Nejčtenější auto recenze

6,6BMW X5 (2004) BMW X5 (2004) autor: honza Přečteno: 30689x
8,2BMW X3 (2006) BMW X3 (2006) autor: Honzík Přečteno: 28414x
8,2BMW 318 (2001) BMW 318 (2001) autor: David Přečteno: 27248x
9,4BMW 530 (2005) BMW 530 (2005) autor: michal Přečteno: 21700x
9,6BMW X1 (2010) BMW X1 (2010) autor: Marek Přečteno: 21601x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Po CX7

Zdravim,uvazuju o 4x4,padlo mi do oka x1,2.0/130 kw,aut.,rv.2012.Jak jezdi zadokolka?Momentalne i40 aut.,dobry,ale do hor to moc neni...

24.12.2021 | 07:33:26 | Pupan | Recenze: BMW X1 2.0 (2010)

BMW X5

Zdravím, nedávno jsem viděl v nabídce tohle autorádio: https://www.2din.cz/autoradia-bmw/ a chtěl jsem se zeptat, jestli jste ho někdo taky třeba nepořizoval. Já si potřebuji pořídit nové a nevím si rady kde.

23.08.2021 | 12:16:57 | Tomáš | Recenze: BMW X5 4,4 Litru (2000)

3er je NEJLEPSI!

Za mne je 3-ka to nejlepsi od BMW:
https://petrolhat.net/manufacturer/bmw/model/3

09.11.2020 | 14:07:37 | jFilip | Recenze: BMW 328 2,8 benzín (1996)

X5 Recenze

Za mna osobne su dnesne X5 o mnoho zaujimavejsie aj ked mozno na ukor spolahlivosti: https://petrolhat.net/manufacturer/bmw/model/x5

09.11.2020 | 14:04:51 | jHanak | Recenze: BMW X5 3,0D, 160kW (2004)

vie mi niekto poradit

mam bmw 318d 2l.a mam taky problem ze mi shadzuje stale odpadovu hadicku s prvej trisky a nechapem preco vie mi niekto poradit dakujem

28.01.2020 | 15:44:45 | alex | Recenze: BMW 318 2.0 L diesel, 143 PS (2007)

Vycouval?

S náhonem na zadní kola a motorem vpředu nemohl vyjet normálně a tak vycouval? Co je to za blbost? Pán si asi myslel, že to má náhon na předek.

08.01.2020 | 11:44:11 | Kolda | Recenze: BMW 750 řadový osmiválec, 4,8l (2003)

OBD 2

Dobrý den prosím vás Kam zapojím obd2 do 523i 1998

21.08.2019 | 15:59:40 | Dan | Recenze: BMW 523 2,5 (1998)

e34

Taková auta už se dnes neprodávají,sám mám e30 e36 a e39 a jen sleduji jak jdou trojky s cenou nahoru.U e34 tomu nebude jinak,ideální si auto ponechat jako investici.

27.06.2019 | 22:16:49 | Pavel e36 | Recenze: BMW 525 (1992)

RE:

Luboši, tak tomu není. To jen ty jsi negramot. My už víme dávno, že nechápeš obsah psaného projevu.

12.03.2019 | 15:44:57 |  | Recenze: BMW 523 2,5l/E49 (2000)

RE: Pravda - veľa majiteľov !

Po štyroch majiteľov áno . . .

12.03.2019 | 10:05:03 | Peter M. | Recenze: BMW 523 2500 (1998)