Auto recenze Kia - rozcestník pro recenze Kia

Nejčtenější auto recenze

5,0Kia Sorento (2006) Kia Sorento (2006) autor: Jiří Jendřejek Přečteno: 27412x
10,0Kia Cee´d (2012) Kia Cee´d (2012) autor: BFhero Přečteno: 24360x
6,4Kia Sportage (2006) Kia Sportage (2006) autor: DADO Přečteno: 22534x
8,4Kia Sportage (2008) Kia Sportage (2008) autor: matthew Přečteno: 15887x
8,0Kia Cee´d (2007) Kia Cee´d (2007) autor: AUTOFIL Přečteno: 15699x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

super auto

Ahoj chci se rozdělit se svou zkušeností s vozem KIA SORENTO 2.5 crdi 103kw je to každého věc ale jak to tu čtu samé negativa ale nejspíš špatná koupě auta já si nemohu stěžovat auto prostě super vubec se toho nebojte jak to tu píšou to auto při dobrém servisu vás ještě přežije duležite je vimněna všech oleju v převodovce a v diferencialu to je potřeba udělat a auto bude jezdit dlouho já osobně bych nemněnil za jiné auto toto auto má vše co člověk muže chtít od auta takže jak říkám vubc se nebojte

09.09.2019 | 14:02:32 | karel | Recenze: Kia Sorento 2.5 CRDI (2006)

RE: Olej?

Máš samozřejmě pravdu, čím víc oleje, tím lépe pro motor,a hůře pro majitelé :)

18.08.2019 | 23:47:53 | Dax | Recenze: Kia Sorento (2008)

RE: Nespokojny zakaznik

Když jsme v rodině měli omyl jménem Hjundaj, měl záruku 5 let, ale k autu jsme dostali brožuru s výčtem závad, na které se vzáruka nevztahuje. Ano, celou brožuru!

26.07.2019 | 18:28:51 |  | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

Nespokojny zakaznik

Kupil som si Kiu ceed r.v.2014, vravim ze davaju 7 rocnu zsruku. Nie je to uplne pravda. Po 5 rokov prevadzky vozidla a po 72 000km sa mi pokazilo spoje, zacalo prepustat olej cez semering. Zaruku neuznali a musel som kupovat novu spolu. Vozidla bolo servisovane len v Kia servisovane.

25.07.2019 | 20:23:46 | Nespokojny zakaznik | Recenze: Kia Cee´d 1,6 (2007)

RE: zdravim

Tady zaseněkdokecá…..60tkm ok? V tom i spíš ne? :-)))

09.07.2019 | 08:42:26 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 CRDi (2007)

RE: to isté auto po 9 rokoch

Spojka po 130tkm? To je děs...

09.07.2019 | 08:40:54 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 CRDi (2007)

7 let zaruka

Jak neni spolehlivy servis /ja mel kousek Kia Senov Kunin/ zadna
zaruka 7 let ti neplati,odmitnou opravu a muzes delat co chces,nedoporucoval bych

08.07.2019 | 20:10:55 | Milda | Recenze: Kia Cee´d 1,6 CRDi (2007)

Nejspolehlivější auto

Dostal jsem ho po dědovi , měla najeto 23tis km. Teď má 97 a jediná oprava byla ta, ze jsem vyměnil hadicku co tlačí benzin, jelikož jsem byl zrovna ve Valencii na poli a měl u sebe fruko, nahradil jsem to brckem :) dojel jsem 100km na pohodu a pak koupil za 100kc nějaký kus hadicky a už bez problému a teda zavaril výfuk , tot vše za 70tis km a do Valencii v jednom tahu 2000km bez problému ve 3 lidech narvany vecma.. Na dálnicích 170km jela v klidu, když teda nejel kamion , to se pak zdálo , ze letim :)) minus je to, ze má vysoko plyn a po nějaký době začne bolet noha .. kufr má tohle auto slušnej i vzadu místo má sezení má dost, na to jal ke to malé auto.. v terénu pecka , auto je vysoký a vyjede skoro všude a to jsem jezdil v lesích s kamosem, co mél samuraje... nedám na to auto dopustit , klidně bych jel na konec světa ... na vzhled kašlu !!

