Recenze Dacia Logan 1.6
“Průměrné auto”

Autor recenze: Zikmund (36 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 25. 9. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.0

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

ne


Hodnocení a zkušenosti s autem

Velké prostorné rodinné auto. Kdo nemá moc peněz a zároveň velkou rodinu, nebo potřebuje převážet víc věcí a nepřemýšlet jak to do vozu uložit je to ideální vůz.
Jelikož mám rodinu a všichni jezdíme hodně na kolech, tak jsem dlouho nepřemýšlel o koupi tohoto auta. Snad jako jedinou věc bych doporučil tomu kdo "tahá" těžší věci ať si pořídí verzi se silnějším motorem. 1.4 motor je docela silný ale při větší zátěži je už trochu dýchavičný.

Jeho úložná plocha je opravdu extrémně velká ( v 5ti místné verzi ). V klidu se tam vejdou dvě kola, vozík pro syna, veškerá batožina, stan.

Co se tíče velikosti prostoru pro cestující já osobně nemám nijaké negativní zkušenosti. I člověk vysoký takřka dva metry se krásně pohodlně vejde jak do předu tak i do zadu. A všude je stále dostatek místa. V zádu je i dostatek místa i pro tři osoby. Snad jediný nedostatek sezení jsou poněkud měkká sedadla. Ale to je asi typický pro "francouzská" auta. Hlavně je to cítit na předních sedačkách, obzvlášť při razantnějším průjezdu zatáčkami.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Dacia Logan

Vložit komentář

logan 1,6

Nevím jak jste přišel pane Zikmunde k tomu,že je 1,4MPi dýchavičné auto,když vlastníte 1,6?Jsem sice starším majitelem 1,4Mpi,a spokojeným s tímto rodinným autíčkem.Toto autíčko dokáže na silnici nepřekážet i když je obsazeno čtyřmi lidmi a ve velkém kufru má tři pytle brambor.Ale souhlasím,že logánenek není závoďák ale rodinné autí.

01.10.2010 | 18:32:13 | logánek Reagovat

Auto nemá závady a spolehlivost 5.... ? Ty čísla taháš z rukávu?

26.09.2010 | 21:07:45 |  Reagovat