Auto recenze Mercedes-Benz - rozcestník pro recenze Mercedes-Benz

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

A Ty, keď si robil na Tatre 148, ci 815, zjem kefu...:)))

10.08.2019 | 05:56:28 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

No jo, Standiku..., asi 3 roky dozadu mi ho robili na aute z roku 2004, vyše 500.000 km, vtedy cca 400 000...

09.08.2019 | 21:34:10 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

Luboši, ty profesore, zalez tam kdes byl doposud. Alternátory uhlíky nemají. Uhlíky měly dynama. Už dobrých 20 let se dělají bezkartáčové elektromotory, a alternátor neměl uhlíky snad ani v době svého vzniku. Ses zase akorát ztrapnil...

08.08.2019 | 20:23:42 |  | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

Alternátor nemá zmysel meniť, max odišli ložiská, alebo uhlík, robota na 2 hodiny, max 80-100 eur.
Na Francuzoch ich repasujen po 350-400.000 km.

08.08.2019 | 01:41:39 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

Na prividelnej ročnej kontrole mi dnes oznámili, že je chybný alternátor a že musia vymenť a stojí to cca 1000 EUR, před mesiacom som bola na STK a dovtedy vobec nič a jako som auto vyzdvihla tak mi začalo jemne v zákrute pískať myslela som, že sú mäkké gumy, ale dnes keď som to technikovi při preberaní povedala, tak odpovedal, že to može byť alternátor no a po kontrole to aj potvrdili, je to možné, aby při tak krátkom čase a nie vela km v takej značke odišiel alternátor, nedá sa to nejako reklamovať, poraďte mi prosím.

07.08.2019 | 14:46:20 | Horská | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: mercedes vito 112 CDI L r.v.2001

Většinou vadný egr ventil diagnostika ti to poví

23.06.2019 | 18:28:49 |  | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

Sprinte 312 je nejlepsi

Opravdu ten pán mele s.....!
Sprinter 312 mi shnil pod nohama ale jezdil furt. Sprinter je špatný od roku 2007 a to biturbo! A dnešní novéj sprinter s předním náhonem a motorem renault??? To je šílené!!!

21.05.2019 | 18:34:56 | Pavel | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy vice MB

Doplnuji bod 3/,jednalo se GLE 350,cca 15.000km najeto!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:06:50 | franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy MB

Mel jsem slabost pro MB,nevim proc.Ale po zkusenostech 1/6 mesicu nove ML DIESEL!!!!!! mi shorelo.2/Pravda uz dnes trochu starsi R63 AMG jen sama oprava,nic nefunguje!!!!!!.3/Zpusobill jsem nehodu zablokovanim jednotky v motoru!!!!!!!!!.Uz nikdy vice MB-pouze draha navonena bida!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:03:45 | Franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

312

Ve firmě jsme měli pět 312 a jednu 308. Auta denně jezdili kolem 250 kilometrů rozvážky cca70 stopů a jediný důvod k obměně dali zaměstnanci že chtějí nová auta. Ted máme IVECO a DUCATO a stále něco řešíme. Ano 312 hnila ale jezdila bez problémů všechny měli najeto přes 500 tisíc. Sám mám jedno jako soukromé: 312 maxi rv 96 naj 880 000 a neměnil bych.Co ho mám tak jsem komplet vyvařoval a lakoval, dělal spojku a potom už jenom drobnosti a to auto celý život tahá káru. Za těch 30 let na různých dodávkách je pro mě 312 jednička.

18.03.2019 | 23:25:30 | štěpán | Recenze: Mercedes-Benz (1995)