Autorecenze Ford Focus KKDA - Komfortné rodinné auto so super jazdnými vlastnosťami. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Ford Focus
 
 

Recenze Ford Focus 1,6 TDCI
“Komfortné rodinné auto so super jazdnými vlastnosťami. ”

Autor recenze: Pavol Malovec (24 let),
Trnavský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:KKDA Stav km při koupi:179 020 km Stav km nyní:189 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 30. 10. 2016

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 307 SW 1,6 HDi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Silné stránky

Podvozok + ovládanie
Verzia bez DPF
Dynamika
Odhlučnenie (okrem diaľnice)
Pohodlné sedenie
Krátke trasy kulisy prevodovky

Slabé stránky

Chýba 6. rýchlosť
Cena niektorých dielov
Priestor pre nohy vzadu
Brzdy a ich účinok
Hrdzavenie niektorých častí auta
Otváranie kapoty kľúčom
Malá nádrž (50l - dojazd cca 900km)

Závady a opravy na autě

Dymenie - vyriešené používaním aditíva do nafty plus výmena rozvodov

Trasenie volantu v rozmedzí rýchlostí 100-120km/h - ešte nevyriešené ale predpokladám, že to budú čapy

Keď auto dlho stojí tak ide ťažšie potočiť volantom, vyslovene pretlačím v jednom bode nejaký silný odpor. Rozbehá sa to tak do desať minúť. Tiež predpokladám, že to má súvis s tými čapmi.

Hlučnejšia prevodovka pri radení druhej a tretej rýchlosti. Údajne to je silent blok ale tak ktovie.

Trasenie na voľnobehu. Občas neznesiteľne moc ale väčšinou len tak jemne. Jemným pridaním plynu sa po návrate do voľnobežných otáčok auto ukľudní alebo to robí rovnako alebo viac. Tipujem EGR ventil alebo skôr niektorá z trysiek. Dúfam že nie všetky.

Mierne ťukance a škrabance.

Inak predošlý majiteľ predo mnou vymenil spojku aj s dvojhmotou, riadiacu tyč, žhaviče a potom už len bežný spotrebný materiál v prav. intervaloch (obloženie, kotúče, filtre, olej atď).

Po kúpe auta som hneď vymenil olej (Ford formula 5W-30) a všetky filtre plus rozvody s vodnou pumpou a klinovým remeňom.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Za tieto tri mesiace som na ňom najazdil niečo cez 10000km a zatiaľ hodnotím auto pozitívne. Chyby hore vymenované sú stále aktuálne ale postupne sa im začnem venovať. Auto má pravé kilometre, doložené servisnou knižkou. Do roku 2011 bolo servisované výhradne vo Forde, kde má pečiatky vrámci záruky.
V roku 2011 bolo dovezené na Slovensko (cca 85000km) a celú dobu až do jari 2016 bolo servisované len v jednom servise. Všetko len spotrebné materiály. Taká najzávažnejšia porucha na ňom bola tá spojka s dvojhmotou, ktorú vyriešil predošlý majiteľ výmenou v decembri 2015.

S autíčkom som maximálne spokojný zatiaľ. Som rád, že sa viac menej "umúdrilo" s tým dymením, že už za mnou nebýva černota pri vytočení do cca 3000 ot/min. Dopomohlo predpokladám to aditívum a výmena rozvodov.

Potom ak si myslíte pri kúpe tohto auta, že má jednoduché rozvody, tak to nie je vždy pravidlom. Ja som mal tú smolu na drahé rozvody. Pravda má to dvojdielne rozvody ale sú dve varianty. Prvá a tá najbežnejšia je kombinácia remeň (do 70€) a celoživotná reťaz. Druhá, tá drahšia moja varianta, je remeň namáčaný v oleji namiesto reťaze, ktorého komplet kazeta s kladkami stojí cez 200€. To si radšej dajte overiť vo Forde, hlavne tí, čo nakúpia diely a dajú ich mechanikovi s autom typu: "tieto tam chcem." Mňa rozvody vyšli na 670€ ale predražili sa mi o ďalších 200€, pretože som mal poškodenú napínaciu kladku a hneď som mal menený aj klinový remeň, keďže je na ňom vodná pumpa. Tá stojí cca 50€. Neviem prečo to je takto, asi záleží od výbavy. Ja mám myslím že Trend.

