Recenze Daihatsu Cuore
“skvělý do města”

Autor recenze: Macek (56 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:998 Stav km při koupi:37 000 km Stav km nyní:56 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 let Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 4. 4. 2010

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

při koupi jsem musel vyměnit spojku, kompletní díl přišel na 3 tisíce korun, prodejce náhradních dílů ji dovezli za tři dny.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vůz jsme koupili jako třetí do rodiny, výhradně do města. Šest let jsme ho používali jen po Praze, kde se mimořádně osvědčil zejména při parkování. Cuore se vejde opravdu všude, nestalo se, abych nezaparkoval. Dlouhodobá spotřeba - 5,5 l/100 km. Navíc je to živý čertík, sice tříválec a jen litr objem, ale čtyřventil a lehké autíčko - skvěle akceleruje, na dvojku sedmdesát. Nevypadá, ale má i vcelku velký kufr - pro poředstavu se tam na šířku vejde krabice od banánů. Když se sklopí zadní opěradlo, vznikne prostor podle technických parametrů velký takřka kubík. Potěší i povinné ručení - 819 korun čtvrtletně. Chová se neutrálně, není nedotáčivý, sedačka se dá posunout vzad tak, že nedosáhnu na pedály. Drobná výtka - nepřesné řazení. Kromě opravy spojky hned na začátku jsem jen doléval benzín a měnil olej, po čtyřech letech akumulátor. A ještě něco - není v něm žádná elektronika, okna se spouštějí ručně, stejně tak se seřizují zrcátka, žádné centrální zamykání - tedy žádné nejchoulostivější (a také na opravu nejdražší) systémy.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Daihatsu Cuore

Vložit komentář