Auto recenze Nissan - rozcestník pro recenze Nissan

Nejčtenější auto recenze

8,2Nissan Qashqai (2007) Nissan Qashqai (2007) autor: martin Přečteno: 40409x
8,6Nissan X-Trail (2004) Nissan X-Trail (2004) autor: Jirka Přečteno: 32494x
8,8Nissan Qashqai (2011) Nissan Qashqai (2011) autor: Zz Přečteno: 31618x
9,0Nissan Pathfinder (2006) Nissan Pathfinder (2006) autor: Špagy Přečteno: 23900x
8,6Nissan X-Trail (2001) Nissan X-Trail (2001) autor: ľuboš Přečteno: 22344x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: nissan qashqai porucha

Asi spíše katalyzátor....., svědčí to o ježdění okolo komína, chtělo by to kus dálnice na vyšší rychlost, ucpaný kat není nic moc levného...

26.05.2019 | 11:18:12 | Vašek | Recenze: Nissan Qashqai 1,6 (2011)

nissan qashqai porucha

Zdravím
dneska se mi rosvitila kontrolka symbol motoru oranžově a podle manualu to chce vypalít vyfuk . byl sem to u kámoše vymazat a naskočilo mi to zase a našel cislo poruchy 14807328 nevite někdo přesně co jeto za poruchu . ale nevim jak se spouští regenerace vypalování . mám to dovoz z německa .jinak slape dobře

25.05.2019 | 15:47:32 | Tomáš | Recenze: Nissan Qashqai 1,6 (2011)

Vysvetleni

Zdravím pánové,
Auto je originál ČR distribuce, první majitel - už ho mám cca 8 roku pod plachtou v garáži a nechám ho jako veterána :-)

Petr

30.04.2019 | 21:06:32 | Petr | Recenze: Nissan 200 SX 2,0 (1997)

Teranečko

Čaute.Auto vlstnám cca 8let a je opravdu super co projede v terénu je ůžasné.Jedinný problém byl v zimě nechtěl jít do otáček ale po zahřátí bezproblému byli mrazy cc -23C.Jinak dobrý není problém s autem uhánět po dálnici 140km a průměrnou spotřebu mám kole 7.5L/100km když jedu na spotřebu tak pod 7L.V terénu tak 9L

04.03.2019 | 09:32:47 | Mirek | Recenze: Nissan Terrano 2.7Tdi (2000)

RE: Spotreba a chip

Dobrý den,
mohl bych Vás také požádat o zaslání kontaktu na chiptuning?
Nemohu totiž sehnat žádnou spolehlivou firmu, která by uměla udělat chiptuning právě na tuto Primeru 2.2 dCi (řídící jednotka DENSO).
Mockrát děkuji,
Robert Bílý
Email: robert.bily@seznam.cz

27.02.2019 | 10:01:17 | Robert | Recenze: Nissan Primera 2,2 Di (2002)

Nissan Almera sedan, N16, 1,5 72kW benzín, roik výroby2006

Používam auto 12 rokov. Kúpil som ho nové. Bol som na ňom niekoľko krát v Chorvátsku s rodinou, okrem Slovenska. Nemal som na ňom žiadnu vážnu závadu. Spotreba podľa okolnosti od 6,2 - 7,5l. Som s ním nad mieru spokojný.

17.11.2018 | 19:46:01 | Peter | Recenze: Nissan Almera 1.5 benzin (2002)

Nissan Bluebird

Dobrý den, máte ještě tohle auto? Děkuji

11.09.2018 | 12:03:58 | Kristýna | Recenze: Nissan Bluebird 1973, benzín (1989)

Nissan ...

No tohle auto jsem měl 2.0 slx.Kupoval jsem ho v Německu od prvního majitele,najeto 158000km.Měl jsem ho 5 let,strašně drahé náhradní díly,pořád se něco opravovalo,vždycky kleklo v místě bydliště,nikdy za dlouhé jízdy,ale nasypal jsem do toho keplu přes 60 tis.a stejně to nepomohlo,od brzd,tlumičů,čítač otáček,svíčky,kabely,termostat,startér,řídící jednotku,atd.na pohled pěkné auto,alejinak.......šrot

10.09.2018 | 16:19:08 | draco | Recenze: Nissan Bluebird 2,0diesel (1982)

Hadicka - to taky znam v blede modrem

Kdysi jsem mival Asconu 2.0i - bozi benzinak se zatahem odspoda a spotrebou 6,5 litru na dlouhy trate stylem hlava nehlava. Sezral mi ji rez.. ve 150 tisicich se zacal olejovat motor, v servise se mi smali ze to je uz skoro veteran (tehdy asi 12 let stare auto a olitane volove..jen vypadalo nemoderne) a ze to chce pretesnit.. vymenit...a uz jsme na 20 tisicich.. blablabla. Rikal jsem si to neni mozny, zacalo to pomerne nahle.. tak jsem vzal hadr ocistil a sledoval peclive... spojovaci hadicka odvetrani klikove skrine byla spuchrela a z ni odkapaval nenapadne olej. Dal jsem tam co jsem nasel doma a bylo po generalce.. ani jsem jim to nerikal bylo mi trapne za ty mistry... Jinak paradni poctenicko, gratuluju za Almeru.

25.06.2018 | 21:38:04 | Jiri | Recenze: Nissan Almera 2,2 Di (2002)

RE:

Zdravím prosím tě jaký motorový olej tam dáváš dík

11.06.2018 | 20:47:34 |  | Recenze: Nissan Qashqai 1,6, benzín, 84 kw/115 koní (2007)