Recenze Ford Galaxy 1,9TDi
“Splní svůj účel, ale žádný salonní krasavec to není.”

Autor recenze: Racetiger (38 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1,9 TDi Stav km při koupi:170 000 km Stav km nyní:193 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 23. 9. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Rapido 9,Vectra 1,6i Escort 1,8 TD BMW 325 TDS Marea 2,5JTD P-406 1,8,

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Klepající tyčky na stabilizátoru přední nápravy, hlučné vnější klouby poloos, rachotící kladka napínání drážkového řemene - po výměně ujeto 10 tis. km a opět klepe a vibrace se přenáší až do kabiny.

Auto v 3 000 ot. škubalo a nemělo správný výkon - vadný elektroventil na zpětném spalovaní, stačí odpojit, jde jen o ekologickou záležitost a řekl bych, že auto jede dost lépe, než když byl funkčí a snížila se psotřeba, někdy zakvílí při startování startér protože se dost rychle nezasune.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je super pro rodinu, vejde se sem spousta věcí a kočárek pro dvojčata jsem neskládal ani cestou na dovolenou. Sedačky by mohly být pohodlnější. Vytopit, nebo klimkou ochladit celé vozidlo trvá vzhledem k jeho velikosti dost dlouho. Dal jsem na okna tmavé fólie a auto není tak průhledné a hlavně přes léto v horku je to výborná věc.

Spotřeba je 7 až 8 litrů nafty a naložený a se stále zapnutou manuální klimatizací do Itálie a zpět jsem jel průměrně za 6,2 litru. Na svou dobu dobré MPV dnes přístrojovka a plasty působí staře, ale plasty nevržou a čalounění je stále ok.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Galaxy

Vložit komentář