Recenze Citroën Berlingo Multispace VTi120
“MPV pre pohoďákov/salámistov ktorí sa sústredia hlavne na praktickosť, lásku k rodine a jej bezpečnosť.”

Autor recenze: Peter (27 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2018 Typ motoru:VTi120 16V Stav km při koupi:6 km Stav km nyní:11 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6,6 l/100 km Vloženo: 6. 11. 2018

Hodnocení inzerátu: 9 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Dobló 1,6

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Silné stránky

priestrannosť
variabilita sedadiel
pohodlie
stabilita v zatáčkách
stabilita v zatáčkách
množstvo úložného priestoru
skvelá stredová konzola medzi sedadlami
jednoduchšie konštruovaný motor
spolahlivosť (vždy štartuje a fachčí ako má)
zadné výklopné zrkadlo
subjektívne jeden z najkrajších dizajnov exteriéru

Slabé stránky

lacnejšie plastové spracovanie interéru
slabší ťah motora
slabší ťah motora
nachylná náprava na vôle
v stĺpiku na odloženie ľavej nohy trčí skrutka :)
v stĺpiku na odloženie ľavej nohy trčí skrutka :)
spojka zaberá v najvrchnejšej polohe
dlhšie dráhy pri radení
ťažšie sa zaraďuje spiatočka

Závady a opravy na autě

zatiaľ žiadne závady


Hodnocení a zkušenosti s autem

Začali sa objavovať jemne klepavé zvuky v oblasti nápravy. Podľa môjho názoru by mohlo ísť o vôle v náprave. Do prvého servisu ešte ostáva pol roka alebo cca 18000km takže daľšie informácie poskytnem neskôr.

120 koňový najsilnejší benzínový motor je trošku lenivý ale za tú cenu o tom nemôže byť reč. V horách sa ťažko predbieha do kopca.

Motor využívam v rozmedzí 1800-2500ot/min. v horách do strmého kopca treba vyhúliť na 3500-4500ot/min. Spotreba napr. z Trenčína do Ostravy okolo 6,3L/100km. Po diaľnici jazdím na spotrebu najčastejšie rýchlosťou 101km/hod. Jazda je komfortná , auto je ako stvorené pre rodinu a na prevážanie bicyklov a velkých predmetov. Je veľmi praktické.

Pre benzínový motor som sa rozhodol pre jeho jednoduchosť, vyššiu výdrž studených štartov a prevažnú jazdu v meste. Počas života budem pridávať ďalšie skúsenosti, dúfam že len pozitívne.

Očakávam že mi auto vydrží aspoň 400 000km pri mojom úspornom zachádzaní a predpoklade že nájdem dobrého automechanika.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 9


Komentáře uživatelů k recenzi Citroën Berlingo

Vložit komentář

servis svojpomocne výmena oleja

výmena oljea prebehla v pohode. Stačí povoliť sk pásku na tlmiči nasávania , a tlmič vykliknúť aj s krytom. Podložiť olejový filter, filter bol z predošlého autoriz. sevisu dotiahnutý na 42Nm. Ja som ho dotiahol na predpásaných 25Nm , tak isto aj skrutku olejovej vane. Do motora som nalial olej do výšky 80% mierky. Servis udržoval hladinu oleja v polovici. chladiacu kvapalinu som skontroloval s hustomerom a čakám ešte na kontrolu ph. Chýba mi doliať cca 2dcl aby som bol v strede medzi min a max hodnotami. Neviem ako doliať kvapalinu, či nekoncentrovanú alebo koncentrovanú s destilovanou vodou 1:1. Zistil som že na berlingu sú 2 odvzdušňovacie ventily takže eventuálne by som si mohol skúsiť vymeniť aj chladiacu kvapalinu. Zatiaľ všetko klape :)

