Recenze Chevrolet Lacetti elite
“Slušně vybavené auto za super peníz ”

Autor recenze: Rici (34 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1598 Stav km při koupi:787 km Stav km nyní:113 858 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 17. 5. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

4
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Praskání žárovek předních světel a digitální klimatizace.
Bederní opěrka nedrží v poloze už od výroby.
Mám dělány nové rozvody v záruce asi 38tisic KM


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koupil jsem Chevrolet Lacetti sw 1,6l jako předváděcí vůz s najetými 787km. Bylo staré 4 měsíce. Dostal jsem slevu 50tisíc, tak jsem moc neváhal. K tomu mi daly potahy, koberečky a metalízu v ceně. Mám s autem dobré zkušenosti. Najezdil jsem těměř 114tisíc a žádné komplikace. Trápí mě relativně velká spotřeba cca 7,5l benzínu. Je to 1,6l 80kw. Chtělo by to 1,8l , ale s předváděcím autem jsem si vybírat nemohl. Taky bych potřeboval větší kufr.
Vřele bych toto auto doporučil. Pokud nejste nátočný řidič, tak koupit starší auto se vyplatí s toho důvodu, že mu nic není a dá se pořídit tak za 130tisíc. 4 roky staré auto za stotřicet to je fakt dobrý.
Nevím jak bude fungovat dál, ale já si ho ještě rok určitě nechám, nejsem blázen, abych se zbavil auta, kterému nic není a hlavně bych za něj nic moc nedostal.
Musím vyzdvihnout aerodinamický potenciál tohoto vozu. Mám nové pneu s nízkým valivým odporem a auto si to jede a jede.
Chevrolet má horší řazení, ale i na to se dá zvyknout. Při vyšších rychlostech do zatáčky trochu plave.
Je spolehlivé. Nové auto Chevrolet Cruz bych také koupil, ale počkám si na Chevrolet Orlando. Bude jistě větší a uspornější.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Chevrolet Lacetti

Vložit komentář

Orlando

Nazdar kluci, až na to příjdete, tak bude pozdě, proto vám to raději napíšu. Na fotce není ani Lacetti, ale ani Spark určený pro USA. Jmenuje se to Chevrolet Orlando a dle všeho se bude prodávat i na našem trhu cca rok 2012. V podstatě by to mělo být 7místné provedení podobné Zafiře od Opelu. Prostě větší MPV, ale určitě ne Spark. :-) A k tomu Lacetti, za ty peníze je to skvělé auto a pokud si chcete koupit něco nového, tak to svého času rozhodně nebyla špatná volba. Dneska jej již nahradil model Cruze a ten má mimo jiné 5 hvězdiček v EURO NCAP. Cruze je rozhodně jiná káva a kdo nevěří, ať tam běží. Na Lacetti už raději zapomeňte a hlavně, přestaňte vnímat značku Chevrolet jako Daewoo, které prodalo Chevroletu svou fabriku.
GET REAL Chevrolet. :-)

08.12.2009 | 17:05:51 | peta Reagovat

RE: Orlando

Ahoj Chlapy, Orlando je fakt úžasné, známá ho má s nejsilnějším naftovým motorem,škoda toho kufry- je malý. Ale Concept se mi zdál hezčí.

05.11.2011 | 09:38:01 | Rici  | 89.176.219.* Reagovat

Angel-M

To není Spark, ale pravdu máš v tom, že to není ani Lacceti. A jinak k tomu autu: Má příšerný, naprosto nečitelný podvozek. Do zatáčky se bude dnes chovat nedotáčivě a zítra v té samé zatáčce tě předběhne zadek. Gumový, naprostá hrůza!

19.05.2009 | 23:55:12 |  Reagovat

Ty sa musíš poriadne hanbiť za dizajn tohto Daewoo, keď tu oblbuješ fotkou konceptu Chevroletu Spark určeného pre americký trh, ktorý sa ešte ani nevyrába.

19.05.2009 | 01:49:46 | Angel_M Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Chevrolet Lacetti