Autorecenze Citroën C5 - v tejto triede a cenovej kategórii nemá konkurenciu - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Citroën C5
 
 

Recenze Citroën C5 2,0 BlueHDi 180
“v tejto triede a cenovej kategórii nemá konkurenciu”

Autor recenze: Ján miklas (30 let),
Trenčiansky kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2016 Typ motoru: Stav km při koupi:4 km Stav km nyní:130 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Palivo: Diesel Vloženo: 8. 5. 2016

Hodnocení inzerátu: 20 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 10.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën C5 2,2 HDi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Silné stránky

akustický komfort
pôsobí nadčasovo a majestátne
podvozok
sedadlá

Slabé stránky

menší interiér ako predchodca
na ovládanie si treba dlhšie navyknúť
niektorá výbava nieje vôbec v ponuke


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto ešte smrdí novotou, takže závady žiadne. Teraz v podstate môžem sledovať rozdiely medzi staršou a novou verziou. Predovšetkým mínus je stiesnenosť v interiéri. Prvý model bol ako autobus. ďalej je to biednejšie s odkladacími priestormi a ich veľkosťou. Je to však len o zvyku. čo musím ale vyzdvihnúť je určite navigácia. Je presná s výbornou databázou. Audio je aj v základnej verzii na dobrej úrovni a v kombinácii s vrstvenými sklami je akustický komfort super! Podvozok je špičkový, sedadlá sú fantastické. V strednej triede za takú cenu nemá v konkurenta čo sa pohodlia týka... a o pohodlie mi ide obzvlášť. :)


Doplnění recenze ze dne 27.02.2017

Stav km nyní: 63 400 km

Už je to trištvrte roka čo mám toto vozidlo. stav tachometra sa prehupol cez 60 000, tak by sa patrilo trochu zosumarizovať. Auto pendluje hlavne po diaľnici medzi Dusseldorfom a Trenčínom. Priemerná spotreba je momentálne 5,6 l/100km. Pokazila mi ju zima. V lete sa dá jazdiť za 5,3-5,4. Sem-tam som dal za 5,1...
Čo sa týka závad, v podstate sa neudialo nič. Cca pri 22 000 km sa mi asi dvakrát rozsvietila hláška Suspension system faulty, vždy len cca na minútu-dve a odvtedy kľud. Jediná vec, ktorá ma momentálne štve je, že mi popraskala koža na ľavej strane vodičovho sedadla. Keďže mám bledý interiér, tak je to vidieť... Auto je inak stále ako nové. ikeď už mu ťahá na 70 000.


Doplnění recenze ze dne 05.01.2018

Stav km nyní: 120 500 km

Takže po niečo vyše roku a pol máme najazdené 120500 km. Auto malo pred nedávnom dve závady. Jednou bola chybová hláška Emision control fault. Príčinou bola nádrž adBlue, ktorá sa vraj deformuje. Citroen o tomto probléme zrejme vie, pretože nová nádrž vraj bola nejako modifikovaná. Citroen na to vraj nemá žiadnu zvolávačku.
Druhou závadou bola masáž sedadla, ktorá sa občas nespustila. Príčinou bol motorček bedrovej opierky. Všetko by bolo fajn, keby mi nepoškodili sedadlo. Ulomili mi na ňom také kovové okrasné ukončenia hornej časti operadla. Keď som to zistil a prišiel to reklamovať, mechanik namiesto toho aby si chybu priznal, začal sa vyhovárať že to tak už bolo keď som prišiel. Naviac som si všimol, že v operadle je niečo uvolnené a keď sa opriem, tak sa vnútri niečo akoby pohne. Takže opäť na reklamáciu. Každopádne po tejto skúsenosti do Citroenu v Novom Meste nad Váhom už nepôjdem!
Auto inak funguje bez problémov, spotreba stále okolo 5,6 l/100km


Doplnění recenze ze dne 22.08.2021

Stav km nyní: 293 000 km

Ospravedlňujem sa, nejako som sa pozabudol 😑
Auto zatiaľ stále robí radosť, i keď sa objavili nejaké problémiky.
160100 - výmena motorčeka ľavého svetlometu
172500 - rozvody
223000 - výmena zadných bŕzd
225000 - výmena motorčeka pravého svetlometu
249000 - výmena predných bŕzd
249000 - výmena všetkých gúľ pérovania - iba preventívne
252000 - výmena DPF
267000 - výmena nádrže AdBlue (zase)
288000 - výmena sťahovania okna vodičových dverí

Nádrž AdBlue má evidentne životnosť cca 120000 km, oprava cca 700-800 Eur
Pri cca 250000 km menili DPF - je to dané konštrukciou v koncerne PSA, ktorá používa aditívum Eolys, ktoré pomáha znižovať teplotu DPF pri regenerácii, no zanáša DPF. Výmena cca 1300 Eur.
Auto inak jazdí bez problémov, servisujem v Peugeote každých 20000 km, olej v prevodovke mením každých 60 000 km. Diely podvozku sú všetky pôvodné okrem gùľ. Tie som menil preventívne, no zrejme zbytočne. Spotreba od kúpy cca 5,8 l/100 km

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 20


Komentáře uživatelů k recenzi Citroën C5

Vložit komentář

Update po vyše piatich rokoch a 292000 km.

