Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 33318x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 28295x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 25553x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 25330x
6,0Renault Megane (2009) Renault Megane (2009) autor: Tomáš Přečteno: 24670x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

:-)))) - to sedí...

21.04.2019 | 12:45:23 | Vašek | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

To jsem rád, že nejsem jediný, který se tady už pouze baví, když vidí, co za jelita, pro které je cokoliv i poměrně jednoduchého problém, vůbec píšou. Jenom bych doporučil nepoužívat slova, u kterých netušíš ty, ani tvá rodina co znamenají a tím je význam slova hysterie -)

21.04.2019 | 01:28:46 | J.M. | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Tady máš ten druhej odkaz https://www.youtube.com/watch?v=uBYUh-ys92Q
Asi jsou to všichni úplní idioti, jenom ty jsi Copperfield nebo Saxána :-D

21.04.2019 | 01:05:40 | J.M. | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Jsem se fakt pobavil hned 2x :-D Poprvé, naprosto již zoufalé buranské argumenty a podruhé u té spartakiády při výměně žárovky zrovna u Yarise https://www.youtube.com/watch?v=rPpXkBBfYEU
nebo tady https://www.youtube.com/watch?v=rPpXkBBfYEU
Kup si hlupče raději auto, kde se ta žárovka dá vyměnit normálně, jako třeba u Renaultu i na cestě a bez sady vercajku k tomu :-D

21.04.2019 | 00:59:29 | J.M. | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

pán je odborník na toyoty. Nedělej ze sebe ještě většího vola. Za ujetých 250 000 km jsem na toyotě vyměnil jedinou žárovku, a představ si, že jsem nemusel nic odmontovat. Ty než najedeš 250 000 km na tom hov.ě, tak už budeš mít původní jenom páku ruční brzdy.

20.04.2019 | 19:41:40 |  | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

tak to ani nevíš, jakou máš pravdu :-) Celá rodina se ještě teď smějeme. Smějeme se tomu, jak hystericky obhajuješ to nejhorší auto, které kdo v tomto tisíciletí vyrobil. Nebo spíš, abych neužil moc silná slova, ne auto, ale zgarb, a ne vyrobil, ale zbastlil. Tak si tu tvojí hromadu hov.n opěvuj dál, nezapomeň včas vyměňovat všemožné díly a agregáty, je to řece tak jednoduché... Kdybych se tolik nesmál, musel bych nad tebou plakat. Prej závidět, to je vůl :-)

20.04.2019 | 19:39:05 |  | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Už raději nic nepiš, akorát se soudruhu ztrapňuješ, protože ani nerozeznáš správně strany auta :-) Levá (řidič), pravá (spolujezdec). Takže ta levá strana má trošku více místa a ta pravá má trošku méně, protože tu vede hadice zakončená trubkou od klimošky, ale ani to není žádný problém, protože toho místa je stále dostatek na výměnu. Už jsem ji před časem taky měnil a nebyl problém, aby bylo potřeba cokoliv dalšího sundávat. Ale když tobě to nešlo, protože ruce slouží očividně jenom k podávání potravy do úst a patlání kritiky na vše, co nezvládneš, tak to holt nemůže jít vyměnit ani druhým, bo Renault :-D

20.04.2019 | 19:11:05 | J.M. | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Jo, kdybys neměl obě ruce levé, zvládneš to taky a nemusíš závidět, že to druhý zvládne dokonce i bez šroubováku. Začíná být s některýma tady legrace :-)

20.04.2019 | 18:36:23 | J.M. | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Ty už prostě nevíš, co napsat, aby jsi nevypadl, jako úplný jelito a neschopa a umíš jenom prudit na diskuzích. Kdybych byl nekritický, asi bych nepsal recenzi v takovém stylu, nejmenoval všechny závady a pouze chválil a už vůbec bych nevolil takový nadpis, Einsteine. Nicméně přes počáteční naštvání, si začínám toho auta vážit, protože oprava čehokoliv na něm je poměrně rychlá, jednoduchá a hlavně levná záležitost, což už u nových aut je doslova vopruz, natož pak cenově a třeba i u některých Japonců, zrovna ona Toyota, aby se dalo dostat k výměně žárovky ve světlometu, musí dole celej přední nárazník a podběh.

20.04.2019 | 18:27:38 | J.M. | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Nemám problém s ničím, ani s tou výměnou Einsteine, co mi vadí je tvoje demagogie. Ta výměna je zkrátka pěknej opruz , protože se u toho zaprasíš jak dobytek, nemluvě o tom co nenápadně přecházíš, že na levé straně je to daleko větší opruz než na uvedeném videu vpravo. Protože Renault a jeho nekritický fanda.....

11.04.2019 | 07:53:17 | Vašek | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)