Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55596x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 38605x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 36055x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 35390x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 32351x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

nesmrtelný motor

pokud by se tohle auto vyrábělo celou dobu tak servisy FORD musely zkrachovat..........nebylo by co opravovat......to už bohužel z daleka nejde říct o tranzitech po roce 94......kastla se musela hned po koupi ošetřit jinak za pár let to byl zhnilý šrot.......to platí po roce 94

17.10.2018 | 23:58:11 | ford servis | Recenze: Ford Transit 2,5 D (1991)

RE: Něco přez 200tkm

Tak doufal jsem, že umíš alespoň číst, můj Max je r.v. 2009 nic z tebou popsaných patálií jej nepostihlo a pokud mu blbne nějaké relé.....(jasně může to být konektor, ale taky nemusí, to zjistím až to začnu řešit a určitě ti to sem pověsím, aby jsi měl radost...) Jinak sirka byla z 90. let dokonce myslím přímo r.v.90 a ten Escort je pochopitelně ještě mladší, ale to je fuk, podstatné je, žádné větší potíže s elektroinstalací ani jeden z těch Fordů NEMÁ! Sierre jen pro tvou informaci měla řídící jednotku,ABS,El.okna,airbagy,šíbr…….byla ve full výbavě.

24.09.2018 | 08:29:16 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

Pohoda

Mám Mondeo 2.0 TDCi, 2004 výroba, najeto 415 tisíc... Investice - výfuk, čerpadlo klimatizace, zadní náprava, přední ložiska... Olej, filtry v pravidelných intervalech... Na autě je znát jeho věk... Pár drobností vypovědělo službu (výškově nastavování sedadla řidiče, jež je v elektrice, přední ostřikovače, vyhřívání zadního skla), nejsou to pro mě ovšem bůh ví jak závažne problémy... Po motorové stránce si nemohu stěžovat... Motor běží přesně tak jak má, není nijak extrémně hlučný... Spotřebou se pohybuji mezi 5.8 - 6.3 litrů na sto... Po debatě s mechanikem po poslední STK sem zjistil, že spotřeba je zapříčiněna lehce protékajícímy vstriky (běžná závada)... Myslim, že ona pověstná poruchovost nebude zas až tak dramatická, jak se říká... Auto si nechám ještě do těch půl milionu a pak uvidím, co s ním... Za mě to byla dobrá koupě...

23.09.2018 | 20:14:03 | Hrach | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)

RE: Něco přez 200tkm

Jsi mimoň, ostatně jako vždy. Srovnáváš nesrovnatelné a to vozy z 80. let minulého století, kdy jedinou elektronikou v autech bylo elektronické zapalování, ovládání oken přes relé a u těch lepších max. ABS a řídící jednotka vstřikování, s moderními auty kde je vše řešeno přes elektroniku a signály pro řídící jednotku se posílají digitálně. Na nespolehlivost multiplexního přenosu dat doplatil asi nejvíce Citroen XM, ač jinak vyjímečný vůz. A nevyhlo se to ani Fordu, kdy s příchodem modelu MONDEO, kde bylo využití elektroniky na zcela jiném levelu než ve stařičkém ESCORTU, či ještě starší SIEŘE. Elektronika vozu, zejména centrál a ovládání oken si s příchodem podzimu začali žít vlastním životem a dokud nepřišly teplejší jarní dny, kdy se vlhkost z konektorů odpařila, si jejich majitelé užívali záhadné chování.A jen tak na okraj, tím velkým S už to nevylepšíš. Tak asi tak.

22.09.2018 | 21:37:21 | Kolemjdoucí | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: Něco přez 200tkm

:-) Tak 1) jedná se o ojedinělý problém, 2) nemám jistotu, zda je to konektor, 3) to auto má přeS devět let a přeS 200 tkm a 4) měl jsem i Sierru, dost starou a žádný problém s konektory neměla, Švagrův Escort (kterým jezdí ještě teď) také ne...…….. :-), tož asi tak, Rencek je po tomhle nájezdu po smrti, pokud se ho dožije.

21.09.2018 | 08:55:09 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: Něco přez 200tkm

Nedá mi nerejpnout si, Ty to děláš u každého příspěvku na Renault. Konektory u Forda si s věkem začínají žít od podzimu do jara vlastním životem, vlhkost jim neprospívá. Zlatí japonci. A mimochodem,já bych napsal přes. Slovo přez čeština nezná. Maximálně tak přezka, ale to je něco jiného ).

20.09.2018 | 05:22:55 | Kolemjdoucí | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

Něco přez 200tkm

Začalo blbnout denní svícení, občas funguje, občas nefunguje asi relé nebo kontakt, ale jestli je to konektor,bude to pěkná pakárna to hledat, nemáte někdo podobnou zkušenost čím by to mohlo být?

19.09.2018 | 08:05:06 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: čas strávený v servise a záruky

Ďalšia vec je že by ma zaujímalo, prečo majiteľovi nedali nový akumulátor, nech s ním jazdí. Keď je pôvodný vybitý. 10 dní auto v servise kvôli vybitému akumulátoru? Divné, nie?

21.08.2018 | 09:32:48 | Toky | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

RE: čas strávený v servise a záruky

Ak máš auto v oprave po havárke určite sa ti o jeho čas strávený v servise záruka nepredĺži.

21.08.2018 | 09:29:47 | Toky | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

čas strávený v servise a záruky

dobrý deň prajem,
smutný príbeh :(. Neviete náhodou či sa započítava čas v servise do záručnej doby? V tom čase auto nebolo používané a teda sa na neho záruka nevzťahuje, keďže záruka sa týka hlavne porúch a tie vznikajú používaním výrobku. Záruka sa nedá aplikovať na vozidlo stojace v servise a teda by sa mala o tú dobu predĺžiť...Ak oprava potrvá pol roka? Napr. po autohavárii - predĺži sa aj záruka o pol roka?

Ďakujem

20.08.2018 | 22:27:28 | Erik | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)