Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 34845x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 32399x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 27056x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 26899x
6,0Renault Megane (2009) Renault Megane (2009) autor: Tomáš Přečteno: 26509x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Gratulace

Děkuji za pochvalu, ale koupě jako taková nic moc, musel jsem generálkovat. Poslední STK v říjnu 2010 bez jediné závady a emise nulové, asi jako u elektromobilu. Ovšem má to úplně nový výfukový systém. R9 mají příští rok výroční sraz ve Francii k 40. výročí uvedení do výroby na okruhu v Chartres tuším, ovšem tohle je R 11 a ta má to výročí v r. 2023, mělo by být také tam. Včera jsem to uložil na zimu, neboli vyjel benzín, nalil plnou nádrž nového a umyl. Nechal jsem to proschnout a dnes oddělám baterku a přehodím to plachtou.

23.11.2020 | 12:51:15 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Renault R11 (1985)

Zkušenost s vozem Renault Scenic, 1,9 dCi.

Vlastním sedmým rokem automobil Renault Scenic, 1,9 dCi, r.v. 2007. V době pořízení měl automobil najeto cca. 150. tis. Dnes přes 305. tis... Také jsem se původně obával vůz značky Renault pořídit, nicméně rodina, oprava chalupy, záchrana památek, živnost a s tím potřeba variabilního prostoru mě nakonec přesvědčila. A výsledek? V současné době se chystáme pořídit další generaci. Auto má výborné jízdní vlastnosti, dostatečný výkon a dobrou spotřebu. K závadám. Samozřejmě, již v době pořízení se nejednalo o nové auto. Závady: jednou jsme měli skutečně problém s motorem. Auto kouřilo, netáhlo a padalo při zatížení do nouzového režimu. Závadu se nedařilo najít (zkoušel jsem min. tři autoservisy) - nakonec náš známý technik, pán v důchodu:-), zjistil, že je díra v gumové části přívodu vzduchu do motoru (nejsem automechanik) - závada odstraněna a motor běží další roky jako hodinky:-) No, sem tam praskne žárovka u předního světla, kam je skutečně špatný přístup. Jinak, skvělý variabilní prostor - v běžné krátké verzi jsem při sklopených sedačkách a zavřených pátých dveřích odvezl například dvoukřídlé barokní dveře:-) Momentálně máme novou technickou - podvozek je jako nový a po korozi ani památky... Za mě spokojenost.
Koupě ojetého automobilu je vždy spíše o štěstí. Osobně jsem měl velice otřesné zkušenosti s Fordem Mondeo MK III, u které bohužel platilo pořekadlo, s fordem tam a autobusem zpátky... Chtěl jsem původně vůz Volkswagen Touran, ale tyto vozy mají bohužel velký problém s korozí... Je to skutečně o štěstí:-)

14.11.2020 | 14:04:06 | Jirka | Recenze: Renault Scenic 1.9.dci (2004)

RE: Gratulace

Pekné.

01.11.2020 | 17:12:02 |  | Recenze: Renault R11 (1985)

RE: Renault Megane 2017

Očekávala jste špatně......ale to většina lidí zjistí až po skušenosti s touto pseudoznačkou - a někteří si to nejsou ochotni přiznat ani po všech problémech...zbavte se toho a kupte si auto, potíže budou jen přibývat.

05.10.2020 | 10:42:04 | Vašek | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

Renault Megane 2017

Dobrý deň,
kupovala som Renault Megane IV Intens Energy TCe 130, 11/2017 nové ( nie predvádzacie vozidlo). Okrem toho, že som za autom čakala 1rok ( pretože prvé auto prišlo bez výbavy ako som si objednala, a tak sme robili objednávku nanovo), napriek tomu, že som chodila na kontroly do Renaultu (menili oleje a filtre atď., so zápisom do servisnej knihy) napriek tomu pri najazdených 24.000km mi začala svietiť kontrolka skontroluj emisný systém.
Auto bolo v Renaulte na diagnostike-výsledok výmena katalyzátora, ktorú som si mala zaplatiť (cca 800e), pretože aj keď je auto v záruke a plním všetky kontroly ako má auto nastavené, o čom svedčím aj servisná kniha, tak sa záruka nevzťahuje na tento druh opravy.
Podotýkam, že tankovanie bolo vždy len na Slovnafte a pred zimou som dávala aditívum (kupované z predajne Renault) do plnej nádrže.
Očakávala som, že ak budem chodiť poctivo na prehliadky, tankovať ako sa má, pridávať aspoň 1-2x do roka aditívum kupované v ich predajniach, tak nebudem mať starosti takého typu pri 20.000e aute aspoň minimálne 4-5 roky. Veľké sklamanie.

04.10.2020 | 12:26:40 | IvanaIvana123 | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

RE: Jak tak čtu komentář tak bych takovému řidiči kopnul do hlavy.

.......a některé auto jako třeba Rendl s vámi vydrbe, tak jako tak....

03.10.2020 | 08:15:38 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

Jak tak čtu komentář tak bych takovému řidiči kopnul do hlavy.

Auto je vizítka každého řidiče a když se o auto nestaráte tak sváma vydrbe když to nejmíň čekáte. Jakový řidič takové auto.

02.10.2020 | 23:41:08 | Milan | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: Závada

Kup si auto - ne Rendla...

30.09.2020 | 15:22:55 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)

Gratulace

Gratuluji k dobré koupi. Držím palce s údržbou. Bylo to fajn auto. A velice se mi líbil také výchozí R9 s jednodílnými světlomety a R21. Kamarád rodičů měl R9 a brával nás v něm na chatu. Také vzpomínám (jako dítě) jaké to bylo pohodlí, houpavá jízda. Jojo, stačilo to - nikdo se nikam nehonil. Tak jako dříve s embéčkem nebo dostupnější Dacii. I ta Dacia 1300 byla pro nás tehdy po přesednutí z embéčka zázrak. Ticho od motoru, pohodlí. :-) Vím o jednom fantasticky zachovalém renaultu 19 - první verze r. 1989. Jejich výhoda je, že v tuto dobu ještě v podstatě nemají nijak velkou hodnotu, ale brzdy se ji dočkají. Ale přiznám se, že kdybych měl prostředky na pořízení a opravu, jdu hledat po vesničkách š1000, š110r a pod. Ty auta z 80. let a novější, ať budou jakkoliv staré a budou mít třeba i titul veterán, už neudělají takovou parádu, jako ty s hlučnými motory. Snad možná ty škodovky a tzv. východní blok, kde se zastavil čas, takže i auto z posledních let výroby kolem roku 1990 je prostě veteránek k pohledání. Ale taková třeba i starší audi 80 nebo ford sierra nebo golf II, tam, i když to bude jednou mít papír, tak to asi tu parádu neudělá, jako embéčko v původník kabátě.

30.09.2020 | 08:01:31 | Festr | Recenze: Renault R11 (1985)

Závada

Zdravím všechny, chci se jen zeptat jestli někdo řešil zkušenost s 1.5 dci 74 kW, rv. 2004, ztrácí se mi olej, cca 1/200 l/km. Vyměnil jsem turbo a pořád to samý, tak mě už jen napadá čerpadlo, nebo kroužky. Stále vidím jen že výměny motoru, tak by mě zajímalo jestli někdo zvládl závadu vyřešit jiným způsobem než je výměna motoru. Teď mi auto začalo blbnout s výkonem, občas jede, nejede, její by mu docházela nafta, tak bych vsázel na čerpadlo. Tak vás moc prosím o radu.

29.09.2020 | 09:33:43 | Filip | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)