Auto recenze BMW - rozcestník pro recenze BMW

Nejčtenější auto recenze

6,6BMW X5 (2004) BMW X5 (2004) autor: honza Přečteno: 28276x
8,2BMW X3 (2006) BMW X3 (2006) autor: Honzík Přečteno: 26338x
8,2BMW 318 (2001) BMW 318 (2001) autor: David Přečteno: 23514x
9,4BMW 530 (2005) BMW 530 (2005) autor: michal Přečteno: 19830x
9,6BMW 316 (1996) BMW 316 (1996) autor: Jack Přečteno: 19487x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

OBD 2

Dobrý den prosím vás Kam zapojím obd2 do 523i 1998

21.08.2019 | 15:59:40 | Dan | Recenze: BMW 523 2,5 (1998)

e34

Taková auta už se dnes neprodávají,sám mám e30 e36 a e39 a jen sleduji jak jdou trojky s cenou nahoru.U e34 tomu nebude jinak,ideální si auto ponechat jako investici.

27.06.2019 | 22:16:49 | Pavel e36 | Recenze: BMW 525 (1992)

RE:

Luboši, tak tomu není. To jen ty jsi negramot. My už víme dávno, že nechápeš obsah psaného projevu.

12.03.2019 | 15:44:57 |  | Recenze: BMW 523 2,5l/E49 (2000)

RE: Pravda - veľa majiteľov !

Po štyroch majiteľov áno . . .

12.03.2019 | 10:05:03 | Peter M. | Recenze: BMW 523 2500 (1998)

RE: Diesel vs. Benzín ! !

Je to starý 6-valec, tak sa nediv + najúspornejší diesel 4-valec všetkých čias, áno, sú to diametrálne odlišné auta . . .

12.03.2019 | 10:02:54 | Peter M. | Recenze: BMW 523 2500 (1998)

RE: 6-valec nie je 4-valec !

POZOR, POZOR, 6-valec to nie je 4-valec, takže to nie tým, že atmosféra, ale tým, že 6-valec kým sa rozbehne, tak to trochu trvá, preto 4-valec z 0-100 km/h má o niečo lepšiu akceleráciu, rozbeh, a tým aj lepšie spotreba, teda nemusíš ani toľko vytáčať, resp. menej valcov, menej vyžerie a tým pádom aj dymackejší motor. Vieš ako, nie všetko je v živote aj naozaj tak, ako sa len na prvý pohľad zdá, takže 6-valce jednak neťahajú do 100 km/h tak ako 4-valce a jednak majú aj o dosť vyššiu spotrebu, aj napriek zadnému pohonu, čo býva u BMW zvykom, jazda na E39 asi nebude žiadnou dynamikou, teda radosťou ako u 3er. Nie nadarmo každý vraví, že je to len auto na dlhšie trasy (okresky + ďialnice). Lebo kým 4-valce od 100 km/h zdochýňajú, obiehať to s nimi veľmi nejde, ak nemáš turbo + objem od 2L, tak 6-valec v pohode bez problémov 100-160 km/h obieha len sa tak práši a pritom ani spotreba nad 8l v týchto rýchlosti nebýva, takže tak ! Po meste taká spotreba a tak nízky výkon, čo sa zrýchlenia týka + starosti s podvozkom, nič moc, čakal by som oveľa viac, keď každý to auto len vychvaľuje do nebies, že aké perfektné BMW, ktoré už nikdy nebude a predsa ani E39 nie je dokonalým na milión %, ako by to len z recenzií človek očakával ! ! !

12.03.2019 | 09:56:35 | Peter M. | Recenze: BMW 523 2500 (1998)

RE: A prečo nie ?

Firmy tak bežne dávajú zamestnancom, tiež poznám jednu, čo dostala 3-ročné auto za polovičnú cenu . . .

12.03.2019 | 09:35:31 | Peter M. | Recenze: BMW 523 2,5l/E49 (2000)

Ach jaj

Kúpiť si 518i je rovnaká kravina ako 725tds 😂😂😂😂😂😂. V skratke, absolútna volovina.

31.12.2018 | 14:07:45 | Ady | Recenze: BMW 518 1,8 85 kw (1996)

Vaše problémy s E53 /160 kw X5?

nechápem jednú vec, ak je E53 kraksňa, nespoľahlivá, drahá s vysokou spotrebou a proste všetky tie opísané nedostatky prečo si to kupujete?
predpokladám podla tých odborných diagnostik, že všetci ste inteligentný na vysokej technickej úrovni a predsa nebudete tak sprostý aby ste si kupovali takéto auto ...alebo je to opačne?! Na trhu je veľa značiek kvalitných a spoľahlivých navrhujem začať pre niektorých napr. Dacia Sondero, Renault Thalia, myslím že budete mat o čom debatovať.

22.11.2018 | 22:10:24 | brano | Recenze: BMW X5 3,0D, 160kW (2004)

druhé vozidlo

Jen pro upřesnění, původní BMW TDS z 96roku jsem prodal a poté koupil facelift r97 a toto vlastním dodnes. V roce 2015 prošlo celkovou renovací a nyní je opět jak nové (ježděné jen v létě).
Mohu říct že za těch 12let co mám tds ho znám nazpaměť a až na pár drobných poruch je ve stále dobré kondici. Dnes už se bohužel takto kvalitní auta nevyrábějí!!! :-(

17.11.2018 | 18:04:38 | Majitel | Recenze: BMW 325 2497 (1996)