Auto recenze Audi - rozcestník pro recenze Audi

Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 33033x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 24216x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 23370x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 23217x
6,6Audi A3 (2004) Audi A3 (2004) autor: Marián Přečteno: 22103x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Odporná recenze

Kámo, nejsi hoden ani toho, abych ti vykal.. Jsi prostě jen ubohej výkal.. Mám A8 D3 2003, takže je to už 15 let stará dáma, svoje mouchy má, ale takový kecy si vážně nezaslouží.

14.09.2018 | 22:39:36 | Smety | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE:

Mám V6 2,6 Q našiel som pokoj.

24.08.2018 | 11:36:33 |  | Recenze: Audi 80 2,6 (1995)

RE: A8 4,2 TDI 5/2013

ty vole 700km rocne tak potom sa necuduj, ale niekto robi rocne 50-60 tisic tak potrebuje poriadne auto, a to ze ty za rok nabehas 700km tak istotne podla toho by som nesiel

20.08.2018 | 09:54:11 | macko | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: A8 4,2 TDI 5/2013

Dobře ti tak, máš si koupit auto na benzín s manuální převodovkou a bez turba a budeš mít klid. Když nevíš co s penězi tak se nediv a musíš platit. Já mám audi A6 2.4 121 kw, manuál, sedan v benzínu bez turba, koupeno také jako nové v roce 1998 a mám ho stále. K dnešnímu dni je bez koroze a s původní nápravou. K dnešnímu dni od koupě mám podruhé vyměněny brzdové destičky a před rokem poprvé rozvody, najeto mám k dnešnímu dni necelých 180000 km. Každý rok měním olej v motoru a jednou za 4 roky měním brzdovou kapalinu. Chladící kapalinu mám původní a od nákupu až k dnešnímu dni jsem doléval cca 1 litr. S autem dožiji (je mi momentálně 43 let) a s autem jsem naprosto spokojený, neměnil bych ho za žádné jiné auto. Roční nájezd mám zhruba 700 km.

11.08.2018 | 15:10:15 | Jiří | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: 2.3e najvetsi shit od audi

koukam ze nevis co zvatlas čobole :D mnel sem 2 tyhle auta z touto motorizaci a bracha ho ma doted,jezdit se svizne da i za 8 litru a jaka kazivost motoru? vetsi drzak sem nepotkal ses uplne mimo

10.08.2018 | 11:02:13 | tonda  | Recenze: Audi 100 2,3 E (1992)

co mám dělat když s autem sem dojel a druhý den už nenastartuju? můžete mi poradit?

31.07.2018 | 17:32:55 | šmolda | Recenze: Audi 80 1.8 benzín (1985)

RE: audi a2

Kdo se v tom autě nesvezl,nepochopí.
Kecálkové s Ochcávkou si k tomuto autu nemůžou čuchnot ani k výfuku.
Máme najeto 310 000km a v pohodě.Nic nerezne nic nerachotí a hlavně jede jak čert.Technické bez závad.Co chtít víc.Jak říkám,kdo v tom autě neseděl a nesvezl se ať mlčí.

07.05.2018 | 19:39:58 | Mirda | Recenze: Audi A2 1422 (2001)

Audi100A6 2.5 TDI 5VALEC

CHCEM KUPIT AUDI100A6 2.5TDI 5-VALEC ALE MAM STOHO OBAVI CI SA MI OPLATI KUPOVAT AK STYM AUTOM MA NIEKTO NEAKE SKUSENOSTI NECH MI PORADI AKE JE TO AUTO SPOLAHLIVE.

07.05.2018 | 13:48:17 |  | Recenze: Audi 100 2.5 tdi (1995)

RE:

tak, tak

03.05.2018 | 20:58:24 |  | Recenze: Audi A2 (2001)

RE:

Pokud někdo napíše, že Wolker je nejlepší firma co vyrábí výfuky, nemá už ani cenu číst dál jeho bláboly.

27.04.2018 | 14:39:00 |  | Recenze: Audi A2 (2001)