Auto recenze Audi - rozcestník pro recenze Audi

Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 35186x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 25813x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 24190x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 23848x
6,6Audi A3 (2004) Audi A3 (2004) autor: Marián Přečteno: 22819x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Dotaz

Zdravím všechny skutečné majitele A8. Chci se zeptat zda je tu někdo kdo má zkušenost s motorem 4.2 benzin ale ne fsi a podobně, je to dobrá volba nebo ne? Můj bratr měl 4.0 tdi a byl s ní spokojen ale já naftu nerad. A hlavně si myslím že do takového auta patří atmosférický osmiválec s lahodným zvukem. děkuji za odpověď.

10.07.2019 | 23:10:03 | Josef | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: Pohodlí

Dobry den.Je mi 40 let. Vlastnil jsem 3x citroen xantia ve vybave activa, dale pak citroen c5 r.v. 2006 ve vybave exclusive a ted citroen c6 v téže výbavě 3.0 Hdi. Dale mam Espace IV 3.0 dci Initiale Paris. Ale prof to pisu. Opravdu jen jednou vetou. Pokud to jde tak se diram vyhybam ale kdyz uz do ni vletim bud Citroenem nebo Renaultem, neni to nic hrozneho, ale ani nic prijemneho. A koleje? Vazeny pane, pujcte si Xantii, XM, C5 nebo C6 a pak si sam odpovezte, jestli to bylo tak hrozne. Plynokapalinove tlumeni plnene LHM nemuzete srovnávat s nicim konvencnim ci vzduchovym. Prosim, priste nepiste o necem o cem nic nevite. Pokud mne chcete urazit, zkuste to. Mirek

09.06.2019 | 13:35:24 | Mirek | Recenze: Audi A6 4163 / benzin V8 (2006)

Recenze Audi A8 4,2 quattro “Stojí za h ...”

….autor....

05.06.2019 | 08:26:35 | Vašek | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

Proboha, už tu závistivou recenzi smažte...

Recenzent si pořídil utopenou A8 na vrakovišti, šla ještě zřejmě nastartovat a tak s ní odjel v domění, jakej to byl super kauf. Posléze se diví, že mu žere olej a 22l/100 a kontrolky na něj blikají, jak vánoční stromeček. Já mám tu stejnou se stejným motorem z roku 2003 a jedu za 12,5l/100 s lehkou nohou a s těžkou nohou to vezme kolem 17 litrů. No a pokud nemá recenzent ani kačku na to, aby jel do servisu, tak bych mu doporučil jezdit mhd. Fakt to smažte, nedá se to číst....

04.06.2019 | 22:27:01 | uživatel A8 | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

Audi 2.7 biturbo

Zdravim, auto ked sa zahreje dlho toci a zle startuje, vie mi s tym niekto poradit?

28.05.2019 | 21:03:11 | Lili | Recenze: Audi A6 2.7bT (2001)

RE: Audi A8 4.0 TDI

Mohl by jste mi poslat kontakt na toho mechanika? TomasLinhartt@seznam.cz

21.05.2019 | 14:02:44 | TomášL | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: audi je super

ale, prosímtě, a co bys nám doporučil??? Kiu? Hyundai? Nevíš, o čem píšeš vole!

16.05.2019 | 19:14:18 | uživatel A8 | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: Hruza

No hlavně, že jsi tady ty a povídáš si sám se sebou, trotle. Do hospody už tě asi nepustěj, nebo ti tam rozbili mhubu, tak se prezentuješ tady. Jdi si lízat tu tvoji pí.u na kapotě.

21.04.2019 | 08:33:01 |  | Recenze: Audi A6 1900 (1996)

RE: Hruza

Koukám dle IP, že to vopruzuje a plevelí i jinde, protože nic kloudného to holt neumí. Copak, kokodák sítě už nestačí? Je škoda, že díky takovým velkohubým trollům již tady spousta lidí nechodí a stává se z toho spíše další pískoviště provokatérů a rádoby chytráků, kteří nejspíše stojí i za zrušením diskuzí na autoforum.cz

21.04.2019 | 01:50:57 | J.M. | Recenze: Audi A6 1900 (1996)

RE: Hruza

Na planetě by se nejlíp dýchalo, kdyby ty tvoje opěvovaný starý germánský sazomety už konečně zahrnuly buldozery pod zem. A neboj, i ty i tvoji haranti zdechnete na rakovinu plic z těch zasraných naftových mrdek.

14.04.2019 | 18:34:44 |  | Recenze: Audi A6 1900 (1996)