Auto recenze Audi - rozcestník pro recenze Audi

Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 35544x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 26120x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 24370x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 24025x
9,4Audi Q7 (2008) Audi Q7 (2008) autor: Honzass Přečteno: 23027x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Audi A6 Quattro 2.8i Rv 98

Nemohu si vynachválit toto auto je to opravdu paráda 👏👍 nejspíš si musel trefit špatný kus ale nějaké cvakání tam občas také slyším

17.09.2019 | 23:22:49 | Míra | Recenze: Audi A6 2.8 (1999)

RE:

Tak to bylo naprosto jasný a srozumitelný :-))

01.09.2019 | 15:46:37 |  | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE:

To víš, že jo :-D. Majitel čtyř kroužků to většinou pochopí při prvním servisu, kdy nebude řešit pouze spotřebák, na rozdíl od těch Japonců :-) Taky si všímám, že těch olítaných Audi a BMW si obzvláště oblíbila dnešní stádovitá mládež. On úvěr si už může vzít dnes, kde jaký blb, ale druhý na opravy, už se po nezplacení toho prvního špatně vyřizuje, pokud si to nevezme na sebe stejný myslitel z příbuzenstva :-D

01.09.2019 | 15:19:29 |  | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE:

sedni do audiny projed se a uz v živote na japonca nepozrieš hlupaku

31.08.2019 | 23:54:41 | jedine a8 | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: ach jo

Mas uplnu pravdu. Vacsinou hodnotia ludia z pocutia, nie z vlastnej skusenosti. Ale tak zavist ... je proste zavist, ci na SK alebo CZ je to nasa narodna sportova disciplina : )

31.07.2019 | 15:30:34 | Dusan  | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: K smíchu...

Jednoznacne volim 10 rocne audi skutocne preverene ako noveho francuza alebo pod. Ked raz auto stalo nove priklad 70K tak aj po 10 rokoch je to na tej vybave vidiet. Auto nerobi plech a 4 kolesa ale prave vybava. Nech si kazdy kupi co mu vyhovuje. Pre mna je Audi A8 ikona... Ikon. Nadcasove prekrasne auto ktore je nadherne aj po 20 rokoch a stale na ceste budi zasluzeny respekt.

31.07.2019 | 15:27:29 | Dusan  | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

4.2 TDI V8T 4H

Dobrý den, je to nej, proto jsem si ji koupil (50 000km). Spotřeba 10l. Lépe akceleruje než brzdí. Najezdim cca 60tis. ročně. Mohl jsem si koupitbenzinove S ale V8T jsem si zamiloval.O BMW toho moc nevím. Moho doporučit pokud nejste průměrný pracující. Pojistka allrisk je 40 tis. Přední kotouče za 18,pneu 2 sady 21 50tis. + alu.atd...Hodně štěstí M.

20.07.2019 | 15:52:35 | Milda | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

Dotaz

Zdravím všechny skutečné majitele A8. Chci se zeptat zda je tu někdo kdo má zkušenost s motorem 4.2 benzin ale ne fsi a podobně, je to dobrá volba nebo ne? Můj bratr měl 4.0 tdi a byl s ní spokojen ale já naftu nerad. A hlavně si myslím že do takového auta patří atmosférický osmiválec s lahodným zvukem. děkuji za odpověď.

10.07.2019 | 23:10:03 | Josef | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: Pohodlí

Dobry den.Je mi 40 let. Vlastnil jsem 3x citroen xantia ve vybave activa, dale pak citroen c5 r.v. 2006 ve vybave exclusive a ted citroen c6 v téže výbavě 3.0 Hdi. Dale mam Espace IV 3.0 dci Initiale Paris. Ale prof to pisu. Opravdu jen jednou vetou. Pokud to jde tak se diram vyhybam ale kdyz uz do ni vletim bud Citroenem nebo Renaultem, neni to nic hrozneho, ale ani nic prijemneho. A koleje? Vazeny pane, pujcte si Xantii, XM, C5 nebo C6 a pak si sam odpovezte, jestli to bylo tak hrozne. Plynokapalinove tlumeni plnene LHM nemuzete srovnávat s nicim konvencnim ci vzduchovym. Prosim, priste nepiste o necem o cem nic nevite. Pokud mne chcete urazit, zkuste to. Mirek

09.06.2019 | 13:35:24 | Mirek | Recenze: Audi A6 4163 / benzin V8 (2006)

Recenze Audi A8 4,2 quattro “Stojí za h ...”

….autor....

05.06.2019 | 08:26:35 | Vašek | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)