10.06.2022 | 08:15:54 | Peter  | 195.80.165.* Reagovat

Servis svojoomocne

Zdravíčko,

Tak som sa vrhol do servisu, nakúpil si diely za 100€. Plus gola sadu (neo 08-666) za 65€ , 4 podpery lidl 40€. Objednal som si aj nekoncentrovanú chladiacu kvapalinu originál G11 PSA (modrá) (cca 30€). Pustil som sa najprv do výmeny filtrov kabíny. Úplne bez problémov, len sa musí odšróbovať predný bracket na spolujazdcovej strane (7šrôbov) a hotovo (za 5minút práce). Potom som prešiel na výmenu filtra motora. Jedna 6bhr skrutka (orech 10) a 7 torx 25 šróbov. Lahoda, ďalších 5minút. O deň neskôr som sa odhodlal na výmenu sviečok. Veľmi precízne som si dával pozor a podarilo sa. Staré sviečky som porovnal s databázou rôznych problémov so sviečkami a ukázalo sa že ich sfarbenie zodpovedá dobrému stavu motora. (hnedé zafarbenie na koncoch). Samozrjeme používam momentový klúč (0-200Nm) sviečky som ale neutiahol na predpísaých 25citroen 23bosch ale len na predošlých servisom zvolených 7,5Nm. S novými dielmi som absolvoval STK (lebo som skoro zabudol) a vyšiel som na 1ku... STK úspech a bez problémov... Ešte ma čaká výmena oleja. Neviem či pôjdem aj do výmeny chladiacej kvapaliny ale keď ju už mám tak by som to skúsil. Riedil by som 50/50 s destilkou. Problém vidím v odvzdušnení. Neviem koľko ventilov má presne môj typ automobilu na odvzdušnenie... Rozhodol som sa že kvôli bepečnosti nebudem meniť brzdovú kvapalinu svojpomocne ale dám si to spraviť. Je to krásna práca a veľmi ma to bavilo. Človek si len musí dávať pozor s postupmi a byť jemný na skrutky a závity... Citroen Berligno zatiaľ výborné auto. Nečakal som že to bude fajn.

05.06.2022 | 21:50:41 | Peter  | 178.41.216.* Reagovat

75000km

žiadne problémy, treba premazať vedenia bočných posuvných dverí,

premýšlam nad samostatnou výmenou oleja keďže auto už nie je v záruke. Tiež samostatná výmena filtrov kabíny, čistenie klimatizácie sprejom, výmena filtra nasávania motora, výmena olejového filtra, rád by som vymenil aj palivový filter ale zdá sa že sa nachádza priamo v čerpadle v nádrži (ešte si nie som úplne istý), na výmenu brzdovej kvapaliny nemám dostatok skúseností takže to si spravím asi u známeho, výmena chladiacej kvapaliny je otázna. Podobne aj výmena sviečok. Nie je to pre amatérov a chce to naozaj jemné a bezpečné zachádzanie. Uvidíme ako sa mi to podarí. Každopádne som kontroloval bločky zo sertvisov a diagnostika 30€ , práca 6hodín 110€, napr. filter olejový 36€ (na internete sa dá zohnať za 6€), olej do motora total quartz ineo first 0W-30 4,5litra za 81€ (na internete 5L za cca 35€)... nie je čo dodať...

11.05.2022 | 09:24:41 | Peter  | 195.80.165.* Reagovat

56000

8.3.2021 V sobotu sa pri zabrzdení pred križovatkou rozsvietila kontrolka prešmykovania a vyhodilo hlášku: ESP / ABS SYSTEM FAULTY. Vôbec nešiel tenpomat ani cruise teda obmedzovač rýchlosti. Taktiež sa nedalo altivovať/deaktivovať systém riadeného prešmykovania. V pondelok 8.3.2021 som sa objednal na servis a po kontrole mi bol vymenený snímač brzdového systému ABS ESP ASR. Našťastie to bolo v rámci záruky (3roky do 60000km takže všecko v cajku. V máji ide auto na klasickú prehliadku tak si musím zase nachystať že za výmenu filtrov a oleja pôjde 300€ do záchoda... Ostatné veci ohľadom jazdenia sú v poriadku. Žiadne ďalšie problémy nie sú (podarilo sa mi zistiť že natankovaním 100okt. benzínu má motor lepšie podmienky v zimných mesiacoch.)

