Auto recenze Audi - rozcestník pro recenze Audi

Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 36673x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 27153x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 24891x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 24487x
9,4Audi Q7 (2008) Audi Q7 (2008) autor: Honzass Přečteno: 23779x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Este upresnim, vsimol som si ze v prvom prispevku som pisal, ze intercooler uz mam nahodeny, no pravda je taka, ze som ho mal nachystany v garazi ale namontovat sa mi ho nepodarilo kedze po zlozeni naraznika som zistil ze je tam malo miesta a bude treba prerabat omnoho viac veci ako som ratal. Takze montaz intercooleru som zatial odlozil ale urcite sa k tomu dostanem.
Aby som to zhrnul terajsi stav auta je 215PS, 315cc vstreky, k04-015 turbo, zvysok motora je seria. Spojka je seriova, priebeh tlaku turba je 0.7bar pri 2000 otackach, stupa k 0.8bar pri 4000 a pri 6000 tlacim 0.9 bar. Takyto priebeh som zvolil kvoli nizkemu krutiacemu momentu a maximalnej setrnosti k spojke a ojniciam. V maxime motor spotrebuje cca 174g/s vzduchu, v serii spotrbeuje 125g/s :) Vyfuk, je seriovy. Podvozok Eibach pruziny + rs6 stabilizatory + 235/40/R18. Interier 3ramenny volant a sportove sedacky.

27.07.2020 | 14:14:27 | Tomas | Recenze: Audi A6 (2003)

Dalsi update - auto dostalo pruziny Eibach -3cm + stabilizatory RS6 C5. Soft v RJ upraveny na 215PS. V tejto podobe uz auto ostane definitivne kedze to konecne jazdi podla predstav. Auto je moj konicek ale zaroven potrebujem aby bolo na 100 percent spolahlive takze s upravami uz koncim. Do buducna mozno este updatujem bzdy z 288 na 312mm a domontujem druhy intercooler. Inak uz len jazdit )

27.07.2020 | 14:08:05 | Tomas | Recenze: Audi A6 (2003)

Audi A8 2004 4.0 TDI

Ahoj chalani.. Možno to sem nepatrí ale chcela by som sa spýtať ci by ste mi nevedeli poradiť s tým Vy.. Pozerali sme poistky a z ničoho nič prestalo ísť spolujazdcove svetlo (hmlovka stetavacka aj diaľkové.) neviete čo to môže byť? Všetky Poistky sú O.K.

14.07.2020 | 21:45:10 | Majka | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: Stočenka

Jó, jó, sto tisíc ročně... tak určitě. Spíš dvěstě tisíc ročně, ne? Abychom ty poruchy omluvili. Prober se, zoufalče.

04.07.2020 | 19:59:15 |  | Recenze: Audi A6 AAT (1995)

RE: Stočenka

Hele, znalec, ale vo tom to s autem je. Majitel nechce platit, ale chce jen jezdit. Ovšem očividně přes německej krám cesta k tomuto řidičskému orgasmu nevede. Ovšem ten, kdo celej blbej život nekupuje nic jinýho, než vylítaný passaty a audiny, to nikdy nepozná...Konichiwa

04.07.2020 | 19:56:54 |  | Recenze: Audi A6 AAT (1995)

Stočenka

..recenze vcelku ano..problemem zustava opět majitel a mechanik.Majitel co nechce platit a chce furt jen jezdit a mechanik co vesměs 90% nic neumí..Pak to dopadá tak že i nejlepši stroje se po pul milionu sesypou.Toto audi je konstruovano na 350tiskm a pak pořadně zaservisovat.(je to každé audi i dnes).Nikdo to nedělá.Jsou to vozy co se snima jezdívalo a jezdí 100tis ročně a namlouvat si že po 22letech provozu ma tři kila je hlupota kupce.Tyto opravy vypsané se rovnají počtu kilometrů tak o 200tis víc s prasáckým servisem a humpoláckým zacházením,,což je vlastnost českých knedlikářů,,škudlit,neservisovat,,naleštit,smotat tacho a rychle pryč...

02.07.2020 | 14:16:35 | Znalec | Recenze: Audi A6 AAT (1995)

Audinka

.doplním..pouze ke spotřebě.mame v rodině 2.8 quattro..jsem schopen předpisovou jizdou udělat počitačovou spotřebu 7.6litrů.Autem jsem jezdil měsíc.cca 1000km.Dálnični přesuny spotřeba stoupla o dva litry.Při doplnění paliva počitač moc nelže,takže respektuji hodnoty..Po cele době byla spotřeba 8.5litrů..Čili za mě uplně dobrý...12 litrů,to bych musel jezdit hodně svižně,tak jak obchodáci,,a to je už proti předpisům.Čili přiměstský provoz povolenou rychlostí 7.6litrů

Holý fakt..Děkuji za pozornost

02.07.2020 | 13:55:47 | Znalec | Recenze: Audi 100 2.8 128KW AAH (1992)

Vzhledově na hodně vysoké úrovni... no já nevím , ale za sebe, mě tyhle auta připadají tak nijaké, jako by byly z osumdesátých let. Myslím, že zrovna design není silnou stránkou Němců. Nebo alespoň do roku cca 2015 nebyl.

16.06.2020 | 11:37:38 |  | Recenze: Audi A4 1,9 tdi 81 kw (1998)

update

Po case som trochu zapracoval na najvacsej slabine - podvozku. Auto dostalo stabilizatory naprav z Sline podvozku. Omnoho menej sa naklana v zatackach a s touto upravou som velmi spokojny. K tomu miesto povodnych 205/55/16 dostalo 235/40/18 co tiez zlepsilo jazdu v zatackach. Zatial planujem ostat v tomto stave a len jazdit :) Plus som osetril koroziu a verim ze A6tka bude este dlho sluzit.

15.05.2020 | 15:29:28 | Tomas | Recenze: Audi A6 (2003)

RE: Audi A6 Avant 2.5 TDI 132Kw quattro ( 2002)

Toje rozum

06.02.2020 | 18:42:50 | V6😈 | Recenze: Audi A6 2,5 tdi 132kw (2000)