Recenze Hyundai Accent 1.3
“Za málo peněz málo muziky.”

Autor recenze: Pavel (36 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1300 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:60 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 4. 8. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.6

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Nissan

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Ano a kolik.


Když pominu všelijaké klepání a vrzání, které nikdy nikdo neodstranil, tak přesně s koncí záruky začaly problémy:

- rozbitá převodovka ve Slovinsku. Naštěstí jen nějaké táhlo, ale musela nás přitáhnout odtahovka. Oprava cca 15000,-

- Neustále svítila kontrolka "check". Nikdo asi 1 rok nebyl schopen říct čím to je. Asi po roce jsem na servis víc udeřil a oni zjistili, že mám něco s čidlem na vzduch. Výměna 12000,-

- "Check" kontrolka opět svítí. Tentokrát něco s pletením na výfuku. Oprava cca 3000,-


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vzhledem ke komentáři někoho přede mnou mohu já napsat: Za málo peněz málo muziky. Spolehlivost na dnešní dobu není valná.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

Accent

Kontrolka " check engine " oranžovej farby oznamuje poruchu systému redukcie výfukových plynov. Niekto v recenziách správne uviedol, že sa jedná o poruchu lambda sondy. Originálna od výrobcu skutočne stála cca 10.- tis. Sk, ale dá sa nahradiť od holandského alternatívneho výrobcu framm a je podstatne lacnejšia, cca 2 - 3.- tis. Sk. Kúpil som ju ako náhradu v Nitre na Mostnej ulici a spoľahlivo fungovala až do predaja vozidla.

19.01.2010 | 13:19:23 | Dodo Reagovat

To

17.09.2006 | 17:34:24 | Radek Reagovat

krám

Koupil jsem ženě to samé auto s tím, že ušetřím (pojistka, spotřeba..), auto je neustále v servise,štve mě to, přestože jsou závady odstraněny většinou v rámci záruky.
V interiéru vržou plasty, spotřeba je katastrofická. Po městě 9 a víc.
Motoru kolísá volnoběh, v servise zjistili, že jeden válec má tlak na hranici...Dále neodstranitelné chvění volantu nad 100 km/h...drobnosti ani nepíšu.
Jako plus hodnotím přístup v servise, ten mi vychází všemožně vstříc. Nedokážu si představit koupit toto vozidlo ojeté, byly by to vyhozené peníze.

05.08.2005 | 11:45:23 | jura Reagovat

Tvoje problémy mě udivují, já jsem měl jediný podobný problém s kontrolkou "check engine", ale po napojení na diagnostiku ihned věděli oč jde, že je nefunkční lambda sonda, / servis mi doporučil počkat s výměnou/, což se nakonec ukázalo jako prozíravé, protože problém způsobila vlhkost a po týdnu vše fungovalo na jedničku / v tu dobu jsem měl najeto již přes 150 tis. km/ jinak nikdy nic jiného z elektroniky nezlobilo. Problémy s převodovkou? Nikdy jsem o nich neslyšel u Accentů, ani u vozu autoškoly na 300 tis. km nebyly problémy, prostě vyjímka potvrzující pravidlo! A to "pletení" na výfuku je obyčejná pružná spojka výfuku, nebo-li "vlnovec", který jsem měnil na 80 tis. km, což je běžné.

05.08.2005 | 08:21:50 | pepan Reagovat