Recenze Mitsubishi Space Runner
“Nemá chybu!”

Autor recenze: Ray (32 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:2,0i Stav km při koupi:12 000 km Stav km nyní:65 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 9,5 l/100 km Vloženo: 9. 3. 2009

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Galaxy

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Bez závad.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Říkalo se že Japonec až na konec. Ale dnes to musím opravit, pokud auto tak Japonce a nejlépe Micinu. Tohle konkrétní auto je odkoupená předváděčka, u nás se neprodává a pokud ho potkáte tak náhodou jedu okolo. Starší modely dovezené ze západu patří mezi nejspolehlivější a nová generace v tom jen pokračuje. Těchto aut je jen pár v ČR, narozdíl od delšího bráchy Space Wagonu a na něj jsem slyšel jen a jen chválu. Možná jen spotřeba trochu kazí dojem, ale dvoulitr se spotřebou do 9, 5l/100 km není katastrofa. Design auta je opravdu nezaměnitelný, posuvné zadní dveře a pouze na pravé straně jsou unikátní. Toto auto má palubní počítač, manuální klimu a vyrábělo se i s digitální i jako čtyřkolka. Sedadlo řidiče je výškově nastavitelné i když tvrdší, ale pohodlné i na dlouhých cestách a za zmínku stojí skvělé tovární rádio s CD a všechny ovladače na "svém " místě. Moc dobrá jsou velká zpětná zrcátka včetně ohřevu spínaného společně s vyhříváním zadního skla, takže couvání je hračka i pro naprosté ne-talenty a naše dražší polovičky. Možná bych snesl ještě tempomat, hlavně při delších cestách zejména na západ od hranic a xenony. Tomuto autu není co vytknout a doufám, že tomu tak bude i další spoustu kilometrů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Space Runner

Vložit komentář

Po dvou letech

Auto má skoro 100tis. Km a jezdí jako nové.Za ty dva roky co ho máme jsem do něj investoval nad rámec běžné údržby jen pár korun.Nechal jsem zatmavit skla a je to opravdu znát,zejména v letních vedrech.Opravy byly jen dvě a to prasklý
tlumič vibrací na výfuku (cca 600,-) a tyčka stabilizátoru PL kola - kostík asi za 1100,- Spotřeba je na 9,1l/ 100Km při provozu město a mimo 50/50 %.Takže maximální spokojenost!!

26.12.2010 | 15:25:19 | Ray Reagovat

Space runner 2,4 GDI (2000)

Po roční zkušenosti není co dodat k recenzi nahoře.Super auto,prostor,vybavení,jízdní vlastnosti.Jinak co se spotřeby týká tak dlouhodobá u 2,4 s automatem a tempomatem je 8,8 l.

12.05.2010 | 17:45:24 | rich Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mitsubishi Space Runner