Ospravedlňujem sa, nejako som sa pozabudol 😑
Auto zatiaľ stále robí radosť, i keď sa objavili nejaké problémiky.
160100 - výmena motorčeka ľavého svetlometu
172500 - rozvody
223000 - výmena zadných bŕzd
225000 - výmena motorčeka pravého svetlometu
249000 - výmena predných bŕzd
249000 - výmena všetkých gúľ pérovania - iba preventívne
252000 - výmena DPF
267000 - výmena nádrže AdBlue (zase)
288000 - výmena sťahovania okna vodičových dverí

Nádrž AdBlue má evidentne životnosť cca 120000 km, oprava cca 700-800 Eur
Pri cca 250000 km menili DPF - je to dané konštrukciou v koncerne PSA, ktorá používa aditívum Eolys, ktoré pomáha znižovať teplotu DPF pri regenerácii, no zanáša DPF. Výmena cca 1300 Eur.
Auto inak jazdí bez problémov, servisujem v Peugeote každých 20000 km, olej v prevodovke mením každých 60 000 km. Diely podvozku sú všetky pôvodné okrem gùľ. Tie som menil preventívne, no zrejme zbytočne. Spotreba od kúpy cca 5,8 l/100 km

22.08.2021 | 09:33:55 | Ján miklas  | 95.103.219.* Reagovat

nové poznatky

Ahoj,
mohol by si napísať nové poznatky? Rozmýšľam o kúpe, len sa neviem rozhodnúť medzi 200 koňovým 2,2 litrom alebo týmto 180 koňovým Blue HDI. A práve o tomto type je k dispozícii len málo informácií. Tak ma zaujíma, ako si spokojný aj po dlhšom čase.

05.03.2021 | 10:14:24 | David  | 158.195.4.* Reagovat

RE: nové poznatky

Ahoj, doplnil som vyššie

22.08.2021 | 09:35:27 | Ján miklas  | 95.103.219.* Reagovat

Ahoj prosim ta prave sa chystam kupit respektive uz je to dohodute C5 Crosstourer 180bluehdi auto ma najazdene 96000km. Je nieco specialne na co sa mam zamerat co mam povedat v servise nebude to problem vymenit kedze v Dansku je to celkom bezne aby som sa tam nemusel trepat potom. Pocas testovacej jazdy som ziadne neduhy nepostrehol. Olej v prevodovke si menil aj ked citroen pise ze dozivotna napln vieme ako je to myslene:). Dakujem za odpoved. Pekny den prajem. S pozdravom Galad

24.02.2021 | 11:53:17 | Jan Galad  | 195.249.189.* Reagovat

RE:

Ahoj, doplnil som vyššie. Dúfam že autíčko robí radosť. Jediný vážnejší šrám tohoto prevedenia je nádrž AdBlue, ktorá je zrejme blbo navrhnutá. Je na ňu zvolávačka (na uzáver) avšak menili mi ju už dvakrát (115000km a 267000 km). Olej v prevodovke mením pri 60 000 km (ale 80 000 bude tiež stačiť.

22.08.2021 | 09:38:58 | Ján miklas  | 95.103.219.* Reagovat

Citroen C5

žabožrútske autá fakt nemusím, najmä tie s pi*čou na kapote, ale tento citrón je celkom jedlý...ako sú tieto autá v nižších triedach šroty, tak špičkové modely asi so silným sebazaprením dokážu žabožrúti vyrobiť v slušnej kvalite...nech Ti slúži k úžitku a radosti!

12.03.2018 | 21:46:39 | vox_populi  | 92.60.58.* Reagovat

Pekna recenzia,dobre sa to cita. Inac fajn fotka tam v horach 👌 Vela stastnych km.

12.01.2018 | 01:03:52 | Gordonisk  | 84.47.73.* Reagovat

dakujem veľmi pekne.

super, že to doplňaš.!:)) pekné auto.

07.01.2018 | 23:46:16 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Citroën C5
  • Citroën C5
  • Citroën C5