Recenze Fiat 126 ferrari polski
“Pro dva je to bomba!”

Autor recenze: Rocky Balboa (30 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:650E Stav km při koupi:70 000 km Stav km nyní:70 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 6,0 l/100 km Vloženo: 2. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

4
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Š120,moto-fychtl,jawa,honda shadow

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Urvaný výfuk, zadřené uhlíky, rozervaný termostat, netěsná vana a převodovka, no snad všechno co může se pokazí hned jak může


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pro dva lidi do města je to bomba a ještě k tomu pokud tě baví hrabat se v autech poctivých, kde potřebuješ cit, sluch a zručnost tak jsi šťastný a za pár korun, jak za komančů na škodovku. Maluch nadchne lidi, co si rádi hrají ještě se starými "mechanickými" auty.

Ten pocit si sám auto dát do pojízdného stavu, pak to všecko zeštelovat a říct:"Jenom já" a to dělat v létě v garáži s lahváčema... To je idila. A každý deb.. co "by do toho nevlez" si může políbit prd.. Kecat někomu do jeho hobby a říkat mu že je vidlák a bůh ví co, no opravdu sbohem rozume...

A když baví vás se projet s dieslem 180/h a za pět minut přeletět město, no proč ne, kecat vám do toho nebudu. Já mám rád zvuk motoru a vychutnání si jízdy, rád se koukám kolem sebe a když vám to vykouzlí úsměv, budu rád, že jsem vám udělal hezký den, furt lepší, než se dívat na blbé zamračené ksichty. V práci taky ohrnovali nos, ale když se můžou ze šichty svést domů, tak mi lezou do prdele... No ať si kdo chce říká, je to opravdu srdeční záležitost.

No, každopádně nebudu pomlouvat aerovku, že nemá ABS a vstřikování a že smrdí, bo je to dvoutakt. Proti gustu... A když vám to tak trhá žíly, že mám rád (nejen) maluchy, tak to mě fakt mrzí... Jo, a zdravím ty, co používají názvy vidlák, burák a podobně, asi nikdy nepochopíte, co je to makat rukama (že by ostuda?) a blahopřeju vám, že jste se narodili ve městě, máte být opravdu na co pyšní... Není nad to se sám postavit na vlastní nohy s rodičema... Jo, jo. Rodiče koupí jenom auto, byt, možná ještě najdou práci a pak už se starat jen o sebe.

Opravdu frajeřina.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat 126

Vložit komentář

For Rocky

Toto je recenzia ?? Sorry, ale takéto veci treba riešiť inde ako na autorecenziách. Skôr by ma zaujímali tvoje skúsenosti a poznatky (hlavne z jazdy ako takej) ako to, že či chlapi v robote ohrňajú nos, alebo či sa treba hanbiť za manuálne pracujúcich ľudí.....................TOTO SI RIEŠ INDE !!!.....................................

20.05.2010 | 17:07:46 | Matúš Reagovat

...a je to

Zdárec. Tak tento kritizovaný maluch je ve šrotu... Bavilo mě to, pouze rok, pak to bylo jen o nutnosti. Došly síly. Nicméně díky tomuto maluchovi jsem se "vyučil". Přestalo to vyhovovat požadavkům. Ale byla to dobrá prdel a vzpomínat budu v dobrém, super skorogenerálky s grilem a pivem, nebo podobné zábavy na louce "kde nic tu nic". Velmi osobitá záležitost. Kam se hrabe Jawa. Teď hrkám v dovozovém Unu... Tak čus a maluchářům zdar a hlavně sílu Hofík

28.10.2008 | 18:10:42 | Hofík Reagovat

OMFG

melete mrdku

09.08.2008 | 23:10:30 |  Reagovat

no ja neviem

co si mam mysliet o tejto recenzii a komentaroch... uplne chapem ze to je ako hobby super auticko.. na vikendy a na zrazy. ale jazdit v tom a vozit ludi to uz je moc. a tie SPROSTE reci ze ti co maju bezpecne auta su zbabeli.. no chlapci vam to pekne pečie na tie hlavy. ked chcem adrenalim doprajem si ho inak, ale nie sa zabit v plechovičke.. to uz nieje ani zabava ani nic podobne. a zarobit si na normalne auto moze dnes naozaj kazdy, pokial nieje samozrejme podpriemerne vyvinuty ci uz fyz. alebo psych.

12.06.2008 | 00:08:06 |  Reagovat

"bezpečnost vy zbabělci" :)

Vy milí kritikové napadlo Vás, že takový motorkář který má mnohem větší šanci natáhnout kopyta než řidič maluchu, není aslepoň SRAB jak vy???! Nebojí se pro svou vášeň obětovat i svou bezpečnost! Vy hrdinové za desti airbagy,ABS,SRS a nevím čím aby to mohl řítit i uplný analfabet.....ach jo,prý chlapi:)

11.06.2008 | 21:22:07 | jkilled Reagovat

ha ha ha

Zvuk motoru??Bože,spíš zvuk vrtačky,to ani nemá motor,otevři kapotu a uvidíš dvě morčata v kolečkách..A nevím co je levnější!!!Zda Maluch se spotřebou min. 10l/100km nebo novější auto s poloviční spotřebou,takový jako jsi ty bych hnal na kole ať nezatěžujou životní prostředí !!!!!

10.04.2008 | 20:11:13 | LordMAsterbox Reagovat

Já bych ho chtěl taky...

10.04.2008 | 17:50:56 | majsik Reagovat

fein platzt

tak ta fotka to je ficak

21.03.2007 | 14:49:45 | diego Reagovat

Děkuji

HILWE DĚKUJU! Moc mě taková pozitivní reakce potěšila a díky za radu. V létě jedu na velký nákup do polska a taky ta mrcha (jak tomu říká moje manželka) půjde do laku. Tak bude sranda. Ale do hlučína určitě zavolám, teď zrovna potřebuju nějaké "maličkosti"... Jinak když viděl malucha tata, tak se rozhodl, že ho chce taky (chacha)
Tak ještě jednou děkuju a ahój hofík

21.03.2007 | 11:50:23 | Hofík Reagovat

Ahoj Rocky

To co jsi napsal je to pravé ořechové a přesně to vystihuje myšlení zbohatlíku a jejich dotovaných dětiček .Mám take Maluška na cestu do práce ,nenaročné autíčko , vše si uděláš sám a za par korun . Je mi v něm teplo a neprší na mne . To maš vidět v práci , prvni reakce když jsem přijel ( co to máš , ja bych do toho nesednul ) a nyní jsou rádi když prší je zima , že se vezou . Přeji ti při opravě vydrž a pevne nervy .
Ahoj Hilwe

17.03.2007 | 17:25:39 | Hilwe Reagovat

máš recht kámo

06.03.2007 | 14:56:21 | Loser Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Fiat 126