Recenze Ford Ka
“To nemá chybu !!!”

Autor recenze: Badan ,
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:65 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 17. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Subaru Justy Renault R19 Fiat Tipo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Po koupi výměna oleje, filtrů.

Ruční brzda - lanovody.

Seřízení ventilů.

Ošetření spodku vozu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto koupeno v lehkém tuningu - folie, spojlery, kola, koncovka výfuku. Je používáno jako druhé auto v rodině, takže v něm jezdí manželka do práce a dcera občas za kamarády. Já se v něm také rád svezu, když mi ho půjčí. Je to jejich mazlík a zatím s provozem žádné problémy.

Myslím, že Káčko (s posilovačem) je ideální auto pro ženy, celkem nic mu nechybí (poze kontrolka nízké zásoby paliva) a také mu nic zbytečného pro ovládání nepřebývá - v jednoduchosti je síla.

Auto má 15ti palcová kola s nízkoprofilovými pneumatikami, takže je poměrně tvrdé, ale zato na silnici sedí jako na kolejích a holky si nestěžovali. Brzdy jsou účinné i citlivé tak akorát. Řazení jde lehce a spolehlivě.

Motoricky žádný dravec, ale na 1300ccm slušné, pro ženy ideální. Spotřeba do 6 litrů (manželka), když jsem s ním chvíli blbnul já tak vylezla nad 8 litrů, ale to nebyl běžný provozní režim, prostě to jak neuvěřitelně sedí a reaguje svádí k blbnutí.

Design v sérii se někomu líbí, jinému ne, ale stačí pár doplňků a černá barva (sice nepraktická na špínu) a nebyl nikdo ani z chlapů, komu by se nelíbilo.
Doporučení - jako druhé auto do rodiny, nebo pro ženu ideální.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Ka

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Ford Ka