Recenze Hyundai Accent 1,3
“Dobré auto za rozumnou cenu.”

Autor recenze: solda (31 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:6 600 km Stav km nyní:31 580 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,4 l/100 km Vloženo: 7. 8. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia renault 5,škoda Fabia,škoda forman

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne nemělo. Proč jsem si vybral tuto značku? Po zkušenostech mé sestry, která měla Accenta 2 generace asi tři roky a byla naprosto spokojená, jak auto jezdí, brzdí a jakou má spotřebu jsem dlouho nempřemýšlel oproti škodovkám maji Hyundaie lepší výbavu a lepší jízdní vlastnosti.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem zakoupil jako zajeté- téměř nové.Mělo najeto 6600 km a předešlý majitel ho prodal z nedostatku místa.Od první chvíle, co jsem s autem začal jezdit jsem měl velmi příjemný pocit.

Jen na začátku mě trošku zarazila spotřeba paliva na palubním počítači, kde byl ukazatel 19 l /100 km, ale naštěstí po několika ujetých kilometrech se spotřeba snižovala až jsem nakonec skončil na průměrné spotřebě 6,4l/100 km.Krom klimatizace byla výbava bohatá a komplet v elektrice, mile jsem byl překvapen zjištěním, že i zrcátka mají rozmrazování což v zimě bylo velmi příjemné.

Jedinou "závadu" jsem měl, když se mi porouchal motorek centrálního ovládání dveří, ale auto bylo v záruce takže mi ho vyměnili.S autem jsem najezdil za dva roky téměř 25 tis.km a vždy mě dovezlo kam jsem potřeboval za rozumnou spotřebu paliva.Bohužel auto jsem musel prodat z nedostatku financí, ale každopádně Hyundai jako auto se hodně vylepšilo a zkvalitnilo i jízdní vlastnosti jsou opravdu dobré.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

Souhlas

Vlastním stejný model, auto provozuji denně už 2 roky. Koupil jsem ho nové a zatím mám najeto 61tis. km. Dodržuji servisní prohlídky, jediný problém byly žárovky v předních světlometech, resp. jejich slabá životnost. V servisu jsem se o tom zmínil a od té doby je zase vše v pořádku. Auto je vcelku pohodlné, má dobrou spotřebu a velmi slušnou výbavu. Věřím, že stejně dobře bude fungovat i další 2 roky a pak ho vyměním za i30. Na základě mých zkušeností můžu tento model s čistým svědomím doporučit. Před tím jsem měl fabii a škodovka mě bohužel zklamala, už si ji nebudu nikdy kupovat.

02.01.2008 | 14:06:16 | bobo Reagovat

Nekupovat

Brzy vystřízlivíš, je to nejhorší auto na naších silnicích.

24.12.2007 | 08:18:52 | Fery Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Hyundai Accent