30.06.2019 | 17:12:45 | Jakub | Recenze: Kia Pride 1.3 (1998)

Nejspolehlivější auto

Dostal jsem ho po dědovi , měla najeto 23tis km. Teď má 97 a jediná oprava byla ta, ze jsem vyměnil hadicku co tlačí benzin, jelikož jsem byl zrovna ve Valencii na poli a měl u sebe fruko, nahradil jsem to brckem :) dojel jsem 100km na pohodu a pak koupil za 100kc nějaký kus hadicky a už bez problému a teda zavaril výfuk , tot vše za 70tis km a do Valencii v jednom tahu 2000km bez problému ve 3 lidech narvany vecma.. Na dálnicích 170km jela na pohodu , když teda nejel kamion , to se pak zdálo , ze letim :)) minus je to, ze má vysoko plyn a po nějaký době začne bolet noha .. kufr má tohle auto slušnej i vzadu místo má sezení má pohodu .. v terénu pecka , auto je vysoký a vyjede skoro všude a to jsem jezdil v lesích s kamosem, co mél samuraje... nedám na to auto dopustit , klidně bych jel na konec světa ... na vzhled kašlu !!

30.06.2019 | 17:08:18 | Jakub | Recenze: Kia Pride 1300 (1999)

Konzervace

Tak už počítám, že půjde pod plachtu, bo na vrakáč je jí škoda. Najeto 210tkm. Jelikož jsem jí koupil tehdy za 30t tak s najetím cca 70tkm a cca 7lety užívání paráda mno. Ročně si bere krom PHM se vším všudy cca 12tisíc(pneu, pojistka, STK, koroze, servis). Auto už dávno nemá klimu začíná blbnout elektrika oken spolujezdců, bo se nepoužívají a zas ta kosmetika a blbinky. Z motoru teče, spotřeba oleje vysoká asi litr 1tkm, výfuk děravý ale takové ty milimetrové neviditelné nic a to nestojí za to to sundávat, ale prdí to. Zadní náprava neunese to co bych rád vezl, rozvrzal bych jí. I když jsem nepsal, prostě investice tam roční jsou a ještě by chtěly průběžně. A Rezne to před očima. Geometrie už, aby se dělala co výměna gum. Potřebuju pracovní auto s rovnou podlahou a tažným. Už jsem si koupil dalšího žďorba, ale ještě nenajel ani 100km, možná sem něco napíšu, uvidím, budou to hlavně investice před spuštěním provozu, bo s ním ještě nejezdím. A na začátku bude chtít balík zainvestovat, takže to bude hodně velké zklamání už na začátku, koupil jsem to za vyšší cenu a v mnohem horším stavu. :( Né jako tohle moje autíčko, na které budu v dobrém vzpomínat, ty Shumy byly třeba vůči Octě hodně, ale hodně podceněné, né jako dnes Kia Ceed co stojí skoro tak jak Octáva. To dnešní nabídka korejců např. Hyundai I30 a Kia Ceed za stejnou cenu koncernu, ale když se to prodává tak proti gustu....
Ale holt co jsem teď chtěl to mám. Shuma je na práci a převoz malá, s drobnými investicemi by se s tím dalo jezdit ještě klidně dalších 5let. Ceny ojetých aut brutálně podrahly a ten stav, hrůza boží. Nové jsem sice chtěl a tak uvažoval o vybavené třeba Dacii MCV a mohl mít klid třeba 7let bez investic. Ale mě ta koroze už fakt nebaví a vidím Ty Dacie a i Ty první Dustery a reznou, fakt reznou, dokonce i ve šroubeních, kde je normál pozink materiál, podložky, matky, prostě je horší jak třeba ta moje Kia Shuma po 10letech. Zase jsem se koukal po bazarech dlouho a nechal se zviklat zajímavou nabídkou uvidím jestli nebudu litovat a nevrátím se zpátky k Shumě, kterou si asi zakonzervuju bo to prodat třeba za 10t aby mě otravovali a problémy s přepisem mi nestojí za to a pár šupů za povinné ručení mě nezabije. A pod tu cenu proč? Když to můžu mít jako pohotovostní spolehlivé kdykoliv, když budu třeba potřebovat odstavit tu čerstvě koupenou kraksnu na opravu... Tak ojetinám zdar...

28.05.2019 | 09:29:09 | svlastik | Recenze: Kia Shuma 1.6 16V (2002)