Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 32428x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 25987x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 24815x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 24465x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 23406x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Renault Laguna II 2.2 dCi

...prostě Renault…..

06.09.2018 | 10:41:06 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 2.2 (2002)

Renault Laguna II 2.2 dCi

Druhá generace Laguny je průšvih sám o sobě. Zlobí závadami elektroniky, kvalita zpracování je nevalná a když si k tomu přidáte značně problémový dieselový motor, moc radosti vám tohle auto nepřinese. Nejslabším místem jednotky 2.2 dCi je klikový mechanismus, kdy se motor jednoduše zadírá.

Včasné výměny oleje moc nepomohou, navíc dochází k drahým závadám turbodmychadel. Celkově motor působí, jako by vůbec nebyl dimenzovaný na své tabulkové výkony. Jeho komplikované rozvody řešené kombinací řemenů a ozubených kol mají rovněž nízkou životnost a složitý, takže i velmi drahý servis.

Navíc spousta aut má velice poruchovou manuální převodovku, která se po ujetí 100 000 km přihlásí o generální opravu nebo spíše rovnou o výměnu. Opravy a generálky pohonného ústrojí pak mnohanásobně převýší cenu celého ojetého auta, proto tahle Laguna prakticky hned skončí ve šrotu.

05.09.2018 | 18:41:58 | Langoš | Recenze: Renault Laguna 2.2 (2002)

10 nejrizikovějších ojetin, kterým je lepší se zdaleka vyhnout

https://autobible.euro.cz/10-nejrizikovejsich-ojetin-kterym-je-lepsi-se-zdaleka-vyhnout/

05.09.2018 | 18:40:13 | Langoš | Recenze: Renault Laguna 2.2 (2002)

Klepanie ako diesel

Treba pri výmene rozvodov vymeniť aj remenicu variabilného časovania ventilov Preto to má zvuk ako diesel

03.09.2018 | 00:11:41 | vasilko100 | Recenze: Renault Laguna 2.0 99KW benzín (2003)

špatná elektronika

taky se mi líbí ten nový kombi megane, ale francouzi měli vždycky špatnou elektroniku v autě. zdá se, že tady tomu nebude jinak. škoda.

10.08.2018 | 16:42:03 | j | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

:-)) starého psa novým kouskům......znáš to. Dealerovi Renaultu nevěřím ani pozdrav, jedni z prvních začali dělat z aut spotřební zboží - do záruky a děj se vůle boží, teď už není cesty zpět, kdyby nakrásně chtěli produkovat kvalitu (jako že nechtěj), tak už jim to nikdo neuvěří, to je program na generace a do té doby by skončili.

08.08.2018 | 07:56:23 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

Ono od roku 2002 se to už o něco zlepšilo :D ty první co vyjeli to byla katastrofa ale celkově Renaulta asi ne nevím jak dneska ale ročníky od 2000 a výš stály za úplný hovínko.

07.08.2018 | 15:31:36 | Nick406 | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

NO....a teď tu o Smolíčkovi...…..

07.08.2018 | 10:45:04 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

mám Lagunu 2 1,9dci 2002 najazdené 350000km a som sním velmi spokojný.Je to velmi pohodlné a bezpečné auto.Mám ho 9 rokov a najazdil som 300000 a čo sa týka nákladov na údržbu a prevádzku ,normálne a bežné veci.

06.08.2018 | 15:17:35 | ján | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

Pro autora

Opravte si hodnocení, je to matoucí. Auto hodnotíte kladně, ale dáváte mu neuspokojivé známky )

23.07.2018 | 08:02:36 | Lu2 | Recenze: Renault Scenic 2.0 16V (2000)