Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 58566x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 40887x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 37410x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 37204x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 33459x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Probecko

Poptávám klempíře k opravě koroze Ford Probe 1989 lemy zadních blatníků. Nikdo mi to nechce opravit. STK leden 2020. Dále potřebuji vyměnit tlumiče. Jinak bez problémů.

21.10.2019 | 16:04:12 | limberska@sloupnuice.cz  | Recenze: Ford Probe 2.2 turbo benzín (1989)

Mondeo 2.0 TDCi 96kW

mam doma mondeo r.v. 2002 kombík dnes najazdene 517 000 pri 120 000 vstreky, pri 320 000 turbo, pri 430 000 spojka, pri 507 000 výsokotlaké čerpadlo. vydáva všelijaké rachoty už, hreben riadenia hotový hrkoce furt, už dondho nevrazim ani korunu, tahá jak býk furt , spotreba pri kludnej jazde aj 4,2 litra a pri nakladačke 200 po dalnici , najvic 6,7 býva

21.10.2019 | 11:45:36 | Juraj  | Recenze: Ford Mondeo TDDi (2001)

RE:

Jsem také majitelem Mustanga V8 4,6 l. Část recenzí jsem četl a nestačím se divit co je předmětem vašich hádek. Auto mě donutila koupit manželka, abych si udělal i já radost k našemu 40 letému výročí manželství, když jsem ji dal i já dárek v podobě nové Yetině 4x4.
Pochopitelně sporťáky řadím v pořadí Ferrari , Porsche a teprve po nich se tam snad vejde i Mustang. Nicméně je nejdostupnější a hlavně je to poctivý železo. Zažívám s ním daleko víc legrace než s těma vašema Audinama , kde za vás řídí počítač. Auto na jízdu do práce to přece není. Jsem obyčejný automechanik, ale pokud si chci udělat radost, je mi jedno jestli to žere 15 nebo 25 l na sto. Jde o radost. Když se to naučíš na letišti, tak se dá driftovat i na těch okreskách. Okolí to obyčejně hodnotí zdviženým palcem. L2

17.09.2019 | 21:19:27 | Luboš | Recenze: Ford Mustang V8 4,6 l (2005)

RE: galaxy vs. octavie

:-)))))

24.08.2019 | 07:48:21 | Vašek | Recenze: Ford Galaxy 2.2, diesel (2008)

RE: galaxy vs. octavie

Tak porovnávat vysoký autobus s pohonem na předek se čtyřkolkou klasického liftbacku nebo kombi je úlet samo osobě že?

24.08.2019 | 07:47:11 | Vašek | Recenze: Ford Galaxy 2.2, diesel (2008)

RE: galaxy vs. octavie

štika... jestli si tohle myslí další majitelé octávií, tak to leccos vysvětluje.

23.08.2019 | 17:24:56 |  | Recenze: Ford Galaxy 2.2, diesel (2008)

RE: galaxy vs. octavie

Komentar je z roku 2010, takze pan porovnaval zjavne s octavkou 2.generacie nakolko 2014 je uz 3.generacia a uplne ine auto...

23.08.2019 | 09:35:43 | Jurildo | Recenze: Ford Galaxy 2.2, diesel (2008)

RE: Tak další závada

Tak teď jsem četl, že na Teslách se loupe po pár km - zlatý Ford:-)))

07.08.2019 | 08:40:33 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

Kuga

28 let jsem věrný autům Ford. Vyzkoušel jsem všechny modely, ale převážně jsem jezdil Mondeem. Byl jsem naprosto spokojen. Neměl jsem nikdy problem. Ted mam novou Kugu 4x4 ve výbavě Titanum Plus. Z auta jsem nadšený.

04.07.2019 | 09:58:36 | Milan | Recenze: Ford Kuga 2,0 TDCi (2009)

RE:

Jenže kouzlo Fiesty mk IV Zetec 1.25 je právě v tom motoru. 75koní vypadá v dnešním pohledu na velikost auta jako nic moc, ale motor se nechá rychle vytočit a opravdu jede. Kdo hledá spotřebu, určitě najde jinde. Kdo hledá zábavu a svižnou jízdu za pár korun, tomu se bude Fiesta opravdu líbit.

Za mě plusy:
+ Motor (Zetec 1,25)
+ Brzdy
+ Cena dílů
+ Jednoduchost
+ Výborný podvozek i v sérii

A teď Mínusy:
- Spotřeba
- Špatná antikorozní úprava, a že Fiesta MK4 umí být zrezlá až ...
- Velká snaha o zlevnění výroby. Dám jeden příklad. Panty dveří u drtivé většiny vozů člověk vymění. Fiesta má jedenu část napevno s dveřmi a druhou napevno na karoserii. A aby toho nebylo málo, čepy nejsou řešeny tak, aby se daly dostat jednoduše ven.

10.06.2019 | 07:08:56 | Profic | Recenze: Ford Fiesta 1,25 16V (1999)