Recenze Nissan Almera
“Maximální spokojenost.”

Autor recenze: Ruda (33 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1,4 benzín Stav km při koupi:82 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 13. 1. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: škodovky

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Když nepočítám běžnou údržbu,jako je výměna oleje,filtrů,brzdového obložení a kotoučů,tak je Almerka bez závad.Fascinuje mě,že v tom autě ani po tolika letech a po tak rozbitých silnicích nic nevrže,neklape,zkrátka po různých pazvucích ani stopa.

Mám pouze dvě,jestli se tomu dá říkat porucha,bývalý majitel poškrábal zadní okno,takže nevyhřívá a na straně řidiče u zadního kola je rezavý práh,jinak vše funguje jak má.

Akorát budu muset koupit nové letní pneu ,už je staré a hučí,ale jinak-jezdit,jezdit,jezdit.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Nyní je mému autu 11let a když ho srovnám se stejně starými auty,ať už francouské,německé či jiné země,tak vypadá stále dobře.

Ano je pravda,že desingově je to věc vkusu,ale zase se tak rychle neokouká.Srovnávat škodovky s japonci je nanic.Stačí se podívat na německé stránky TUV a převaha těchto vozů nad ostatnimi je zřejmá.Taky nechápu lidi,proč stále kupují odstrojené a předražené škodovky s ubohými motory a velkou spotřebou.

A díly?Vždyť jsou všechny pomalu stejně drahé,ale na japonce je potřebujete minimálně.Jinak souhlasím s názory ostatních.Jízdní vlastnosti výborné,spotřeba dobrá,tichý motor a hlavně auto bez závad,co více od auta chtít.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Almera

Vložit komentář