Recenze Ford Focus 1.8 tddi 3-dv.
“Za málo peněz, hodně zábavy za volantem.”

Autor recenze: Thomas (28 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1.8 tddi Stav km při koupi:139 000 km Stav km nyní:155 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 18 měsíců Průměrná spotřeba: 5.5 l/100 km Vloženo: 29. 8. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Vectra dti sport

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Prasklý obal alternátoru.

Výměna plynového pedálu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto vlastní rok a půl a můžu říct, že jsem spokojen. Hodně lidí nadává na tento motor, ale já jsem na něm nemusel řešit vůbec nic, sice není tak kultovovaný jako tdci, ale zase mi to oplací ve spotřebě.

Ta se pohybuje, když jedu "pod plynem" na nějakých 6.7 l a když šetřím, např. economy rally Olomouc-Lipt.Mikulaš 4.68 l. Počítáno dle tankování... Za největší přednost tohoto vozu považuji podvozek, mám sice pneu 205/45/r16, ale i tak je úžasný, prostě motokára. I dnes na něj mnoho aut nemá.. Vlastní zkušenost Fabia rs, Astra H, Vectra sport a mnoho dalších vozů.

Interiér se nemusí líbit každému, ale já jsem spokojen. Je to něco jiného.. Co se týče nahr. dílů, tak je to v pořádku, ceny lidové..a sehnat se dá všechno. Vůz mám v lehkém tunningu, takže i po letech vypadá pěkně..

Spolehlivost vozu bych označil jako výbornou, dosud mě auto nikde nenechalo. K závadám vozu, musel jsem měnit alternátor- prasklý obal a dávat nový plynový pedál a žhaviče. Jinak spotřební věci olej, desky, žárovky..

S vozem jsem spokojen a můžu doporučit....

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Focus

Vložit komentář