Auto recenze BMW - rozcestník pro recenze BMW

Nejčtenější auto recenze

6,6BMW X5 (2004) BMW X5 (2004) autor: honza Přečteno: 27345x
8,2BMW X3 (2006) BMW X3 (2006) autor: Honzík Přečteno: 25494x
8,2BMW 318 (2001) BMW 318 (2001) autor: David Přečteno: 21809x
9,6BMW 316 (1996) BMW 316 (1996) autor: Jack Přečteno: 18793x
9,4BMW 530 (2005) BMW 530 (2005) autor: michal Přečteno: 18504x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ach jaj

Kúpiť si 518i je rovnaká kravina ako 725tds 😂😂😂😂😂😂. V skratke, absolútna volovina.

31.12.2018 | 14:07:45 | Ady | Recenze: BMW 518 1,8 85 kw (1996)

Vaše problémy s E53 /160 kw X5?

nechápem jednú vec, ak je E53 kraksňa, nespoľahlivá, drahá s vysokou spotrebou a proste všetky tie opísané nedostatky prečo si to kupujete?
predpokladám podla tých odborných diagnostik, že všetci ste inteligentný na vysokej technickej úrovni a predsa nebudete tak sprostý aby ste si kupovali takéto auto ...alebo je to opačne?! Na trhu je veľa značiek kvalitných a spoľahlivých navrhujem začať pre niektorých napr. Dacia Sondero, Renault Thalia, myslím že budete mat o čom debatovať.

22.11.2018 | 22:10:24 | brano | Recenze: BMW X5 3,0D, 160kW (2004)

druhé vozidlo

Jen pro upřesnění, původní BMW TDS z 96roku jsem prodal a poté koupil facelift r97 a toto vlastním dodnes. V roce 2015 prošlo celkovou renovací a nyní je opět jak nové (ježděné jen v létě).
Mohu říct že za těch 12let co mám tds ho znám nazpaměť a až na pár drobných poruch je ve stále dobré kondici. Dnes už se bohužel takto kvalitní auta nevyrábějí!!! :-(

17.11.2018 | 18:04:38 | Majitel | Recenze: BMW 325 2497 (1996)

Stále jezdí

Zdravím všechny nadšence značky BMW. Jen chci doplnit tuto mou recenzi. Je to asi k neuvěření, ale vozidlo stále vlastníma a stále bez problémů jezdí.
Nyní 226.000km

17.11.2018 | 17:54:55 | Majitel | Recenze: BMW 325 2497 (1996)

RE: civic vs 525tds

mam 9te bmw par som ich uz poskladal a robim okruhove specialy bmw .mam drift e30 mal som e36 e30 e32 e46 e38 porovnavat civic s bmw_? to sa neda civic je auto s 900kg dobre auto do mesta svizne a nekazove 1,6vti silne a 325i je slabsie na zrychlenie ale bmw ma sportovu diviziu m a na tu sa vti nechyta vidim aj na okruhu. a tds je cestovne pohodlne auto a nie sportova civika a kazovost? bmw ma muchy a aj civic ale bmw je technicky 2krat zlozitejsie auto tak ma viac suciastok a viac moznych poruch ale nieje auto ako auto.

24.09.2018 | 23:17:01 | bmw forever | Recenze: BMW 525 2,5 tds (1993)

RE: Diesel

Já si myslím, že to trvalo cca dva až tři dny, než mi to domů přišlo.

11.08.2018 | 11:15:49 | René | Recenze: BMW 530 530 (2005)

RE: Diesel

Díval jsem se, že mají opravdu dobré ceny a objednal jsem si i novou vanu do kfru a nosič na kolo, jak dlouho trvalo, než vám to přišlo?

07.08.2018 | 09:47:29 | Daniel | Recenze: BMW 530 530 (2005)

Oprava zaseklé kapoty za 30tis???

Já byl se zaseklou kapotou v inveltu a oprava mě vyšla na 2500Kč. Dostali se tam podběhem. To tě v tom servisu pěkně dojili.

06.08.2018 | 19:40:04 | Gt | Recenze: BMW 735 V8 (2003)

ZabloBmw 528I 1999

Super auto pracuji a ziji v nemecku Jako prvni auto jsem si koupil BMW druhe Audi a6 r. V. 2011 stopro cente muzu rict ze radeji jezdim v BMW stara dobra prace a koupil jsem to jeste ciply na 220koni coz je Max u tohoto motoru vubec se to Neda srovnat S mim druhym autem. Kdyz nasetrim take pujdu do stare m5

06.08.2018 | 16:57:02 | Zablo | Recenze: BMW 528 2.8i (1997)

RE: Diesel

Ahoj já jsem koupil docela za dobré peníze střešní nosiče na svoje bávo z eshopu neumax.cz

04.08.2018 | 13:24:59 | René | Recenze: BMW 530 530 (2005)