Autorecenze Mercedes-Benz E 320 3,2 benzin - Najhoršie auto na svete. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Mercedes-Benz E 320
 
 

Recenze Mercedes-Benz E 320 4matic
“Najhoršie auto na svete.”

Autor recenze: mm (28 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:3,2 benzin Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:113 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 19 l/100 km Vloženo: 9. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 26 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.0

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Mondeo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Auto má poruchu každý týždeň.Boli tam vymenené asi 3/4 auta. Pokazil sa posilňovač riadenia, predné poloosy, náprava, snímač otáčok, SBC asi 4x, klimatizácia, brzdový spínač, benzínové čerpadlo, palivomer... už si ani nedokážem spomenúť čo všetko sa tam pokazilo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to najhoršie auto na zemi aké som kedy jazdil. Tak poruchové auto ako Mercedes E ani neexistuje.

To už aj Š-120 je super kvalitné auto.Také auto by som nedoprial ani najväčšiemu nepriateľovi.To auto je nočná mora.A spotreba v meste uvedená v technickom preukaze 14,9 je z ríše snov.

Reálna spotreba v meste pri kľudnej jazde veľa križovatiek nie je problém sa dostať na 19 - 20l a to je poriadne veľa. Ak chcete byť viac v servise ako na ceste určite si kúpte mercedes triedy E

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 26


Komentáře uživatelů k recenzi Mercedes-Benz E 320

Vložit komentář

Mercedes-Benz E 320 cdi 145kw awantgarde 2002

Koupil jsem ho nové, mám najeto přez 850000 km každý rok před zimou dělám servisní prohlídku,kupuji origo díly. S autem se nikam nehonim nepotřebuji jezdit 210za hod. Zatím žádný větší problém pouze běžné opravy.Mimo město spotřeba 6,5/100 ve městě okolo 9l.Jediné co MB vytýkám je koroze.

24.02.2017 | 19:48:52 | Adam  | 109.81.213.* Reagovat

Kvalita MB

Olin : Odstoupeni od kupni smlouvy je snad nemozne... MB dela ruzne naschvaly a klicky, takze na to clovek ztrati nervy...

Jinka kvalita vozu MB je priserna vsech druhu a typu minimalne 10 let vzad...

Jejich povysene chovani v servisech katastrofa... Mas Mercedes - tak plat.

15.11.2010 | 17:15:43 | noaspire Reagovat

RE: Kvalita MB

nevim,jste jeste stastny clovek,jestli jste vymenil jen 3/4 auta,ja uz vymenil cele alepon 3x.plne s Vami souhlasim,auto uz nemam,sel jsem k japonske konkurenci Lex,mam klid.preji dobre nervy

09.12.2011 | 20:02:27 | amba  | 193.34.172.* Reagovat

pro Dusana(mechanika)

Nevim co jste myslel:::nepodareny kus....Mercedesu E 320 cdi jsem se zbavil po 30.000 km a jsem rad,jako bych vyhral ve sportce.Podotykam ....koupen novy...za rok 31 oprav v garanci 16 odtahu.Na 124 250D jsem najel 358.000 km absolutne bez problemu (hlavne Rusko...delam drevo) ted mam lexus 300GS,pravda vetsi spotreba,ale absolutne bez problemu a kdyz spocitam nervy a opravy ac v garanci,tak jsem 1000% v plusu,protoze vzdy dojedu domu.Nechci v zadnem pripade zatracovat Mercedes,ale od 124 uz to nejsou auta,ale sypaky a Vy...jako mechanik mi muzete rikat co chcete,protoze Vy sice tyto vozy opravujete(je autum moc nerozumim),ale kdyz si koupim auto za cca 2.000 000,- tak to nejak nejde dohromady.Pane Dusane.preji Vam mnoho opravenych aut a ............................Vas feg.

