Recenze Ford Galaxy 66kw
“Doporučuji.”

Autor recenze: aksaj (47 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1,9 Stav km při koupi:400 000 km Stav km nyní:470 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 24. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Moje Galaxy bylo z února 2000 /před faceliftem/ mělo od začátku problémy s elektrikou uvnitř interiéru asi moc tenké dráty. Rozpadl se zámek u řidiče a musel být tak vyměněn celý zalokovaný dveřní system . (samozřejmě že se to stalo o dovolené). Dvakrát jsem musel měnit tyčky na řízení.

Dále mělo slabou klimatizaci - chlazení a musel jsem taktéž vyměnit ventilátor na foukání vzduchu na čelní okno. Jo a poslední závada odešel radiátor topení takže mi to opařilo nohu. Přesto vše jsem velice spokojený. Samozřejmě že do výčtu oprav jsem nezahrnul běžnou údržbu a výměnu spotřebních dílů jako jsou brzdové destičky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koupil jsem Galaxy jako silně ojetý vůz měl najeto odhadem 400 -450 000 km jezdilo v Německu jako taxi. Lupiči bazáristi stáhli pro prodej tachometr na 205 000 km.Ale měl příznivou cenu tak jsem do toho šel. A ihned vyrazily do Chorvatska na dva týdny a bez problémů. S tímto vozem jsem si to prostě užíval. Celkem jsem za dva roky cca 60000 km. Dobrý dělník super rodinný vůzna dlouhé cesty příjemný. V zimě díky přídavnému ohřevu a jízdě po městě soupla spotřeba o cca 1 litr/100km

+dobrý poměr nákladů na kilometr
+dostupný servis
+velký vnitřní prostor celá rodina uvnitř se všemi zavazadly
+pohodlí, prostor pro nohy
+dobrá variabilita sedáků
+dobrá ovladatelnost
-velký poloměr zatáčení vadí hlavně při otáčení se
- vnitřní hlučnost za rychlejší jízdy
-slabá klima


Takže jsme tento týden provedli výměnu za mladší a vybavenější a silnější Galaxy 2004 ghia. A doufám , že se nám sním povede ještě lépe než s Galaxy 2000.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Galaxy

Vložit komentář