Recenze Fiat Stilo 3 dv
“Výtečné, naprosto vynikající kompromis mezi cenou a výsledkem.”

Autor recenze: Mirek ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1910 JTD Stav km při koupi:5 km Stav km nyní:27 000 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 23. 4. 2004

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Brava

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zhruba v 15 000 km rozhozená sbíhavost, po seřízení naprosto bez závad a bez jakýchkoliv problémů. Sbíhavost spíše přisuzuji stavu českých silnic.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jako každé italské auto vynikající ovladatelnost, velmi dobrá geometrie sezení, výtečné v každé rychlosti naprosto jisté jízdní vlastnosti, slušný kompromis odpružení, vynikající motor, vysoký výkon, v každých otáčkách mohutný zátah, spotřeba od 5,5/100 do 7,0/100 dle stylu jízdy.

Je pravdou že by ve volnoběžných otáčkých mohl být lépe odhlučněný, ve vyšších a ustálených otáčkách vynikající.Řízení je naprosto jisté, výkon el.posilovače přesně to pravé co je třeba.

Brzdy jednoduše famozní. Nástup brzdného účinku velmi jemný, a velmi dobře dávkovatelný. Brzdový asistent funguje naprosto skvěle.

Výbava je nadstandartní a zpracování velmi dobré. Žádné pazvuky, drnčení, vbe vysokých rychlostech vynikající aerodynamika.

Je pravda že Brava byla na boční vítr jistější, proti jiným vozidlům však je chování v bočním větru jednoduše výtečné. Navíc všeho ve třídveřovém provedení velice pohledné auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Stilo

Vložit komentář