Recenze Geo Storm
“Okouzlující automobil s náročnými ND pro autokutily.”

Autor recenze: jirka / 6ak (30 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1,6i Stav km při koupi:82 000 km Stav km nyní:89 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 let Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 5. 10. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Rapid

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Když jsem auto koupil za, v té době, neuvěřitelných 20tis.kč, věděl jsem, že si pod něj budu muset "lehnout". Standardní mouchou tohoto vozu byly přední blatníky, prahy a v mém případě i spolujezdcovy dveře. Po malé, ani ne hodinové, hře se šroubovákem by jste neuvěřili, že se s tímto autem dá jezdit, z prahů zbyla necelá polovina, nad plastovým nárazníkem bylo vidět až na kola a ve dveřích vznikla skoro unikátní přihrádka na PET láhev :-)

Ale jinak motor šlapal jak hodinky, a musím říct, že šlape doteď (tj. již 5let) Olej jsem pouze vyměnil, nikdy nebylo potřeba ho dolít, o vodě mohu říci to samé. Jen ta plechařina. Ještě že mě automobily baví, v blízkém oboru jsem vyučen, takže měsíc práce a auto jako nové.

BOhužel jsem musel po cca 3letech ježdění nechat vyměnit ložiska kol pravé strany a zde jsem se setkal s problémem ND. Ale po nemalé částce přavyšující nákupní hodnotu jezdím dále. Každopádně v současnosti by vozu slušelo výměna tlumičů, ale již se mi nechce do automobilu investovat. Ale vcelku mohu říci - motorově zcela bez problémů!
Ale jestli někdo máte nějaký problém s motorem, radím, nejprve se poohlídněte, zda není součástka totožná s motory Opel Kadet/Daewoo Racer...je to překvapivá shoda...proste motory GM


Hodnocení a zkušenosti s autem

Automobil to byl jistě na svou dobu překrásný, posilovač řízení, air bag a přístrojovka "jak z kokpitu" je elegantní, o karoserii nemluvě, brzdy i odpich excelentní.

Spotřeba 7-8l/100km také akceptovatelná. Celkem by mne zajímalo, jaká musela být verze, do kterého dával výrobce motor 1,8turbo :-)

Po sklopení zadních sedaček prostor překvapivě prostorný.

Jelikož začínám stavět domek, ptám se Vás...chcete ho?

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Geo

Vložit komentář

ja ho chciiiiiiiii

06.05.2008 | 19:01:47 |  Reagovat