Recenze Lancia Kappa SW
“Super limuzína, neotřelý design.”

Autor recenze: marav (34 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:3000 V6 Stav km při koupi:138 000 km Stav km nyní:178 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 13 l/100 km Vloženo: 18. 10. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Brava

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy zatím nemělo žadné. Jen bežná údržba.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Veliké a pohodlné auto za skvělou cenu ( jeté ). Výborné zpracování, ať si říká kdo chce co chce o Italských autech, mimo skvělého designu je i kvalitní.

Interier velice slušně zpracovaný. Ale HLAVNĚ! Kombinace třílitrového motoru a výborné automatické převodovky s možností manualního řazení nemá chybu.

Kdo jednou okusí, už se k manuálu nevrátí. Musím konstatovat, že se rozvalený na pohodlné kožené sedačce a lechtajici plynový pedál při posouvání při zacpě v kopci docela bavím při pohledu na šťastné majitele nových A6 v TD, jak s traktorovým zvukem a neustálým pouštěním spojky hopsají kupředu :-) . Nemůže za to samozřejmě audi, ale neznalost a nepochopitelné šetření při nákupu auta za 1 000 000,- za výbavu a solidní motor se zvukem, který je radost poslouchat. Tím se dostavám i další věci, která mě nepřestavá nadchávat. Ten ZVUK ten ZVUK šestiválce od Alfy romeo je tak nadherný, že si ho jezdím někdy užívat jen tak (napřeháním) :-)

V kufru přestože je to kombi moc místa nenajdete, je tak vypolstrovaný luxusním kobercem a dvojitým dnem (velice praktické) že v něm moc místa nezbývá. Ale kdo by měl to srdce do něj naložit třeba špinavé kolo :-).

Prostě nadherné luxusní auto s duší, mám ho moc rád a jen tak neprodám.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Lancia Kappa

Vložit komentář

asi mam vase auto

Dobry,

podla fota a popisu som si pred dvomi mesiacmi kupil vase auto. Kappa v tejto verzii je zriedkava. Kupil som ho od majitela autobazaru v Brne. Teraz ma na tachometri 207 000km a chcel by som vediet ci sa menili rozvody.
Dakujem

11.06.2012 | 11:47:33 | rado  | 10.125.64.* Reagovat

Nepřechvaloval bych to

Nic ve zlým, ale podle mě to není nějaké super auto.Že je pohodlné a luxusní , to souhlasim.Taky obsah 3.0 je 3.0 a luxusní výbava se dá očekávat.Jenže si vzpomenme na klíčoé slabiny u lancie a to je především elektroinstalace.Tam to vázne nejvíc.

01.06.2008 | 21:13:37 | honza Reagovat

téměř dokonalé...

Nezbývá než souhlasit. Neuvěřitelné auto. Prostor v interiéru takový, že se cítí ztracený i basketbalista, tichonký a výkonný motor, perfektní automat (ikdyž na rozjezd pro někoho možná až příliš ostrý-při necitlivém přidání plynu na semaforu rovnou "přeskočíte" celou křižovatku, což vás buď vyděsí, nebo uchvátí), a co umí vyžehlit podvozek...navíc na italské auto velmi slušná kvalita. Pokud připočítáte skvělé ceny ojetých vozů, zbyde vám snad jediné negativum - vyšší spotřeba.
PS - ta poznámka o TDi je vcelku trefná (nic proti nim, prokazují mi výbornou službu), ale třeba A6 s TDi se musí před Kappou cítit dost zahanbeně (mohu srovnávat).

29.01.2007 | 23:49:43 | Lekes Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Lancia Kappa