22.06.2010 | 00:26:03 | feg54 Reagovat

14:07: Presne, ako to už tu bolo povedané:

záleží od predchádzajúceho majiteľa, príp. ich počet.
300.000 km je tak akurát na nejaké väčšie počiatočné výdaje, ale ak je srdce a HLAVNE !!! automat v poriadku, vymenený olej a filter v nej, tak sa netreba báť.
Ide aj počet km, koľko chcete na ňom urobiť, koľko rokov si ho ponechať, koľko máte peňazí... . Ale tak zo 10-20% z ceny auta treba minimálne prirátať, až ho chcete dať do TOP stavu.
Ale 300t. km, je na veľký diesel NIČ.
Je ešte len v 1/3 života. A z 2001 je to aj dosť málo km. Aká je cena?
Na druhej strane, mal som tú česť vyskúšať ML 320, 2007, už 7 st. automat.
Ísť 200 km/h po diaľnici, pritom vzadu pokojne spať, 4 osoby, spotreba okolo 10 -11l v priemere, mimo mesta som išiel aj k 8,5...., klobúk dole. .
Som trochu vysadený na nízke sedany, pohodlné, široké, ale ML, resp. E je jedno z mála áut, do ktorých by som neváhal ísť.... ale tak do 2-3 ročného. Pre istotu...
A samozrejme peniaze... .

03.05.2010 | 18:42:03 | ľuboš Reagovat

Help

Pani,chcem sa opytat na Mercedes 320 cdi,5st.automat,ma najazdene cca 300000km,rv.2001.Ak s nim mate niekto skusenost,podelte sa s nou.Mam znameho co vlastni 220ku,ma nalietane cez 1300000km a zatial motoricky ok,dakujem za radu.

03.05.2010 | 14:07:44 | Andy Reagovat

320CDI

Chlapi , jazdim nemecko 2-3 krat do tyzdna.za rok som zodral oktavku po 100tis.km. chcem kupit E320 . C je male, 220 slabe, 270? 320 O.K. teda na oko. nerad by som s tehotnou manzelkou ostal stat na dialnici. aj oktavka zere na dialnici 8,5 litra ked idem 210 cele nemecko. MB je ale MB. bolo , je a bude.Len ma zaujma ako je to naozaj s tou kvalitou. Osobne mi nejde akosi do hlavy ako sa moze MB tak kazit, asi tomu ani nechcem verit,ale ako pocuvam vsade ze sa kvalita MB rapidne zhorsila...prosim poradte nech nestupim do hov.a dik

09.03.2010 | 23:38:05 | peter Reagovat

Moc o tom autě nevím, ale vím, že je dost drahé a pokud by se mi u nového auta vyskytly v tak krátké době takové závady, tak je to na odstoupení od kupní smlouvy, takže trošku nechápu, proč si ho majitel ještě drží. Spíš mi to přijde jako recenze na staré éčko patnáct roků staré s třikrát stočeným tachometrem, jak se to stalo mému bratrovi. To byla taky dobrá past..... Ale brácha nebyl cvok a rychle se toho zbavil a koupil céčko a dobře udělal.

08.03.2010 | 10:00:58 | Olin Reagovat

a majitel ma spotrebu na 320 19 litrov?? 320 na lpg 15 litrov v meste + jazda casto same kickdowny, takisto 4 matic...

07.03.2010 | 22:20:51 |  Reagovat

jaj ty si myslel cdi.. som myslel ze o benzine je rec

07.03.2010 | 22:17:38 |  Reagovat

tak tak 320 je perfektny motor, kamos na tom dokonca taxikuje, dal na plyn a jazdi jazdi a jazdi.. 224 konikov za minimalne naklady a spolahlivost uplne super

07.03.2010 | 22:14:54 |  Reagovat

320CDI

Pokud se chystáte koupit E klasse 320 CDI nebo jiný motor v Ečku, tak hodně záleží na tom, jak se k tomu choval předešlý majitel. Samozřejmě , že je možné narazit na vadný kus. MM píše, že mu asi 4x odešlo SBC. Podle mě je to blbost, jedině, že by bylo špatně namontované a nakodované. Jinak co se týče SBC, tak samotné odejde vždy! Má určený počet kilometrů a když je přejede tak je potřeba ho vyměnit. Ale počet kilometrů je asi 160 tisíc.Naštěstí mercedes hradí SBC ze svého. Podmínkou je doložená servisní kniha s razítkama o servisech (vždy je ale nejlepší si ověřit v servise, jestli SBC bezplatně vymění nebo ne.) . Auto musíte brát jako normální spotřební věc. To,že je tam hvězda neznamená, že bude auto bezporuchové. Jinak 320 je výborný motor. potom i 270. Nebrat 400 CDi. to jsou nepovedené motory. Chrastí u nich rozvodáky. :) a žerou

