Recenze Daewoo Tico tico
“Za málo peňazí málo muziky”

Autor recenze: Deivo TICO (14 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:neviem Stav km při koupi:89 000 km Stav km nyní:160 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 let Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 18. 8. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.2

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: polsky maluch

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Po výmene povodnej autobatérie, kazdý 2 rok kupujem autobatériu, nakoľko dlhšie nevydrzí. Povodná bola super štartobala aj pri ˇ25 stupnovych mrazoch.
Auto malo imobilizér, ktoré bolo nutné odstrániť, nakoľko blbol a dymilo sa z volantu. Celkovo čo sa týka elektriky, je to zlé. Jazdí na orave a je cele hrdzavé, nepomáha ani pravidelná údrzba pred a po zime.
V dôsledku korozie sme menili uz 2 krát výfuk, palivovu nádrž.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Čo sa týka bezpečnosti je to 0 bodov.
Jediná výhoda je nízka spotreba a lacné náhradné diely.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Daewoo Tico

Vložit komentář

Hm

Ahojte. Nie v Ticu som nikdy nešiel, ale kamarát si nevedel vynachváliť úsporné jazdy po dialniciach a presuny krížom krážom po Slovensku. Ak ma bude niekto presviedčať, že v TICU dal na dialnici dole AUDI, verím!!!! Nič nenormálne!!! Hlavne cez víkend stretávam na dialnici aj pokojných vodičov silných áut, ktorí si po celotýždňovej naháňačke užívajú výlet a idú max. 110 km/h.

Ja osobne toto auto považujem za tragédiu na ceste. Ako nákupná taška na jazdenie 20 km okolo baráku, prípadne k doktorovi alebo do práce OK, ale na nejaké veľké presuny, tak to asi nie.

Nechcem nikoho uraziť, nie všetci si môžu dovoliť kúpiť to audi, ale chválenie sa, že na dialnici predbehnem audi....... Sorry

03.04.2012 | 21:34:29 | axel  | 91.127.9.* Reagovat

RE: Hm

Reakce je jednoduchá: Má nejdelší cesta s Ticem absolutně bez poruchy Brno - Zemplinská Sírava (SR) - Ostrava - Brno :) To auto má duši, není dokonalé, není ideální, ale umí...je to jak s lidmi, taky nejsme všichni stejní, ale Ti malí mnohdy dojedou dál než Ti velci.

13.06.2012 | 23:03:44 | Tico žije  | 94.113.163.* Reagovat

Jaký si to uděláš, takový to máš

My máme Tico už 16 let, tj. od nového auta a baterie, ač vyměněná, slouží již 4 roky bez problémů. Startuje perfektně ve velmi nízkých teplotách a napoprvé. Za celou dobu, co jej máme, s elektrikou nebyl sebemenší problém a imobilizér taky funguje bez kouře a poruch. Naš Ticoušek není tak zrezavělý, jak zde píšeš ty, a to celoročně stojí venku na trávě. Nevím tedy co myslíš údržbou 2x ročně, ale tím že přestříkáš rezavá místa sprejem opravdu o údržbě mluvit nemůžeš. Samozřejmě vzhledem k nízké hmotnosti auta, se dá předpokládat, že karoserie asi nebude srovnatelná s tankem, trudíž plechy reznou, ale to už tak bývá. My jsme vyměnili před třemi lety prahy a nechali kompletně vyvařit podlahu a hlavně zaplácnout takovým tím asfaltovo-pryžovým sajrajtem, takže o nějaké rezi se teď vůbec nedá mluvit, takže hold, pokud se k Ticadlu neumíš chovat, dlouho to bude snášet až se jednoho dne sesype, což ale každé auto -) A taky sis mohl povšimnout, že Tica jsou jedna z mála aut, kterým se nemusí nijak zvlášť sahat do motoru, protože šlape dokud do něj liješ olej, benzín a měníš svíčky atd.. A i se 7 let starými svíčkami náš dědoušek předjížděl nadupané audiny na dálnici. Takže záleží jen na tobě, jak se k němu budeš chovat a když se o něj budeš víc starat, tak uvidíš, jak moc je to vděčné auto.

03.04.2012 | 18:37:40 | Lotete  | 176.97.247.* Reagovat

Bateria

Ja som mal Tico ktoré malo 12 rokov a bola v ňom pôvodná batéria a presne ako piseš pri žiadných minusových teplotach som nemal problém, ale potom som bateriu výmenil a zatial 2,5 roka a je v pohode a to som už par krat nechal na parkovisku zapalené svetlá (1 raz aj 3 dni).

23.11.2010 | 21:49:53 |  Reagovat