Recenze Ford Thunderbird lx
“Prostě legenda.”

Autor recenze: mec (23 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:5,0 Stav km při koupi:139 000 km Stav km nyní:1 470 005 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 měsíců Průměrná spotřeba: 13 l/100 km Vloženo: 8. 5. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Oldsmobile Delta 88 dodge ram

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

bez poruch!


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tohle auto je prostě super! Designově je velice nadčasové, ikdyž mě trochu mrzi silný vliv evropského stylingu na celkových tvarech kastle. Pro 2 osoby je interiér maximalně pohodlný, sedačky jsou komplet v kuži a nabízí spoustu možností nastavení/samozřejmě elektricky/, výbava je i na dnešní dobu velmi dobrá, nechybí aut. klima, tempomat, stav. a multifunkč. volant, pal. pc, radio s cd,dvd + navi/dokoupeno/, alarm i central na dálku... motor ma 8válcú a150kw takže s chutí posnídá i kde jaké tédéíčko/nafta patří do kamen/, jeho chod je velmi klidný a tichý, takže žádné klasické bublání se nekoná. Spotřeba je k obsahu relativně nízká. Karoserie je naprosto zdravá, až na vlasové škrábance jako nová. Podvozek je nastaven velice komfortně a nesnáší prudké manévry. Taky se nedá říct, že by auto nějak obvzlášt drželo na silnici, což je ale asi taky vinou balounových pneumatik použitých na voze. Celkově se dá říct, že auto se hodí pro klidnějšího řidiče, kterému stačí vědomí přebytku výkonu pod kapotou a možnost kdykoli ostatním ukázat záda. Forda vlastním od října, jezdím hodně a zatím zcela bez problému.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Thunderbird

Vložit komentář

Podle katalogu to má zrychlení z 0 na sto za 9,2 což je slušné nikoliv však závratné . S tím podvozkem budeš ukazovat záda jen k první zatáčce pak šlus . Jinak ameriky se mi líbí , taky proto že v tom nejezdí každej druhej , tak držím palce .

13.05.2009 | 19:52:26 |  Reagovat