Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 28684x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 24288x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 21851x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 19684x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 18572x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Mimoň

Na ledu …..je to fuk - poklona.Někde si to vyzkoušejte pane řidiči...Fyzika totiž platí vždy a je úplně fuk kolik kol je poháněných...

18.02.2019 | 09:08:01 | Vašek | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: Mimoň

Úplně jedno jestli mám 2WD nebo 4WD?To jste myslel vážně?Auto se dá řídit taky plynem ne jen volantem tak že to určitě jedno není,ale to by jste musel umět řídit aby jste to pochopil.Poklona

18.02.2019 | 02:32:14 | Pavel e36 | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: Mimoň

Na ledu je úplně fuk jestli máte 4WD, 5WD nebo třeba 7WD.....

16.02.2019 | 11:30:48 | Vašek | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Mimoň

A nespíná Haldex při nižších rychlostech ?Pán je nejspíš jeden z těch hlupáků co lítají na na ledu 90 a diví se proč ho to vystřelí do háje.
Honda je na sněhu i ledu suprová.To co popisu je se mi nestalo ani jednou,měl jsem 4 CRV a půjdu do dalšího.Naprostá spokojennost s kvalitou motory i podvozkem.

16.02.2019 | 07:54:48 | konel | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Auto je super

Auto je super .co ten dement hodnotil to vážně nevím asi je nějakej divnej pacient.

01.02.2019 | 10:11:02 | dekač | Recenze: Honda HR-V (2016)

Honda HR-V je skvelé auto. Aj a prevodovkou CVT. So štvorvalcovým motorom 1.5 i-VTEC patrí medzi najspoľahlivejšie autá na trhu s nízkou spotrebou. Prirovnávať ho k Dacii je absurdné.

29.01.2019 | 13:25:48 | Martin | Recenze: Honda HR-V (2015)

Nej

Mel jsem Civic 4g, CRX 2g - nyni special na vrchy..otec ma Accord 6g 2.0...já mel i 5g, 6g, ...nyní Prelude 4g 1992...žádná rez, nic, udelal jsem celolak, udelal brzdy, vymena prevodovky, nova spojka, podvozek Apexi.. po tomhle všem, každemu kdo napiše že honda je shit, tak si ho najdu a zabiju ho :-D

20.01.2019 | 21:47:20 | Kaemon | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

HR V 1,6 i DTEC

Zdravím. Som majiteľom nového auta Honda hr v asi pol roka.Je to naozaj výborné auto.Mám však aj niekoľko výhrad.Je to napr.palubný počítač, ktorý je dosť neprehľadný a obsluha je zbytočne náročná. Najväčšiu výhradu mám však na spotrebu vozidla.Auto má vyše 6 000km,ale aj keď je to diesel s udávanou spotrebou 4l/100km, tento údaj je doslova zavádzajúci pre spotrebiteľa.Reálna spotreba vozidla je 7až8l. Toto som naozaj nečakal,hlavne ak sa jedná o nový motor od Hondy.Akú spotrebu má potom benzínová 1.5 si neviem ani predstaviť.

10.01.2019 | 09:07:45 | Lubo | Recenze: Honda HR-V (2015)

Honda crv 2.2i ctdi 2008

Zdravím, jsem spokojený, zatím nejlepší auto co jsem měl ale mám bohužel špatnou správu a prosil bych o radu. Po 4 až 5 dnech kdy s autem nejezdím, se mi akumulátor vymlátí na tolik že nejde ani odemknout. Kontrolky sotva žavi. Mam dojem že to má něco společnýho se světlama. Občas kdys jedu v noci tak mi probliknou světla ale je to jednou dvakrát za 50 km. Dekuju předem za odpověď.

02.01.2019 | 19:07:44 | Novotny  | Recenze: Honda CR-V 2.0 benzin (2009)

RE: Vážne?

vieš v čom základný je rozdiel? Pozri si vin - krajina výroby . Tvoj ACCORD je made in japan. Popisované UFO je vyrobene v anglicku. Preto. Smutná realita. Nejde len o vyššiu triedu.

13.12.2018 | 21:21:02 |  | Recenze: Honda Civic 2.2 i-CTDi (2006)