Čo sa jazdy týka, autíčko jazdí fajn. Má trošku silnejší nárast výkonu namiesto toho aby šiel plynule. Živé je aj na diaľnici v 130 km/h. Svižne sa berie do vyššej rýchlosti a nie nejak slimačím tempom. Začínam rozmýšľať nad tým, či ho predošlý majiteľ nejako nenačipoval.

Spotreba dlhodobá je v rozmedzí 5,5-6 litrov na sto kilometrov a väčšina najazdených kilometrov je na diaľnici. Kilometre chvalabohu hltá bez toho aby si pocuckával olej. :)

To je asi tak všetko, čo by som doplnil s mojimi skúsenosťami. Uvidím ako sa bude chovať túto zimu a patrične doplním recenziu ak ma niečo napadne alebo niečo sa udeje.


Doplnění recenze ze dne 04.11.2016

Stav km nyní: 190 000 km

OPRAVA!! Motor je 1,8 TDCI nie 1,6


Doplnění recenze ze dne 02.01.2017

Stav km nyní: 196 000 km

Po dlhšom čase státia som sa rozhodol auto trošku prevetrať. Pri -7°C som auto štartoval cca dve minúty až sa mi to nakoniec podarilo. Neviem či sa mám toho báť (trysky) alebo to je bežná vec, no v porovnaní s mojim predošlým Peugeotom, tak ten takéto problémy nemal. Podotýkam, že auto má minulý rok menené žhaviče a pred nejakým mesiacom max mesiacom a pol som kúpil novú batériu - Meyle 73Ah.
Dokonca popri tom štartovaní mi palubný PC napísal power steering malfunction, čiže už viem čo mi robí neplechu v riadení - servo.


Doplnění recenze ze dne 27.08.2017

Stav km nyní: 219 734 km

Takže po roku používania tohoto auta ho stále môžem kladne hodnotiť. Väčšinou s ním jazdím diaľnicu Trnava - VW Bratislava.
Dlhodobá spotreba 5,5 litra si myslím že je dosť dobrá. Tankujem klasickú naftu do neho s prímesou aditíva VIF. Len občas dám prémiovú z OMV.
Za ten rok používania som menil len spotrebný materiál. V januári ma akurátne prekvapil alternátor na ktorom som musel dávať vymeniť diódy (140€) - pravdepodobne kvôli tuhej zime aká bola a o mesiac zas prasknuté čelné okno (170€ autoglass TT). Pred nedávnom som ešte dával meniť predné kotúče. Do konca roka sa chystám vymeniť akurát žhaviče - tie mi vypísala aj diagnostika a predné tlmiče.
Po roku som vymenil, palivový, vzduchový a peľový filter.
Inak autíčko je motoricky v poriadku.
Niektorým ľuďom sa vám to môže zdať, že to je veľa čo sa na ňom porobilo ale tak na aute je jazdené denne a žiadne krátke trasy (min. 70km denne). Auto robí presne to čo má.
Otca som dokonca nahovoril tiež na Focus s týmto motorom ale krátky a Titanium. :) Tiež si nevie vynachváliť hoci z Xantie sa mu ťažko zvykalo na klasické tlmiče.


