Auto recenze Mercedes-Benz - rozcestník pro recenze Mercedes-Benz

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: máš se co učit

Já byl na každém foru vždy vděčný za každý příspěvek,vždy mi šlo o obsah.Aby to lidem co nejvíce pomáhalo,hlavně finančně.Co když pisatel není zrovna originál Čech?Působil jsem chvíli v Německu a kdyby se mi tam smáli jak mluvím jejich řečí,asi by mě to dost sundalo.Někdo mi dokonce řekl,že mluvím dobře,já ale věděl,že tomu tak není.A nikdy bych taky nepřál nikomu poruchovost jeho automobilu.NEHODÍ SE TO SEM.Škoda.

13.04.2020 | 21:00:37 |  | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

A Ty, keď si robil na Tatre 148, ci 815, zjem kefu...:)))

10.08.2019 | 05:56:28 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

No jo, Standiku..., asi 3 roky dozadu mi ho robili na aute z roku 2004, vyše 500.000 km, vtedy cca 400 000...

09.08.2019 | 21:34:10 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

Luboši, ty profesore, zalez tam kdes byl doposud. Alternátory uhlíky nemají. Uhlíky měly dynama. Už dobrých 20 let se dělají bezkartáčové elektromotory, a alternátor neměl uhlíky snad ani v době svého vzniku. Ses zase akorát ztrapnil...

08.08.2019 | 20:23:42 |  | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

Alternátor nemá zmysel meniť, max odišli ložiská, alebo uhlík, robota na 2 hodiny, max 80-100 eur.
Na Francuzoch ich repasujen po 350-400.000 km.

08.08.2019 | 01:41:39 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

Na prividelnej ročnej kontrole mi dnes oznámili, že je chybný alternátor a že musia vymenť a stojí to cca 1000 EUR, před mesiacom som bola na STK a dovtedy vobec nič a jako som auto vyzdvihla tak mi začalo jemne v zákrute pískať myslela som, že sú mäkké gumy, ale dnes keď som to technikovi při preberaní povedala, tak odpovedal, že to može byť alternátor no a po kontrole to aj potvrdili, je to možné, aby při tak krátkom čase a nie vela km v takej značke odišiel alternátor, nedá sa to nejako reklamovať, poraďte mi prosím.

07.08.2019 | 14:46:20 | Horská | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

RE: mercedes vito 112 CDI L r.v.2001

Většinou vadný egr ventil diagnostika ti to poví

23.06.2019 | 18:28:49 |  | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

Sprinte 312 je nejlepsi

Opravdu ten pán mele s.....!
Sprinter 312 mi shnil pod nohama ale jezdil furt. Sprinter je špatný od roku 2007 a to biturbo! A dnešní novéj sprinter s předním náhonem a motorem renault??? To je šílené!!!

21.05.2019 | 18:34:56 | Pavel | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy vice MB

Doplnuji bod 3/,jednalo se GLE 350,cca 15.000km najeto!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:06:50 | franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy MB

Mel jsem slabost pro MB,nevim proc.Ale po zkusenostech 1/6 mesicu nove ML DIESEL!!!!!! mi shorelo.2/Pravda uz dnes trochu starsi R63 AMG jen sama oprava,nic nefunguje!!!!!!.3/Zpusobill jsem nehodu zablokovanim jednotky v motoru!!!!!!!!!.Uz nikdy vice MB-pouze draha navonena bida!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:03:45 | Franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)