07.03.2010 | 21:50:52 | štuky Reagovat

RE: 320CDI

Kámo vlastním 270 CDI už 5 let,a zatim jsem měníl jen přední pružiny,hádam to bude tím že jsem býl 3x v Bulharsko :D Jinak jen servis,pokud to auto požaduje.Auto má už 130000 najeto a furt je v poho

01.10.2014 | 18:31:33 | Marto  | 46.13.92.* Reagovat

mb320formatic

mam znameho čo ma na e 320 for matic najazdenich 400 000km a bez poruchi a ta spotreba sa da aj 12l len treba vediet z automatom narabat samozrejme že ti si mal mondeo predpokladam manual tak ti to nejde ha ha ha

24.01.2010 | 20:24:03 |  Reagovat

MB

vy chodite kam preboha do servisov? na ukrajinu ze sa k vam tak chovaju? Moja skusenost - slusne a ustretove a predovsetkym rychle reakcie personalu. Stalo sa mi ze ked islo o drobnost oprava ZADARMO a auto uz nebolo v zaruke, v pripade potreby - islo o LKW do 30 minut vyjazd s nahradnou suciastkou a oprava na mieste...

15.12.2009 | 11:52:53 | meďour Reagovat

W211 E 320 CDI 4MATIC r.v. 2006

velmi dobré auto, mám jej od novoty, najeto 85000km a bez sebemenšího problému

06.11.2009 | 16:31:09 |  Reagovat

zkušenosti se značkou mercedes-hruza s dablem spářená,nechapu kde se vzali ty kecy o spolehlivosti a solidnosti tohoto "auta". za vše řeknu že mě za jízdy předběhlo l. přední kolo.

13.08.2009 | 20:33:26 |  Reagovat

Je to tak,mercedes už NIKDY více!!! měl jsem tu "čest" vlastnit E-klasse, rok 2003, sr.lo se na něm úplně všechno. Ceny oprav astronomické, závady se neustále množily, až jsem to prodal. Hrůza, děs...

08.06.2009 | 21:17:25 | Tokoš Reagovat

pravda

Vlastním E280CDI 4 matic a je to tiež pohroma!! Cuvacie senzory menené 3 krát, riadiaca jednotka 2 krát (raz počas jazdy v 100km/h!!!! vyskratovala, nechcite to zažiť!!!), 2 krát zaseknuté veko od palivovej nádrže, tlmiče atď atď. V servise VŽDY každú súčiastku museli objednať a čakal som min. 10 dní. Nikdy nič nemali skladom. A ak to aj vymenili, tak som sa to dozvedel, až keď som zavolal do servisu ja. NIKDY mi neoznámili opravu ako prvý. PS. Dušan, prosim ťa neuražaj človeka, ktorého nepoznáš a ak máš komplexi z toho, že robíš mechanika a v živote si mercedes nekúpiš, tak sa nauč aspoň gramatiku. Je mi z nej zle.

08.06.2009 | 20:41:45 | abcd Reagovat

pracujem v servise mercedesu a e clasi sa kazia pomali najmenej s malou pravdepodobnostou bola na tvojom aute vyrobna chiba ale myslim si ze skor bola chiba v tebe ked jazdis jak tela

25.03.2009 | 22:59:29 | Dusan Reagovat

konfrontacia

mozno mas nevydareny kus,,ja mam takyto a nic mu neni,,super ,,som spokojny ,ine nechcem,,

23.11.2008 | 22:26:04 | ms Reagovat

E270 CDI 2002 211

Vlastním vůz E270CDI 211 v manuálu už 4 roky najel jsem s ním 100 tis km bez závady a nyní má 280000 a není to na něm vidět zvenku ani zevnitř. Naprostá spokojenost. Dlouhodobá spotřeba 6,3 l. Super vůz

24.12.2012 | 11:54:18 | Fanda  | 90.177.37.* Reagovat