Doplnění recenze ze dne 16.11.2020

Stav km nyní: 277 100 km

Takže po dlhšej odmlke len doplním, že auto naďalej približne rovnako funguje. Za ten čas som na ňom robil spotrebný materiál a zastihol ma samozrejme aj servis oboch náprav, zadných tlmičov, silentblok pod motorom ktorý spôsoboval trasenie na voľnobehu, neviem prečo mi praskla nádržka na chladiacu kvapalinu a teraz napsoledy hrebeň riadenia.
V systéme má uloženú chybu P1335, čo je porucha EGR (pravdepodobne elektronika- z vrakáču sa dá zohnať za 80€).
Jeden by povedal, že som do toho natlačil majland ale ako som povedal, len spotrebáky. Navyše teraz fajn poslúži ako auto pre začiatočníčku- moju priateľku, ktorá má ešte vrelý vodičský :)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Focus

Vložit komentář

trasenie pri voľnobehu.

Ahoj, ako si prosím ťa vyriešil trasenie motora pri voľnobehu? Boli to vstreky alebo dvojhmota? ja mam ten istý problém. Kúpil som novú spojku s dvojhmotou (spojka zaberala od spodu) trasenie nebolo žiadne a zrazu po necelom mesiaci spojka zabera uplne hore a trasenie je späť. Asi to bude zase dvojhmota ale rád by som vedel ako si to vyriešil ty.

Ďakujem

23.10.2018 | 11:55:56 | Kubo  | 188.167.183.* Reagovat

Odpoved trasenie - vyriesene

Tak nakoniec mi zistili, ze mam uplne krive disky...cize narovnane zatial plechove a trasenie je prec. :D

22.12.2016 | 15:29:48 | Filip  | 195.168.45.* Reagovat

Trasenie

A inak to môžu robit aj nevyvážené kolesá, geometrie. Capy a servo by som zatial vylucil..Capy by skor buchali pri prechode jamou. Skuste sa prejst po travnatom povrchu dostatocne hrbolatom otvorte okno a točte sa trebars s autom do kruhu doprava a dolava a pocuvajte ci nieco nebucha..ak nie naprava je ok. Ak by tie silentbloky vyzerali vizualne ok, zacal by som prevazenim kolies, kontrolou geometrie. Potom tie silentbloky a nakoniec poloosi. Poloos sa da aspon zbezne pozret ci nema velku volu ked ju uchopite nesmie mat radialnu volu..v smere koleso prevodovka nejaka bude->ma byt...

14.11.2016 | 22:13:55 | Marek  | 62.197.216.* Reagovat

Trasenie volantu

Ahojte, mám Focus II 1.6 benzín. Trasenie volantu som mal nad 130 aj ja, ked som pridával. Spočiatku som myslel že to budu klby poloosti, všimol som si že to záleží aj na tom aký asfalt má cesta...Vibrácie som mal taktiež pri brzdení medzi 60 a 50 km/h cca. To by si každý povedal že kotuce..ale to by robilo furt. Pozrel som po auto a všimol som si naprasknuté zadné silentbloky ramien na prednej náprave. Po výmene vibrácie zmizli. (teda aspon som zatial nespozoroval). Takže doporučujem pozriet silentbloky.

14.11.2016 | 22:06:51 | Marek  | 62.197.216.* Reagovat

Info - trasenie volantu

Ahoj,
mam ten isty motor a tiez mam rovnaky problem s trasenim volantu. Dal by si mi info ci to boli tie capy ked to vymenis? Ja mam skor podozrenie, ze byt o mohli byt poloosy, co zase je velmi draha oprava.

Dakujem

08.11.2016 | 10:25:42 | Filip  | 195.168.45.* Reagovat

RE: Info - trasenie volantu

čo som sa rozprával s pár ľuďmi tak to nakoniec môže byť hocičo
-poloos, tripoidný kĺb poloosi (myslím že tak sa volal, aspoň na passate sa tak volal tiež), čapy, servo alebo dokonca aj kotúče by to mohli byť..

ale na tie kotúče by som moc nespoliehal v tomto prípade, hoci mi mierne trasie volant keď brzdím, k tým sa tiež musím dostať

11.11.2016 | 09:47:43 | Pavol Malovec  | 95.103.231.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Ford Focus
  • Ford Focus