Auto recenze Jeep - rozcestník pro recenze Jeep

Nejnovější komentáře v diskuzích

Rele

Zdravim chcem sa opýtať,kde ste kupovali to relé a zhavice?

12.02.2019 | 10:11:49 | Ado | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Grand Cherokee

Chcem sa opytat Kolko by stálo zapojenie LPG .

14.01.2019 | 10:06:20 | Jan | Recenze: Jeep Cherokee 4.0 (1998)

RE: TANK

Opravdu máš šestiválec V6 ?? Nejsem si jistý, ale v Jeepu byl si myslím řadový šestiválec. Pouze osmiválce byly do V - éčka :)))

06.01.2019 | 20:41:05 | Palkič | Recenze: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 (2000)

RE: holt chyba

Jeep a diesel je ta najhorsia kombinacia. Jeep je v amerike cosi ako Lada Niva. Mal som zj v8 s benzinom a priadlo ako macicka. Treba dobre a pravidelne servisovat a odpustit drobne nedostatky. Ked niekto kupi zoslahany vrak tak ho bude davat dokopy roky. Drzim palce

30.12.2018 | 13:21:19 | Xxx | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE: Chip

Ako som písal nižšie, návod ako na to je aj tu - www.lostjeeps.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=98&t=78418&sid=beecfb30e8031257519b476e06f55142
Potom kúpiť MPPS V13 , stiahnuť ECM Titanium 1,61 - tu som ho uložil https://uloz.to/!tL3KFRwgqhAM/ecm-rar je to zaheslovaný rar heslo je 1 .A nakoniec niekoľko večerov stráviť nad úpravou máp. Odporúčam si stiahnuť moje úpravy a podľa toho si upraviť vlastné mapy - to znamená koľko treba popridávať v percentách na jednotlivých krivkách v 2D , neprehánať to , toto čo som uložil na uložto je už asi maximum čo ide získať z tohoto motora. Chvíľu to trvá kým sa naučíte robiť s ECM. Nejaké návody sú aj na Youtube. Moje mapy - https://uloz.to/!NHd0xTCyVfQz/jeep-2-8-crd-rar

03.12.2018 | 22:58:33 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Žhavení a neschopnost servisu podat přesné informace

Najskôr si dajte aktualizovať soft v RJ v Jeep servise - pre moje auto 2005 je 13 verzií softu a ja mám nahratú 5644558CB ale ešte sú aj novšie CC a CE. Ale už aj CB verzia má upravené žhavenie na 5V. Aj pri Žiline je Jeep servis a tam vám to nahrajú - www.jeepparts.sk/index.php?/Kontakt/Jeepparts.html. Potom treba kúpiť žhaviace relé 56044671AC - 5V a zhaviče 5V Bosch - 0 250 402 003 alebo cela sada - 68090434AA . Spolu ma to stálo 109€. Relé je vedľa baterky a žhaviče to je práca na 3-4 hod. Nekupujte tú taliansku náhradu Etecno1 GX3123 - 7V lebo sa veľmi rýchlo prepálili - www.etecno1.it/diesel-glow-plug-double-filament-p-1562.html cena za 4 ks 87€. Originály keramické sa už nedajú kúpiť ,ale tam bola cena brutálna.

03.12.2018 | 22:06:34 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Crd chip

Tu je link ako na to čipovanie www.lostjeeps.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=98&t=78418&sid=beecfb30e8031257519b476e06f55142 . Treba si zakúpiť na Aliexprese za 10 € ten kábel MPPS V13. Nekupujte MPPS V16 tam zle detekuje RJ a označí ho ako Mercedes a potom vyhodí Error.
Na tej stránke lostjeep sú aj na stiahnutie rôzne upravené mapy pre RJ.
Ale najlepšie je si upraviť vlastnú mapu. Uprava máp sa dobre robí v programe ECM Titanium. Ja som svoje úpravy uložil sem https://uloz.to/!NHd0xTCyVfQz/jeep-2-8-crd-rar - tu sú originály a aj upravene mapy , mam tam 2 druhy . Podla tohoto si upravte vlastné mapy. Je lepšie si upraviť vlastne mapy lebo ak bude odlišná napríklad Automat pre manuálnu prevodovku tak sa auto ani nedá naštartovať, neukazujú na palubovke kontrolky budíky skoro nič nefunguje.

03.12.2018 | 21:25:27 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Chip

Prosim o radu ohledně načipování, popř. Link. Děkuji

22.11.2018 | 15:45:06 | Sten | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Crd chip

Viete poslat link alebo postup na ten chip neviem to najst na tej stranke dakujem mail ke Mbeecko3@gmail.com

26.10.2018 | 21:51:26 | Matt | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: holt chyba

2.7 je Mercedes Ital je 3.1

12.10.2018 | 14:56:13 |  | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)