Recenze Fiat Panda Climatronic
“doporučuji, zkuste.”

Autor recenze: Hedwik (27 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.2 Stav km při koupi:105 000 km Stav km nyní:105 515 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 2. 7. 2011

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne


Hodnocení a zkušenosti s autem

Teprve se chystám ke koupi Fiata Pandy 1.2 / 2004. Píši své první pocity při svezení tímto vozítkem, které si rozhodně nemůžu nechat pro sebe. Stejně jako mě tento server pomohl při výběru automobilu, doufám, že i má recenze napomůže.

Kupujeme druhé auto do rodiny, první je "loď" Peugeot 807 se kterým se bojí jezdit ženské osazenstvo naší početné rodiny. Výběr vozu byl ponechán na mě, oko mi padlo hned na několik menších vozítek (Nissa Micra, Citroen C3, Fiat Pundo, Hyundai Getz a Fiat Panda). Dlouho jsem procházel bazary, četl inzeráty až jsem našel inzerát na prodej černého Fiata Pandy 1.2. Na vozítko jsem se jel hned podívat a vypadá to, že za několik málo dnů bude parkovat vedle našeho Peugeota. Co mě přesvědčilo?

Je pravda, že k Pandě jsem neměl moc důvěry, celkově na mě toto autíčko působilo trochu komicky až tragicky, ale zvědavost byla vetší než já a tedy jsem vyrazil. Černá mezalíza, litá kola a plná výbava mě začala nahlodávat. Při návratu domů jsem začal přečítat recenze a netušil až do této chvíle s jakým "velkým" autem mam tu čest. Negativních recenzí je minimum, tedy, abych má chvála nebyla 100%, počítám do negativních recenzí i prasklé žárovky :)

Za týden se chystám s drahou polovičkou na dovolenou a plánuji vzít i náš čerství přírůstek do rodiny, Fiátka :)

Myslete na nás, napíšu později jistě více.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Panda

Vložit komentář