Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 57191x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 40036x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 36845x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 36467x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 33016x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Tak sis postěžoval že jsi koupil rumpl spotřebak co nevydrží nic, neboť se dneska nový EU auta projektuji na 5 let max 250 tis km Já se jen smeju. A pro rejpal já jdu do big block hemi US car osmilitr benzín to je motor.

15.04.2019 | 04:31:59 | Hirka | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

Mimochodem

Apropos, Ford UŽ i v r. 2009 dával jistě prodlouženou záruku.....nikdy jsem ji nepotřeboval, ale vím, že byla.

16.03.2019 | 08:31:16 | Vašek | Recenze: Ford Mondeo (2009)

Ha,ha,ha

Mám Forda také r.v. 2009, doposud NIC! slovy nic, krom olejů,destiček,kapalin,pneu, rozvodů ve 160tkm (předepsáno), koberečků a plynových vzpěr 5.dveří - jo a žárovky, nějaká hadice u klimy a kožený kryt kulisy řazení. Nyní 211tkm, bez problémů funguje léto-zima, po 9-ti letech také nová baterie.

16.03.2019 | 08:29:54 | Vašek | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE: Jaký pán...

Blboši, to bude tím, že to kolobrnda nemá víš?

16.03.2019 | 08:25:50 | Vašek | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE: Jaký pán...

Vstreky, ani spojky som nemenil ani po vyše 500.000 km...

16.03.2019 | 02:17:45 | ĽUBOŠ | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE: Jaký pán...

My se ale tady nebavíme o starém vozidle, ale o novějším modelu. Také jsem měl na Mondeu 2001 vyhřívané čelní sklo, které fungovalo do poslední chvíle (2010 ) Pak jsem pořídil nový model a po třech letech provozu fungují jen 4 centimetrové proužky. Jinak mohu souhlasit, že je to kus od kusu. Máme dva stejné modely. Do jednoho se leje nafta a mění olej s filtry, do druhého jsme nacpali již 250 tisíc do oprav.

15.03.2019 | 14:17:10 | Oli | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE: V8 nebo V6

Zdravim mam Mustika 4.0l V6 automat jezdim s ni m do prace cca 45km denne spotreba pri rychlosti na dalnici 130-150 a pak mesto 9,3 litru přesně.Kdo pise neco jineho je osel.

27.02.2019 | 19:21:02 | Martin | Recenze: Ford Mustang 4.0L SOHC 12V V6 (2005)

Další koberce...

210tkm, další prošlapané gumové koberce.....:-), jinak NIC.

14.02.2019 | 08:02:09 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

OKA

Mám Mondeo 2.0 TDCI, 2003 vyroba, nájezd 300 tis. Auto vlastním 10 let.Z toho 5 let na stavbu domu - neskutečný pracant. Koupeno ve 180 tis.km, Nová spojka, napínací kladka, ložiska kol.Jinak běžné výměny oleje atd. Bez aditiv jsem nikdy netankoval a auto jezdí v pohodě. Teď nová STK a nemíním se ho zbavovat, spokojenost.

19.01.2019 | 09:42:07 | Pavel | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)

RE: šelmy Ford

kdo neseděl v pumě 1,7 nikdy nepochopí, koupil sem jí ženě,a zamiloval se,tolik zábavy,hravosti a výkonu sem u jinýho auta nezažil,přemýšlím ted o cougaru,že by vozový park byl stylový a jen nabýval na ceně,nebot jak pum tak cougarů ubývá,a ford už NIKDY takováto kupé neudělá

01.01.2019 | 13:40:48 | petr | Recenze: Ford Cougar 2,0l 96kw (2000)