13.03.2021 | 19:24:30 | Peter  | 78.99.234.* Reagovat

44000km

zápis do lodního denníku

Dnes plánovaná servisná prehliadka v autorizovanom servise po 2 rokoch (alebo 60 000km) výmena brzdovej kvapaliny, oleja, sviečok , čistenie klimatizácie všetko spolu 400€ . V čase koronakrízy moc nepoteší. S jazdou nie sú problémy, ostal nevyriešiteľný problém ráno pri studenom motore treba trocha viac pridať plyn inak skapína motor. Uvidíme čo zajtra ráno keď sú nové sviečky ale predpokladám že sviečkami to nebude. Po rozbehu bez problémov.

26.05.2020 | 11:46:44 | Peter  | 195.80.165.* Reagovat

citroen 35000km

zápis do lodního denníku :D 7.11.2019

po 35000km žiadne problémy, kontaktoval som svojho autorizovaného predajcu kvôli cukaniu ktoré je spomenuté vyššie a dozvedel som sa že tieto motory (1,6 VTi 120 16V) tým trpia, je to spôsobené nekvalitným palivom (benzín 95okt) ktoré sa čapuje v Poľsku, na Slovensku a v Maďarsku. Palivo nejakým spôsobom upcháva vstrekovací systém takže automobilka citroen povolila aditívum do motora, 1x za rok treba naliať do nádrže pred natankovaním. Ja to pri tomto novom motore zatiaľ neriešim pretože to je predpísané až od 40 000 km. Riešenie je raz za čas vyhúliť motor na 5000-6000 otáčok teda na jeho maximálne možnosti. Tým sa vstreky prefúknu alebo prestreknú a všetko je zase na nejaký čas v poriadku. Hold nič nie je dokonalé :D

Ešte som premýšlal nad kúpou sady diskov, príde mi lepšie vymieňať na sezónu celé kolesá a nie len gumy. Samozrejme aj s vyvažovaním v servise. Je to asi lepšie ako každý rok ničiť gumy prezúvaním.

Inak žiadne problémy, som veľmi spokojný.

07.11.2019 | 08:21:04 | Peter  | 195.80.165.* Reagovat

RE: citroen 35000km

....po 35tis žádné problémy, akorát cuká motor 😂😂😂😂 som veľmi spokojný 😂😂😂😂 tvl to je masakr

08.11.2019 | 00:09:18 | Pavel e36  | 185.137.124.* Reagovat

RE: citroen 35000km

NO jistě....tak si vem, kdyby mu cukala třeba rezerva....nebo klakson...:-)

08.11.2019 | 16:57:19 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

No jestli chceš dělat servis po 30 000 km, jak jsem pochopil, tak to s půlmilionovým nájezdem bez závad nebude tak snadné. Ti co autům rozumí, doporučují zkrátit tyto intervaly na polovinu - to není z mé hlavy.

12.08.2019 | 18:34:42 |   | 89.176.46.* Reagovat

používanie po 14 mesiacoch

Dobrý deň,

Po roku používania som absolvoval prehliadku v autorizovanom servise Citroen, kde mi vymenili olej, prefúkli a vyčistili klimatizáciu ozónovým sprejom, vymenili filtre (vzduchový bol dosť znečistený). Všetko ma to stálo 267,95€.

Citroen Berlingo je v poriadku, jazdí ako má , štarty spoľahlivé. Jedina vec ktorá mi robí vrásky je že ak je studený motor, napr. ráno sa naštartuje je treba radiť dvojku na vyššie otáčky. Všeobecne by sa studený motor nemal veľmi vytáčať no pri zaradení 2 prevodového stupňa začne auto pri nízkych otáčkach cukať. Neviem čím to môže byť spôsobené. Po zahriatí motora na prevádzkovú teplotu nie je žiaden problém.

Zatiaľ všetko ok. S autom je zaobchádzané dobre , jamy obchádzam a etrím podvozok kde sa dá.

11.08.2019 | 15:58:59 | Peter  | 95.102.218.* Reagovat

RE: používanie po 14 mesiacoch

MPV? Ale no tak.... MPV je u Citóna třeba Picasso...ne tahle zcivilněná dodávka.

12.08.2019 | 08:41:39 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Citroën Berlingo