Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 33823x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 29596x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 26040x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 25834x
6,0Renault Megane (2009) Renault Megane (2009) autor: Tomáš Přečteno: 25309x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Renault Megane

2x za rok v Chorvatsku - bohatý.....:-) si zabil:-)))

04.10.2019 | 08:08:00 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: Renault Megane

...samozřejmě, Renault, najeto 350000km , údržba díly z vrakoviště a samozřejmě ani spojka se nedělala, ta se dělá na Renaultu až v půl milionu kilometrů :-)))))
Dlouho jsem se tak nezasmál, děkuji za vtipný příspěvek.

03.10.2019 | 16:55:10 | Pavel e36 | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: Renault Megane

Vysvětli mi, jaký podíl má předchozí majitel na tom, že odešlo: 1. čidlo polohy klikového hřídele
2. kolísají otáčky motoru
3. nefungují funkce palubního počítače
4. nesvítí brzdová světla
Majitel si mohl hrubým zacházením (jízdou jako prase přes díry a kamení) poškodit manžetu poloosy, nebo zlomit pístnici tlumiče. Nic víc z uvedených závad. Ostatní jsou prostě zmetky od Renaulta. A to, že někdo je s Rendlem spokojený, to je to samé jako ti obhájci babet. Prostě je to zmetek s kolísavou kvalitou a takovej sráč bych nechtěl ani zadarmo. To bych ho hned prodal nějakýmu hejlovi. No a těch 100 tisíc za rok je jen třešnička na dortu tvé hlouposti. To že jsi velmi bohatý (4x za dva roky v Chorvatsku na dovolený) ti nezávidím, jen mi to nesedí s kupováním zadní nápravy na vrakáči za litr. Nějak mi to tady smrdí. Pám je chvíli podnikatel s obrovským nájezdem a chvíli zase prolhaná socka.

03.10.2019 | 16:45:14 |  | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: Renault Megane

Tvl podstivý---no jo majitel Renaultu....
Jinak hošku jestli si myslíš, že ti někdo uvěří 100tkm za rok, tak jsi větší blázen, než si myslíš.

03.10.2019 | 08:52:26 | Jarda | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

Renault Megane

Nevim co to maš za pakáč od nnějakýho šmelináře. Mám jedničkového megana po faceliftu, motor 1.6 16v, kupoval jsem ho se 150 000 km najetými ani nevím jestli byly podstivý, mám ho dva a půl roku nyní má najeto 350 000km, motor je v perfektní kondici nežere vodu ani olej. Za těch dva a půl roku už byl 4x v chorvatsku na dovolený a musim říct že ani jednou sem neměl strach že nedojedu. Auto šlape jako hodinky jediný co jsem na autě měnil jsou rozvody s vodní pumpou a olej poctivě po 10000km, A před rokem a půl jssem měnil zadní nápravu která mě vyšla na 1000kč z vrakáče a jezdí do dnes. To co tady píšeš je spíš problám předchozího majitele jak s autem zacházel ane problém samotnýho auta.

02.10.2019 | 20:31:30 | Honza | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: Novy vuz 5dnu,a uz problem.

Díl byl vždy originál...., ale to je jen nejkřiklavější problém, bylo toho na A4...

05.09.2019 | 08:35:03 | Vašek | Recenze: Renault Trafic 1,9TDCI (2002)

RE: Novy vuz 5dnu,a uz problem.

Pokud jste s tím tak bojoval, tak chápu tu averzi vůči Renaultu. A ten snímač otáček byl vždy origo Renault, nebo nějaká levná druhovýroba? Ono nejen Renault měl některé i své origo díly problematické, dokud nezměnil výrobce a tím dodavatele takového dílu.
Nevím, jak nové automaty (DSG, CVT), ale starších HDM měničů lze přesunout volič na neutrál i pod plynem.

04.09.2019 | 00:37:58 |  | Recenze: Renault Trafic 1,9TDCI (2002)

RE: Novy vuz 5dnu,a uz problem.

Nemám a nikdy jsem neměl automat, ono jde pod zátěží vyřadit?

03.09.2019 | 08:13:06 | Vašek | Recenze: Renault Trafic 1,9TDCI (2002)

RE: Novy vuz 5dnu,a uz problem.

Nakonec to odhalil nezávislý servis (borci z France Caru nevěděli co s tím), přestal jsem tomu autu věřit, za 6 let vlastnictví jsem byl v servisu nespočetněkrát....(jo byl to snímač volnoběžných otáček, měnil jsem ho za 120tkm třikrát!).

03.09.2019 | 08:11:59 | Vašek | Recenze: Renault Trafic 1,9TDCI (2002)

RE: Novy vuz 5dnu,a uz problem.

Určitě velmi nepříjemná závada, asi něco s ovládáním klapky, jinak si neumím vysvětlit to samovolné zvyšování otáček. Ale i u automatu by to nebyl problém, protože by stačilo dát volič do polohy N, čili neutrál a zabrzdit. Starší Renaulty nejsou doslova přečidlované, jako třeba koncernové vozy, což je na jednu stranu dobře, protože to furt s něčím neotravuje, že něco byť sporadicky nefunguje, ale na druhou stranu, se pak zase obtížněji hledá závada, která se projevuje pouze občas.

02.09.2019 | 21:57:10 |  | Recenze: Renault Trafic 1,9TDCI (2002)