Nejčtenější auto recenze

8,2Nissan Qashqai (2007) Nissan Qashqai (2007) autor: martin Přečteno: 44545x
8,8Nissan Qashqai (2011) Nissan Qashqai (2011) autor: Zz Přečteno: 38187x
8,6Nissan X-Trail (2004) Nissan X-Trail (2004) autor: Jirka Přečteno: 34880x
9,0Nissan Pathfinder (2006) Nissan Pathfinder (2006) autor: Špagy Přečteno: 26749x
8,2Nissan Terrano (2000) Nissan Terrano (2000) autor: Kutil Přečteno: 24279x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ceny benzinu

Dnes začlo platit snížení spotřební daně u benzinu a nafty. Došlo k zajímavým situacím. Třeba plošným snížením ceny u sítě Benzina se tyto pumpy v blízkosti pump ONO (které jsou dlouhodobě levné) dostávají i pod ceny ONO. Vzhledem k tomu, že Orlen má, jak bylo v médiích uvedeno, celkem prasáckou rafinerskou marži mnohanásobnou oproti normálu) , může na některé pumpě prodávat i bez marže a cenově zatápět levné pumpě, která jim jistě dlouho pije krev. Teď k tomu mají ideální příležitost. Možná je to i napadnutelné, nevím. Ale možná o tom ještě uslyšíme.

01.06.2022 | 19:28:50 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

Omezili jste tankování?

Já vím, spoustě lidí to prostě nejde, druhá spousta prostě nechce a chápu to. Já jsem se rozhodl cvičně nepodporovat současnou petrolejářskou a potažmo státní zlodějnu s palivy a zkusil jsem spotřebu omezit. Není to systém v březnu koupit 1000 L a pak aspoň půl roku nic, jako někteří borci a chápu je, ale jen v rámci mých možností. Hodně z nás aspoň trošku sportuje, tedy vzít to jako sport, při tom se také více pohybuji vlastní silou, takže je to snad i přínosem pro zdravíčko. Protože si tankování eviduji, mé tankování v litrech za měsíc je toto. 2021 - květen - 169, listopad - 155, prosinec - 156, 2022 - leden - 113, únor - 182, březen - 62, duben - 50, květen - 0. Zkusil to ještě někdo?

29.05.2022 | 09:15:10 | Ital8 | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

Terrano 2,7

Ako keby si hovoril o mojom aute uplne identické 2003 ročnik.
Kupil som na prácu do terenu max. spolahlivý pracant.
Cely prehnitý spodok som vyhodil a vyvaril pozinkovaný plechom prahy blatníky podbehy spodok kufra a natrel bodyčkom... kostra bola nastastie fajn.
Motor perfektný, skla to isté treba premastit
stresne som zasilikonoval aj tak ho neotváram tieklo.
V zime v lete prejde každý terén samozrejme s dobrým dezénom.
Zda sa mi slabšia spojka na tento motor a ťažné, budem musieť vymenit ale ved ma 240 tisic to je normal.

04.11.2021 | 14:18:39 | miki | Recenze: Nissan Terrano (2002)

RE: Kvůli Maximě mám velký problém!

Nástupce nechybí, Maxima se vyrábí snad v sedmé generaci dodnes, akorát se nedá oficiálně v Evropě koupit... já jsem měl A32 3,0 cca 13 let a rovněž si ji nemůhu vynachválit, nicméně už byla hodně shnilá a tak jsem ji s těžkým srdcem odvezl do šrotu. Nyní mám místo ní Infiniti M45 Y34...

06.10.2021 | 15:54:13 | Alf_Daemon | Recenze: Nissan Maxima 3.0, VQ30DE (1996)

Díly N13 gti

Prodám nejlíp celé auto. 604139896

16.04.2021 | 17:56:51 | Mozi  | Recenze: Nissan Sunny 1.8 16V (1989)

RE: Pro anonyma

Na 2. 100km/h
To ma ale i můj stary C6g v-tec, co jsem se dival, max rychlosti na dany stupeň sedi, byť to trva o chvilku dele...o ezovac mam mam nastaveny na 7200rpm.
Nepotrebuju auto co ma 280 koni, abych si uzil zabavu. Staci lehce neco sto a pořádná dieta (920kg)

20.09.2020 | 21:01:56 | Peter ustinov | Recenze: Nissan 350 Z 3498/6tivál.zážeh (2006)

RE: bol som na nissanclub.cz. Hrôza...

Ja mam q 1,6 2011 nikdy nebolo v servise olej+filtre si menim sam a uplne v pohode som bol parkrat aj v italii. Má 9 r. nič nehrkoce ako skodovkach.Akurat teraz budem musiet vymenit sviečky po 80tis. a tam vraj trebadat dole sanie a to neviem či zvladnem.
Záver uplna spokojnost a este spotreba cca7,0 bývam v Bratislave ani ho nemienim vymenit najbližšie rky.

26.01.2020 | 17:48:04 | Lacardi | Recenze: Nissan Qashqai 1,6, benzín, 84 kw/115 koní (2007)

RE: Note

Podučiť ako sa má robiť spoľahlivé,priestranné,praktické auto!Za normálne peniaze!Japonec nakonec!Ďalšie auto,len japonec!

14.10.2019 | 07:31:21 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

RE: Note

A teraz ho predávam,218000km,s LPG,celý čas JEDINÁ PORUCHA!!!Roztrhol sa nejaký remeň,vymenil som a jazdí doteraz!To Ford Mondeo 2Tdci-vymena vstrekovače u 100 000 km,Peugeot 406 -odišiel ventilátor(na ceste po Albansku,keď bolo vonku 40°C!Druhé auto čo mám VW Golf Plus(tiež už 200000 km)-výmena prevodovky,odišlo turbo,nechávam si ho lebo 1,9 TDI(vraj 500 000-1000 000km)!A to Note koštovalo 12000€!.Tamtie všetko nad 20 000€!!! Budem druhýkrát plakať,keď ho budem predávať,lebo na ňom jazdila ONA!Zlatý dobrý Nissaník.Člen rodiny!Pre niekoho smiešny,pre nás zlatíčko!Nech sa vsetci idú podučit

14.10.2019 | 07:28:12 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

Note

Budem sentimentalny.Pred časom mi zomrela manželka.Rakovina.Note bol jej miláčik.Čierny,pre nás zaujímavý-jednoducho svojsky a iný,prestranný,SPOĽAHLIVÝ,bezporuchový,makač.Neskutočne praktické auto.4 x dospelí nad 182cm-normálne sedenie!!!Také BMW 1 môže ticho závidieť!Aj nové Passaty ci Golfy,Fordy z obmedzujúcimi stredovymi panelmi,opierkami vo dverách

14.10.2019 | 07:14:59 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)