Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 56633x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 39616x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 36576x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 36106x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 32802x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Další koberce...

210tkm, další prošlapané gumové koberce.....:-), jinak NIC.

14.02.2019 | 08:02:09 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

OKA

Mám Mondeo 2.0 TDCI, 2003 vyroba, nájezd 300 tis. Auto vlastním 10 let.Z toho 5 let na stavbu domu - neskutečný pracant. Koupeno ve 180 tis.km, Nová spojka, napínací kladka, ložiska kol.Jinak běžné výměny oleje atd. Bez aditiv jsem nikdy netankoval a auto jezdí v pohodě. Teď nová STK a nemíním se ho zbavovat, spokojenost.

19.01.2019 | 09:42:07 | Pavel | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)

RE: šelmy Ford

kdo neseděl v pumě 1,7 nikdy nepochopí, koupil sem jí ženě,a zamiloval se,tolik zábavy,hravosti a výkonu sem u jinýho auta nezažil,přemýšlím ted o cougaru,že by vozový park byl stylový a jen nabýval na ceně,nebot jak pum tak cougarů ubývá,a ford už NIKDY takováto kupé neudělá

01.01.2019 | 13:40:48 | petr | Recenze: Ford Cougar 2,0l 96kw (2000)

RE: Pulsace motoru

Mě motor nedržel volnoběžné otáčky. Dělal jsem vše možné (15.000 kč opravy)-nakonec stačilo vyměnit kompletní spojku- dělala to dvouhmota. Jelikož mám už 270.000 km, tak jsem to udělal kompletní.
Ale na 100% to kolísání otáček nezmizelo :( - bohužel.

30.12.2018 | 09:54:26 | Bob | Recenze: Ford Focus 2,0 TDci (2004)

RE: FF 1,4 2007

Existuje takové pořekadlo - Každá liška chválí svůj ocas

29.12.2018 | 19:43:31 | jaro | Recenze: Ford Fusion 1,4 (2008)

Problém z otackami

Zdravým všetkych mam Ford mondeo mk3 1.8 81kw benzín rok výroby 2001 mam problém z orltackami auto naštartuje ale počas jazdy keď s tlačím spojku ttak auto bud úplne skape vypne alebo padnú otavlcky až na minimum počas jazdy ale je normálne sem tam čitit sklbnutie deje sa to iba keď v radím rýchlosť alebo s tlačím spojku vie my niekto poradiť ďakujem

29.12.2018 | 18:33:40 | Tomas | Recenze: Ford Mondeo 1.8 l (2001)

RE: No vidíte

Ty jsi úchyl co patří do polepšovny. Já mám Forda a nemůžu si ztěžovat na nic. Motor od Němců šlape jak hodinky. Najezdila jsem půl milionu km s různými auty. Ale škoda jde do kelu. Jsem prodejce koncernu škoda VW a jsou to plečky přečíslovaný a přečipovaný pro namachrovaný blbce bez IQ kteří hodlají měnit auto co pět let.

17.12.2018 | 23:18:39 | Milli | Recenze: Ford Fusion 1,4 / benzín (2008)

zkreslené informace

Mondeo 1998/2000cm3,koupě 135000km,dnes 189000km,bez koroze,celkové náklady 75000,-Kč i s pořízením.SPOTŘEBA-průměr 6,8 L/100 km.
Mé 13té vozidlo.Zkušenosti-automechanik,krajský přeborník v rallye
Vysoká spokojenost-prostor,hlučnost,výkon i ty brzdy bych hodnotil vysoko a s tím i dlouhý dojezd po vyřazení na neutrál.Vůz ideální pro početnou rodinu,bez zbytečných technických fines.
Jezdil jsem i s vozy s vyšším výkonem,ale nestačil podvozek.
Na tohle vozidlo ještě nezasáhly evropské represe a proto říkám-vynikající auťák


04.12.2018 | 19:28:08 | Ponno | Recenze: Ford Mondeo 2.0 16V Zetec (1997)

Ahoj všem! Chtěl bych poradit s Fordem Ka
Mám takový problém že auto je pořád i po zavareni výfuku hlucnejsi a natáhne (dusi se) někdy však naskočí a jede normálně. Svíčky se dávali před týdnem nové.
Děkuji za rady

26.11.2018 | 00:01:59 | Ford Ka | Recenze: Ford Ka 1,3 44kW (1999)

RE: Řídící jednotka k turbu

Ahoj, měl jsem ten samý problém. Stačí odmontovat tu řídící jednotku od turba a zkontrolovat, zda jsou v pořádku všechny kontakty. Já měl ty hlavní 2 v háji. Připájelo se to zpět a auto zase jezdí .

08.11.2018 | 13:38:37 | Henry | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)