Auto recenze Jeep - rozcestník pro recenze Jeep

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Dodělej doma

Už nejsi Standa? Už jsi VL ? To máš jedno. Stejně jsi DoDo :-)

20.07.2020 | 17:11:02 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Je ten druhej :-)

19.07.2020 | 20:38:09 | Vl | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Omyl. Je mnoho aut bez poruch. Se mi líbí, jak někdo obhajuje svůj poruchovej verk a ještě se vyvyšuje nad ostatní, že si ho opraví sám. Ono vám totiž nic jinýho nezbyde, protože byste se díky té úžasné spolehlivosti finančně zhroutili. Je vás opravdu hodně, a je to jen vaše chyba. Držet se zuby nehty poruchovýho klimpru a tvrdit ostatním, že to tak mají všechna auta, je už opravdu k smíchu. Třeba jednou dozraješ a pochopíš, jak hluboce jsi se mýlil. Ty DoDo (tuto zkratku jsi použil skutečně ty jako první, tak se prober). Jak už jsem někde napsal, opravujte a dodělávejte si co chcete, ale netvrďte, že je to normální. Normální je pro mne jezdit a jezdit (podle servisního plánu údržba), po 10 - 15 letech vyměnit auto a zase jezdit a jezdit. Máš to jinak? Tak to máš blbý, DoDo.

19.07.2020 | 20:03:17 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Jen jsem odpovídal. S DoDem si začal ty. Ukaž mi jediné auto bez toho, aniž by jsi ho musel nějakým způsobem sám opravit, nebo doladit. Proč by jsi to dělal ? Není žádné auto bez poruch. Tady si většinu poruch normální, šikovný člověk zvládne udělat sám. Ušetřené Peníze můžu investovat jinam, než zlodějům a podvodníkům. A potom je tady druhá stránka. Internet kde je každej chytrej. Kam patříš ty ? Takže urážet tzv. Jeepáky kam mmchd. nepatřím, jen to auto vlastním je trošičku mimo. Uvědom si, že jsou ta auta 13 let stará. Srovnej si to v hlavě a piš si moudra třeba
na Facebooku, kapiš ?

19.07.2020 | 16:58:59 | Standa | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Odpovídáš sám sobě, DoDo. Nějak se ztrácíš... nebo že by projev jeepismu? :-)

18.07.2020 | 16:41:11 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: KONECNE PRAVDA O JEEPOCH

Ještě podotýkám, že byl v sérii, jen bačkůrky jsem dal pořádný... BFG KM2...

15.07.2020 | 06:54:02 | Stefi_ul | Recenze: Jeep Grand Cherokee 5,2 8V (1994)

RE: KONECNE PRAVDA O JEEPOCH

Aleluja... taky s ním nemám problém...
https://vimeo.com/121646085
Každý auto nevyjede tankový okop... https://www.zonerama.com/PetraStepan/Album/3801924
A přesně jak říkáš, vyjede, kde lidi už špatně jdou a nebo vůbec. Tenhle kopec s prstem v nose a lidi se tam na botách ani neudržej... https://www.zonerama.com/PetraStepan/Photo/2372162/83964175

15.07.2020 | 06:52:56 | Stefi_ul | Recenze: Jeep Grand Cherokee 5,2 8V (1994)

RE: Dodělej doma

Já to auto mám a naprostá spokojenost. Ty DoDo.

14.07.2020 | 16:22:37 | Standa | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Ale jdi ty brepto, dodělat doma si můžeš cokoliv, od Trabanta po Jaguára. Ale u normálního auta to nemá smysl. Proč bych to dělal? Jedině v případě, že to auto stojí za ho.no. Ale to bych ho zase raději vyměnil za jiné. Předpokládám, že za silnější.

10.07.2020 | 17:44:58 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Na druhou stranu, ano ! Je to jedno s posledních aut, které se DoDo dají. Proto mě baví zrovna tenhle Jeep.

10.07.2020 | 14:31:40 | Standa | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)