtre.Po 4 rokoch zacali prve ´´vacsie problemy´´ ... takze rozpisem vsetko naraz co sa robilo pri vacsom servise.Vymena plynove lanko,alternator,ostrekovace okien,plynove vzpery zadny kufor,komplet berzdy aj s potrubim pod autom (kotuce,platnicky),palivove potrubie,rozvody a vsetko co k tomu patri,osvetlenie palubovky,komplet filtre,oleje (motor,prevodovka),stahovanie soferovho okna,vrchne capy,zadne capy,sviecky.Mozno som este na nieco zabudol ale to podstatne som napisal.Celkova oprava aj s pouzitymi dielmi 1300€.Ak by som to auto nemal rad urcite by som do toho neivestoval.Ale oprava sa fakt vyplatila.Auto jazdi uz rok bez buchania a nejakej poruchy.Som s autom max spokojni.Jediny problem co momentalne mam su hrdzave zadne lemy.

01.11.2020 | 14:35:27 | Morak | Recenze: Honda Accord F18B2 (2001)

Honda HRV r.v. 2020-1,5-benzín

Sice zatím s HRV jezdím měsíc, ale s touto Hondou jsem maximálně spokojena. Spotřebu mám 4,9 l/100 km, vevnitř je prostorná, skvěle se v ní sedí, výborný výhled, vše je pěkně po ruce, a že to není na sportovnější a delší trasy a vysoké rychlosti? Jezdím denně do práce, mimo Brno valím 130 km/hod. a paráda, užívám si to. Kdo chce jezdit 200 km/hod. ať si pořídí Ferrari, s kterým se stejně nemůže po ČR ani více rozjet.HRV je skvělé do městského provozu, protože s lepší spotřebou v této kategorii neseženete. A že cena je vyšší. Ano, zde holt platíte za dlouhodobou kvalitu, kterou HONDA má a ještě 8 let záruky k tomu, co víc si přát a to nemluvím o povedeném designu, které toto nové HRV má, fakt se povedlo a neměnila bych.

10.09.2020 | 13:59:18 | davidos | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: Mimoň

Tak ti si riadni MIMOŇ , mal som veľa rôznych aut a značiek ale iba mimoň ktorý nikdy nesedel za volantom štvorkolky môže napísať takú mimoňovku!

04.09.2020 | 20:49:56 | Fero | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Civic

Ja k tomu poviem ešte tolko že podľa mňa je to najlepší motor čo sa kedy vyrobil pre bežného smrteľníka - myslím spoľahlivosť/životnosť/spotreba/priebeh výkonu od spodu.

Škoda že nepasuje napr. do sprdenej Octavie ktora je napriek (pod)priemernemu podvozku stale o sveteľný rok pred UFOm. To bola katastrofa. (skur*ene MPI co mame v rodine aj kamarati kde po 180t km nie su tlaky a kazde cidlo sa menilo 3x a palubovky blikaju jak vianocny stromcek bol UFO motor 1.8 naozaj perla - a na dialnici zral o 4 litre menej ako Octavia 2 1.6Mpi buda..) Aj rajd slabucky. Ale zase som nikdy ani cent nedal do toho ...

04.09.2020 | 14:02:37 | Mišo | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: DOPLNENIE RECENZIE

RAMA,pri vsetkej ucte, nepochopil som o com je vas prispevok. O aute sme sa nic nedozvedeli. A ak sa chceme nieco dozvediet, tak to uz napisal niekto iny a niekde inde a mam si to najst? To mi nedava zmysel a nema to nic spolocne s recenziou. Za 2 roky mate urcite nejake skusenosti, zazitky, dlhe cesty, jazdy po meste, startovanie zima/leto, pohodlie pri obsadenom aute, jazda do kopca, po dialnici a atd. atd.... Nieco, co potrebuje clovek vediet, ked by si chcel taketo auto kupit. Prajem vela stastnych km!!

01.05.2020 | 13:00:18 | axel | Recenze: Honda Jazz (2018)

DOPLNENIE RECENZIE

Postupne planujem doplnat dalsie informacie k prevadzke auta. Bolo by zbytocne asi opakovat informacie zo vsetkych odbornych recenzii ale mozem s nimi absolutne suhlasit.
pre Pavla e 36 - predchadzajuce auto som mal Yarisku trojhrncek, spolahlivost tohto typu auta je vynikajuca. Mal som ju 10 rokov a predaval som ju so 180 tis.km, len sa po nej zaprasilo.(zobral ju mechanik od Toyoty)O:)

30.04.2020 | 22:18:50 | RAMA | Recenze: Honda Jazz (2018)

To nie je recenzia

To nie je recenzia, ale nadsenie a presviedcanie sa, ze dobre kupil + info o spotrebe.

30.04.2020 | 20:21:20 | axel | Recenze: Honda Jazz (2018)