Autorecenze Jeep Grand Cherokee - Nikdy viac JEEP je nespolahlive az brakovo prevedene auto vseobencne, s japoncami alebo MB G neporovnatelne! - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Jeep Grand Cherokee
 
 

Recenze Jeep Grand Cherokee WJ
“Nikdy viac JEEP je nespolahlive az brakovo prevedene auto vseobencne, s japoncami alebo MB G neporovnatelne!”

Autor recenze: Macek všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru: Stav km při koupi:110 000 km Stav km nyní:210 000 km Způsob řazení: Palivo: Diesel Vloženo: 7. 9. 2015

Hodnocení inzerátu: 7 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 2.8

Spolehlivost

2
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Skoro vsetko co sa mohlo sa pokazilo!

Stahovanie PP okna, zadny stierac, huciaci zadny kardan a diferencial, ovladanie 1/2 dvojzonovej klimatizacie (v zime fukalo iba studeny vzduch), hned prvu zimu vymena vsetkych vstrekovacov, zhavicov pretoze auto nevedelo pod -5st. nastartovat.

A to nebolo zdaleka vsetko...


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je absolutny brak a este aj totalne nevydareny model, kupil som ho kvoli QuadreDrive pohonu a dvom tuhym napravam. Pravidelne odchadzali veci za radovo 100-200eur. Potom prisli vacsie veci ako vstrekovace (2.7CRD). Zimne starty pod -5.st som sa modlil aby som nesiel peso do prace! Po 150.000km na vymenu vsetky ramena, capy, tlmic riadenia, repas zadneho diferencialu, lana rucnej brzdy atd,atd... Utrpenie vsak skoncilo pri 200.000km prepalenim piestu na 5. valci (znama casta vada) a vymenou motora za takmer 2000eur.

Vlastnil som 2ks starsich modelov Grand Cherokee (1995 a 1997 4.0 a 5.2V8).
Potom Grand Cherokee WK 2006.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 7


Komentáře uživatelů k recenzi Jeep Grand Cherokee

Vložit komentář

holt chyba

len kokot by chcel robit paradu s dieslem od Italu......

05.10.2018 | 16:10:29 | mara  | 188.120.210.* Reagovat

RE: holt chyba

2.7 je Mercedes Ital je 3.1

12.10.2018 | 14:56:13 |   | 89.24.50.* Reagovat

prachy

do auta treba vzdy vrazat penize,prachy,kes.kto na to nema ,nech si radsej nekupuje nic,ja ,som hned po kupe vymene vymenil vsetky oleje na piatich miestach-500eur,teraz loziska v zadnej naprave-500 eur,a hlavne sa snazim davam dobry diesel,robim v rakusku tak si nosim v bandaske jak debil,ale vyplati sa,neda sa to rovnat stymito nasimy vodou riedenimy dieslami.a keby nerobim v rakusku tak davam do nafty 2taktni olej alebo petrolej,aby bola nafta mastna,o to hlavne ide pri nafte -o mastnotu.

20.10.2017 | 21:52:49 | wiese  | 77.242.65.* Reagovat

Jeep Grand Cherokee SRT 2015

Platí Tvoje hodnotenie aj pre tento model? Kúpil som ho minulý týždeň.

21.06.2017 | 09:19:23 | juraj0611  | 62.152.231.* Reagovat

máš pravdu

Presne ako píšeš,ja som tiež naletel na reči o brutálnej spoľahlivosti a musím prehlásiť že horšie auto som nikdy nemal.Mal som dokonca benzínový 4-liter+lpg,rv.1995,vlastnil som ho necelé dva roky a keď som sa ho z poriadnou stratou zbavil tak som sa od šťastia ožral ako Rus.Stály pohon 4x4 samozrejme mŕtva visco pri zatáčaní na asfalte to šponovalo pneu tým určite trpeli aj kríže na poloosiach ktoré aj chvíľu po výmene znova pukali,prevodovka v najnevhodnejšej chvíli neradila prvý a druhý prevod.stupeň potom zase radila príkladne,hučiaci diferák,niekedy z neznámych príčin nenaštartoval motor po troch dňoch z ničoho nič chytil na brnk,spotreba lpg po ceste s nohou na plyne ako pierko 28litrov občasné jazdenie ľahším terénom 35-40-45litrov,s automat. prevodovky začal tiecť či skôr striekať olej=výmena klzného lžiska,gufera,a aj hydromeniča lebo bol poškodený.Mal som pred tým aj Pajero rv.85 čiže o desať rokov staršie len ho zožrala korózia,ale oproti Jeepu bol tento japonec príkladom spoľahlivosti.Jediné dve výhody Jepu boli obidve tuhé nápravy,a dobrá antikorózna ochrana.

20.09.2015 | 11:24:09 |   | 95.103.155.* Reagovat

do ameriky

predsa patrí benzín a nie debilný europsky common rail.... pekne LPG s veĺkou nádržou a vozíme sa lacno pohodlne štýlovo.

08.09.2015 | 00:44:03 | miki  | 85.159.106.* Reagovat

RE: do ameriky

netreba kupovat vraky za par kacek,mam 2.7crd,quadra drive,tankujem len rakusky diesel,auto zosilnelo,stichlo.patrol sa moze schovat zo svojimy schopnostami.tam kde vysiel patrol na 5 krat,tam som ja na prvy krat na starych zimnych pneu.

20.10.2017 | 21:40:42 | wiese  | 77.242.65.* Reagovat