Recenze Mitsubishi Eclipse
“Prostě úlet - zvenku nádhera.”

Autor recenze: mara (23 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1,8 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 18. 12. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Hyundai Scoupe

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

koupil jsem ho s dost jetou spojkou ale zase levně,,:) řazení jedničky jde špatně, pak jsem měnil startér( bylo v háji ložisko ale tenkrát jsem byl bl..:)tak jsem měnil celý. jinak celkem nic vážného.

Ovšem dost drobností jako tuhé stahování oken, víko kufru jde špatně a nedrží, vrzání plastu v kufru ale je vidět že se auto prostě používalo a ne moc opečovávalo. Semnou je to stejné. V autě je bordel takže není divu že tam stále něco hrká. Dílenské spracování inter. je podle mě hodně slušné až na ty dveře.


Hodnocení a zkušenosti s autem

auto má dobrý podvozek. zadní tlumiče jsou špatné ale stejně jede v zatáčkách hodně dobře. Nádherné ovládání a brzdy. Komfort uvnitř je bezvadný na tak staré auto.
Nevím jestli je to normál ale 8,5 l na 100 km u 1,8 při takové síle se mi zdá moc. ale chod motoru se mi zdá na stáří dobrý. žádné problémy při startech v zimě a i v68 Kw plynule a pěkně zatahuje.

Hluk si myslím tak normální. Nejlepší na autě je komfort sezení- loketní opěrka atd.opravdu přijemné nízké sezení. Dost špatně se s tím parkuje- malé natočení kol a špatný výhled( pro malého člověka skoro žádný výhled.:)Jinak v noci skoro nevidím, možná jen tak na dálkové..(zašlé plasty). Auto mi rezne jen málo u zadních lemů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Eclipse

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mitsubishi Eclipse