Recenze Autostar ATHENOR
“Vynikající.”

Autor recenze: Jarda99 (45 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:2,2 Stav km při koupi:2 500 km Stav km nyní:6 900 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 10,5 l/100 km Vloženo: 1. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Za používání po jednom roce se stotožňuji s výrokem výrobce ,že jsem si koupil jeden z nejkvalitnějších obytných vozů a zatím s ním musím plně souhlasit. Vozidlo jsem koupil již z druhé ruky po roce používání původního majitele, který s ním byl velice spokojen.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super obytné vozidlo dle mého názoru s tou nejvyšší kvalitou ! Vřele doporučuji všem, nábytek mě překvapil svou tuhostí a trvanlivostí a dobře promyšlené detaily v celém obytném prostoru. Vše za celý rok při každotýdenním užívání funguje tak jak má a nemám s tímto vozem nejmenších problémů. Rád si koupím úplně nové až prodám toto vozidlo. Jen bych chtěl tímto sdělit karavanové veřejnosti co to je za značku, jelikož není ve Východní Evropě moc známá.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi

Vložit komentář

AUTOSTAR

AUTOSTAR je francouzký výrobce s dlouhou tradicí výroby obytných vozidel od začátku vyráběl pro francouzské půjčovny. V České republice je oficiální importér.

10.12.2010 | 21:12:06 | VVKS Reagovat