Recenze Fiat Bravo 1,8 GT
“Za ty peníze nejlepší varianta. Hezké, rychlé, útulné, spolehlivé. ”

Autor recenze: FRED (23 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1,8 Stav km při koupi:140 000 km Stav km nyní:170 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 20. 1. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault R5 gts Ford Escort 1,3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím bez poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Spolehlivé a rychlé auto.

Před koupí jsem se bál spotřeby u 1,8 litrového motoru. Jezdím s průměrnou spotřebou 7 litrů na 100km, což si myslím, že je pěkné.

Interiér velice příjemný, oceňuji umístění pro autorádio. Horní část středového panelu je vhodné místo. Autoradio nemám originální, tak že jsem musel koupit takový rámeček. Co se týče zavazadlového prostoru, jsou užitečná dělená sedaldla, po odklopení jednoho např pro lyže.

jízdní vlastnosti jsou slušné. řazení přesné. auto umí vyvinout dosti velké rychlosti ale až od 4000 otáček se pořádně hýbe. Volant se mi zdá na takového dravce příliš velký. Brzdy účinkují velice razantně a spolehlivě.
ocenil bych tvrdší podvozek, ale to bude dané staršíma tlumičema.

Jinak jsem neobjevil sebemenší známky koroze.

S autem jsem nadmíru spokojený.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Bravo

Vložit komentář

Také tak

Dobrý den , jsem vlastníkem Bravo 1.8 ... Praskl mi řemen :( Uvažuji vyměnit motor za 2.0 . Ale , co se závady týče , je to má chyba. K tomu rezavění , auto je z pozinku , takže rez bych hledal na výfuku , max pružinách . čepech , ramenech a nápravě. Vůz mám projitý dobře. Je fakt , že Itálie si zpracováním moc hlavu neláme. Ale uvnitř je interiér příjemný a kvalitu nepostrává. Jen musím říci , že kamará má Brava z 94 roku , a plasty mi příjdou takové "levnější" než u mého. Moto táhne dobře , Fiaty jsou celkově takové živé proti "tuzemským" vozům. Ale zátah pociťuji cca od 4000 ot/min (je to opravdu cítit) Ještě k těm jízdním vlastnostem. Sedí dobře , mám 15´ 195 / 45 a auto na asfaltu sedí jak přilepené. Výjezd ze zatáčky láká k podřazení ,) Auto nemám sice dlouho , ale auto je trošku můj obor , a zkušenost i s pohledem na auto samo je uspokojivá. Za středně peněz hodně muziky ,)

28.08.2008 | 20:24:35 |  Reagovat

neviem no:)

Ahoj, mám rovnaké auto, ale s tym tvrdším podvozkom nesúhlasím, mne sa zdá práveže dosť tvrdý...na naše rozbité cesty by som uvítal mäkší. Ale pri vyššej rýchlosti jeho tvrdosť naopak oceňujem.

09.06.2007 | 19:09:12 | andrej Reagovat