Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 33097x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 27799x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 25356x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 25136x
6,0Renault Megane (2009) Renault Megane (2009) autor: Tomáš Přečteno: 24355x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Chtěl se ho zbavit japonský management Nissanu, tak něco vytasili, jinak by se nic nedělo...., kde je pravda se stejně nedozvíme, ale japončíky už štvalo, že jim šéfuje Frantík, přestože Nissan je daleko větší než Rencek.

06.02.2019 | 15:16:49 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

No já nikde o tom že by se znelíbil a že ho naprášili nečetl.Jenom že zpronevěřil prachy a jestli to bylo na autoforu tak to je bulvár,tam není pravda ani ten název.

06.02.2019 | 15:06:48 | Jirka | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

Fakt ne..., najdi si to, četl jsem to (vpravo dole :-), ale linky si opravdu neschovávám, ale určitě to najdeš, pokud budeš chtít...(možná to bylo autofórum?)

06.02.2019 | 10:37:00 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

Hoď sem link.

04.02.2019 | 22:31:36 | Jirka | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

Šéf sedí, protože se znelíbil,vedení Nissanu a tak ho naprášili, něco si o tom dohledej...

04.02.2019 | 08:56:13 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

Šéf nesedí kvůli Renaultu,ale že tuneloval sám sobě.Mercedes bere od renaultu malý diesly do osobáků.

03.02.2019 | 13:35:46 | Jirka | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

Pán je povoláním komik? Nissan je bohužel z velké části vlastněn Renaultem (a vůbec se mu t nelíbí , viz poslední prů...r s šéfem alience, který sedí v báni), Mercedes má s Renaultem jedinou spolupráci na té malé dodávce(protože takové verky vůbec nevyvíjí), ale tam si vše hlídá a stejně na to podle mně dojede....

03.02.2019 | 11:41:26 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

RE:

totalna blbost co si napisal od renaultu kupuju motory znacky ako mercedes nissan tak asi taka zla kvalita renaultu nebude ze ?

03.02.2019 | 08:38:12 | dodotn | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

Scenic 1.9 DCi

Tato recenzia ma vážne pobavila majiteľ píše že auto malo závady ale vlastne popísal len bežné výmeny a opotrebovanie dielov úmerne k veku vozidla. Ja mám tiež 1.9 dci 75kw a som maximálne spokojný okrem výmeny oleja a filtrov som do auta nemusel šiahnuť. Čo sa týka výmeny oleja na DCI interval 30000 alebo aj 15000 je blbosť treba meniť každých 10000km a máte pokoj a samozrejme kvalitný olej na tom nie je dobré šetriť. Mám najzdených cez 250000km a menily sa len rozvody remen pomocných agregátov filtre a repasovali sa diely náprav a podvozku všetko spotrebné veci ako na každom inom aute. Čo sa týka toho že auto je mäkké a nakláňa sa . Toto auto nie je určené na závodenie ale na komfort, variabilitu priestoru a spoľahlivosť. Mal som viac aut a čo sa týka práve spoľahlivosti motora od Renault a peugeot nemajú pre mňa konkurenciu. A ešte jeden detail variabilné turbo nedáva turbokopanec ale plynulo pomáha zrýchlovať až do vysokého spektra otáčok. Prajem pekný deň. DodoTN

03.02.2019 | 08:02:31 | Dodo | Recenze: Renault Scenic 1980 (2002)

Hlavní zásady při provozu H5F jsou: pravidelně kontrolovat hladinu oleje a měnit olej co 10 000 km (30 000 km/2 roky co předepisuje Renault motor zabijou), vypínat start-stop a nejezdit s autem pro rohlíky kdy je motor de facto studený. Proto je vhodnè jej trochu prohřát na volnoběh (cca 0,5-1 minutu - pikatnost=kdyż dáte ruku k výfuku po minutě u nastartovanýho vozu, zjistíte że jde z motoru pořád studený vzduch. Nový motor 1,3 TCe tou dobou dávno chrlí teplo a posádka uvnitř si už užívá tepla z topení. V 1,2 TCe mrznete i po třech minutách a když topí, tak na úkor toho že bere teplo motoru, proto žádný studený krátký cesty!!!). Na delších trasách a častých výměnách oleje je to fajn motor.

17.01.2019 | 21:16:42 | Luke | Recenze: Renault Clio Tce (2017)