Recenze Fiat Stilo Dynamik 1,9 JTD
“Stylové sportovní coupé s malou spotřebou.”

Autor recenze: Jendelín (21 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1,9 JTD Stav km při koupi:29 000 km Stav km nyní:34 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 29. 7. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën Xsara coupe Fiat Coupe Bi-turbo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po koupi byla zjištěna vada na Turbu. Po reklamaci a výměně nebyla už žádná závada. Při ujetých 18 000 byla špatná zbíhavost. Po seřízení již žádné problémy nebyly.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Stilo je velmi atraktivní a jeho líbivý design má prostě styl. Navíc je na coupé velmi prostorné a pohodlé. Ve všech otáčkách dobře akceleruje a hlučnost je srovnatelná s novými diesely.

Skvělá je i výbava. Klima, navigace, komleptně vše elektrické a hlavně je malá spotřeba motoru. Jediné, na co si můžu trochu postěžovat je to, že když zapomenu vypnout klimatizaci, tak pokaždé nastydnu. :-)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Stilo

Vložit komentář

Prosimtě mohl bys mi poradit?chtěl bych si pořídit fiat Stilo Jtd dovoz z Německa,to znamena že to něco bude mít nalítano.je levný a v dobrý výbavě.ale slyšel jsem že se často prděj?!Prej teče olej,nefunguje občas el.,hlučný interier,a motor a ostatní nevydržej moc tis.km.tak nevím mno.Ale líbí se mi.díkes

26.06.2008 | 20:07:57 | zdenda Reagovat