Auto recenze BMW - rozcestník pro recenze BMW

Nejčtenější auto recenze

6,6BMW X5 (2004) BMW X5 (2004) autor: honza Přečteno: 26915x
8,2BMW X3 (2006) BMW X3 (2006) autor: Honzík Přečteno: 25054x
8,2BMW 318 (2001) BMW 318 (2001) autor: David Přečteno: 21324x
9,6BMW 316 (1996) BMW 316 (1996) autor: Jack Přečteno: 18557x
9,4BMW 530 (2005) BMW 530 (2005) autor: michal Přečteno: 18006x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: civic vs 525tds

mam 9te bmw par som ich uz poskladal a robim okruhove specialy bmw .mam drift e30 mal som e36 e30 e32 e46 e38 porovnavat civic s bmw_? to sa neda civic je auto s 900kg dobre auto do mesta svizne a nekazove 1,6vti silne a 325i je slabsie na zrychlenie ale bmw ma sportovu diviziu m a na tu sa vti nechyta vidim aj na okruhu. a tds je cestovne pohodlne auto a nie sportova civika a kazovost? bmw ma muchy a aj civic ale bmw je technicky 2krat zlozitejsie auto tak ma viac suciastok a viac moznych poruch ale nieje auto ako auto.

24.09.2018 | 23:17:01 | bmw forever | Recenze: BMW 525 2,5 tds (1993)

RE: Diesel

Já si myslím, že to trvalo cca dva až tři dny, než mi to domů přišlo.

11.08.2018 | 11:15:49 | René | Recenze: BMW 530 530 (2005)

RE: Diesel

Díval jsem se, že mají opravdu dobré ceny a objednal jsem si i novou vanu do kfru a nosič na kolo, jak dlouho trvalo, než vám to přišlo?

07.08.2018 | 09:47:29 | Daniel | Recenze: BMW 530 530 (2005)

Oprava zaseklé kapoty za 30tis???

Já byl se zaseklou kapotou v inveltu a oprava mě vyšla na 2500Kč. Dostali se tam podběhem. To tě v tom servisu pěkně dojili.

06.08.2018 | 19:40:04 | Gt | Recenze: BMW 735 V8 (2003)

ZabloBmw 528I 1999

Super auto pracuji a ziji v nemecku Jako prvni auto jsem si koupil BMW druhe Audi a6 r. V. 2011 stopro cente muzu rict ze radeji jezdim v BMW stara dobra prace a koupil jsem to jeste ciply na 220koni coz je Max u tohoto motoru vubec se to Neda srovnat S mim druhym autem. Kdyz nasetrim take pujdu do stare m5

06.08.2018 | 16:57:02 | Zablo | Recenze: BMW 528 2.8i (1997)

RE: Diesel

Ahoj já jsem koupil docela za dobré peníze střešní nosiče na svoje bávo z eshopu neumax.cz

04.08.2018 | 13:24:59 | René | Recenze: BMW 530 530 (2005)

RE: Diesel

Dobrý den, poradíte mi jaké střešní nosiče si koupit na Bmw 5?

03.08.2018 | 19:03:08 | Daniel | Recenze: BMW 530 530 (2005)

RE: Spolehlivost E39 TDS???

dobry...
zrovna jsem repasoval kompletne cele tdsko uplne do sroubecku a po tech 250 000 km na tom motoru nejde najit ani znamkka toho ze by ten motor mnel neco za sebou navíc ty turba rizene vlastnim tlakem jsou nesmrtelne a cerpadlo jsem taky rozebral do sroubku a skoro tam nebylo co resit (jako nove az na O krouzky) a rozvody ? sory jako ale v prd... jsou tak max ty retezy co se natahnou ale napinak je vecnej a kluzaky nemaji ani sram jen ten pod napinakem cerpadloveho retezu malinko jety ale nic na vymenu ....takze je to asi tak jak pise Pan ze Slovenska

26.07.2018 | 20:27:03 | Karel | Recenze: BMW 525 2,5 TDS V6 (1997)

RE: Pro hlupáka každý hloupý...

Cela tato recenzia na mna robi dojem ako vtipek od ziaka zakladnej skoly.

24.05.2018 | 19:09:20 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

RE: Pro hlupáka každý hloupý...

Lejno je nebezpečnější než vylítanej bavorák - můžete po něm uklouznout. Mam i vysokou spotřebu, nejen sebevědomí.

22.05.2018 | 15:17:11 | Daniele Hošek | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)