Auto recenze Kia - rozcestník pro recenze Kia

Nejčtenější auto recenze

5,0Kia Sorento (2006) Kia Sorento (2006) autor: Jiří Jendřejek Přečteno: 26000x
10,0Kia Cee´d (2012) Kia Cee´d (2012) autor: BFhero Přečteno: 22977x
6,4Kia Sportage (2006) Kia Sportage (2006) autor: DADO Přečteno: 21897x
8,4Kia Sportage (2008) Kia Sportage (2008) autor: matthew Přečteno: 15578x
8,0Kia Cee´d (2007) Kia Cee´d (2007) autor: AUTOFIL Přečteno: 15109x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Další všeznalec a nej odborník

S tím nezbývá, než souhlasit.

04.02.2019 | 18:24:25 |  | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE: Další všeznalec a nej odborník

Sám fakt , že je fabia zřejmě jebka, nemění nic na faktu, že je jebka i kia….

04.02.2019 | 08:54:19 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE:

Je rok 2019, korozia ziadna. A tie tlacitka na radiu su vylomeny smd konektor ktorym sa pripaja celny panel. Zohnat niekoho s teplovzduskou na smd, rozobrat radio a prepajkovat ten konektor. Sam som to takto opravil a keby som nebol kkt a nepouzil elektricky vodivu pajkovaciu kvapalinu, sluzilo by radio dodnes. Takto ma moja blbost stala 7kczk, na druhu stranu ten lowend kenwood co som tam dal hra voci seriovemu radiu podstatne lepsie.

03.02.2019 | 16:46:27 | Dusan | Recenze: Kia Cee´d 1,4 (2007)

RE: Další všeznalec a nej odborník

He, nám praskla pružina u fabie I po cca 63000 km. To byla rána! Málem jsme se já i manželka leknutím posrali!

03.02.2019 | 12:17:26 |  | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE: Další všeznalec a nej odborník

Už jen to, že něco takového můžeš zvažovat mluví samo za sebe....jinak mně u žádného auta nepraskla pružina ani po 200 tkm…..dokonce ani u Renaultu! a to je nejhorší zmetek, jaký jsem kdy vlastnil...

03.02.2019 | 11:46:12 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE: Další všeznalec a nej odborník

Nezabudaj, ze je len moj odhad... ako niekto veri v mimozemstanov, mne pride logicke, ze ak vytrca 1 Ceed na celom internete (fakt asi nenajdes druhy pribeh, kde mal tento model hned po kupe tolko chyb), tak to nie je o spolahlivosti auta, ale 1 kuse s neznamou minulostou. O servisoch/predajcoch tiez nemam iluzie, potrebuju aj predat a zarobit. A inak prehliadol si druhu realnu moznost - ze je to vymysleny/prifarbeny pribeh od fanusika/zamestnanca konkurencie :) Ozaj a aby som nebol ako autor - spomenul som si, ze po cca 90000km mi praskla predna pruzina, to je aj dovod preco tu znova pisem - ked uz nieco vypustim, ostane to tu aj 10 rokov... tak nech je to z mojej strany presne.

02.02.2019 | 23:12:53 | xo | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE: Další všeznalec a nej odborník

No a tady jsi sám krásně popsal, jak se KIA chová...……….., není třeba nic dodávat.

18.01.2019 | 08:31:10 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE:

Milý kokotko, autoprůmysl byl v ČR vždy a vždy na slušné úrovni(na rozdíl od Slovenska), Škodovky se v ČR navrhují,konstruují a vyrábějí, ve Vrchlabí se dělají převodovky, v MB motory (vlastní konstrukce), zkrátka jde o kmpletní vývoj , nikoliv montovnu (KIA apod.)
A ano platíte za to Čechům, jistě jde část zisku do koncernu, který zastřešuje strategii a vývoj nových technlogií a platforem, což je ovšem nutnost v globalizovaném světě - stejně postupují všichni, malá automobilka by neměla žádnou šanci držet krok (viz i třeba Saab,Volvo apod.) na rozdíl od vašich montoven ovšem v ČR probíhá i ta konstrukce a vývoj a automobilka je do značné míry autonomní, jaký motor v Kie konstruoval Slovák?

18.01.2019 | 08:28:45 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE:

Mili navstevnici fora, tu mozete aj po 10 rokoch vidiet pekny priklad jednoducheho zakaznika, ktory veri, ze ak sa nieco vola Skoda, tak to je ceske a plati za to cechom. Pravdepodobne s radostou zerie PR spravy typu VW sa hneva, Octavia je lepsia ako Golf a berie mu zakaznikov, ktorymi spolocny majitel oboch znaciek (VW) cieli na uplne najjednoduchsich zakaznikov. Vacsina z nich nikdy nepochopi, ze z predaja Skodoviek ide zisk majitelom, nie narodu, kde je tovaren postavena :) Keby sa Skodovka nepredala (vyroba aut), je jasne kde by skoncila... ludom stacilo zo 120ky/Favorita presadnut do niecoho zapadneho a mali jasno. Rovnako historikmi milovany projekt osobakov Tatra, ktore nemali sancu oproti daleko prepracovanejsim BMW, Audi, Mercedes... konkurencia boli len ruske auta typu Volga, lenze tie rovnako nikto nechcel po moznosti kupit nieco vyspelejsie. V skratke budte radi za ten VW a pridat trochu rozmyslania/skromnosti - oproti Kia / Hyundai ma Skoda rozdiel len v sidle majitela.

17.01.2019 | 22:17:30 | lol | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE: Další všeznalec a nej odborník

Tak ja ti napisem, moj Ceed ma nieco nad 100000km... rozdiel len v tom, ze nemam z prvych kusov, ale poslednych po FL (2011-2012). Za celych 6 rokov a 100tkm sa NIC nepokazilo, len 2 muchy - vzpery na kufri sa mi zdali v zime slabe, tak som dal vymenit, radio asi 3x zblblo, tak som resetol (v poistkovej je na to urcena somarina, ktora sa len povytiahne a zatlaci... zjavne s tym ratali). Neviem ci to je inovaciami vo vyrobe, ale sused ma stary kus (2007-8?, do 200t km) a pokial viem, do 7 rokov mal len vymenu tyciek stabilizatora, radio sa muselo opravit (mimo, na to je kratsia zaruka) a po zaruke asi 1 cidlo (teplota?). Ten hlavny clanok mi pride dost mimo ostatnych skusenosti, napada ma len 1 moznost (teda okrem hejtovania pracovnika inej znacky, co sa objavuje dost casto) - predajca vzal hned na zaciatku od importera lacny nepodarok, kde si vyrobca kadeco odskusal na linke a na bezny predaj by to vobec nepreslo kontrolou kvality... no a novy majitel ho dostal po par km ako bezne auto so zodpovedajucou cenou. Sedelo by to aj na tie km - od vyroby (resp. tych 10000km) v autach na predaj nikdy neprehliadnu tolko chyb a ani ta oprava prahu urcite nie je postup na auta urcene pre bezny predaj... skor to bude nejaky testovaci kus, kto vie co prezil za tych 900km. Standardne sa take auta srotuju, alebo ostanu po fabrike behat bez znaciek... Cele je to zaroven pekny priklad, preco vlastne nove testovacie auta radsej zosrotuju. Ak by ich niekomu predali, skor ci neskor by priniesli znacke len kopu negativnych recenzii, ci uz od prveho, alebo dalsieho majitela.

17.01.2019 | 21:51:59 | xo | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)