Recenze Kia Pride
“Za málo peňazí, veľa muziky ako sa hovorí.”

Autor recenze: d-nika (21 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.3 Stav km při koupi:14 500 km Stav km nyní:17 300 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 6.3 l/100 km Vloženo: 18. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Escort

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Keď sme auto kúpili, bolo po krádeži, malo rozbité spolujazdcove okno, pokrčené dvere, vylámané zámky.

Nejaké veľké závady sa nenašli, preto sa len dali do poriadku všetky škody, vymenil sa olej-a ostatné maličkosti pri pravidelnej údržbe a mohla som jazdiť. Havarované však nebolo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Prvý pohľad na kiu pride bol s údivom, toto autíčko je taká malá škatuľa. Avšak, nezdá sa ale zvnútra je pre ženu úplne dostačujúce.

A do mesta ako stvorené. Šikovné na parkovanie, vyvýšené sedačky sú veľkým plusom pre dokonalú viditeľnosť,no proste toto auto je pre mňa ako stvorené na denné použitie do mesta, svojou veľkosťou nemá nikde problém.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Kia Pride

Vložit komentář

Nejspolehlivější auto

Dostal jsem ho po dědovi , měla najeto 23tis km. Teď má 97 a jediná oprava byla ta, ze jsem vyměnil hadicku co tlačí benzin, jelikož jsem byl zrovna ve Valencii na poli a měl u sebe fruko, nahradil jsem to brckem :) dojel jsem 100km na pohodu a pak koupil za 100kc nějaký kus hadicky a už bez problému a teda zavaril výfuk , tot vše za 70tis km a do Valencii v jednom tahu 2000km bez problému ve 3 lidech narvany vecma.. Na dálnicích 170km jela v klidu, když teda nejel kamion , to se pak zdálo , ze letim :)) minus je to, ze má vysoko plyn a po nějaký době začne bolet noha .. kufr má tohle auto slušnej i vzadu místo má sezení má dost, na to jal ke to malé auto.. v terénu pecka , auto je vysoký a vyjede skoro všude a to jsem jezdil v lesích s kamosem, co mél samuraje... nedám na to auto dopustit , klidně bych jel na konec světa ... na vzhled kašlu !!

30.06.2019 | 17:12:45 | Jakub  | 89.24.41.* Reagovat