Autorecenze Dodge Ram 4700 ccm - Boží auto. (až na tu spotřebu paliva) - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Dodge Ram
 
 

Recenze Dodge Ram 1500
“Boží auto. (až na tu spotřebu paliva)”

Autor recenze: Ayrton ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:4700 ccm Stav km při koupi:67 000 km Stav km nyní:83 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 18 l/100 km Vloženo: 3. 12. 2005

Hodnocení inzerátu: 14 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Transporter

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Dosud ne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Do tohodle auta se musí každý zamilovat na první pohled, mě se to stalo, a když s tím někam jedu, tak se lidi jen otáčejí. Když jedu po dálnici, tak všichni uhybají.

S tím autem jsem naprosto spokojen, má svůj půvab a neuvěřitelnou majestátnost. Není to auto, kterým se jezdí každý den (alespoň ne u nás, musel bych vlastnit benzínku), protože 5-ti litr má úžasnou spotřebu, ale svezení je to nádherné a navíc se v tom člověk cítí velmi bezpečně.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 14


Komentáře uživatelů k recenzi Dodge Ram

Vložit komentář

RAM 4x2

Ahoj RAMáci. Mám dotaz jak je na tom RAM 4x2. Má smysl nebo mě to třeba na sněhu nechá v prvnim kopci? Díky za názory

11.11.2020 | 10:54:12 | David  | 46.135.23.* Reagovat

Ram 2004 4.7L 4x2

..tak tento model mam 3,5 roka a som s nim max.spokojny..neviem o com to tu kecate,ze sa s nim neda jazdit a je nespolahlivy..:-))to auto je tank..lepsie auto som este nemal a to som ich pred nim vystriedal asi 15..v tomto aute sa clovek citi konecne ako v aute a ma zazitok z jazdy..proste super..spotreba priemer 16,okrem oleja,filtrov a remena nepotrebovalo nic..max.spokojnost..

21.12.2012 | 20:53:21 | onkel  | 217.67.27.* Reagovat

RAM

Užasnej nakladák,motor jedině ten skoro 6ti litr hemi v8 ,nic slabšího to je škoda a postradá smysl .V lpg se stim da celkem vyžít,vychazí to 3-3.5 kč na km,ale možna to jde mín,motor je fakt perfektní,odpojuje si 4 válce když nejsou potřeba,časuje si ventily a buchví co ještě ,za to co to auto nabídne je to super v poměru s cenou.Je to nakladák neni to oktávka ! Určitě to chce mít k tomu i vlek a využití,utáhne to bagr,loď a všechno na co si člověk vzpomene.Todle je fakt auto co člověk nestrhá.U většiny kár brečí převodovka už někde při 2t vletu.Doporučuju 4x4 ,protože mimo silnici ma ta 4x2 při tažení celkem problém a brzo to začne pod hrabávat.

03.01.2012 | 02:06:52 | petr  | 83.208.18.* Reagovat

ram

Joo super auto až na ten motor 4.7 s motorem 5.7 se dá jezdil s menší spotřebou.... navíc ten motor 4.7 je celkem k ničemu. Nic neutáhne a nedá se s tim ani moc předjíždět. Navíc se spolehlivostí to taky není nejlepší.... když motor do ramu tak jedině HEMI 5.7 kterej má desítky let stejnou konstrukci a ohromnou spolehlivost.

16.11.2011 | 16:45:13 | kzok  | 90.181.6.* Reagovat

Ram 1500

Koupil jsem si 5,9LPG 1999,pěkný a luxusní v kůži,ale do týdne se objevili závady za 70t.kč,tak jsem ho vrátil.

11.12.2010 | 17:12:58 | Jirka Reagovat

Majitel je patrně zaujat velikosti ale o autech vi asi prd.Jen vime že ma 5L obsah.

06.01.2010 | 11:19:07 | anonym Reagovat

Nádhera, jsem další, kdo se zamiloval...jen škoda té vysoké spotřeby..

14.09.2008 | 11:25:58 | Tomík Reagovat

krasny auto

ja sem se do nej taky zamiloval hned napoprvy, kdyz sem ho videl na ulici, chtelo se mi brecet i curat, pusa mi upadla az na zem a nic kolem sem nevnimal, az se dostanu na vissi platovou prisku, to auto musim mit

14.09.2008 | 01:15:40 | spirt Reagovat

Přidejte se k nám

přijdte mezi nás na http://www.dodge-club.net/

04.10.2007 | 11:33:37 | Dodge-club.net Reagovat

ram

hehe nooo som pocul ze s tymto autom sa daju aj deti strasit :)))

19.05.2006 | 21:48:00 | Jery Reagovat

Uzasna spotreba je 28l v meste / na dialnici sa zmesti do 16l /100km/ taku ma GMC YUKON XL so 6l motorom ked som do neho poprvykrat tankoval prislo mi zle. Aku ma realnu spotrebu tento Dodge ????

08.03.2006 | 19:34:34 | Deco Reagovat

RE:

lidi co resite spotrebu u americkych aut,to nejsou auta ale srdcovky,zrali,zerou a zrat budou,jsou to nakladaky,ale ten pocit v jinem aute mit nebudete,zvuk design a kazdy se otoci i odpurci,pokud chcete jen resit spotrebu tak hura do japoncu co vic dodat

07.06.2014 | 17:01:43 | jarin  | 109.81.211.* Reagovat