Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 62080x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 42982x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 39540x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 39342x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 34564x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 250tkm+

Žádnej zarytec tedy nejsem, ale jelikož se mi Fordi osvědčili, mám skutečně dalšího :-))))) Kugu, ale na recenzi je ještě brzy, zatím má jen 20tkm..., nicméně žádná negativa zatím nepozoruji.

04.06.2021 | 10:46:31 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: 250tkm+

A jakýho forda máš teď ty? (Předpokládám, že zase forda, pokud jsi správnej fanda značky).

02.06.2021 | 19:50:09 |  | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

250tkm+

Auto dostal potomek, jinak NIC,NIC,NIC.....:-)

30.05.2021 | 14:41:19 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

Ford Escort

Je to asi 10let,když moji rodiče měli Ford Escort 1.616V kombi rok 1997,bylo to velmi spolehlivý auto.V naší rodině bylo 6let a za tu dobu jen běžný spotřební věci,karoserie taky v dobrým stavu,na to že Escorti jsou na korozi dost náchylný.Všechno je to o tom,jak se kdo o auto stará a jaký k němu má vztah,nebylo to žádný super auto,ale bylo v pohodě.Stačilo mu dát všechno co bylo potřeba a odměnilo se solidní spolehlivostí.

06.05.2021 | 22:16:29 | Pavel | Recenze: Ford Escort 1597ccm (1995)

RE: Ford c-max 1.8 b 92 kw Nadmerná spotreba oleja

Mám C-maxe 250tkm 1,6 benzín a NIC, motor šlape jako hodinky, každý rok nebo 20tkm nový olej, jedenkrát rozvody a jedenkrát!svíčky, jnak nic...

27.04.2021 | 08:11:31 | Vašek | Recenze: Ford Mondeo 1.8 benzin 92kw (2002)

Ford c-max 1.8 b 92 kw Nadmerná spotreba oleja

Mám Ford c-max 1.8 benzín 92 kw r.v. 2008 a pri nájazde cca. 150000 km som zaregistroval nadmernú spotrebu oleja - na 1000 km aj 2-3 litre. Tlak vo valcoch v poriadku. Nepomohla ani výmena oleja za 5w 40 a po čase mi zasvietila chyba motora - EGR ventil. Záver: kompletná generálka hlavy valcov spojená s výmenou celej ventilovej sústavy (niektoré ventily boli doslova ohnuté a netesnili) a semeringov ventilov (boli úplne tvrdé a prepúšťali olej). Našťastie, hlava nebola prasknutá. V servise tu hlavu prirovnali k hlave ventilov z auta na LPG, alebo nadmernej záťaži studeného motora. Preventívne boli vymenené piesne krúžky, pričom vnútro valcov nebolo poškriabané.

19.04.2021 | 14:59:02 | Robo | Recenze: Ford Mondeo 1.8 benzin 92kw (2002)

RE:

You Tube...

03.12.2020 | 08:53:53 | Vašek | Recenze: Ford C-Max 2.0 TDCi (2007)

kto mi poradi ako sa meny ventilator kurenia

02.12.2020 | 19:54:14 | Eduard | Recenze: Ford C-Max 2.0 TDCi (2007)

Re:

Dobrý den.
Já měl vždy s fordy problém s odhlučněním,,,řeším to i teď. Máte někdo podobnou zkušenost? Přemýšlím totiž jaký materiál vybrat viz https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/
Máte nějaké doporučení?

01.09.2020 | 10:32:23 | fannda | Recenze: Ford Focus TDci (80kw) (2006)

RE: Neví co mluví

naprosto s tebou souhlasím. Mám connect 2004. Poctivej traktor,6 roků s ním jezdím přes léto na čistej olej, s trochou nafty. Motor jak švýcary. Jsem absoluto spokojen. Olej měním po cca 7000km.

25.08.2020 | 17:38:15 |  | Recenze: Ford Transit 1,9 Duratorq (2004)