Recenze Mazda Tribute
“velmi výborné SUV”

Autor recenze: peterson (55 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:2.3 Stav km při koupi:95 000 km Stav km nyní:99 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 12 l/100 km Vloženo: 20. 1. 2009

Hodnocení inzerátu: 12 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Škoda

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

nie


Hodnocení a zkušenosti s autem

Som velmi spokojný s velkosťou a priestorom ako aj komfortou vozidla. Pri mojej výške 185 cm je to super pri nastupovaní, vedení vozidla, výške rozhľadu a príjemnému pocitu bezpečnosti počas jazdy, som absolútne spokojný jazdnými vlastnosťami, hlavne pri zlých poveternostných podmienkach a hlavne teraz v zime. Skrátka super !Motor 2. 3 Je veľmi tichý a kultivovaný, avšak cítiť jeho silu pri potrebnom zábere, ke´d je to potrebné. Toto SUV ma oslovilo pri kúpe hlavne to, že je to permanentná štvorkolka, párkrát som tieto jazné vlastnosti vyskúšal pri čerstvom nasnežení - 10 cm a bol som velmi príjemne prekvapený - žiadne pretáčanie kolies. Zhodou okolností mám chatu vo veľmi príkrom výškovom teréne a to bol moj hlavný zámer pri kúpe Mazdy Tribute - osvedčila sa na výbornú známku. Skrátka - SUPER ! Aj ked pôvodne som šiel kúpiť do Nemecka iné auto - v Mníchove - chcel som Hondu Crv, alebo Toyotu Rav4, prípadne Landrover Freelander - Hyundai Santa Fe som kvôli jej veľkej hmotnosti vylúčil, tak svojou veľkosťou, komfortom a priestorom ma oslovila iba Mazda Tribute a aj ked nie je nabúchaná samou elektronikou na palubovke, toto auto je hlavne na pohodlné a bezpečné jazdenie - kvôli mojim vnúčatám a ich bezpečnosti ako aj noseniu kočíkov a nákupov. Takže tak - s Mazdou som spokojný ... !

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 12


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda Tribute

Vložit komentář

mám 3,0 2004 a jsem taky vcelku spkojený, jen trošku kdyby si méně brala, ale 200 koní chce svoje. akorát to není pernamentní 4 kolka. zadek zabíra jen při prokluzu.
teď akorát řeším lehké přizvednutí podvozku tak uvidíme.
jinak přeji spoustu km bez poruchy

05.02.2009 | 21:07:46 | Marek Reagovat