Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55241x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 38205x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 35910x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 35173x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 32230x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Něco přez 200tkm

Nedá mi nerejpnout si, Ty to děláš u každého příspěvku na Renault. Konektory u Forda si s věkem začínají žít od podzimu do jara vlastním životem, vlhkost jim neprospívá. Zlatí japonci. A mimochodem,já bych napsal přes. Slovo přez čeština nezná. Maximálně tak přezka, ale to je něco jiného ).

20.09.2018 | 05:22:55 | Kolemjdoucí | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

Něco přez 200tkm

Začalo blbnout denní svícení, občas funguje, občas nefunguje asi relé nebo kontakt, ale jestli je to konektor,bude to pěkná pakárna to hledat, nemáte někdo podobnou zkušenost čím by to mohlo být?

19.09.2018 | 08:05:06 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: čas strávený v servise a záruky

Ďalšia vec je že by ma zaujímalo, prečo majiteľovi nedali nový akumulátor, nech s ním jazdí. Keď je pôvodný vybitý. 10 dní auto v servise kvôli vybitému akumulátoru? Divné, nie?

21.08.2018 | 09:32:48 | Toky | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

RE: čas strávený v servise a záruky

Ak máš auto v oprave po havárke určite sa ti o jeho čas strávený v servise záruka nepredĺži.

21.08.2018 | 09:29:47 | Toky | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

čas strávený v servise a záruky

dobrý deň prajem,
smutný príbeh :(. Neviete náhodou či sa započítava čas v servise do záručnej doby? V tom čase auto nebolo používané a teda sa na neho záruka nevzťahuje, keďže záruka sa týka hlavne porúch a tie vznikajú používaním výrobku. Záruka sa nedá aplikovať na vozidlo stojace v servise a teda by sa mala o tú dobu predĺžiť...Ak oprava potrvá pol roka? Napr. po autohavárii - predĺži sa aj záruka o pol roka?

Ďakujem

20.08.2018 | 22:27:28 | Erik | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

hgsv

Ford Focus zelená metalíza

17.08.2018 | 01:10:26 | Jiří Augustini | Recenze: Ford Focus 1,6 16V (2002)

RE: spokojenost

Autožárovky odcházejí kvůli alernátoru. Stačí do série diodu a paralelně kondík. Dioda min o 0,7V sníží napětí a kondík cca 10mikro faradů odstraní špičky napětí. Měl jsem stejný problém s H7 u Passata a 100% pomohlo.

15.08.2018 | 20:38:45 | Roman | Recenze: Ford Transit 2.4 TDCI 140 k (2006)

Systemova chyba motoru

Poraďte co to je ked mi píše systemova chyba motoru co ti môže byť dik za odpoveď

11.08.2018 | 23:45:42 | Jozef | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

RE:

jo tak 2.0 šestihrnek bez turba 240k? Hele ty trumpetýne, nešel by odkaz na značku a model, ať všichni, co máme šestihrnek 2.5 bez turba, co má výkon 142kW zbledneme závistí? :)))))))))

07.08.2018 | 17:25:43 |  | Recenze: Ford Mondeo TDCI (2006)

RE: SUV

Vlastním tento vůz 5 let a se vším, co jste uvedl souhlasím.

05.08.2018 | 07:41:25 | Aleš | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzín, 59kW (2004)