Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 32553x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 26284x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 24918x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 24585x
6,0Renault Megane (2009) Renault Megane (2009) autor: Tomáš Přečteno: 23542x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Kdepak, tady je to naprosto správně, rencek je zmetek...

11.10.2018 | 08:17:41 | Vašek | Recenze: Renault Megane (2013)

RE:

Upss, omluva, patří do recenze na Fabia I :D

10.10.2018 | 22:34:32 | Martin | Recenze: Renault Megane (2013)

Tatar byl spíše výrobce, co dal do něčeho velikosti Fabie smradlavý diesel TDI. Navíc jedničková Fabka je neskutečně nespolehlivé auto v přímé úměře s počtem najetým km, což z jiných značek prostě neznám. Stejně tak trpí na až příliš mnoho dětských nemocí, kterých jsou plná fóra a člověk jenom žasne, co všechno se dokáže u toho vozu porouchat, nebo vůz vyřadit z provozu. Měl jsem dvě tyhle hrůzy s názvem Fabia I a cokoliv opravovat na autě byl neskutečný vopruz a že toho bylo. Už jenom to, kde např. soudruzi ze Škodovky vrazili snímač otáček klikového hřídele, to by zasloužilo nakopat do zádele. Když srovnám třeba konkurenta Clio II, tak tady to vyměním s úsměvem a s cigárkem v puse do 10 minut. U Fabie musí člověk pod auto a hrát si na saxánu, protože ho umístili navíc za olejový filtr a tak je to u Fabky se vším, takže to nejsou jenom ty blbé stahovačky. Nechápu, že tohle auto si furt tak drží cenu a lidi tyhle naprosto nepovedená auta stále kupují.

10.10.2018 | 22:33:05 | Martin | Recenze: Renault Megane (2013)

RE: Bezpečnosť

Ta spotřeba je nějak vysoká. Mám stejný motor v Clio II, (Thalia je v podstatě Clio v sedanu) a se stejným motorem a po městě mi to i při vytáčení motoru nejde přes 5,7 l na 100km. Je ale fakt, že dříve jsem tu spotřebu měl kolem 6 až 6,3l vlastně taky. Začal jsem ale dávat při každé výměně oleje aditivum BG 107E a do nádrže s palivem po každém tankování VIF (benzín beru nejlevnější v okolí) a auto velmi znatelně ožilo a snížila se citelně i spotřeba benzínu. Jinak auto chce sem tam nějaký díl za ještě lidový peníz a je pro jízdy po městě ideální. Na dálkové jízdy je pak garážované Subaru Legacy, které je mě také líto huntovat po městě, takže to máme stejně :-)

04.10.2018 | 02:02:03 | Marex | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2010)

RE: Bezpečnosť

Spotřeba 1,2 benzín je 6,6 po Praze. Najeto 89000,
závady: ložiska, čepy, zarezají brzdy, překroucené kabely u kufru.
Motor dělá co může, nechá se krásně vytáčet. Je to auto na kratší pojíždky. Thalia prostě všechno odmaká a Superb si v klidu spinká v garáži.

03.10.2018 | 14:24:04 | MIMIP | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2010)

RE: laguna ll 1,9dci

Můžu potvrdit, že i mě na laguně 2005 1.9 dci vyšly rozvody s výměnou na 7500,-. Měnil jsem v Renaultu při 200 000 km silentbloky na zadní nápravě za 5 500,-,s tou závadou jsem to i koupil, nechal jsem pak později vyměnit ložiska i brzdy komplet na celém autě a nikdy to nebylo za nějaké nehorázné peníze. Asi záleží, kam člověk jezdí. Jinak motor šlape jak má, vstřiky ok, spojka mě na chvíli začala zlobit, ale nějakým zázrakem už je ok 9 měsíců, tak to neřeším. Olej měním po 10 000 km. Jinak na autě se nic nekazí. Ložiska vzadu jsem měnit nemusel, ale měnil jsem brzdy a ty jsou pry i s loužiskem ( kotouče ). Podle mě průměrně spolehlivé auto, laguna 1 mi mi přišla dost nespolehlivá.

29.09.2018 | 15:54:05 | MichalR | Recenze: Renault Laguna 1,9 dCi (2002)

RE:

velmi starý příspěvek, přesto mě rozesmál. Prý německá auta se kupují rozumem! :-) Pobavil jsi! :-)

23.09.2018 | 19:56:33 |  | Recenze: Renault Kangoo 1189ccm benzín (2004)

smutný příběh..

Kangoo máme 10 let, koupené jako ojeté 10let staré, čili má 20 let. Motor je slabší, nicméně manželka jezdí většinou sama, a pro lehké zboží. Plně dostačující, spotřeba max 7l, opravy levné. Počítali jsme že vydrží těch 10 let a pude. Stalo se, odešlo víc věcí najednou, nemá význam spravovat. Nicméně službu udělalo.
Chápu že to není caddy, já bych si ho nikdy nekoupil, němci totíž už neumí vyrobit benzínový, a vlastně ani naftový motor, tsi stojí ta hovno, jenom žere olej a tdi pd je total šrot, plný kurvítek...
Tím nechci říct že renault je umí. Ale tento je pohodový.
Doba motorů co vydrželi dél než záruka je pryč.

23.09.2018 | 14:46:57 | Laďa | Recenze: Renault Kangoo 1189ccm benzín (2004)

Souhlas!

Mám Vivaro 2,5CDTi 2011 - najeto 220 000 km. Souhlasím se vším co je napsáno výše. Výbornej dělník, super svezení. Načipováno mám trochu méně - 128KW, jediná dodávka co mi naloží na dálnici je Viano 3.0 V6 :D Spolehelivost tohoto auta je příkladná. Asi je to tím, že se vyrábělo tak dlouho.

20.09.2018 | 09:04:41 | Duris | Recenze: Renault Trafic 2,5dCi (2008)

RE: Renault Laguna II 2.2 dCi

...prostě Renault…..

06.09.2018 | 10:41:06 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 2.2 (2002)