Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 35193x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 33729x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 27515x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 27301x
7,4Renault Master (2001) Renault Master (2001) autor: milan Přečteno: 27185x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Mno,

Hochu 120tkm, protože pak se rozpadla na prvodíly...a to měla jen značkový servis přesně podle plánu...

27.04.2021 | 08:13:50 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2008)

RE: Mno,

:-) :-) :-)

18.04.2021 | 18:36:45 |  | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2008)

RE: Mno,

Chlapče, rád bych se zeptal kolik km si s tímto autem najezdil ?!? Je velice spolehlivé, prakticky s minimální údržbou a nejvhodnější jako 2 auto v rodině, na nákupy a pod. Není to na závodění na dálnici, to je pravda, ale jinak si zaslouží jen pochvalu a to mám odježděno již mnoho km !!!

17.04.2021 | 11:53:00 | Míra | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2008)

RE: renalt vel satis 2.2 dci

mužete poradit jeden pan midal kod nato stejni auto a nic byloto 9688 anic vim že posledni byla 9

08.04.2021 | 11:24:36 | milan | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

RE: renalt vel satis 2.2 dci

Nějaké základní nastavení z výroby je tam stejné, u Xantie to byly čtyři nuly, nebo čtyři jedničky. Nový majitel si to potom mohl změnit. Pokud s tím nehneš, nech si to odblokovat a deaktivovat. Kde, na to už snad přijdeš sám.

31.03.2021 | 19:34:23 |  | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

RE: renalt vel satis 2.2 dci

IQ majitele Renaultu....:-))), nebude u každého vozu jiné Einsteine?

31.03.2021 | 16:05:59 | Vašek | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

renalt vel satis 2.2 dci

muzete mi nekdo poradit jeki jee kod pro auto radijo zapomel jsemto jeto 4 cisli dekuji

29.03.2021 | 19:01:15 | milan | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

RE: for vašek

Vole!

21.03.2021 | 15:55:57 | Gabriel | Recenze: Renault Clio 1,2 TCE (100 hp) (2007)

Olej 10W-50 Subaru level? Tak to bude určitě TOTAL QUARTZ RACING. Pokud ano, tak ten olej absolutně nesplňuje Renaultí normu a co je nejhorší, tak právě Total se nejvíce pančuje. Kdysi jsem ho používal u svého Suba, ale přešel jsem na 5W-50 Sunoco SYNTURO SPORTIVO a spokojenost, ale pak se přestal v ČR prodávat, tak jsem přešel na Millers Oils XF Longlife 5W-50 a ten je asi nejlepší a hlavně u něj nehrozí žádný panč. Taky mám rád starší Renaulty, ale ty menší jako byla R5 GTE a pak Clia. Elektrika je u Renaultu klasika. Kabeláž je ok, ale problémy jsou spoje, čili patice relátek, pojistek a kontakty v konektorech. Hodně pomáhá tak 1x za cca. 2 roky vystříkat kontakty kvalitním kontaktolem a napružit unavené kontakty v konektorech a nebo je úplně vyměnit za jiné se stejným počtem pinů ve vodotěsném provedení. Za rozumnou cenu a bezproblémové se dají koupit třeba na Aliexpressu. Elektromotorky v centrálu to je taky klasika u Rencka. Nicméně to auto podle tvého popisu má dost rizikovek a to dosti drahých. Převodovky má Renault bez problémů, ale jsou dosti choulostivé na přesný typ oleje. Nicméně budeš na tom svém kusu furt něco řešit, až tě to přestane bavit.

20.01.2021 | 05:55:18 | Marex | Recenze: Renault Megane F9Q800 1.9dCi (2006)

Taky jsem ho pár let vlastnil. Asi jsem měl štěstí na dobrý kus. Byl téměř bezproblémový. Jen elektronika občas zlobila. Praskající žárovky byl evergreen a v zimě pravidelně nefungovalo rádio. Jinak při běžné údržbě v pohodě auto.

Jenda
https://www.vaut.cz

19.01.2021 | 22:35:48 | Jan Podlešák  | Recenze: Renault Megane F9Q800 1.9dCi (2006)