Auto recenze Jeep - rozcestník pro recenze Jeep

Nejnovější komentáře v diskuzích

Jeep Renegate

Nemáte prosím někdo zkušenost s Regenate? Chci si ho koupit a váhám.
Děkuji za odpovědi Hana

12.06.2019 | 13:00:12 | Hana | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE: KONECNE PRAVDA O JEEPOCH

Pardon, e-mail: romanpopek@gmail.com
Díky moc

27.05.2019 | 14:45:33 | Roman | Recenze: Jeep Grand Cherokee 5,2 8V (1994)

RE: KONECNE PRAVDA O JEEPOCH

Ahoj, prosím tě, jak jsi vyřešil nádrž na LPG? Můžu tě poprosit o foto? Rád bych ji dal místo rezervy na bok.

27.05.2019 | 14:44:36 | Roman | Recenze: Jeep Grand Cherokee 5,2 8V (1994)

RE: prachy

ja som daval 2takt do pajera. mam to davat aj do jeepu 3,0 mercedes motor?

12.04.2019 | 22:32:39 | martin | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE: Rele

ic-sk.intercars.eu

11.03.2019 | 23:06:00 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Rele

Zdravim chcem sa opýtať,kde ste kupovali to relé a zhavice?

12.02.2019 | 10:11:49 | Ado | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Grand Cherokee

Chcem sa opytat Kolko by stálo zapojenie LPG .

14.01.2019 | 10:06:20 | Jan | Recenze: Jeep Cherokee 4.0 (1998)

RE: TANK

Opravdu máš šestiválec V6 ?? Nejsem si jistý, ale v Jeepu byl si myslím řadový šestiválec. Pouze osmiválce byly do V - éčka :)))

06.01.2019 | 20:41:05 | Palkič | Recenze: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 (2000)

RE: holt chyba

Jeep a diesel je ta najhorsia kombinacia. Jeep je v amerike cosi ako Lada Niva. Mal som zj v8 s benzinom a priadlo ako macicka. Treba dobre a pravidelne servisovat a odpustit drobne nedostatky. Ked niekto kupi zoslahany vrak tak ho bude davat dokopy roky. Drzim palce

30.12.2018 | 13:21:19 | Xxx | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE: Chip

Ako som písal nižšie, návod ako na to je aj tu - www.lostjeeps.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=98&t=78418&sid=beecfb30e8031257519b476e06f55142
Potom kúpiť MPPS V13 , stiahnuť ECM Titanium 1,61 - tu som ho uložil https://uloz.to/!tL3KFRwgqhAM/ecm-rar je to zaheslovaný rar heslo je 1 .A nakoniec niekoľko večerov stráviť nad úpravou máp. Odporúčam si stiahnuť moje úpravy a podľa toho si upraviť vlastné mapy - to znamená koľko treba popridávať v percentách na jednotlivých krivkách v 2D , neprehánať to , toto čo som uložil na uložto je už asi maximum čo ide získať z tohoto motora. Chvíľu to trvá kým sa naučíte robiť s ECM. Nejaké návody sú aj na Youtube. Moje mapy - https://uloz.to/!NHd0xTCyVfQz/jeep-2-8-crd-rar

03.12.2018 | 22:58:33 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)