Nejčtenější auto recenze

5,0Kia Sorento (2006) Kia Sorento (2006) autor: Jiří Jendřejek Přečteno: 32063x
10,0Kia Cee´d (2012) Kia Cee´d (2012) autor: BFhero Přečteno: 28984x
6,4Kia Sportage (2006) Kia Sportage (2006) autor: DADO Přečteno: 24842x
8,0Kia Cee´d (2007) Kia Cee´d (2007) autor: AUTOFIL Přečteno: 17568x
8,4Kia Sportage (2008) Kia Sportage (2008) autor: matthew Přečteno: 17087x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Mám Venga 1,6 2019

Zdravím, auto mám už tři roky a za tu dobu pohoda. Zezačátku mě také štvaly krátké převody, ale pak mi to přišlo normální. Dlouhodobá spotřeba 6,7 litru a to jezdím převážně krátké trasy. Jízda 500 km v kuse a spotřeba padla se syrovým motorem (3000km) na 5,6litru. Zatím spokojenost a žádná závada - jen palubní počítač při počítání spotřeby kecá. Měřím si to při tankování. Dříve jsem měl Kia Picanto 8 let a také bez jediné závady. Takže tolik ke kvalitě korejců, jak někteří píšou.

28.04.2022 | 09:06:19 | Dali | Recenze: Kia Venga 1600 (2017)

Kia rio 1.4 .16v crdi

Nevie niekto poradiť svieti mi chiba motora aká bi mohla bit chyba vypisuje ids kábel ale som kúpil noví a stále to vipisuje

17.04.2022 | 07:11:35 | Michal | Recenze: Kia Rio 1,4 16V (2008)

RE: Opravdu?

www.autolexicon.net/cs/articles/cvvt-continuously-variable-valve-timing/

10.02.2022 | 12:45:47 |  | Recenze: Kia Magentis CVVT (2007)

RE: Opravdu?

Kiu jsem tedy nikdy neměl, ale byl bych ve střehu ohledně téhle recenze, pán píše, že to má motor CVVT......??? To jsou ale obvykle převodovky...:-))

09.02.2022 | 17:31:44 | Vašek | Recenze: Kia Magentis CVVT (2007)

Opravdu?

Zdravím, je to s tou spolehlivostí opravdu tak špatné? Uvažoval jsem nad ročníkem 2003 ve 2-litru s nájezdem snad okolo 120tkm, ceny za ojetiny jsou u koncernu Kia více než lákavé. Ale jestli je to taková bída, dám od toho ruce pryč. Já teď mám 1.3 benzínový hatchback, co jsem si zjišťoval, tak je tam nějaký skvělý motor z Yarise. Za mě je to docela slabota, pěkný zvuk to má až nad 3500 otáček. Proto prosím o potvrzení, jestli ty 2.0i v Kia Magentis jsou na hovno, nebo jestli je možné, že měl pán jenom špatnej kus. Moc díky, zdraví Roman.

08.02.2022 | 14:56:46 | Roman | Recenze: Kia Magentis CVVT (2007)

Skla

Též jsem koukal na henty Rio v provedení Comfort, čili u nás základ a na všech fotkách mi přišlo, že má tónovaná skla jen do B sloupku. Čili vpředu zelená a vzadu čirá. Tak jsem se šel podívat naživo. A bingo, ono jo. To je teda fičák.

05.02.2022 | 19:05:57 | Ital | Recenze: Kia Rio (2018)

Kvalita

Zdravím, souhlasím auto jem před 5 lety měl taky a byl jsem moc spokojeny, když se udržuje jak má, slouží skvěle. Jediné, co jsem musel řešit byla kvalita autorádia, které jsem nakonec u: https://www.2din.cz/kia-montaze/kia-sportage-montaz-android-radia-geborn/ musel měnit.

27.12.2021 | 08:16:09 | Gigi | Recenze: Kia Sportage (2017)

RE: Kia Sportage 1.9td 1999

KIA no....musíš přehodit pastorek :-)

11.12.2021 | 08:51:08 | Vašek | Recenze: Kia Sportage 1998 (2002)

Kia Sportage 1.9td 1999

Zdravím všechny chtěl bych se zeptat mám už rok kiu Sportage a bez problémů až dnes se mi bloklo zadní kolo dopředu jede a dozadu se blokuje,neví někdo co by to mohlo být, ruční brzda nebyla zatáhla a když to nejeli ani dopředu tak když ji zatahnu tak kolo se začne točit,ale dozadu nejede.diky za rady

10.12.2021 | 19:21:27 | Romiš | Recenze: Kia Sportage 1998 (2002)

Ještě jezdí

Zdravím všechny,
dlouho jsem nic nenapsal, tak pro informaci majitelům Kiákům:
To auto mám ještě dnes. Jezdí, má najeto 246000km. Tento rok málo
používaná, jízdy jen do lesa na houby. Technický stav: vše funkční,
jede stále super, ale problém je KOROZE ( blatníky a prahy, nápravy ).
Před poslední technickou opraveno kytem. Je potřeba oprava uvedených
částí a nástřik spodku vozidla. Po těch letech, skoro 26, má nárok.
Bohužel nebylo auto nikdy ošetřeno nástřiky proti korozi a jezdilo
celoročně i v zimě, od r.2013 parkováno venku. Prováděn pouze pravidelný
servis dle najetých km. Je to fakt Nezmar.
Zdravím a ať vám Kiáčkové dělají jen radost, ne starost.

06.12.2021 | 22:53:33 | Mirek, Plzeňský kraj | Recenze: Kia Sephia 1.6 /B6 (1996)