Auto recenze Nissan - rozcestník pro recenze Nissan

Nejčtenější auto recenze

8,2Nissan Qashqai (2007) Nissan Qashqai (2007) autor: martin Přečteno: 40845x
8,6Nissan X-Trail (2004) Nissan X-Trail (2004) autor: Jirka Přečteno: 32787x
8,8Nissan Qashqai (2011) Nissan Qashqai (2011) autor: Zz Přečteno: 32465x
9,0Nissan Pathfinder (2006) Nissan Pathfinder (2006) autor: Špagy Přečteno: 24177x
8,6Nissan X-Trail (2001) Nissan X-Trail (2001) autor: ľuboš Přečteno: 22587x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Note

Podučiť ako sa má robiť spoľahlivé,priestranné,praktické auto!Za normálne peniaze!Japonec nakonec!Ďalšie auto,len japonec!

14.10.2019 | 07:31:21 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

RE: Note

A teraz ho predávam,218000km,s LPG,celý čas JEDINÁ PORUCHA!!!Roztrhol sa nejaký remeň,vymenil som a jazdí doteraz!To Ford Mondeo 2Tdci-vymena vstrekovače u 100 000 km,Peugeot 406 -odišiel ventilátor(na ceste po Albansku,keď bolo vonku 40°C!Druhé auto čo mám VW Golf Plus(tiež už 200000 km)-výmena prevodovky,odišlo turbo,nechávam si ho lebo 1,9 TDI(vraj 500 000-1000 000km)!A to Note koštovalo 12000€!.Tamtie všetko nad 20 000€!!! Budem druhýkrát plakať,keď ho budem predávať,lebo na ňom jazdila ONA!Zlatý dobrý Nissaník.Člen rodiny!Pre niekoho smiešny,pre nás zlatíčko!Nech sa vsetci idú podučit

14.10.2019 | 07:28:12 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

Note

Budem sentimentalny.Pred časom mi zomrela manželka.Rakovina.Note bol jej miláčik.Čierny,pre nás zaujímavý-jednoducho svojsky a iný,prestranný,SPOĽAHLIVÝ,bezporuchový,makač.Neskutočne praktické auto.4 x dospelí nad 182cm-normálne sedenie!!!Také BMW 1 môže ticho závidieť!Aj nové Passaty ci Golfy,Fordy z obmedzujúcimi stredovymi panelmi,opierkami vo dverách

14.10.2019 | 07:14:59 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

RE: nissan qashqai porucha

Asi spíše katalyzátor....., svědčí to o ježdění okolo komína, chtělo by to kus dálnice na vyšší rychlost, ucpaný kat není nic moc levného...

26.05.2019 | 11:18:12 | Vašek | Recenze: Nissan Qashqai 1,6 (2011)

nissan qashqai porucha

Zdravím
dneska se mi rosvitila kontrolka symbol motoru oranžově a podle manualu to chce vypalít vyfuk . byl sem to u kámoše vymazat a naskočilo mi to zase a našel cislo poruchy 14807328 nevite někdo přesně co jeto za poruchu . ale nevim jak se spouští regenerace vypalování . mám to dovoz z německa .jinak slape dobře

25.05.2019 | 15:47:32 | Tomáš | Recenze: Nissan Qashqai 1,6 (2011)

Vysvetleni

Zdravím pánové,
Auto je originál ČR distribuce, první majitel - už ho mám cca 8 roku pod plachtou v garáži a nechám ho jako veterána :-)

Petr

30.04.2019 | 21:06:32 | Petr | Recenze: Nissan 200 SX 2,0 (1997)

Teranečko

Čaute.Auto vlstnám cca 8let a je opravdu super co projede v terénu je ůžasné.Jedinný problém byl v zimě nechtěl jít do otáček ale po zahřátí bezproblému byli mrazy cc -23C.Jinak dobrý není problém s autem uhánět po dálnici 140km a průměrnou spotřebu mám kole 7.5L/100km když jedu na spotřebu tak pod 7L.V terénu tak 9L

04.03.2019 | 09:32:47 | Mirek | Recenze: Nissan Terrano 2.7Tdi (2000)

RE: Spotreba a chip

Dobrý den,
mohl bych Vás také požádat o zaslání kontaktu na chiptuning?
Nemohu totiž sehnat žádnou spolehlivou firmu, která by uměla udělat chiptuning právě na tuto Primeru 2.2 dCi (řídící jednotka DENSO).
Mockrát děkuji,
Robert Bílý
Email: robert.bily@seznam.cz

27.02.2019 | 10:01:17 | Robert | Recenze: Nissan Primera 2,2 Di (2002)

Nissan Almera sedan, N16, 1,5 72kW benzín, roik výroby2006

Používam auto 12 rokov. Kúpil som ho nové. Bol som na ňom niekoľko krát v Chorvátsku s rodinou, okrem Slovenska. Nemal som na ňom žiadnu vážnu závadu. Spotreba podľa okolnosti od 6,2 - 7,5l. Som s ním nad mieru spokojný.

17.11.2018 | 19:46:01 | Peter | Recenze: Nissan Almera 1.5 benzin (2002)

Nissan Bluebird

Dobrý den, máte ještě tohle auto? Děkuji

11.09.2018 | 12:03:58 | Kristýna | Recenze: Nissan Bluebird 1973, benzín (1989)