Recenze Fiat Bravo SX
“Na první mé auto velmi dobré!”

Autor recenze: Kepy (20 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:16.16V Stav km při koupi:89 000 km Stav km nyní:96 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 12. 2. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: první

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím musím říct, že vozidlo nemělo žádnou poruchu. Předchozí dva majitelé auto udržovali. Auto bylo dovezené z Itálie a co se týče karoserie tak je na stáří vozidla ve velmi dobrém stavu. Vnitřní interier je zachovalý.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vzhledem k tomu, že je to moje první vozidlo tak moje hodnocení je velmi kladné. Měl jsem možnost jezdit i s jinýmy automobily a Bravo jim muže konkurovat. Jízda ve voze je pohodlná, u řidiče a spolujezde se sedí opravdu dobře. Místo pro nohy je velmi dobře vyřešené.

Jízdní vlastosti považuji za dobré. Vůz dobře sedí na vozovce a jeho řízení je dobré. Co se týká motoru 1.6 16v musím říct, že opravdu dobré. Pravda je, že rozjezd je takový slabší, protože auto začíná tlačit až tak od 3000 otáček takže do ty doby tichý a pomalý. S přibývajicími otáčkami a hlasitosti motoru je, ale velmi dobrý. Jinak při vysoké rychlosti je vůz dobrý a dobře ovladatelný.

Neměl jsem možnost řídit jiné motory jako ne příliš dobře hodnocený 1.4 12v nebo slabší 1.2 16v. Průměrná spotřeba jen zřídka přesahuje 8 litrů na 100km. Je pravda, že se snažím auto spíše šetřit než nějak závodit.

Při srovnání s jinými vozy s motorem 1.6 si myslím, že se bravíčko nemá za co stydět.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Bravo

Vložit komentář