Auto recenze Mercedes-Benz - rozcestník pro recenze Mercedes-Benz

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: mercedes vito 112 CDI L r.v.2001

Většinou vadný egr ventil diagnostika ti to poví

23.06.2019 | 18:28:49 |  | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

Sprinte 312 je nejlepsi

Opravdu ten pán mele s.....!
Sprinter 312 mi shnil pod nohama ale jezdil furt. Sprinter je špatný od roku 2007 a to biturbo! A dnešní novéj sprinter s předním náhonem a motorem renault??? To je šílené!!!

21.05.2019 | 18:34:56 | Pavel | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy vice MB

Doplnuji bod 3/,jednalo se GLE 350,cca 15.000km najeto!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:06:50 | franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy MB

Mel jsem slabost pro MB,nevim proc.Ale po zkusenostech 1/6 mesicu nove ML DIESEL!!!!!! mi shorelo.2/Pravda uz dnes trochu starsi R63 AMG jen sama oprava,nic nefunguje!!!!!!.3/Zpusobill jsem nehodu zablokovanim jednotky v motoru!!!!!!!!!.Uz nikdy vice MB-pouze draha navonena bida!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:03:45 | Franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

312

Ve firmě jsme měli pět 312 a jednu 308. Auta denně jezdili kolem 250 kilometrů rozvážky cca70 stopů a jediný důvod k obměně dali zaměstnanci že chtějí nová auta. Ted máme IVECO a DUCATO a stále něco řešíme. Ano 312 hnila ale jezdila bez problémů všechny měli najeto přes 500 tisíc. Sám mám jedno jako soukromé: 312 maxi rv 96 naj 880 000 a neměnil bych.Co ho mám tak jsem komplet vyvařoval a lakoval, dělal spojku a potom už jenom drobnosti a to auto celý život tahá káru. Za těch 30 let na různých dodávkách je pro mě 312 jednička.

18.03.2019 | 23:25:30 | štěpán | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

RE: souhlas

Souhlasím, měl jsem Peugeota, který měl najeto caa 340.000km a počala jedna závada za druhou - předkomůrky, hlava, turbo, čerpadlo rotodiesel, kroucení monobloku, uvolněný čep v bloku na rozvodech, zkrátka měl jsem trpělivosti dost, ale opravy se opakovaly a nebraly konce, Peugeot je dobrý nový - (motor příjemný, živý s malou spotřebou, ale jak má něco najeto tak s ním honem pryč. Nyní mám Mercedes, a již bych neměnil zpět, spotřeba o něco vyšší, ale servis pouze základní, svezení bezkonkurenční a zatím žádné nepředvídatelné závady (300.000.km).
Po opakovaném pozornějším přečtení diskusních přízpěvků (i v jiných forech) zjištuji, že je hodně přesvědčivých velkých kritiků kteří jsou nespokojeni se svým Mercedesem - totiž nikdy v Mercedesu ani neseděli - popř. nadávají na svůj Mercedes a poté se ptají, na co je čtvrtý pedál, nějaká jedna paní řikala apod. Ve všech recenzích je popsána známá skutečnost o nespolehlivosti prvních ročníků 2002 - 2003, ale tím nelze odsuzovat ostatní ročníky, které jsou i při nájezdech přes 300.000km a více (samozřejmě při průběžné údržbě opotřebovaných dílů) velmi spolehlivé, většina řidičů také zapomíná, že při tomto nájezdu je převážná většina ostatních značek již na vrakovišti, Mercedesy mají nejvyšší roční kilometrové nájezdy (TUV), ale na to je nejlépe ze zeptat těch, co s nimi najezdí nejvíce km, a to jsou většinou taxíkáři - tak at´napíší také nějakou kritiku, pokud mají, zatím jsem se od nich nějaké větší kritiky nikde nedočetl, spíše naopak.

02.01.2019 | 18:38:18 | Radim | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)

strašně táhne u řidiče

MB Vito,kdž pustím větrák na okno,mám pocit,že mi umrzne levá půlka těla. Má někdo podobnoou zkušenost ?

25.12.2018 | 18:33:47 | Miriam | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

RE: spotřební věcy

Budiž a budiš jsou dvě různá slova.

22.08.2018 | 23:49:45 |  | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

RE: Mercedes 190 D, rv.1987

Zasadni je ten rok vyroby. V 80. letech to byla top kvalita.
A pak prisel strmy pad. Vsichni cestovatele shaneji hranateho predchudce sprintera, co se vyrabel asi do roku 1995. To byl posledni kvalitni Mercedes. Pak prisel propad kvality o nekolik trid.

22.08.2018 | 23:48:21 | Martin | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

RE: Mercedes je moje oblíbená značka :))))

Asi si nevidite do pusy. Vzdyt sam sebe usvedcujete ze lzi. Nejdriv MB obhajujete, ze neni sunt, a pak sam priznate:
Dnes výrobce nepočítá s tím že by mělo jezdit dýl....

22.08.2018 | 23:46:35 | Martin | Recenze: Mercedes-Benz (1995)