Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 32296x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 27812x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 26921x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 20839x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 20445x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 1.6 i-dtec

Nevím jak jezdíte, ale já mám kombinovanou spotřebu 4,6. Sice jezdím podle předepsaných rychlostních limitů 50/90/130, ale nedokáži si představit, jak bych musel jezdit, abych měl Vaši spotřebu.

19.12.2021 | 17:45:39 | PantaRhei | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: spotreba

Mám podobný problém asi skúsim vymeniť lambda sondu.

27.11.2021 | 16:59:11 | Samuel | Recenze: Honda Civic 1.5 16V 66kW D15B2 (1989)

RE: civic hybrid

Ako to dopadlo? Kúpili ste ? Ja sa chystám kupovať 1,3 -220000 km r.v. 2008 (3500€)

01.11.2021 | 14:27:35 | Lenka | Recenze: Honda Civic 1,3 litr (2006)

RE: civic hybrid

Celé je to blábol.....za 5 měsíců 100km?

06.08.2021 | 08:13:48 | Vašek | Recenze: Honda Civic 1,3 litr (2006)

civic hybrid

Je ocividne, že sa nejedná o recenziu, ale o jazdné dojmy za 100 najazdených km a este k tomu u noveho auta. Spotrebu mu zrejme ukazal palubak - takže to neberme až tak vážne.
Dnes je rok 2021 a tieto stroje maju najmenej 10 rokov. Bolo by fajn , keby sem autor tejto emócie ( za recenziu t nmožno považovat) vložil receniu teraz.
Mám tento automobil, ale v cisto benzinovej verzii s motorom 1.8 R18A2 i-Vtec. Sam uvažujem o tomto variante ale z pomerne špecifických dôvodov. Manželka s ním jazdit nechce, lebo je na nu príliš dynamické. Dcéra sa chystá na vodičak a tiež nemám chut zverit jej hned 103kW v aute s hmotnostou 1600kg. Preto sa mi tento umiernenejší variant , navyše s automatom, celkom pozdáva. Chýba však realna skusenost. Je ich ako šafránu a ak na niekoho narazím, ma to auto maximalne tak rok...Najde sa niekto , kto by vedel dat fundovanú dlhoročnú skúsenost?

05.08.2021 | 18:59:02 | Jarson | Recenze: Honda Civic 1,3 litr (2006)

Honda Civic 1.5 1992

Zdravím chlapi mám Hondu Civic 1.5 1992
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli do ní jde přidat V-tec

25.02.2021 | 19:16:13 | Marek | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Zatékání do vozu

Dobrý den pane Honzo,mám Hondu CR-V stejný ročník jako Vy a začalo mi zatékat u spolujezdce. Včera pršelo a po vysušení tam bylo za hodinu opět mokro. Vpředu pod přihrádkou je sucho. Můžete mi prosím poradit kudy Vam do vozu teklo případne kdyby jste měl fotografii toho místa a jak jste to opravil. Děkuji mnohokrát

30.01.2021 | 09:01:25 | Mirek1 | Recenze: Honda CR-V 1973/benzin B20Z1 (1999)

RE: Honda HRV r.v. 2020-1,5-benzín

Odhlučnenie motora - žiadne, úložné priestory v priesore pre posádku - minimálne, navigácia - veľmi zlá, infotainment - nevyužitelný, ak bude možnosť skúšobnej jazdy a porovnanie s konkurenciou, predaj určite klesne.

24.11.2020 | 22:42:31 | Jozef | Recenze: Honda HR-V (2015)

Honda accord 1,8 vtec moja recenzia

Ahojte.
Tak som sa rozhodol napisat nieco o mojej honde.Je to rok 2000.Motor 1,8 vtec.Momentalne najazdenych 311 000km.Auto som kupil v roku 2015 cize sa na nom vozim 5 rokov.Auto som kupil za 2600€.Bolo v uplne pohodovom stave.Najazd pri kupe 250 000km.
4 roky som na nom jazdil,sem tam sa menil nejaky cap,brzdove oblozenie , olej filtre.Po 4 rokoch zacali prve ´´vacsie problemy´´ ... takze rozpisem vsetko naraz co sa robilo pri vacsom servise.Vymena plynove lanko,alternator,ostrekovace okien,plynove vzpery zadny kufor,komplet berzdy aj s potrubim pod autom (kotuce,platnicky),palivove potrubie,rozvody a vsetko co k tomu patri,osvetlenie palubovky,komplet filtre,oleje (motor,prevodovka),stahovanie soferovho okna,vrchne capy,zadne capy,sviecky.Mozno som este na nieco zabudol ale to podstatne som napisal.Celkova oprava aj s pouzitymi dielmi 1300€.Ak by som to auto nemal rad urcite by som do toho neivestoval.Ale oprava sa fakt vyplatila.Auto jazdi uz rok bez buchania a nejakej poruchy.Som s autom max spokojni.Jediny problem co momentalne mam su hrdzave zadne lemy.

01.11.2020 | 14:35:27 | Morak | Recenze: Honda Accord F18B2 (2001)

Honda HRV r.v. 2020-1,5-benzín

Sice zatím s HRV jezdím měsíc, ale s touto Hondou jsem maximálně spokojena. Spotřebu mám 4,9 l/100 km, vevnitř je prostorná, skvěle se v ní sedí, výborný výhled, vše je pěkně po ruce, a že to není na sportovnější a delší trasy a vysoké rychlosti? Jezdím denně do práce, mimo Brno valím 130 km/hod. a paráda, užívám si to. Kdo chce jezdit 200 km/hod. ať si pořídí Ferrari, s kterým se stejně nemůže po ČR ani více rozjet.HRV je skvělé do městského provozu, protože s lepší spotřebou v této kategorii neseženete. A že cena je vyšší. Ano, zde holt platíte za dlouhodobou kvalitu, kterou HONDA má a ještě 8 let záruky k tomu, co víc si přát a to nemluvím o povedeném designu, které toto nové HRV má, fakt se povedlo a neměnila bych.

10.09.2020 | 13:59:18 | davidos | Recenze: Honda HR-V (2015)